Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuszek

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a film több szempontból is hiánycikk. Először is mostanság a háborús téma nagyon háttérbe szorult. Esetleg egy-két Irakos filmet láthatunk, de ennyi. Igaz, hogy van már sok a témában, de ez igazán kifogyhatatlan alapanyag. A másik része pedig egy igazán ütős vígjáték.…..
filmdzsungel A változás szele 2008.09.07 16:03:00
Örömmel köszöntöm új szerzőtársam, Eclipset. Az ő jelenléte azt jelenti, hogy megtört a jég és még van remény, hogy a bloggal kapcsolatos elképzeléseim valóra válljanak. Ez nem lenne más, mint egy népes szerkesztőgárda, amihez idővel sok-sok olvasó is csatlakozik. A lényeg:…..
nyuszek 2008.09.07 19:09:33
Hosszú kihagyás után, az első adandó alkalommal rohantam moziba, hogy megnézzem az év egyik legjobban várt filmjét, ami nem mellesleg vezeti az IMDb-s top listát. Mindenki isteníti és 10-ből 9 pont alatt nem nagyon kapott. Ezek a vélemények csak fokozták a várakozásomat. Arról,…..
A háborús téma kifogyhatatlan forrásnak bizonyul a filmes világban. Amerika szempontjából két nagy háborúról született rengeteg film: az egyik a második világháború, a másik pedig természetesen a vietnámi háború. Cikkünk tárgya az utóbbit célozza meg.A film igaz történeten…..
filmdzsungel St. Trinian's 2008.07.21 16:39:00
Megint egy angol film. Már a második a közelmúltban, ez már kiemelkedő mennyiségnek számít nálam. Egy jó kis angol vígjáték, néhány ismert névvel és persze az elengedhetetlen angol humorral. Gondoltam én, aztán kicsit másképp alakultak a dolgok.A St. Trinian a legrosszabb…..
filmdzsungel Kung Fu Panda 2008.07.14 11:40:00
Ezt a visszatekintést szerzőtársamra próbáltam rátestálni. Mindig a teljes ihlet hiányra panaszkodik, és ezzel hárítja el az esetleges film „kritikák” megírását. Úgy látom tovább már nem tartható a helyzet, az olvasók is hiányolják már a Kung Fu Pandát. Ezért…..
A tesóm Harry Potter fan. Nem is, már szinte függő, így az ő jóvoltából jutok el a Harry Potter-trió filmes szárnypróbálgatásaihoz. Harry, azaz Daniel Radcliffe elég gyenge kísérletéről már írtam. Most Rupert Grint a következő a sorban. Talán ő a legtehetségesebb a…..
Igazából rohadtul képmutató dolog azért pellengérre állítani egy hivatalt, mert lopnak ott. Mindenhol lopnak, az Indexben is, kajajegyet, fülhallgatót, ilyesmit, de itt legalább újságírók egymástól, nem pedig egy állami szolgáltató monopólium alkalmazottai a kuncsaftoktól.…..
Csibedugvány, amerikai hársfa, alábukik csőd. Elképesztő fogásokat kínál az a horvát tengerparti étlap, amit a Kárpát-medence legjobb horgászblogján, a Szálkán találtunk. A Homár törzsolvasó jól tudják, az újoncoknak meg most elmondjuk, hogy a "horvát étlap"…..
János új autójához automatikusan a KÖBÉ-nél kapott kötelezőt, ami azóta hibás döntésnek bizonyult. A "biztosító" januárban azelőtt törölte a szerződésüket díjnemfizetéssel, hogy ellenőrizte volna a pénzt:Tavaly az év utolsó negyedében feleségemnek vettünk egy…..
A tavalyi vírusvideók nagy slágere volt a drámai prérikutya, és úgy tűnik, megszületett párja, a drámai maki. (Legalábbis mi azt tippeljuk, lemur, vagyis valamiféle maki látható a feltvételen.) Figyelem, gyenge idegzetűeknek nem ajánljuk a videó megtekintését! glumbert - THX…..
nyuszek 2008.02.06 14:11:28
Aki ült már első sorban moziban, az sem tudja egész pontosan átélni Ádám bánatát, őt ugyanis tolókocsijával az első sor elé parkíroztatja a Cinema City vadonatúj építésű mozijaiban: A Cinema City mozicég már a Sugárban levő mozijánál bebizonyította, hogy szuperérzékeny…..
"Ő Artur a 4 hónapos vizsla- terrier keverék, aki sose töri össze magát a nagy igyekezetben, mint látható a képen, kifejezetten nyugodt természet" - írja Kriszta és Balázs...
nyuszek 2007.12.15 10:19:11
A Sió-Valley tengerimalac tenyészet "Vicces tengerimalacok" című fotópályázatán a vizes, illetve a Micimackós tematika győzedelmeskedett. Az első három helyezett egyik díja a Cukiság blogos megjelenés volt, íme az 58 beérkezett vicces tengerimalac közül a három…..