Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoroaster

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Látom nap mint nap az egyik legismertebb közösségi oldalon – na, mondjuk ki – a facebook-on, hogy Nagy János számos fotón látható, de nem ám akármilyen helyeken és eseményeken. Persze ez nem véletlen, hiszen az ezredforduló egyik végzőse évek óta Orbán Viktor…..
Tempora mutantur et nos mutamur in illis – tartották a régiek, akik még jól tudták, hogy a gerundium nemcsak egy sajátos tűzoltóeszköz, hanem a latin grammatika egyik igeneve. Változnak az idők, és mi magunk is változunk azokban. Ez a klasszikus mondat jut eszembe, amikor a…..
Csak ajánlani tudjuk a csoporthoz való csatlakozást!! A csoport szerzője szerint elfogadhatalan ami napjainkban történik Magyarországon. Míg a legtöbb ember már alig botlik bele egy-egy playback produkcióba addig sorra játszanak Budapest klubjaiban szarabbnál szarabb zenekarok.…..
zoroaster 2011.05.23 10:15:42
Subba Barlangrajz: Csóré Duó 5. 2011.05.10 12:06:49
Hátha valaki még nem látta. VIA..
zoroaster 2011.05.10 14:04:38
Munkahelyi (T)error Ajánlatguru 2010.08.30 09:00:00
Hmmm, PR cikk? Mit is kellene ilyenkor írnom? Hogy nincs nálam jobb a piacon, hogy nem kell semmit tenned, és megoldom a problémáidat. Hát, azt hiszem, ezt kihagyom, és inkább elmesélem, hogy milyen nehéz manapság létrehozni valamit, mennyit kell érte dolgozni és milyen öröm, amikor…..
zoroaster 2010.08.30 16:50:34
"A később Szuszira é Puszira keresztelt kiscicák édesanyja elveszett, ezért örökbe fogadtuk őket a megmentőtől. A kép az egyik első etetés alkalmával készült - a (laktózmentes) tej azóta is a kedvencük" - írta Zsolti és Hajni.A tejes bajusz közelebbről is látható…..
Hajnalban kaptam az információt, hogy hétfőtől a T-Mobile jelentősen csökkenti az iPhone 3GS-ek árát. Bár reggel hatkor a honlapon még az eredeti összegek szerepeltek, a nap során biztos, hogy ott is felbukkannak a olcsósított számok.Na szóval, két éves hűségnyilatkozat mellett…..