Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D. Potvin

116 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az biztos, hogy két madridi követi majd a Barcelonát a spanyol futballbajnokság 29. fordulója után. Úgy érzem, a második most az Atlético lesz, mert legyőzi a Valenciát a vasárnap esti rangadón és visszaszerzi a második helyet. Az elmúlt négy fordulóban hét pontot veszített…..
Az angol futballbajnokságban egy meccs maradt vasárnapra. Van egy olyan érzésem, hogy a Villa most odadörgöl a Pool orr alá. Luis Suárezt letakarítják a birminghami védők, Christian Benteke pedig eldönti a meccset. Menekül a kieséstől és veri az Aston Villa a Liverpoolt. Eddig…..
tipp365 Nyerni fog a Valladolid 2013.03.31 09:01:58
Tegnap egy rossz spanyol tippel zártam, ma egy sikeresebbel folytatnám. A déli harangszóval egyidőben kezdődő meccsen a Valladolid le fogja győzni az Osasunát és közelebb kerül a középmezőnyhöz. Meglehetősen pocsék formában várja a meccset a két csapat. A Valladolid az…..
Nincs egyszerű helyzetben a Zaragoza, akár a 18., már kiesőnek számító helyre csúszhat vissza a forduló után, a felzárkózást éppen a Real Madrid ellen kellene megkezdenie. Ez legalább annyira lehetetlen küldetés, mint fából vaskarikát gyártani. Akár több góllal is nyer a Real…..
tipp365 Pontosztozkodás Genovában 2013.03.30 13:00:00
Egyre markánsabban rajzolódnak ki az erővonalak a Serie A-ban. Nagyon úgy tűnik, hogy négy csapat harcol majd a három kieső hely elkerüléséért. Közülük kettő, a Genoa és a Siena nem szombaton fogja megnyugtatni szurkolóit. A húsvéti ünnepek miatt, a szokásoknak megfelelően,…..
A Bajnokok Ligája búcsú most már saját hazája bajnokságára és kupájára koncentrál a Manchester United. Sir Alex Ferguson azt vette a fejébe, hogy megdönti csapatával a Chelsea 2005-ös, 95 pontos csúcsát. Ehhez a hátralévő kilenc meccsen 22-öt kell gyűjteni. Ezzel ki is adta a…..
A Juventus-szurkolók emlékeznek keserűbben a Derby d’Italia, azaz Inter–Juventus rangadó legutóbbi meccsére. Tavaly novemberben a milánói klub idegenben szakította meg a Juve 49 veretlen bajnoki meccsből álló sorozatát. Most fogadkoznak a torinóiak, de azt érzem, döntetlent hoz a…..
Ha valamiről lebeszélném a fogadókat, az az angol másodosztály, a Championship meccsei. De néha kell a bátorságpróba, és most arra teszek, hogy a Watford, ahol egykoron a híres popénekes, Elton John volt az elnök, legyőzi a Burnleyt péntek kora délután. A hazai siker ráadásul…..
Komoly fennakadásokat okozott a március végi havazás, de az MLSZ döntése értelmében lesz meccs péntek délután Kaposváron, amelyen a hazai csapat, a kiesési rangadón le fogja győzni a Pápát. Nincs jó hangulat Kaposváron és Prukner Lászlónak most elő kellene vennie a híres…..
Egy tutit hagyok nap végére, a Bundesliga 2-ben a feljutásra hajtó Eintracht Braunschweig könnyedén győzi le a bennmaradásért küzdő Dynamo Dresdent. Ráadásul egész jó oddsza van a hazai győzelemnek. Nincs olyan statisztikai mutató, ami nem a hazaiak sikerét sejteti. A második…..
Kiemelt figyelem illeti azokat a klubokat, ahol honfitársunk futballozik. Így vagyok az OB Odensével is, amely ma egy rossz sorozatot fog lezárni és legyőzi a sokkal jobb pozícióban álló Randerst. Kockázatos tipp, bevallom, de abban biztos vagyok, hogy Vadócz csapata sokkal jobb…..
Fiatal csapatunk Pisont István vezetésével igyekszik kijutni az Eb-re. A sorozat jól kezdődött és az elitkörös csoportunkban a fehéroroszok következnek. Most sem fog hibázni a magyar csapat és egy lépéssel közelebb kerül a kontinenstornához. A fiatal magyar válogatott még…..
Az elődöntők első meccsét rendezik Portugáliában és egy másodosztályú csapat, a Belenenses szurkolói ma este nagyon boldogok lesznek. A Liga de Honrát döbbenetes előnnyel vezető lisszaboniak nem kapnak ki otthon a Guimaraestől. A portugál bajnokság egészen különleges, nincs…..
A Genk már karosszékből várja május 9-i ellenfelét, amely a bajnokság utolsó helyén álló Cercle Brugge, vagy a 9. Kortrijk lehet. Azt érzem, hogy az élvonalban maradásért osztályozót játszó, kisebbik brugge-i csapat egy kupadöntővel fogja kárpótolni szurkolóit. A Cercle…..
tipp365 A Cesena veri a Padovát 2013.03.27 09:11:01
A Serie B-ben hétközben is fordulót rendeznek, szerdán egy meccs lesz, amelyen a formán kívüli Padovának Cesenában is komoly gondjai lesznek, és hazai sikert vizionálok. Most már négy meccse rendre vereséget szenved a Padova az olasz másodosztályban, de még így is tartani tudja…..
Az egyik legnagyobb érdeklődéssel várt esti vb-selejtező a francia–spanyol meccs lesz. Meggyőződésem, hogy Spanyolország nyeretlenségi szériája ma este megszakad, és idegenben veri a franciákat. Emberemlékezet óta olyan nem történt a spanyol válogatottal, hogy három egymás…..
A románok ellen elveszített pontokat a törökök ellen talán visszahozhatjuk. Hogy vissza is hozzuk-e? Fejben már lejátszottam a meccset, és ahogy pénteken, most is azt érzem, hogy nem kapunk ki, más kérdés, hogy egy győzelemért már tényleg bravúr kell Isztambulban. De ha csak egy…..
Cristiano Ronaldo, Pepe, Fábio Coentrao. A világ legjobb futballistái közül három, aki a Real Madridban keresi a kenyerét. Ez a három játékos most már öt meccse nem tud meccset nyerni Portugáliának. A keddi vb-selejtezőn, Azerbajdzsánban kellene megtörni ezt a rossz sorozatot, ami…..
Egy nagyszerű meccs és brazil győzelem vezeti fel a keddi vb-selejtezőket. A következő világbajnokság házigazdája, az olaszok elleni 2-2 után az oroszokat le fogja győzni Londonban, a Chelsea-stadionban. Egészen kiváló meccsen játszott Brazília döntetlent Olaszországgal,…..
Nem lesz egyszerű dolga annak, aki hétfőn futballmeccsre akar tippelni. Két válogatott meccs, aztán slussz. Első körben a Kanada-Fehéroroszország találkozóval kapcsolatos meglátásaimat osztom meg. A beloruszok nagyon becsaptak legutóbb, ennek ellenére megint rájuk teszek és…..
Az Egyesült Államokban mit sem törődnek a válogatott vb-selejtezős szereplésével és a honi bajnokság, a Major League Soccer küzdelmei gőzerővel zajlanak. A hét utolsó meccsén a Chicago fogadja a Chivas USA-t és annak rendje, és módja szerint le is győzi. Ha csak a tabellát…..
De Videoton nem biztos, hogy Pécsen is nyerni fog. Sőt, úgy érzem, hogy a kiesés ellen harcoló újonc megráncigálja az EL-ben sokáig vitézkedő Videoton bajszát. No, nem annyira, hogy fordítani tudjon, de azt érzem a Pécs nyerni fog, de az egygólos siker kevés lehet. Persze, ha…..
tipp365 Ghána legyőzi Szudánt 2013.03.24 09:00:00
A tegnapi, afrikai vb-selejtező sikerén felbuzdulva, ma is egy ilyen meccsel indítom a napot. Bár Ghána vezeti a csoportját, nehéz meccsre számíthat, ugyanis Szudán csak egy FIFA-döntés miatt került jelenleg hátrányba. Ahogy a tegnapi posztban írtam, a harmadik fordulót rendezik…..
Nem sok szerencsém volt eddig az olasz B-ligával, most a Padova-Modena meccsel próbálok javítani a mérlegen és hazai győzelmet jósolok, illetve a kevés gólra hívnám még fel a figyelmet. Gyakorlatilag nem játszanak első osztályú meccseket Európában, mindenhol a vb-selejtezőkre…..
Egy klub életében mindig fontos momentum egy korszakot lezáró utolsó tétmeccs. A Fradi életében ilyen lesz az Eger elleni, Ligakupa-elődöntő visszavágója. Az Albert Stadionba ezután már csak egy barátságos találkozó van kiírva, aztán jönnek a buldózerek és 2014 őszére új…..