Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vitéz Lóbányai

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áginak 250 forintjába került, hogy nem nézte meg eléggé a bérletét vásárláskor. Eredmény: egy újabb "hamis bérlet": Talán érdemes megosztani a néppel, hogy is jártam a BKK-val. Én, a becsületes és előrelátó vásárló megvásároltam havi bérletemet a múlt héten,…..
Vitéz Lóbányai 2013.11.08 20:30:02
@ColT: "Ez a BKV"
Nem! Ez a Vitézy féle BKK!!! Tanuljuk már meg 3 év után!
A BKV csak a járműveket üzemelteti.
Lingárék minden mozdulatát számítógépes anomália követte a prágai 4 csillagos Exe Iiris Hotelben, ami annyira elfajult, hogy éjszaka többször is felkeltették őket azonosítás céljából. Panaszt senkinél nem lehetett tenni: Most elégedetten dőlhet hátra a komplett magyar…..
                                        Az a rohadt internet mindent megjegyez! Szeretném egy apró tényre felhívni minden hozzászóló, minden olyan pártvezető figyelmét is, akik most…..
Ez egy indulatposzt, igen. Jön haza középiskolás gyerekem kiakadva, hogy a BKV ellenőrök — rendőri kísérettel — kifizettettek vele 6000 forintot. Ennyi volt nála. Az indok az volt, hogy bérletátadással megpróbált másvalakit átjuttatni a metró bejáraton. A valóság ezzel…..
A Klubrádió kiderítette, hogy Fidesz-képviselőjelölt volt a hallgatókat fenyegető debreceni focidrukker-vezér. A vagy.hu tudósítása alapján nagyjából ez történt: Szepesi Miklós Zsolt az előadók helyére ülve magához ragadta a mikrofont és kb. tíz percig minősíthetetlenül…..