Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zka77

0 bejegyzést írt és 764 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kalcium remek példája, hogy esik át a közvélekedés a ló egyik oldaláról a másikra. Hosszú évtizedekig mindent gyógyító univerzális szerként működött az allergiától a rontáslevételig, ma eljutottunk oda, hogy lassan totális közutálatnak örvend. A kalcium alapvetően egy nélkülözhetetlen anyag,…..
Zka77 2018.03.22 12:19:32
@A tudomány sosem téved!: hazudsz wmiki, Hunor pont arról beszélt hogy a kalcium alllergia esetén hatástalan és a világon rajtuk kívül senki soha nem használta arra. Hülye gyökér vagy, mint mindig.
Három óra 45 perc. Az előre jelzett műsoridő volt az első jele annak, hogy az X-Faktor első élő adásával nem kéne foglalkozni. Ez öt sorozatepizód zsinórban, az elmaradásod tetemes, legyen eszed. Oké, csak belenézek, és megyek. Aztán amikor a nyitóképben Kiss Ramóna a pizsama alatt láthatóan…..
Zka77 2017.10.17 14:59:26
Hű mennyi komment.

* Hangosítás: a FBn is végig rinyáltak az emberek miatta de istenbizony semmit nem vettem észre. Lehet, hogy a tévém korrigált valamit rajta automatikusan, amennyibe került, el is várom tulajdonképp.

* Ramona: engem se mozgat meg, valaki Ördög Nórihoz hasonlította, nem vágom miért, Nóri minimum 10x jobb csaj.

* Fellépők: borzalmas, eddigi leggyengébb eresztés. Gulyás, az operaénekes, Riccoék, Serena, Dani jók vagy elfogadhatók. A maradék meg a teljesen alkalmatlan, miafasztkeres itt kategória és a közepesnél rosszabb, érdekelen - kb fele-fele arányban. Lacit kicsit sajnálom, zenekarokból annyira nem volt felhozatal, hogy borzasztó. A 2 roma családból összeállt bandát nem tudom mi a faszért nem hozta be, csak mert egyet hibáztak a mentorházban? Nevetséges. Kb a HamKoHam utódja lehettek volna.

* Mézes: tutira vettem, hogy első kieső lesz. Egyrészt az emberek nem bírják tolerálni a másságot, másrészt gyenge versenyző. Kiállása semmi, gyakran hamis. Potenciál azért van benne, a hozzá illő dalokkal, képzéssel valóban lehetne érdekes színfolt. Számomra is egyértelműnek tűnik, hogy a srác (?) transznemű, hermafrodita vagy interszexuális és nincs rendesen kezelve, hanem el van nyomva. Egyértelműen nem csak a hangjával van valami gond, én sajnálom kicsit. Mindenesetre szerintem csak azért nem esett még ki, mert beengedtek 4-5 olyan produkciót akik közül nehéz eldönteni, hogy melyik gyengébb, ld Mobster vagy Hegedűs.

* Zsűri: kibaszottul nem értem Puskás és ByeAlex szempontjait, minősíthetetlenül gyenge produkciókat válogattak be. Olyan, mintha elfelejtették volna abbahagyni a trollkodást a válogatók végén. Kirívó példának ott van mindjárt Hegedűs P, nem hittem a szememnek amikor továbbengedték a selejtezőn. És aztán még többször is. WTF!!! Ha rajtam múlna ez a 2 ember többé nem zsűrizne ebben a műsorban. Extra gáz, hogy Puskás már tavaly is ilyen kretén volt, de megint bizalmat kapott. Ez egy popzenei műsor, totál felesleges behozni olyan előadókat, akik nem bírnak mit kezdeni ezzel a műfajjal, mert elsők között fognak kiesni. Akinek van igénye valami zenei művelődésre az megkeresi magának a neten, ami tetszik neki és jónapot, nem az X-Faktor miatt lesz valaki műértő.
A riói olimpia egyik szombati közvetítésében ifj. Knézy Jenő úgy adta le a női 100 pillangó egyik előfutamát, hogy közben egy szót nem beszélt arról, hogy egy 18 éves szíriai menekült, Yusra Mardini nyerte meg a futamot, ahogy azt tegnapi posztunkban megírtuk. A történtek után vasárnap délután jött…..
Nem kell mindig a szenzáció, néha az átlagos hétköznapok sokkal jobban bemutatják egy ország életét, mint a nagy események. Így van ez Tamás esetében is, aki bő másfél év elteltével vette fel svájci életének fonalát. (A képeket természetesen köszönöm ezúton…..
Zka77 2015.02.16 23:06:55
@diggerdriver: ezt kell lebontani?
Nem is jártunk olyan messze az igazságtól, legalábbis a TV2 sajtóközleménye erre utal: Néhány másodperces probléma adódott az applikációt összesítő számítógép és a képernyős feliratot létrehozó rendszer között. Ezért fordulhatott elő, hogy az összesített eredmény…..
Zka77 2015.02.16 19:56:25
@Kínai cuccok blog: mekkora hülye fasz okostojás vagy te ember :D Informatikusként simán használom ezt a szót, de nyilván csak azért mert nem értek hozzá.
Zka77 2015.02.16 19:57:15
@véleményM: ja, ennyi a történet.
Zka77 2015.02.16 20:02:34
@Kínai cuccok blog: most komolyan, hogy tudtál ilyen ökörséget leírni? Nem ciki?
Egy igazán tanulságos történetet kínálok ma nektek. Péter kalandvágyó fiúként indult Angliába, megtörtént vele minden, ami egy magában (talán túlságosan is) bízó, tapasztalatlan fiúval megtörténhet. Most Magyarországon van, tanul és várja a folytatást, hogy (mint írja)…..
Zka77 2013.11.05 00:28:30
@PannonBoy: én godaddy.com-on szoktam .com domaint venni, jelenleg bruttó $13.17 egy évre icann feevel együtt. Ha többre kéred, óccóbb.
Meglehetősen megosztó marketingötlettel állt elő egy texasi matricagyártó cég tulajdonosa: összekötözve lefényképezte egyik alkalmazottját, az így készült életnagyságú képet pedig felragasztotta kisteherautója hátuljára. Aztán leszakadt az ég. Nem nagyon ment az üzlet…..
1000 leütés Válasz TGM-nek 2013.11.02 21:35:32
Tamás Gáspár Miklós, fiatalkorom kedvenc szerzője, három állítást tulajdonít Orbánnak, amelyekre szerinte az "ún. baloldali ellenzéknek" nincsen válasza, és innen fakad, hogy az előbbi kormányzása feltehetőleg folytatódni fog. A három állítás: 1. "Orbán Viktor…..
Zka77 2013.11.04 19:02:57
@Blogger Géza: az erős állam tényleg jó bizonyos dolgokra. Mintpéldául:
- közpénzek ellopása
- közpénzek elbaszása
- piaci verseny torzítása és gáncsolása

Jééé, pont ezt csinálja a Fidesz, milyen jó is nekünk!
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
Rohadt unalmas egy másik X-Faktor-variánssal példálózni, de muszáj: a RTL Klub olyan magas szintre fejlesztette a szavazattarhálást, amilyet még sehol nem láttunk, pedig ez az az ország, ahol egy két döntőst felvonultató Megasztár-adás is képes volt 3,5 fél órás lenni. A…..
Zka77 2013.10.14 08:59:33
@nem akar az ökörcsorda legelni: eleve ő a szellemi atyja ennek a műsornak, ez ugyanis nem volt más mint a rádiós reggeli showk vizuálisan megtámogatott verziója.
Az első fél órát néztem fél szemmel, nem is tudom mi volt a mélypont: amikor VJ játszott el 4 kiemelőfilccel valami kurva humortalan jelenetet, vagy amikor Andy Vajna esküvőjét feliratozták naaaagyon vicces szövegekkel, majd felolvasták ezt.
Az biztos, hogy rég láttam már ekkora igénytelen szemetet a tévében.
Széles Gábor tavasz óta lebegtett világmegváltásáról eleinte folyamatosan érkeztek infók, de aztán már-már feledésbe merült. Most viszont úgy néz ki, hogy mégis lesz belőle valami hivatalos bejelentés, legalábbis az energiaoldal.hu cikke szerint:  Hamarosan leleplezi…..
Egy jól értesült forrásunk (értsd: egy olvasó, aki az utcán nyitott szemmel/füllel jár) hihetetlenük fontosnak tűnő információt osztott meg velünk: Geszti Pétert látta/hallotta korzózás közben, amint Bozsek Márkkal, a Barátok közt című sorozatból ismert színész-énekessel…..
Zka77 2013.09.29 20:38:24
@Zka77: persze ha arra akarsz utalni hogy kiderül ki melyik kategóriát kapja akkor az igaz, ma derülhet ki :)
Egy hete indult útjára egy új kezdeményezés itt, Ildikónak hála naplószerűen követhetjük egy család beilleszkedését a svájci mindennapokba. Ma folytatódnak a kalandok, nem is akármilyen nehézségekkel, hiszen megtudhatjuk, hogyan sikerült a gyerekek első napja az óvodában és…..
Zka77 2013.09.27 13:40:56
@Evain: áááá egy WoWos csaj! :) Én mostanság jöttem rá, hogy végleg ráuntam valószínűleg. 8 hónapja nem játszottam. Kaptam most egy 7 napos ingyen próbalehetőséget, voltam bent kb 2 órát pedig lassan már letelik. Egyszerűen nem izgat már. Régen őrült jó volt, vagy csak őrülten tetszett. De mostanra teljesen kommercializált lett az egész és a raidek is átmentek ügyességi játékba.
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
Zka77 2013.09.27 11:50:25
@szamaritánus: vicces, amikor egy konteó vallású ember beszél agymosásról :D
Zka77 2013.09.27 12:18:16
@Devernyák Czirmos: antalvali.com-ot linkelget pár ismerősöm, ott is a cikkek 95%-a ilyen konteós megölnekminket baromság. Múlt pénteken egy jó haverom a kocsmában részegen előadta az "üres lakónegyedek vannak Pesten, várják hogy ideköltözzön a sok zsidó" sztorit. Meg is fejeltem az asztalt és hazamentem. Ha Pesten lettünk volna, beültetem egy taxiba, hogy mutassa már ezeket a negyedeket. Műszaki diplomás ember. Hogy hihet el ilyen baromságokat?
Zka77 2013.09.27 12:22:02
@ixxorn: igen, a GMO kb erről szól. A szabadalmak útján építenek ki piaci monopóliumot ocsmány eszközökkel. Az egész technológiával egyébként semmi gond nem volna. Egyszerűen be kéne tiltani a gmo szabadalmakat és kész.
A Blikk fejtegetése szerint az ATV hírműsorából késései miatt eltávolított Gajdos Tamás helyére az a Szebeni István kerülhet, akit a közmédiától egy emlékezetes káromkodás miatt távolítottak el korábban. Gajdost akkor rúgták ki, amikor elkésett egy híradóból, ami így 25…..
William Shatner azt nyilatkozta az egyik online lapnak, hogy szerinte a tévé megérett egy újabb Star Trek-univerzumban játszódó sorozatra. Nem vitatkozom vele, azon klevesek közé tartozok, akinek az Enterprise is bejött, szóval hajrá. Az milyen már, mellesleg, hogy az Enterprise első…..
Zka77 2013.08.26 13:46:17
@vladimir964: Mármint Jeri Ryan?
Zka77 2013.08.26 15:29:24
@Tesveer: micsoda, adják a DS9et valahol? :) Anno Vián kiahagytam elég sok részt és még nem sikerült pótolni. Már gondoltam a letöltésre is de nincs időm megnézni, előbb Farscape összes.
Csak azt tudom elképzelni, hogy amikor épp a kólát rántotta föl valaki hátulról belenyomta a fejét az egész kupacba, mert amit itt művelt az több, mint jézuska volt. Persze ettől még kúrnád. Miley és a gyíknyelve előjönnek: Megkúrja a levegőt egy szivacskesztyűvel: Meg…..
Ma ismét egy olyan történet következik, melynek szerzője, András, nem anyagi gondok elől ment el Magyarországról, hanem azért, hogy tanuljon. Méghozzá Milánóban, mert hova is mehetne egy designernek készülő fiatal, ha nem az észak-olasz városba? Ráadásul azok is örülhetnek,…..
Zka77 2013.08.26 14:38:11
@NIKI LAURA:
"Apropo,Londoni metro,mindenki a Jobb oldalon áll a mozgólépcsőn!!!!"

Sok hülye, amikor náluk BALOLDALI közlekedés van! :D
A következő tanévtől megkezdődik a középiskolások közösségi szolgálata, a 2016-ban érettségizőknek ötven óra társadalmi munkát kell teljesíteniük. A közbeszédben ezt egyszerűen közmunkaként emlegetik, és már arról is hallani, hogy van, ahol közmunkásokat váltanának…..
Zka77 2013.08.26 14:17:16
@spenci: 600 db 1 oldalas papírt szekrénybe betosz, soha ki nem vesz. Nagy baromság, de táncsak nem omlik tőle össze az iskolarendszer.
Néha egészen furcsa dolgokba fut bele az ember, szembe jönnek vele olyan mondatok, amelyekkel nehéz mit kezdeni. Legutóbb például a foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár mondott egy érdekeset, kíváncsi vagyok, mit gondoltok róla, hogyan látjátok ti (akár otthon, akár…..
Zka77 2013.07.24 10:42:14
@házelőtthinta: ne haragudj, de Magyarország épp úgy demográfiai összeomlásban van, mint a nyugat. Csak egy aprócska különbség van: oda milliószám vándorolnak ki a fiatalok, méghozzá innen. Segítsek, vagy magadtól is sikerül felfogni, miért beszélsz félre?
A gazdasági összeomlást meg hiszem ha látom, már a 80as években is ezzel etettek minket. Lehet kevesebb Orbánt vagy világméretű banki összeesküvés zagyvaságot kéne hallgatnod.
Zka77 2013.07.24 12:35:31
@afazekas: erre mondhatnám, hogy a te stílusod meg arra ad választ, hogy miért nem kapsz itthon jó állást mérnökként :)
Zka77 2013.07.24 12:48:01
@afazekas: miért, azt ki mondta, hogy pappito takarítani ment ki külföldre? :)
"»Ba, baa, baaaa, aahhh« nyögdécselt egy feltűnően izgató testű szlovén lány, miközben egy középkorú német házaspárral félreérthetelen szexpózban gabalyodott össze és mindeközben felajzott fiúja a kezét szorítva leste az aktusban résztvevők arckifejezését. Néhány…..
Zka77 2013.07.24 11:08:54
@apro_marosan_petergabor: az álszentségnek viszont nincs :))
A múlt héten Magyarország államcsődjével kapcsolatban két jóslat is befutott. Ez már a vég, kezdjünk csomagolni? Először Peter Attard Montalto, a Nomura elemzője csatlakozott a Szász Károlyhoz, és a kormány legújabb, a devizahitelesek megmentését kilátásba helyező homályos…..
Zka77 2013.07.24 08:02:23
@zobod: az IMF csak a magadfajta megvezetett birkák szemében szitokszó.
Zka77 2013.07.24 08:05:22
@salitis: én ezelőtt is tudtam, ki lopja el az adómat, csak nem volt ilyen pofátlan és nem államosított kommunista módszerekkel egész üzletágakat. De ha te szereted a komcsikat, az a te dolgod.
De kalandos élete Terminatoréval vetekszik. Három háborúban harcolt. Egyebek mellett meglőtték az arcát, fejét, hasát, lábát, csípőjét és a fülét is. Megszökött a hadifogolytáborból és saját magának rágta le az ujjait, mert az orvosok nem akarták amputálni. Sir Adrian…..
Bizonyára te is találkoztál már életed során (naponta 5 x) az olyan beszólásokkal (esetleg te magad is gyártod), amelyek mások fizetésére irányulnak. Ezt hívják a nagy „magyar kereseti antipoly”-nak. Szabályai rendkívül egyszerűek: mindenki köcsög, aki többet…..
Zka77 2013.07.23 14:23:26
@fermion: hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy te most trollkodsz. Mindkettőnknek jobb lesz így :D
Ez a poszt az eggyel korábbival olvasandó. A "baloldallal" kapcsolat végtelen szkepszisem ellenére leírom, mit  kellene tennie a Mesterházy-féléknek, ha hatalomra akarnának jutni. Hozzáteszem, abban sem vagyok biztos, hogy akarnak, vagy komolyan bíznának abban, hogy tudnak. De…..
Zka77 2013.07.22 15:32:50
@willdattaa: hány letiltott nicked van már, náci szimpatizáns? :)