Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mega Héja

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy steril tű 25 Ft-ba kerül, egy hepatitis C vírussal fertőzött vagy HIV-pozitív ember gyógykezelése pedig több millió forint évente. A drog terjedése ellen nem lehet csak tiltással és rendőrökkel fellépni. A tűcseréhez hasonló ártalomcsökkentő programok nem csak a…..
Mega Héja 2015.03.26 10:42:17
1893. A 23 hónapos Francois Bertillon rendőrségi fotója. Bűne, hogy néhány körtét emelt el...
Joel Sternfeld fotós képeit láthatjuk ma, aki 1975 nyarát az észak-karolinai Nags Head fürdővárosban töltötte. Érdekes látásmódjának segítségével élhetjük bele magunkat a negyven évvel ezelőtti forró, nyári mindennapokba...
A közösségi médiában gyakorta megesik az a szerencsétlenség, amikor egy ittas felhasználó olyan képet készít és persze meg is oszt magáról, amit nem feltétlenül kellene.   Azonban most a Facebooknál a szakértők azon dolgoznak, hogy mesterséges intelligencia segítségével…..
Mega Héja 2014.12.23 20:49:46
@enpera: De azért ott a like gomb az oldaladon, mi, fa@zfej?
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Résztvevők: Peti (Top Movies) Power   Peti cstornája: https://www.youtube.com/user/kovacspeterszirak E-mail: smokingbarrelspodcast@gmail.com Twitter: powerful900 YouTube csatorna: http://www.youtube.com/user/smokingbarrelsblog Indavideós…..
Ha nem jön Rákosi, akkor talán megépül a 98 darab toronyházzal szegélyezett süllyesztett szintű Középkörút, a Dunán srégen átívelő Andrássy híd és a gigantikus Deák tér, amelynek a vége az Operánál lenne. A budapesti Középkörút és a Rákóczi térből nyíló József sugárút terve 1945-ből. (Terv:…..
Okos (és nem annyira okos) emberek gyakran tesznek erős kijelentéseket a jövőről, az igazán kínos az, amikor utólag kiderül, hogy mindez köszönőviszonyban sincs a bekövetkezett eseményekkel. Ma ilyen jóslatokat mutatunk be, hozzátéve, hogy utólag persze könnyű okosnak…..
Mega Héja 2014.11.03 23:47:39
@Helyszíni zsemle: 125%-ra nagyítva sem lóg be a paréjfejű...
Az elmúlt hét szenzációja volt, valósággal lángra lobbantotta a világhálót az a 32 látványterv, amely a Star Wars: VII. Epizód produkciós bázisáról szivárgott ki. Az izgatottság érthető, hiszen ezt és ezt, valamint néhány épülő díszlet fotóját leszámítva, először…..
Az Oppo hamarosan bejelenti a legújabb telefonját, az N3-mat, de már eddig is rengeteg vad elképzelés terjedt el róla. Azt beszélik ujjlenyomat olvasót fog kapni, illetve hogy egy különleges, ultra könnyű anyagból fog készülni. Az N3 neve megtévesztő lehet, ugyanis ez lesz a…..
2013 január elseje óta ingyenes a tömegközlekedés Észtország fővárosában, Tallinnban. Az ingyenesség kizárólag a helyi lakosokra vonatkozik, azokra, akiknek a fővárosban van bejelentett lakcíme. A tallinni tömegközlekedési járműveket egy zöld színű kártyával lehet…..
Mega Héja 2014.10.19 10:11:39
@robotnyk: Akkor ezt most Budapestre felszorozva, a stadionépítésnyi pénzből pont tíz évig működne itt is?

Ezek a pénzek amúgy nem tűnnek el, az embereknél marad, aztán vásárolnak, adót fizetnek. Minél többet forog a pénz, annál jobb.
Nem tudom, hogy drága hölgytársaim hogy állnak a következő témához... Esetleg ők is igénybe vettek-e már hasonló szolgáltatást vagy az interjú elolvasása után eljátszanak-e majd a gondolattal, hogy ki kéne próbálni?!  Nekem mindenesetre leesett az állam, amikor Tomy…..
Kizárt, hogy ne olvastatok mostanában a The Fappening néven elhíresült akcióról, melyben (állítólag) az Apple Icloud online tárhelyéről szereztek meg bizalmas fotókat hackerek. Ez most már nem olyan vicces és hétköznapi, mint, annak idején a Pamela Andersonos jachtos kúrás, vagy…..
  Az 1901-ben született Walter Elias Disney minden idők legnagyobb hatású animációs filmese, mindannyian az ő meséin nőttünk fel. Érdekes, hogy nem volt túl jó rajzoló, ellenben elképzeléseit mások segítségével messzemenőkig meg tudta valósítani. Egy olyan ember volt, aki…..
Van, aki a reptéren alszik és klotyós vízen él. Van, aki a külvárosban száll meg, de sztéket zabál. Van, aki fertőtleníti a ruháját, ha fapadosra kell letennie a seggét. Van a fikamatyi, aki direkt tojik a szabályokra, aztán teli szájjal gyalázza a rendszert. És van, aki a gépen…..
Mega Héja 2014.08.11 11:29:42
Klaus Kampert művészi aktfotóit elnézve az jut eszembe, hogy minimalista! Nézd meg a többi hasonló anyagunkat is itt! forrás: Klaus Kampert..
Mega Héja 2014.08.07 18:52:52
Korábbi posztunkban, ahol Gusztáv sorba vette a tízezer forint alatt vagy a körül elérhető városokat, kaptunk kritikát azzal kapcsolatban, hogy nyilván csak idióta lehet, aki a jegyár alapján választ úti célt. Pedig csak abból indultunk ki, hogy átlag magyar pár nem tud…..
Több évtizedes vita folyik arról, valóban megtörtént-e a Holdra szállás, most olyan képek kerültek elő, amelyek megmutatják, hol készültek, gyakoroltak az asztronauták az 1970-es évek legelejétől egészen az Apollo-program végéig. Egészen érdekes fotók kerültek elő…..
Egy 16 éves lánynak kétezer dollár azért nem rossz zsebpénz. Márpedig Lauren Giraldónak nem kell sokat tennie azért, hogy kb. 440 ezer forintnak megfelelő összeg üsse a markát: meg kell nyomjon egyetlen gombot a telefonján. Mégpedig a Vine nevű videómegosztó alkalmazásában: ha…..
Mega Héja 2014.05.21 08:41:14
@TommyGun77: ki mondta, hogy itthon próbálkozz vele?
A luxuslakások piaca mindig is egy speciális, a tömegek számára persze elérhetetlen (hiszen ettől luxus) kategória volt. Ám a legfelső kategóriába tartozó ingatlanok fotói, azok berendezése, az épületek kialakítása és elhelyezkedése miatt a legtöbben mégis ezeket az…..
Fotó: KZ Kibérelni valószínűleg csilliárdokért lehetne, ha lehetne egyáltalán, viszont bekuckózni be lehet ide is ingyen és bérmentve (bár felteszem az ilyen helyek is fel vannak osztva a hajléktalanok közt, nem feküdhet akárki akárhova). Mármint ide: Bányászlány képe…..
Komolyan, csak az klikkoljon, aki bírja az ilyesmit. VV Aurelio farka így találkozott VV Viki tenyerével. Szóltunk.  ..
Hajlamosak vagyunk megváltoztathatatlannak tekinteni a világ jelentős részén tapasztalható éhezést, nyomorúságot, az Európában ismeretlen halálos betegségek terjedését. Mibe kerülne valójában megoldani ezeket a válságokat? Elgondolkodtató összehasonlítások…..
Ahogy azt sejteni lehetett, a magyar média most is gyorsan felkapta a Egyesült Államok keleti partján tomboló ítéletidőt. Mínusz 30 fokokról és fél méteres hóról szóló cikkekkel bombáztak minket. New York állam is szükségállapotot hirdetett, ennyi elég volt ahhoz, hogy a…..
Mega Héja 2014.01.10 10:38:47
@kvadrillio: Te sem ihatsz melóban. És hogy jön ide Új-Mexikó?