Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caruso70

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszas betegség után elhunyt Benkő László, az Omega alapítótagja, billentyűse. A Kossuth-díjas művész hetvenhét éves volt. A szomorú hírről a zenekar tájékoztatta a rajongókat. Nyugodjon békében! (fotó: Stekovics Gáspár)..
A kapcsolat elején mindenki belead mindent, randizás, közös időtöltés, ajándékok, egymás kezét fogva sétálunk, órákig képesek vagyunk csak egymást nézni és hallgatni stb. később ezek elmaradoznak. Azt javaslom mindenkinek, hogy figyeljen oda arra, hogy igenis időről-időre valósítson meg közösen…..
Tavaszra tartogattuk a Jókai kert felkeresését, ami korábban felkeltette az érdeklődésünket. Ezen a napon minden együtt állt egy kellemes sétához a kertben. A Jókai kert a Svábheygen található, az író 1853-ban vette meg, és az elhagyott kőbánya helyén alakította ki a neki tetsző kertet. Jókai halála…..
A szomszédokkal soha nem könnyű az együttélés. Különösen, ha sehogy sem lehet kijönni némelyikkel. Gyors megoldást jelenthet a jogviták rendezésére az úgynevezett birtokvédelmi eljárás. Lássuk a jogi szakértőnk által összeszedett szabályokat!..
Rendben, igen, tudjuk, de mit csináljunk, ha a Morreale Paris tényleg megalkotta a világ legdrágább parfümjét, ami ráadásul olyan, mintha valami különleges műalkotás is lenne?..
Caruso70 2018.11.07 08:34:35
Folytatom a sorozatot: újabb bejegyzésben nézem meg, hogy egyes fővárosi „vonalakon” illetve „irányokban” (most Érd felé) a Budapest tábla előtt vagy után érdemes-e telket venni, házépítésbe fogni. Érd és a közeli XXII. kerület árai közt is igen nagy árkülönbségeket…..