Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TUNYA

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
30 millió forintos álomfizetést vehet fel Berki Krisztián az Éden Hotelért – értesült a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, a vasalt heréjű egykori Fradi-vezér november elején utazott a Tv2 stábjával Costa Ricába, ahol három hónapot töltött el a Viasattól átvett…..
TUNYA 2015.02.20 17:18:48
@Laci K: Pontosan ott a pont...Nem a TV2-t nem Berkit hanem saját magadat kell hibáztatnod kedves kommentelö azert hogy ez az ember azt csinal meg a kepernyon amit nem szegyell....
A Tv2-nek a reklamokbol van penze amit a TE nezettseged hataroz meg..Ha sokat nezed a Berkit, dragabban tudja adni a TV2 reklampenzt mert tobb emberhez jut el a termek, tobbet fog tudni fizetni a Berkinek, a Berki meg meg nagyobb Mercibol rohog majd meg szelesebb vigyorral a kepedbe...
Ilyen egyszeru ez....
Ha mindenki natgeot, disvoveryt, spektrumot, sportot nezne nem lenne Berki...
TUNYA 2015.02.20 23:49:02
@Megdobbent: NAna várjál :D Én nem mondtam azt hogy a TV2 nem kormányközeli és hogy nincs köze jobbos cégeknek, Vajnánnak hozzájuk, de azért azt ne mond h a FIDESZ tolja a milliókat állami pénzből a csatornába...Fordítva aláírom amit mondasz h persze nyilván támogatják a Fideszt.
De alapvetően a bevétele mint minden kereskedelmi médiának a reklámból van és ami pénzek forognak hirdetési pénzként ezekben a médiákban a Berki 30 milliója kb egy 10 perces Rising Staros raklámblokkból bejön nekik...És amit írtam hogyha kutya nem nézné a Berkit vagy a fahangú wannabe szárokat, nem tudnák eladni a reklámidőt ennyi pénzért, mert nem lenne reklámértéke a csatornának a piacon...Tulajdonképpen azok a TV nézők fizetik ki neki a Mercit, az aranyrudat és hízlalják mangalicává az egóját akik utána köpködik hogy mekkora beképzelt tahó. Félre ne érts nem akarom védeni az ipsét mert gyomorforgató amit csinál, de sajnos amíg nézik ő csak gazdagodni fog.
Ilyen sem volt még: Edina és Laci, a villa egyik szerelmespárja fog megküzdeni a bennmaradásért hamarosan, hiszen úgy dugtak, ahogy nem szabad (nyugi, semmi extrém perverzió, simán csak elvonultak a kamerák elől), és ezt a szerkesztők azzal büntették, hogy egyikükre a kihívást…..
Nézd a cirkuszt, láttunk focit! Olyan igazit, mikor a focisták futnak, támadnak meg ilyenek! Na nem végig, az első félidő, hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy a kreativitás csimborasszója volt és az izgalom a tetőfokára hágott. Az első húsz percben angol fölény, hát az is olyan…..
TUNYA 2012.06.16 00:41:57
@ottomoll: Az a meccs félidőben nálam félbeszakadt 2-2-nél, és nem is pazarolnék rá több szót :D Az elődöntőben remélem találkozunk, gólbírokkal lehet nem lesz ennyire nagy az arc a meccs után!
TUNYA 2012.06.16 12:02:47
@aehrenthal: Mert a Sixxx kezdte el vezetni a blogot, és Pool drukker, de ha ez engem mint United szurkolót nem bánt, akkor ne bántson senkit, mert EB-VB alatt egyek vagyunk!!
TUNYA 2012.06.16 16:23:31
@ottomoll: Hát öreg, ezekkel a kommentjeiddel, csak a saját karododba dőlsz folyamat :D A meg nem adott gól miatt egy emberként le támadnia kellett Angliának és két kontrából kb 2 védő ellen kaptunk kettőt....Ajánlom figyelmedbe az összefoglalókat a meccsekről, mielőtt írsz valamit, mert látom saját kútfőből, már homályosak az emlékek. Az utolsó mondatodra azt mondom, hogy lehet, de kívánom hogy legyen az elődöntőben annak a 2010-es VB meccsnek egy tisztességes visszavágója, aztán meglátjuk ki a jobb...
Mivel az angol válogatott majd csak június 11-én lép pályára, úgy gondoltuk, segítünk azoknak a tétovázóknak, akik még nem döntötték el, melyik csapatnak fognak szurkolni a tornán és csokorba szedtük azokat a megdönthetetlen érveket, amik miatt Ön biztosan a Háromoroszlánosok…..
TUNYA 2012.06.08 02:12:22
@safranyn: EB-n egyek vagyunk! Ha ezzel a Poolal behúzzuk az EB-t én leszek Magyarországon az első MU drukker, aki örömkönnyekben ázva üvölti a YNWA-t, amikor a srácok átveszik majd a kupát. Ha keret tekintetében nem is, de szívben akkor is: We are the best, fuck the rest!
TUNYA 2012.06.10 16:04:58
@beebeer: Mez nincs, csak jogging meg póló :D:D Remélem megteszi :D:D:D
Tamás bélszint rendelt az oktogoni Friday's-ben, de a második kísérletet is visszaküldette, annyira ehetetlen állaga volt. Ennek ellenére egy rövid veszekedés és rendőrséggel fenyegetőzés után kifizettették vele, amit nem fogyasztott el:Körülbelül két héttel ezelőtt, egy…..
Megkaptam a forgalmazótól a Magyarországon legnépszerűbb tíz Oakley listáját, ami egyébként nem sokban különbözik a globális trendektől. Van pár Oakleym, de most kellett észrevennem, hogy rettenetesen le vagyok maradva: mialatt én a Persolokat tanulmányoztam, az Oakley elég…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Hát kenjük már el a száját végre a sok gyökér viccesembernek! ..
TUNYA 2010.06.23 12:09:40
@N.Zoli: Nincs mas csapat akinek szurkolni lehet....Vannak talan mas csapatok akikkel lehet szimpatizalni 90 percig, de szurkolni egy csapatnak lehet!!!
Gyerekek mar most gyomoridegem van pedig meg hol a meccs....Hoznunk kell nincs mese es en is abban bizok, h betalalunk a 10. percben es beindul a henger....Görcsölni tilos!!!

ARM YOU NOBLE ENGLISH !!!!
TUNYA 2010.06.23 13:23:48
@jo.e: Najah :D:D, ebben is van igazsag nyilvan MO-ENG-en a magyaroknak szurkolok. Kicsit sarga kicsit savanyu, de.......... :D:D
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!    Tisztelt szerkesztők!   A feleségem kért meg, hogy forduljak önökhöz, mert a gyárban, ahol dolgozik ( nem írok nevet, mert fél)  mindennapos megaláztatások érik a dolgozókat. A művezető egy 50-es, …..
TUNYA 2009.12.03 19:09:11
@Aziz: És akkor ők mennyibe kerülnek Neked havonta?
En is szeretnek olyan allasra jelentkezni ahol csak egy közepfoku angolert ennyit adnak....
Mert ha kicsit is tisztaban lennel a magyar berviszonyokkal (es aki a sajat vallakozasat csinalja az csak tisztaban van vele) az vagy tudja az hogy egy 530-as bruttó az mondjuk egy középvezetői fizetés....vagy szimplán csak hülye hogy ennyit ad egy középfokú angolért...
TUNYA 2009.12.03 19:38:56
@epres négercsók: Pedig a 3 nyelv közül az a legnagyobb kedvenc....Szép, dallamos, és a német/angol után könnyen tanulható, és nem utolsó sorban borzasztó hálások a svédek ha a saját nyelvükön szólalsz meg tekintve h népességben ők is kis ország....:D:D:D
Személyesebb, szubjektivitásokkal bőven terhelt poszt következik,az előző postban ígért Promaster "tartósteszt".Nagyjából 10 éve hagytam ott előző órámat 2 azaz kettő percre egy edzőterem öltözőjében, ám mire visszamentem érte, csak az őszinte sajnálkozással és…..
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
Amint azt a finnországi túra előzményeit bemutató postbol már kiderült, én vagyok a naivitás nem túl adonoszi szobra. Most beszámolnék az itthon ismert átverős műsor saját kiadásáról. Vasárnap hajnalban megérkeztem (M)agyarországba, hogy Ildikót váltsam idehaza a…..
Szálka Tour de Halászlé 2009 2009.07.25 01:57:00
Nyár végén a Szálka három szerzője, Shi Manó, a szenvedélyes vízijárműgyűjtő, Szily László, a rasztafariánus horgászmódszerek professzora és Hintamester, aki multiblogger és Gerendás Péter-rajongó kiegészülve Bede Mártonnal, aki nem horgászik, csak szeret enni, szóval ez…..
TUNYA 2009.07.25 20:30:38
@etna: Pontosan én is ezt akartam írni Lacikánknak :D:D:D
Amúgy meg szerintem az összehasonlítás és a versenyeztetés teljesen felesleges mert gyakorlatilag két külön ételről van szó....A mákos meg a diós bejglit sem versenyeztetjük egymással...
Kinek ez, kinek az....Nekem mindkettő! Ha megyek haza eszek is majd az 100%, kicsit elegem van már a lazacból :D:D:D:D
A valaha volt legborzongatóbban undorító junkfood-gyerekjáték hibrid bukkant fel az interneten. A Hotdog-lak több mint 4,5 kilogramm pácolt hússzeletből és kóser virsliből áll. Csupán 80 dolláért vannak még a csomagban rablóhúsfák és kerítésnek való húsgolyók.…..
TUNYA 2009.07.24 15:53:34
@Isaura: Hát szerintem meg az, mert ez nem betegség, hanem ő zabál ennyit, megérdemli.....
TUNYA 2009.07.24 15:58:48
@Isaura: Igen egy gyerek, aki bőg, ha nem kap még kólát, vagy édességet, nameg persze egy nem kicsit fasz anya, aki ezt hagyja és eteti folyamat, azt aláírom, de ettől én még az ilyen emberekért nem tudok szánalmat érezni! Nagyon sok másért igen, de a disznóra hízott emberek esetében nem, mert az minden esetben 100% az ő hibájuk, és ne mondja Nekem senki, hogy nem lehet ellene tenni semmit, meg h genetika....
Meg amúgyis minek, ilyenkor csak a sör meg a gyümölcs megy, ne akarjon naiv ügyfél egész héten zabálni. Greg03 azonban hajthatatlan, két helyen is előfizetett heti menüre, de egyik sem szállít. Ha valakinek van aszfaltolvadásbiztos tippje, ne sajnálja: Úgy látszik, a…..
TUNYA 2009.07.24 14:45:08
@1éÖ: Hát akkor a Subway is Hungarymódra át lett variálva otthon....Én két gyorskajáldába nem csalódtam eddig íz/ár/minőség relációban, az a Subway (bár otthon eddig csak 1szer ettem Pécsett, az jó volt), meg idekinn a Max (de azt szerintem azt ti nem ismerhetitek)
TUNYA 2009.07.24 15:12:33
@1éÖ: Maradjunk annyiban, hogy főzhetnek a nők felőlem nyugodtan, de 2-es személyiszámmal rendelkező egyént a konyha közelébe nem engedek, ha vendégeket várok az 100% :D:D:D:D
TUNYA 2009.07.24 15:20:25
@1éÖ: Haragudjanak, a tények azok tények :D:D:D, a nők, csak nagymamakorukra tanulnak meg főzni rengeteg gyakorlás után! Nálunk férfiaknál ez született adottság, csak mi lustábbak vagyunk :P:P:P:P:P
István azt mondja, a könyvelője kivágta a Pixmánia online áruház számlájával, de a sztorija szépen mutatja ezen kívül is, hogy egy olyan, tényleg rutinügyben is, mint egy elektronikai cucc megvásárlása, milyen szopóágon van a magyar fogyasztó. Érdekes ügybe keveredtem a…..
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
TUNYA 2009.07.08 14:58:27
@Impega: Értve vagyon! Az Edét meg sajnálom most ezek után qrvára elolvastam volna....De miattatok, meg János, meg Éva, meg a dorong miatt egyre csúszik a takarítás ideje, lehet inkább kimegyek az erdőbe sétálok egyet az erdőben, itt Svédországban van sok, csak nehogy elémugorjon egy fáról leugorva egy Éva János jelmezben ÁFÁs számlát lobogtatva Jean vicceket mesélve :D:D:D
TUNYA 2009.07.08 15:05:09
@b[ALien] a kopasz baba: + Áfa :D:D, amúgy kösz! Takarítás = még fél ór csúszás....
Lehet ma HOMÁR napot tartok :D
A vásárló Gyorshajtó-rekordok 2009.06.15 13:35:00
A rendőrség van olyan kedves és havonta összeszedi nekünk, hogy kik tekertek a legdurvábban az utóbbi időben és ezért mennyit perkáltak az államnak. 130 ezer a teteje? 2009.05.26. Autópályán 130 km/h helyett 221 km/h-val közlekedett Kiszabott közigazgatási bírság összege:…..
TUNYA 2009.06.15 14:52:11
@rolika: Azt a Peugeot-ot 160-al azt el lehet simán hinni gyerekek, ezek a dögök üresen egy 3.0-ás HDi-vel röhögve de lehet még a 2.2-essel is elviszik a 170-et...
Egyre többen keresnek meg ezzel a kérdéssel e-mailben. Már nem csak az orvosok, hanem nővérek, gyógytornászok, pszichológusok, és tanárok is.A legpraktikusabb ha összefoglalom, akkor nem kell egyenként megválaszolnom a sok e-mailt.Alapvetően kétféle módon lehet kijutni:I,…..
De nekas föräldrapenning Nerikes Allehanda 05.12   Maria och Marie känner sig vilseledda av Försäkringskassa (FSK)   (összefoglaló)   Maria és Marie már néhány éve élettársak voltak, amikor eldöntötték, hogy gyereket szeretnének. Mariát egy dán…..
A női fanszőrápolásról, és az abba nyírható különféle fazonokról már volt szó itt a blogon, hiszen nem egy cég igyekszik termékeinek effajta igények felkeltésével, illetve felerősítésével piacot teremteni. Eddig azonban "fájóan hiányzott" az itt megtárgyalt…..
TUNYA 2009.05.31 16:10:00
@Tib: Gyakorlatilag most ezzel az érvrendszerrel így Magyarország férfiállományának a minimum 40 %-át "le látensbuziztad"! De nem vitatkozom Veled, az eddig kommentelt nők közül egyiknek sem jött be a Tarzan style, meg ahogy elnézem ezzel a szőrmániáddal, még a férfi kommentelők között is eléggé egyedül vagy.....
Próbáld ki egyszer, hogy megritkítod az Amazonast, azt meglátod mennyivel jobb lesz, nomeg lehet az asszony is értékelni fogja :P

TUNYA 2009.05.31 16:18:25
@Tib: Tényleg iszonyat középkorban élsz ember!!!! A férfi szőrtelenítést összekötni a homoszexualitással....Hülye vagy, nem tudok mást mondani!
Amúgy meg ki mondta hogy napi trendeket figyelek? Ezt hol olvastad?
TUNYA 2009.05.31 16:23:10
@vauvauvau: XDXDXDXDXD
Öt év - öt nyelv Igeidők 2009.05.28 02:03:00
Nem tudom ki hogy van vele, de én a magam részéről ki tudnék futni a világból az angol nyelv különböző múltidőitől. Biztos jó nekik, hogy le tudják írni/el tudják mondani, hogy a két múltbeli esemény között milyen reláció áll fent, de ha szigorúan veszem, teljesen…..
TUNYA 2009.05.28 16:11:59
@rekafoto: Te Reka lehet juliusban a nemet igeidökröl es hasznälati modjukrol fogunk diskurzust folytatni???:D:D:D:D:D
za_pe: Mindkettöt hallhatod, ez kb uaz mint a magyarban: Holnapra befejezem a munkät, vagy holnapra vegzek (lesz kesz) a munka!
Bastie: Najah...az erös tulzäs, hogy en a hochdeutschot beszelem, nyilvän nem veletlen ha nemetul megszolalok mär a mäsodik mondat utän megkerdezik h hol tanultam nemetul Ausztriäban vagy Sväjcban?:D:D:D
Lehet, hogy ezert furcsällok itt nehäny dolgot :D:D::D:D
TUNYA 2009.05.28 17:20:38
@-CS-: Folyekonyan es helyesen beszelni 5 nyelven anälkul, hogy nem elsz az adott nyelvek orszägaiban vagy nem beszelsz a munkahelyeden vagy akärhol anyanyelvu emberekkel lehetetlen megtanulni, szerintem...Ez könyvekböl kazettäkbol nem megy....Az angol talän kivetel.....
TUNYA 2009.05.28 18:10:13
@-CS-: Auszträliäban tudtommal egy hivatalos nyelv van az pedig az angol!
Tudod ez egy olyan dolog, hogy en Svedorsägban elek most, van bevändorlo dögivel, de 1 ev alatt ha akarnek sem tudnek vietämiul, arabul, meg mittomen milyen afrikai nyelveken megtanulni folyekonyan..., mert a munkahelyemen svedul beszelek, a közertben svedul beszelek, a nyilvänos helyeken svedul beszelek stb...Szoval elkepzelesem sincs Rola, hogy tudna napi szinten kapcsolatba kerulni ugy anyanyelvi szintu emberekkel, akiktöl tisztessegesen megtanulhatna egy nyelvet, elmondom Neked meg 1 evet sem tartok elegendönek kulföldön anyanyelvi környetben mondjuk egy felsöfoku szinthez....
Lorenzo Lamas, Deborah Gibson, levegőből repülőt foggal lehalászó illetve Golden Gate-hidat kettéharapó óriáscápa, és akkor még az óriáspolipról nem is beszéltünk. Elmehet a Terminátor4 a picsába. ..
TUNYA 2009.05.15 14:41:49
Ezt lehet übereleni gyerekek, persze kötelező darab nem tagadom, de én így fejből tudok kettőt mondani ami veri ezt:
1.,
www.dreadcentral.com/news/31313/hilarious-one-eyed-monster-poster-gallery (és ez nem poresz, hanem horror vagy mi :D:D)
2., www.youtube.com/watch?v=gB0pTuGGmLE&feature=related 3:27-től 6:35-ig kötelező megnézni mindenkinek! Ha valaki tud ennél durvábbat és könnyfakasztóbbat szívesen várom a linkeket! :D:D