Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matrix23

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában azt szokták mondani, hogy a lead-be (ebbe a fekete részbe, amit most olvas), valami meghökkentőt/valami vicceset/valami megfogót kell írni, amivel fel lehet kelteni az olvasó érdeklődését. Nos, azt gondolom, hogy jelen esetben maga, egy Hegedűs Zsuzsa idézet is megteszi:…..
Policity The A-Team 2014.01.03 15:54:16
Kiborító, hogy már megint forradalom van. Éppen csak ocsúdik az ember, hogy 2010-et megnyertük, hihetnénk, hogy jön a jól megérdemelt konszolidáció, erre tessék, máris itt a következő ütközet. Amennyiben szeretne A csapat tagja lenni, csatlakozzon! Mr. T-nek is a…..
Ebben a rövidke blogbejegyzésben nem kívánom a világot megváltani, sőt kritizálni se szeretném a kormány által a többségi társadalom igényeit hűen tükrözőnek tartott új közoktatási törvényt (pedig nem kizárt, hogy lehetne: akár a szülőket, akár az oktatókat, akár a…..
Policity Kétharmados kultúra 2013.06.21 14:52:49
Buzizz! Legyél homofób! Beszélj antagonisztikus ellentétben álló baloldali és jobboldali kultúráról! Mérj hét szűk esztendőt a ’45-óta uralkodó balliberálisokra! Egyáltalán, soha ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak! Minek? Úgyis az a jó, amit te mondasz, és nem…..