Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolc104416 (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Klubrádió kiderítette, hogy Fidesz-képviselőjelölt volt a hallgatókat fenyegető debreceni focidrukker-vezér. A vagy.hu tudósítása alapján nagyjából ez történt: Szepesi Miklós Zsolt az előadók helyére ülve magához ragadta a mikrofont és kb. tíz percig minősíthetetlenül…..
Zolc104416 (törölt) 2013.02.14 10:28:29
@sárkányfő: Azért ez vér demagóg és pofátlan amit ide leírsz, 2010ben 1,3 volt a gdp növekedés 2009-ben -6,8. És ezt pozitívumnak és Bajani eredményének beállítani. Hát azért vastag a bőr a képeden.
2010-ben
Szlovákiában: 4.4
Csehországban: 2,5
Lengyelországban meg: 3,9 volt a GDP növekedés.

Amit te itt teljesítménynek írsz le az a régió legrosszabb teljesítménye. Ráadásul mi pluszzban felvettünk egy halom IMF hitelt míg a felsorolt országok nem...

"most a világválság sehol, legfeljebb pár szar déli állam balfaszkodik, "

ez pedig egyszerűen pofátlan hazugság: cseheknél -1,5% a várható visszaesés, lengyeleknél 4,3ról 2,4-re esik vissza a növekedés, szlovákiában pedig 2,6-ra.

Igen tudom hogy ez növekedés, de ha a régióban MINDENHOL kisebb 1-2%al a GDP növekedés 2012 mint 2011-ben akkor vér demagóg dolog ezért csak is matolcsyt hibáztatni, eleve hátrábbról indultunk még jó hogy hátrább esünk vissza (főleg azok után hogy ugyan ilyen szintű szar teljesítményért előtte meg Bajnait dicséred).

Tudom most Bajnai a legjobb lehetőség a fidesz leváltására de azért ilyen szintű pofátlan hazudozás a cél érdekében, csak azt bizonyítja hogy az MSZPsek még mindig ott tartanak mint 2010ben.
A számok alapján bárki láthatja hogy Bajnai és Oszkó teljesítménye ugyanannyira kritikán aluli mint Viktoré és Matolcsyé, a diagramokból ez derül ki, különbség nincs, bármennyire kapálozól..