Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pocakos focisla

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit Dr. Balla Lajos, a Debreceni Ítélőtábla bírája a nyíregyházi csoportos erőszak ügyében hozott ítéletének indoklásában elmondott, az maga a másodlagos viktimizáció: szavaival Dr. Balla maga is erőszakot követett el az áldozaton. És ezért jár a felelősségre vonás. ..
pocakos focisla 2016.06.16 10:46:21
@Oldgrey:
Lányos apukaként azt gondolom a kislányomnak el fogom magyarázni, hogy ne menjen fel 5 fiúval szobára piálni.
Persze ez nem ok arra hogy bárkit megerőszakoljon bárki, mégha éppen sztriptízel is a fiúknak, de azért ne nevezzük már normálisnak az alapállást sem.
pocakos focisla 2016.06.16 10:47:32
@Mérnork:
Valóban voltak hasonló esetek.
Ám nem ájult csajokkal, és kihagytuk a levizelős részt is.
  Emberek vagyunk, tehát kis túlzással élve elég sok minden fel tud minket idegesíteni a különböző stresszes helyzetekben. Márpedig a vezetés épp egy ilyen szituáció, amikor az amúgy is ideget próbáló folyamatot megbolondít néhány őrjítő külső tényező: az előtted tötymörgő sofőrkolléga, a piros…..
Az „amerikai uhu” szemét nem lehet megmagyarázni a darwini evolúciós elmélettel - nem jöhet létre egy intelligens alkotó (Teremtő) nélkül. Vagy mégis? „Ha egy ember 50 évesen ugyanúgy tekint a világra, mint 20 évesen, akkor vesztett 30 évet” – Cassius Clay (Muhammad Ali). Charles Darwin…..
pocakos focisla 2016.02.04 10:07:44
Természet fölöttinek azt nevezzük amit nem értünk.

Azt én is szükségesnek érzem, hogy az evolúciós folyamat valamiképpen irányított fejlődés által haladjon, hisz ahogyan írod másként nem jöhetett volna létre a természetben megtalálható tökéletes alkotás.

Hasonlóan ahoz, ahogyan az ember megalkotta a jelenlegi búzát, vagy dinnyét:
index.hu/tudomany/til/2016/02/03/sok_gyumolcs_regen_egeszen_mashogy_nezett_ki/

Hogy mi irányítja a fejlődést, az a kérdés most is megmaradt megválaszolatlanul.
Hívhjatjuk UFO-nak, Istennek, Természetnek, vagy Alkotónak.

A blogíró azt feltételezi (ha úgy tetszik abban hisz), hogy maga az evolúció is evolúciós fejlődésen esett keresztül, azaz a Természet irnyította az evolúció fejlődését.
Más pedig azt hogy UFÓ, vagy Isten.

Mindenesetre az már szinte tény, hogy úgy ahogy azt Darwin mondotta volt, nem történhetett meg.
Orbán Viktor hazai pályán 2-1-re legyőzte a hajrában szépítő Norvégiát az Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján, ezzel kettős győzelemmel, 3–1-es összesítéssel kijutott a 2016-os franciaországi kontinenstornára. Több szempontból is történelmi jelentőségű…..
pocakos focisla 2015.11.17 12:49:56
@vackor1:

A legjobb 40 magyar programozó, és közgazdász, vagy marketinges kategóriákkal jobban keres a legjobb 40 magyar focistánál.

Rájuk nem vagy irígy ?
A Fidesz által támogatott szegedi polgármesterjelölt vígan kampányolhatott a rektori hivatalban a felsőoktatási ipari együttműködésről szóló sajtótájékoztatón, noha jelenleg semmilyen választott tisztsége vagy olyan tevékenysége nincs, ami alapján lett volna ott…..
Újbuda vezetése szerint az újbudaiaknak még jobban kell szeretni Újbudát. Legalább annyira mint a polgármesternek. Színes kampány kiadvánnyal kedveskedett Újbuda vezetése a kerületi lakóknak. Valami fatális és meg nem magyarázható véletlennek köszönhetően, a választások…..
Pocakos focihuszára a nemzetnek nem hajlandó beismerni a gyávaságát, inkább azt találta ki a vitára szóló felhívás ellen, nem akarja a pocskondiázását hallgatni. Szóval, ha Orbán Viktor szembesül a valósággal, és nem csak azt hallaná a sűrű nyelvcsapások közepette a…..
pocakos focisla 2014.03.30 11:29:35
@púdó:

Lenne is felzúdulás normális országban.

De Gyurcsány 2006-ban bebizonyította, hogy MSZP-s majmokkal lehetetlen vitázni.

Minden megvalósult amit letagadott, és semmi sem amit ígért.

Majd az egész hazudozását, vállalhatatlan majomkodását nyakon öntötte egy Öszödi beszéddel, hogy a ballib majmok is megértsék:

Az MSZP lop csal hazudik, nem vitázik !
Világszenzáció: hazakerültek a Seuso-kincsek cím fogadott a Magyar Nemzet honlapján, amit mostanában azért olvasgatok, hogy megértsem a barátaim és a családtagjaim látásmódját. A cikkből kiderül, hogy visszaszereztük, hogy hazakerültek, és hogy szenzáció. Egy kommentelő…..
pocakos focisla 2014.03.27 21:15:01
@flort:

Az ostoba MSZP csicskák legújabb kampányötlete ez a tartós bérlet baromság..

Szánalmasak vagytok.

Nézzük az MSZP egyik szennylapját amit HVG-nek neveznek:

hvg.hu/kultura/20140327_Miert_is_fizettunk_45_milliardot_a_Seuso

"hvg.hu: A Seuso-kincs felének, hét ezüsttárgynak az eddigi birtokosa egy titokzatos brit testvérpár volt, akik nem vitatták a magyar állam tulajdonjogát a műkincsekkel kapcsolatban. Akkor miért kellett kifizetnünk értük 15 millió eurót?"

Kérdezi a hvg-s riporter.
Azaz azta közismert tényt, miszerint a tulajdonosok se vitatták a magyar állam tulajdonjogát, még a hvg riportere is tudta.

Válasz:
"Baán László: Azért, hogy a kincsek birtokába jussunk. A jog megkülönbözteti a tulajdonjogot és a birtoklást. Ha a kincseket megvásároltuk volna, akkor ez az összeg sokkal magasabb lett volna. A magyar állam korábban is folytatott a megállapodásra irányuló tárgyalásokat, így például az előző kormány alatt, a 2008-as pénzügyi válság kirobbanása után, 100 millió eurónál szakadtak meg ezek. (Egyébként a kincs kikiáltási ára 1990-ben szintén hozzávetőleg 100 millió euró volt, mai árfolyamon számítva.) Most a műtárgyak felét szereztük meg 15 millióért. Az összeget a szerződésben kompenzációs díjként fogalmaztuk meg, amellyel a kincseket átadók birtokosi pozíciójából fakadó kiadásokat kompenzáltuk."

Érthető ostoba MSZP csicska ?
A Seuso kincs a magyar állam tulajdona !
Mégpedig az Oktatói Hálózat, a Hálózat a Tanszabadságért és a Hívatlanul Csoport. A tanítók, tanárok, szülők, oktatók és diákok megállapításai "súlyos vádpontokat tartalmazó vádirattá álltak össze." De mit is takar ez a feltűnő választékossággal megfogalmazott…..
pocakos focisla 2014.03.25 19:22:47
@Endre Haász:

Az MSZP már bizonyított. az MSZP-s SZDSZ-s oktatás politkájának hála a PISA teszten máris szarabbak vagyunk.

Ez az első évfolyam tudniillik, akik élőben megtapasztalhatták Magyar Bálinték buktatás és osztályzás mentes oktatáspolitikáját.
Miközben a hivatalos Magyarország hosszú távú energiapolitikáját teljesen Oroszországhoz köti a paksi paktummal, miközben a kormánypárt hívei szinte minden fórumon Oroszországot látszanak favorizálni a nyugati szövetségi rendszerrel (EU, Egyesült Államok) szemben, Oroszország…..
pocakos focisla 2014.03.02 11:40:14
@Viktor Mutyin:

mandiner.hu/cikk/20140224_balogh_akos_gergely_az_mszp_gajdos_istvan_es_janukovics
Épp csak Gajdos Istvánról nem esik benne szó, ami meglehetősen hálátlan eljárás az MSZP kárpátaljai stratégiai partnerével szemben, aki 2013 szeptemberében olyan szép szavakkal méltatta Janukovics európai integrációs elkötelezettségét és bírálta az Orbán-kormányt az MSZP vásárosnaményi rendezvényén, Mesterházy Attila jelenlétében.

Gajdos, az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség (UMDSZ) elnöke régóta szoros kapcsolatot ápol az MSZP-vel. Ennek a szoros kapcsolatnak az sem tudott ártani, hogy a Janukovics akkori pártjának színeiben induló Gajdos 2002-ben választási csalással lett parlamenti képviselő a másik magyar jelölttel, Kovács Miklóssal, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökével szemben. Ez a választási csalással nem csak afféle publicisztikai túlzás: strasbourgi ítélet van róla, hogy csalással, a Kucsma- és Janukovics-féle szocialisták kezében lévő közigazgatás jóvoltából jutott parlamenti mandátumhoz 2002-ben. A választások előtt hét olyan falut csatoltak el a kérdéses választókerülettől, ahol korábban a KMKSZ nyert, de ez is kevésnek bizonyult, így aztán további falvak választási eredményét semmisítette meg a hatalom, olyan falvakét, ahol Kovács volt a győztes.

2012-ben Gajdos Janukovics új pártja, a Régiók Pártja színeiben került be ismét a Radába, amihez az MSZP sietett is gratulálni. Mesterházy 2013. november 28-29-én Kárpátalján Gajdossal közösen mutatta be az MSZP új nemzetpolitikai programját. Hogy tisztában legyünk a kronológiával: Ukrajna november 21-én állította le az EU-s társulási megállapodás aláírásához vezető folyamatot, november 25-én pedig már könnygázzal oszlatták Kijevben az EU-párti tüntetőket – Mesterházy-t ez nem zavarta abban, hogy a Janukovics-párt képviselőjével tartson közös sajtótájékoztatót. Gajdos kedden még felszólalt a Majdan ellenében szervezett, hatalompárti demonstrációkon, ahol azt mondta, a kárpátaljai magyarokat képviseli – hogy aztán csütörtökön kihátráljon Janukovics mögül.
pocakos focisla 2014.03.02 11:59:40
@Muad\\\'Dib:

Az a durva, hogy maga az MSZP és Gyurcsány is egészen az Ukrajnai konfliktus kezdetéig azt hangsúlyozták, hogy nem az atomenergiával van bajuk.
Mégcsak nem is az oroszokkal és Paksi bővítéssel, hanem pusztán és kizárólag a szerződéskötés titkosságával.

Nagyot fordult az MSZP és csicskáik életében azóta a világ.
Már nem ezzel van gond, hanem mindennel.
Pedig 1 hónap se telt el.
pocakos focisla 2014.03.02 12:03:10
@Mezga Geza:

Erről beszélek én is, hogy mások az arányok. A Fideszbe van pár egykori MSZP-s (kb 10).
Az MSZP, mint utódpárt pedig megkapta az összes többi MSZMP tagot, mint utódpárt.
Kb 40ezret.
A KARD Horváth András igazsága 2014.02.21 16:21:32
Polt Péter legfőbb ügyész Schiffer András és Vágó Gábor LMP-képviselők kérdésére elmondta: "Horváth András feljelentése nyomán hivatali visszaélés, adócsalás és csalás gyanúját keltő adatok merültek fel". A képviselők azt firtatták, hogy a Horváth András által…..
ProgBlog Mi lesz másnap? 2014.02.17 16:02:56
Végrehajtjuk a feladatot. Nem tehetünk mást. Azután… – Nem – vágott bele Evi. – Addig. – Azután – ismételte makacsul Ope. Die értetlenül nézte őket. – Mi ez? Miről beszéltek? – Ugyanarról, Die – Mat hangja tárgyilagos volt. – Csak addig szolgálják a…..
Nincs már két hónap, és választ az ország. Hétfőtől indul az ajánlási folyamat, amely jelentősen eltér az eddigiektől. Míg eddig választókörzetenként 750 ajánlócédulát kellett leadni a jelölteknek, most ajánló aláírásokra kell vadászniuk: ezekből 500 is elég,…..
Vastagbőr A legjobb Orbán-beszéd 2014.02.13 09:01:00
Hallottad már a legjobb Orbán-beszédet? Biztos hallottad, élőben adta a TV, vagy ott voltál az Astorián 2007. október 23-án. Orbán tökéletes felvázolta a helyzetet, hogy merre kellene tartania az országnak. Aztán 180 fokot fordultak és pont az ellenkezőjét teszik, amit a keleti…..
pocakos focisla 2014.02.13 19:19:34
@lyken:

Ostobaság.. Ugyanannyit lopnak:

atlatszo.hu/2014/01/24/hasznalhatatlan-adatbazis-rejti-a-politikavezerelt-kozbeszerzeseket/
Megnéztük, hogy 2009-ben mekkora volt a 30 legtöbbet nyert cég részesedése az összes közbeszerzésben. Majd megnéztük ennek a 30 cégnek az életútját, hogy mennyit nyertek 2010-ben és 2011-ben. És fordítva is, azaz hogy a 2011-ben legnagyobb nyertes 30 cégnek mekkora volt a részesedése az összes közbeszerzésben 2009-ben, a kormányváltás előtti utolsó teljes évben. Ha ezeket a számsorokat grafikonon ábrázoljuk, akkor azt látjuk, hogy a 30 legnagyobb nyertes a kormányváltást követően lényegében helyet cserélt 2009 legnagyobb harminc nyertesével. Ezt a jelenséget persze többféleképp lehet interpretálni, de a legvalószínűbb mégis az, hogy mindkét időszakban jelentős politikai befolyás érvényesült a közbeszerzésekben.
Képzeljük el azt a forgatókönyvet, hogy az április 6-i választásokon az Összefogás megtorpan 14.98 százalékon, az LMP és a 4K! pedig külön-külön is megugorja a bejutáshoz szükséges 5 százalékos küszöböt. Ebben az esetben az összefosás Gyurcsánytól Szanyiig, Oszkótól…..
pocakos focisla 2014.02.13 17:54:18
@Scagnetti:

Szerintem a bizonytalanok nagy része rohanna az urnákhoz, ha felcsillanna a remény, hogy az MSZP kiesik.

Ugyanez a Fidesz kiejtésére is igaz, de a bizonytalanok közt többen és jobban utálják az MSZP-t, és jóval közelebb áll az MSZP a kieséshez, a 15%-hoz, mint a Fidesz-KDNP az 10%-hoz.

Szóval hajrá !

Gyerünk bizonytalanok !

Ejtsétek ki az MSZP-t !

Bárkire szavaztok, ami nem az Összefosás, akkor bukták !
Február végén indul Hajós András Hajós a dobozban és Majka NaNee! című műsora, ezzel a csatorna négy hétköznap estére tud saját tartalmat prezentálni (hétfő - Kasza!, kedd - Pimasz úr Ottalszik (sic!)). A szerdánként jelentkező Hajós a dobozban arról szól, hogy a…..
pocakos focisla 2014.02.11 18:31:04
@huszonkilencesek:
Szerintem Majka kategóriákkal jobb, mint Hajós, legalábbis agyilag.

Jóval több dologba fogott bele, jóval kevesebb hátszéllel, és sokkal több sikerrel.

Pojácának, pedig mindketten pojácák.
A Ténytár már sokszor foglalkozott a földügyekkel, mert úgy gondoljuk, a vidék kérdését mindenképpen súlyához mérten kell kezelni. Ángyán Józseftől nemrégiben újabb botrányos adatok kerültek nyilvánosságra, így újra foglalkozunk a kérdéssel. De ki is Ángyán? A…..
pocakos focisla 2014.02.10 20:32:54
@Amadeus62:

Eszembe se jutott volna soha ezeknek az ostoba MSZP-s csicskáknak a cinkjeit ellopni, ha ők nem kezdték volna el hamisítani több blogger nickjét is, többek között az enyémet is.

De az ÁVH-s köcsög komcsik, mindig is azzal vádoltak másokat, amit ők követtek el.

Az MSZP máig ezta módszert űzi és csicskáik is.
A földbérleteket kiosztották a 600 fő MSZP-s tolvajnak, majd ezután van képük földmutyizni, mikor 6000 földtulajdonos jutott földhöz !
pocakos focisla 2014.02.10 20:47:05
@tobeor:

Hülye gyerek vagy !

MIndenki tudja hogy ez egy mocskos tetű cenzúrázott blog, amit épp a magadfajta ostoba MSZP csicskáknak szerkesztenek !
pocakos focisla 2014.02.11 07:16:58
@high up!:

Ostoba MSZP csicska !

A 3000 is pont 5-ször annyi, mint az MSZP alatt a kiváltságos földhözjutók száma, akiket nem pályázaton választottak ki, mint most, hanem a minisztériumban döntöttek a sorsukról.

Így fordulhatott elő, hogy az MSZP csicskák jutottak mindössze földbérlet lehetőséghez az MSZP kormány alatt, mindössze 600-an.

A Fidesz alatt meg 6000 ember jutott földekhez.
Bármit is gondolunk az Együtt-PM aktivistáinak Sándor-palota erkélyén végrehajtott, a paksi bővítés ellen szervezett performanszáról (a magam részéről helytelenítem ezt a fajta - pragmatikus szempontból erőtlen, a megfogalmazott célt esetlegessé és komolytalanná tévő -…..
pocakos focisla 2014.02.10 20:51:41
@hackbard.celine:

Hiába hamisítjátok a múltat, erre örökké emlékezünk !

Az MSZP beazonosíthatatlan karhatalmistákat uszított saját nemzetére ! Több tízezer ellenzékire.
Ennyit tudtok meg a neveteket !

2006-ra örökké emlékezünk !

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !
Orbán Viktor nem atomerőműért zarándokolt ki Moszkvába. Orbán Viktor azért ment Putyinhoz, mert pénz kell neki, és más nem ad. Vlagyimir is csak úgy, ha egyúttal végre megépítheti az atomerőművet is, amelyért oly régóta lobbizik. Február 6-án a parlamenti droidok (Kövér…..
pocakos focisla 2014.02.10 19:17:04
@félázsiai 2llkedő:

Az MSZP mindent tud lopni.

Államadósságot is:

mno.hu/migr_1834/medgyessy-enged-az-orosz-tartozasbol-753526
A jelenleg meglévő 467 millió dolláros orosz tartozásból Medgyessy Péter minden bizonnyal 76 millió dollár leírásához járul hozzá. Ezt az összeget az orosz fél ugyanis annak ellenére leróttnak tekinti, hogy a Magyar Államkincstárba bevételként nem jelentkezett. Ennek az a magyarázata, hogy az államadósság lebontásában a Horn–Kuncze-kormány idején részt vállaló MSZP közeli cégek a mai napig nem rendezték tartozásukat.
Máté Dániel, a Pénzügyminisztérium (PM) szóvivője korábban közölte: ha a magyar állam arra kényszerül, hogy az államadósságból 76 millió dollárt elengedjen, a PM megteszi a megfelelő feljelentéseket. A feljelentések néhány céget érinthetnek. A Lorry Kft.-nek – kamatok nélkül – összesen 2,7 millió dollárt kellene a kincstár számlájára utalnia. A felszámolás alatt álló cég Máté László MSZP-s pártpénztárnok érdekeltségébe tartozott. Egy, a Bertinus Kft.-hez kötődő ügylet kapcsán – kamatok nélkül – 4,8 millió dollárral tartoznak a kincstárnak. A társaság Aleko személygépkocsik behozatalára vállalkozott. Az üzletet Máté László egykori üzlettársa, a jelenleg nemzetközi körözés alatt álló Szász András hozta tető alá. Több mint 27 millió dollárral tartozik a kincstárnak a Tér és Forma Rt., illetve a Gazimpex Kft., amelyben mára a többségi részesedést egy off-shore cég szerezte meg. Kamatok nélkül 3,3 millió dollárral tartozik az államnak a Petroltank Rt., amely Hujber Ottó, az MSZP vállalkozói tagozata egykori vezetőjének az érdekeltségébe tartozik.
Előrebocsátom, hogy e sorok írásakor az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkársága nem magyarázta el a miérteket, hanem - amint az EMMI háza táján nem ritkán szokás - bölcsen és hangosan hallgat az éppen aktuális kérdésekről, azért tény,…..
pocakos focisla 2014.02.05 20:27:38
@álfirkász:

Az MSZP-s tetvek óta valóban ciki a Kossuth díj.

De majd csak túléljük valahogy, hisz az MSZP soha a büdös életbe nem kerül többet kormányra.

Elég volt a pufajkások, ügynökök és besúgók, MSZP diktatúrájából, országrablásából, és elkúrásából egy életre mindenkinek !