Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iopi

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux szinkronhangok: utazók 2017.01.11 14:23:00
Kevés szereplős film, kevés kommentálható elemmel a magyar szinkront tekintve: az Utazók plakátjába Jennifer Lawrence is belebotolhat mostanság, de azért magyar hangja megtapasztalásától remélhetőleg óvja ügynöke. Ha Az éhezők viadala utóbbi két részét feliratosan nézted, te is óvhatod magad…..
iopi 2017.01.11 21:21:06
@Csaba Turbucz: Gáti nekem leginkább a Creedből hiányzott tavaly :(
Az originál után a szinkronizált előzetesben is keménykedik egy sort Tom Cruise, magyar hangjával kapcsolatban viszont zavar lépett fel. Reméljük, októberben a moziban már Rékasi Károlyt üdvözölhetjük, és visszanyerjük a lelki békénket...
Marion Cotillard megint ráveszi mindenfélére Michael Fassbendert a közkedvelt videojáték filmváltozatának előzetesében. Középkor lesz karácsonykor...
iopi 2016.05.12 14:32:03
A vadász és a jégkirálynő megsínylette A dzsungel könyve súlyos jelenlétét, de amúgy is halálra volt ítélve; a film nem elhanyagolható anyagi csőd lehet a Universalnak a gyenge nyitány után...
A kisebb profilú filmek kaptak teret ezen a hétvégén az amerikai mozikban, és a konkrét újdonságok között a God's Not Dead 2 malma hajthatta volna a legtöbb vizet, ám a film az első rész alatt futott be. A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala első maradt, de vészes mértékben zuhant vissza...
iopi 2016.04.04 18:12:43
@Repce Manó: Kérdésem, hogy lehet e ezekből a számokból valamire következtetni? Ha igen, mire?

Mondjuk itt csak magamból tudok kiindulni. Mindháromnak láttam az előzeteseit, de egyik sem érdekel annyira, hogy moziban nézzem. Ekkora trailer iránti érdeklődés általában magával hozza a sikert?
iopi 2016.04.04 19:44:34
@Repce Manó:
Van rá példa, amelyik film ilyen nagy számok mellett is besült?

Star Wars, Szürke, Marvel... ezeknél nem lep meg a siker, de a Suicide Squadról az előzetese alapján én a következő címekre asszociálok: Jupiter Ascending, Wild Wild West, Sucker Punch

Egyelőre nem látom, hogy mások mit látnak benne és engem meg fog lepni, ha sikeres lesz, még ha ez van akinek már most egyértelműnek tűnik is. :)
Már Superman ellen küzd, de Batman is kezdődött valahol: nagy bummal, a tengerentúlon (nyitányrekord) és mifelénk is, ahol máig a legnézettebb képregényadaptáció Tim Burton első Batman-filmje. Most egyebek is kiderülnek az 1989-as filmről, magyarországi vonatkozásban...
Megérkezett az újragondolt Szellemirtók szinkronizált trailere...
aeon flux trailer: ben-hur (2016) 2016.03.16 18:12:35
Timur Bekmambetov remake-jének első előzeteséből megtudjuk, hogy a kocsihajtás véres sport...
És ez most nem egy olyan csalódást keltő tévés hír, hanem bizony a Disney bejelentette: 2019. július 19-én kerül a mozikba az ötödik Indiana Jones-film, Harrison Ford (fő?)szereplésével és Steven Spielberg rendezésében. Mit mondhatnánk, Az ébredő Erő sikere után nem oly meglepő ez (mármint hogy a…..
A Ghostbusters nemzetközi előzetesében a film eddig nem látott részleteit pillanthatjuk meg: mind csupa móka, kacagás. (Kérlek, könyörgöm, ígérem, hogy elviselhető leszek, csak add, hogy egy icurka-picurkát szerethető legyen, és én szeretni fogom, mert tényleg annyira szeretném! Köszönöm.)..
Hadd ne cifrázzam. Mi jelöltünk, ti szavaztatok, íme az AeonFlux házi díjátadójának végeredményei.....
iopi 2016.03.06 17:38:36
Hát itt van a nemes egyszerűséggel Ghostbusters címen futó film első előzetese. Emésztgetjük, emésztgetjük... Vélemények?..
iopi 2016.03.04 07:15:58
Nos, eljött az igazság pillanata, megtudjuk, hogy az Amerikai Filmakadémia tagsága hogy vélekedett a tavalyi felhozatalról. Vajon egyezik az ízlésük a BAFTA szavazóival vagy inkább a populárisabb Golden Globe felé hajlik a kezük? Vajon sok egyezés lesz a teljes szakma jelöltjeivel, esetleg újra…..
iopi 2016.01.14 16:05:32
@Gőbel Ágoston:

Ja igen, a vágás :)
iopi 2016.03.01 11:25:04
@BloggerBiker:

Mit számít, hogy Dicaprio vagy Morricone vagy bárki korábbi alakításához, művéhez képest milyen a legfrissebb jelölése/díjazása?

Egy adott év jelöltjeit kell legyőzniük, nem a saját korábbi teljesítményüket.

Morricone leggyengébb műve is lehet erősebb, mint az adott évben született más művek.
iopi 2016.03.01 14:52:46
@WiteNoir:

Több ilyen példa van, akik ideig-óráig uralnak egy kategóriát. Walt Disney, Alan Menken stb.
De most is Lubeczki zsinórban triplázott, Inarritu duplázott.

Én annak nem látom értelmét, ha pl. Morricone megalkotta mondjuk fő műveként '86-ban a Missziót, akkor ezt kellene újra megugrania, hogy egy adott év legjobbja legyen.
 - SPOILERMENTES - 2001 nyarán Marty Baron (Liev Schreiber), a Boston Globe frissen kinevezett szerkesztője új téma felderítésével bízza meg a nagy múltú napilap oknyomozó csapatát, a Spotlightot. Ami nem más, mint város és környékének a katolikus egyház papjaival kapcsolatba hozható…..
Aki olvasta a tegnapi, a vágók díjaihoz írt kis eszmefuttatásomat, az most kicsit fellélegezhet, maradt még izgalom ebben a díjszezonban... legalábbis egy hétig még biztosan, amikor majd a rendezők nyilvánítanak véleményt. No de a lényeg, a legnagyobb, több mint 150.000 tagot számláló szakmai…..
A Pofázunk és végünk Miamiban természetesen messze több nézőt vonzott, mint az első rész két éve, és ez nem minden, hiszen az Alvin és a mókusok: A mókás menet is franchise-csúcsot állított be. Mindezek ellenére továbbra is A visszatérő vezet, míg a Gondolj rám! szerény közepes, a Creed - Apollo fia…..
iopi 2016.01.25 21:49:33
@tumi: Igen. Nálam amelyikben Sly nem Gáti, az nem jó szinkron. Amúgy Gesztesi lett. Bízom benne, hogy idővel valamelyik tv majd készít egy "normál" szinkront hozzá.
iopi 2016.01.26 07:05:14
@Atkakukac1989: Az Összeomlásban Harsányi Douglas hangja:)
Több ezren vannak, ugyanazt a szavazási eljárást használják mint az Akadémia, és A szobát leszámítva ugyanazokat a filmeket versenyeztették egymással. Ezek után nem csoda, hogy mindenki nagy jelentőséget tulajdonít a végeredménynek, és kell is. Bár most illenék valami hangzatos főcímmel dobálózni,…..
Holnap jönnek az Oscar-jelölések, ami csak egyet jelenthet: itt vannak az Arany Málna reménységei, akik közül holnap három is ismételhet egy sokkal kellemesebb kontextusban. Most viszont itt vannak, azt meg majd mindenki eldönti maga, ki mennyire érdemli meg a jelenlétet. Íme a…..
A mindenség elmélete és a Rendíthetetlen után egy újabb UIP-film, amiről talán meg lehetett volna spórolni a szinkront, de hát na, több lesz a néző, és annak mindenki örül. Hogy a Steve Jobs magyar hangjainak mennyire örülünk, az már egészen más kérdés: Michael Fassbender továbbra is váltogatja,…..
Egy óriási ziccer hibátlan kihagyása – így tudnánk jellemezni az Aljas nyolcas szinkronját. Quentin Tarantino összeterelte korábbi filmjei számtalan színészét, a szinkronstúdióba azonban nem tért vissza gyakorlatilag egyetlen olyan magyar hang se, akinek ennek megfelelően kellett…..
aeon flux szinkronhangok: ifjúság 2015.12.24 09:19:00
Az év egyik legjobb filmje a Mozinet mostanság bevett szokását követi: szinkronizált és feliratos változatban is nézhető. Szükségtelen mondani, erősen javallt utóbbi verzió. Elsősorban mert csak, másodsorban Michael Caine nem megfelelő magyar hangja miatt... Michael Caine –…..
Spielberg és Hanks negyedjére együtt a moziban, s ebből harmadjára társul be Kőszegi Ákos is. Most jól lelőttem a poént előre. A többiek között azért akadnak érdekesek; és most nem is Mark Rylance magyar hangjára utalnék, hanem inkább a sok-sok nagy öregre, aki tiszteletét…..
iopi 2015.11.27 16:21:45
@Ficus Cucis:

Már értem :)
- SPOILERMENTES - James B. Donovan (Tom Hanks), a biztosítási ügyekre specializálódott, családszerető brooklyni ügyvéd élete kiszámítható mederben csordogál egészen addig, amíg egy nap magasabb érdekek kopogtatnak irodája ajtaján. 1957-ben, a kétpólusú világrend…..
Russell Crowe az Akihez beszél a föld után sem a Gladiátor második részével tér vissza; az Apák és lányaik a Hét élet és A boldogság nyomában rendezőjének újabb drámája. Az ebben a szép hosszú mondatban hivatkozott összes korábbi film feliratosan futott a magyar mozikban.…..
Nem tudjátok, milyen az... amikor a szilvesztert meg lehet fűszerezni valami jóval, ami nem pezseg, nem kell hozzá mustár és nem kell utána porszívózni. A Joy szinkronizált előzetese éppoly örömteli, mint az eredeti. ..
iopi 2015.11.06 14:42:29