Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mahshid

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokak által tisztelt és más ismert tanítókra is komoly hatást gyakorló, végtelenül szerény és tiszta gondolkodású filozófus, “misztikus” volt Jiddu Krishnamurti. Egészen elképesztő történetében gyerekkorától kiválasztottként taníttatták, akár a Dalai Lámát, de a félvallási szervezetet, mely…..
A Drogriporter (Sárosi Péter) cikke több heves beszélgetést is elindított – saját belső kontemplációt is, de különböző FB-csoportokban és magánbeszélgetésekben is áramlanak a hullámok. ..
Az egyszerű válasz nagyon egyszerű: mert vágytam valamire. A bonyolultabb válasznak már sokkal több összetevője van. Múlt idő: tehát abbahagytam? Vagy amit "jóga" címen elkezdtem, azt egyszerűen nem is lehet "abbahagyni"? Mi is a jóga, eleve? Ki is vagyok én, aki…..
"Kedves, ne merülj álomba az utazás közepén az út szépségétől. Az ösvény, amin jársz, tele virágokkal és gyümölcsfákkal, melyek megállásra késztetnek. Légy éber és emlékezz, nem ezért kezdted meg valójában az utazást."Ajiit A Jógablog egy utazás…..
Reggel kiderült, hogy a mosógépnek nincs kedve centrifugázni. Megunva a gombjai nyomogatását, végül kivettem belőle a csöpögő ruhákat, és egyenként kicsavartam őket. Mindez csak azért vicces, mert ez a kicsavarós dolog este visszaköszönt. A saját testemből szinte ugyanígy…..
Pénteken leesett egy csomó hó, majd a másnapi esőben jól elolvadt az egész. Tipikus... Ráadásul már egy hete elővettem a bringát, hóvirágok bújnak elő, és megállíthatatlanul hosszabbodnak a nappalok - úgyhogy most már tavasz van és elmondhatom, hogy ez volt zsinórban a…..
Volt egyszer egy karatemester. Olyan országban született, ahol a szufi bölcsességet nagy becsben tartották, és olyan országban élt, ahol India ősi tudása karnyújtásnyira volt. Fáradhatatlanul kutatta valódi természetét, miközben saját, és tanítványai testét a japán…..