Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jarjolcsobban

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2015.03.29 08:25:56
The Angel Of Darkness! Egy szép nap, édesapám felszólt, hogy menjek már le neki segíteni a garázsba. Lementem, először csak azt láttam, hogy édesanyámmal nagyon vigyorognak, aztán elállt a lélegzetem. Jó ez, csak nem EZ. Egyébként egy kényelmes, jó automata váltójú,…..
Olvasónk hiába szerzett jogi diplomát, nyaralásról, új autóról nem is álmodhat. Nemrég minimálbérért akarták alkalmazni.Tényleg ennyit ér egy jogász diploma? Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az…..
Balázs Viktor TC-közeli egyén, egyben barátunk, nos az ő egyik ismerőse rendelt a múltkor alkatrészt a köztudottan amerikai Chrysler Voyager autójához. Nem, semmi baj nem volt az árral, az is jött, amit kért, csak volt egy kis bibi a zacskón levő felirattal. A Mopar még rendben…..
jarjolcsobban 2015.03.20 23:51:17
Olvasónk azt nehezményezi, hogy sokan túlköltekeznek és utána panaszkodnak, hogy elfogyott a pénzük. Ti beosztóak vagytok? Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi témákban várjuk a…..
jarjolcsobban 2015.03.19 03:38:59
@kisQtya: Már ne haragudj,nettó 350ből hány embert tartassz el,vagy mekkora hitelt fizetsz h nem fér bele egy nyaralás v egy 200 ezres suzuki fenntartása? Az unokatesómékra emlékeztetsz akik havi 850ből nem tudnak félre rakni, saját lakás és cégautó mellett... Majdnem elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában amikor panaszkodtak! Ja h a 10 éves gyerek tommy hilfiger pólót hord? No comment...
A fenti videó előzménye dióhéjban: Bill Cosbyt, az amerikai televíziózás egyik ikonikus alakját azzal vádolják, hogy pályája csúcsán több nőt megerőszakolt. Nem mai keletű a dolog, de most megint felkapták a történetet és egyre több nő jön elő a saját sztorijával, amiket…..
Kéthavi műszaki érvényesítő matricára és környezetvédelmi plakettre biztosít forráselőleget a Nemzeti Közlekedési Hatóság egy ma született döntés értelmében. Ennek megfelelően a hatóság ma kéthavi mennyiség legyártásáról intézkedett. A Fővárosi Közlekedési…..