Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S3rg3an7

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jönnek folyamatosan a frissítések, de kezdem a lényeggel: a Costes és az Onyx után van egy harmadik Michelin-csillagos étterme is Magyarországnak: a Borkonyha! Itt még nem teljesen hiszi a séf, Sárközi Ákos Olyan váratlanul érte a hír a séfet, amit hoztam neki, hogy nem is…..
S3rg3an7 2014.03.12 11:14:27
Ahogy írtam már, közeledik a Konyhakiállítás időpontja, ennek kapcsán a szervezők felajánlottak a blog olvasóinak 5x2 belépőt. Ezeket végül nem a családtagjaim között osztogatom szét, hanem meg lehet nyerni egy kis keresgéléssel, illetve némi mázlival. Persze, ha mondjuk csak…..
Ezt az ötletet már nagyon rég meg akartam valósítani, csak ehhez szükségem lett volna egy konyhai hőmérőre. Ugyanis, ahhoz, hogy szép fényes legyen, a csoki temperálni kell. Ez kb. annyiból áll, hogy felolvasztjuk a csokit egy bizonyos hőmérsékletre, majd egy üvegtálban egy…..
Szülinapunk alkalmából úgy gondoltam, illetve gondoltuk, hogy érdekességképpen össze lehetne hozni a szerkesztőség kedvenc horrorjait. Az enyém ugyan közismert, de mivel már hatan (!) szerkesztjük a blogot, így azért mégis csak más. Először is, nem állítjuk, hogy ezek…..