Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szeszkó Lackó

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Glob-al-Goritmus Olasz rulett 2013.10.04 11:56:53
Október 3-án, csütörtökön több mint két száz afrikai (többségükben eritreai és szomáliai) menekült vesztette életét az olasz fennhatóság alá tartozó Lampedusa szigete közelében, miután lélekvesztőjük kigyulladt és elsüllyedt a Földközi-tengeren. Gyakorlatilag havonta…..
Asztúria zászlaja a győzelem keresztjével, alfától omegáig Betiltották a karácsony és a húsvét, mint ünnepi elnevezések használatát Asztúria, az észak-spanyolországi tartomány iskoláiban. Asztúria szocialista kormányzatának oktatási minisztere, Ana González Rodríguez…..
Szeszkó Lackó 2013.07.04 16:08:25
Nem gondoltuk volna, hogy épp a legprogresszívebb progresszívek mennek neki a progresszívek reménységének, Barack Obamának, de az amerikai elnök így járt az elmúlt napokban. Obama ugyanis bocsánatot kényszerült kérni azért, mert szépnek nevezett egy amerikai főügyésznőt, Kamala…..
Igen, Bezzeganglia. És Bezzeglondon. És bezzegkonzervatívok. Sokunk kedvence, Boris Johnson, a nagyon is szellemes gondolatait és okos politikai lépéseit bohócjelmezben eladó konzervatív londoni polgármester ismét példát adott arról, hogy egy nagyvárosi vezetőnek hogyan, milyen…..
Szeszkó Lackó 2013.04.04 14:05:05
@Dr. GGG77: Jól van, öblíthetsz. Faszfej.
  1. A csokit már 2500 évvel ezelőtt is ismerték és használták Közép-Amerikában. A maják fedezték fel, először ajándékba adták egymásnak, és nagy elismeréssel járt az, ha valaki kakaóbabot kapott. Előfordult, hogy fizetőeszközként is alkalmazták. 2. A csokoládé…..
Szeszkó Lackó 2013.04.04 12:53:25
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: „Kik voltak azok a szerencsések az azték társadalomban, akiknek nem kellett rettegniük, hogy valaha is áldozatok lesznek bármilyen formában. Ezek a kékszeműek és a fehérbőrűek voltak. A kékszeműség az indiánoknál szinte nem létezik, csak egyes genetikai deformációk esetében fordul elő. Tehát nagyon-nagyon ritka volt az ilyen ember. A fehérbőrűség szintén nagyon ritkán fordult elő, jellemzően albinóság formájában. Az ilyen emberek gyakorlatilag emberi formát öltött isteneknek számítottak.

Képzelhetjük, hogy milyen megdöbbenést okozhattak a spanyol hódítók, amikor a XVI. század elején először megjelentek a mai Mexikó területén. Csupa fehér ember, ráadásul egyharmaduk még kékszemű is. Az egyes falvak tömegesen és harc nélkül hódoltak be a jövevényeknek. A spanyolok ellen kiküldött harcosok tömegesen dezertáltak, nem voltak hajlandók az isteni emberek ellen harcolni. Majd pedig miután az azték uralkodó is meglátta, hogy hogyan néznek ki a hódítók (bár vezetőjük Hernán Cortés “csak” fehér volt, de barna szemű), elutasította a harcot, pedig az aztékok tízezerszeres túlerőben voltak a spanyolokkal szemben.”

Bakker, mi lett volna, ha a vikingek vagy a hollandok értek volna oda, nem a spanyolok?
A 21 éves Tasnádi Gergely annak apropóján üzen a miniszterelnöknek, hogy miután három éve lassan minden reggel rossz hírekre ébred, megunta a Fideszt. "Meguntam a piros pöttyöket a japán kisgyerekek fenekén, meguntam az agysebészetet, meguntam a nemzeti Együttműködést, meguntam…..
Rasszista viccek, a hunhírről és a kurucinfóról származó bejegyzések a "cigókról" és a "holoagymosásról" - többek között ezek találhatók Siklósi Beatrix Facebook-oldalán, aki jelenleg az MTVA elnökének kulturális főtanácsadója és a Táncsics-díj kuratóriumának tagja. A…..
Szeszkó Lackó 2013.03.21 12:17:58
@gabcigirl: Ennyi erővel a zsidók se világítsanak villanykörtével, mert azt az antiszemita Edison találta fel. Idióta. Egyébként amiatt is pattogsz, hogy a komcsi gyilkosok a te adódból kapják a zsíros nyugdíjukat, vagy az más?
"A magyar élet ára, a szovjetek halála" - virított a jelszó a Tábori Posta levelezőlapjain - nem jött be, a magyar hadsereg történelmének legsúlyosabb vereségét szenvedte el a II. világháborúban. De vajon mennyire vették komolyan a korabeli propagandát a ma már egyre…..
Vendégszerzőnk évekig egy nagy budapesti egyetem hallgatói önkormányzatának tisztségviselője volt. *  Az egyetemisták körében sokan elégedetten csettintgetnek a nyelvükkel, hogy no, most végre lelepleződtek a HÖK-ösök. A baloldalhoz kötődő sajtó megmutatja, hogy bizony…..
Szeszkó Lackó 2013.02.22 12:09:30
Pénteken tárgyalja a Fővárosi Közgyűlés a római-parti mobilgát tervét. Mint már korábban is írtam, messzemenően nem értek egyet a tervezett gáttal: miért védenénk több milliárd forintnyi közpénz elköltésével és a természetes Duna-part rombolásával a szabályokat…..
Az ócsai lakópark az Orbán-kormány hatékonyságának állatorvosi lova. Már amennyiben egy lakópark vagy a hatékonyság mint olyan, fogalmilag ugyebár ló lehet. Mindenesetre az ócsai eset tipikus példája annak, hogy mit és hogyan lehet a legbonyolultabban, a legdrágábban és…..
Szeszkó Lackó 2013.02.21 15:46:21
@kovi1970: A következő kormány is narancsék lesznek.
A Sports Illustrated egyik leginkább várt kiadványa az évi rendszerességgel megjelenő fürdőruha összeállítása, melyen gyönyörű modellek mutatják be a legújabb divatot. Idén azonban a legendás magazin sokak szerint elvetette a sulykot. A Sports Illustrated Swimsuit Issue…..
Az amerikai elnökválasztásra és az Oscar-évad előestéjére Amerika egyik élő lelkiismerete, Steven Spielberg nagyívű filmet csinál Amerika lelkiismeretes elnökéről, Abraham Lincolnról és a rabszolgaság intézményének, Amerika örök lelkiismeret-furdalásának…..
Követeljük a köz- és felsőoktatás átfogó reformját! ..
Szeszkó Lackó 2013.02.15 13:26:47
@Somló November: Csak nézz rá!
A Milla aktivistái ma molinót akartak kifeszíteni a Kossuth téren, a hétfői hataloméhséges transzparens helyére, de közterület-foglalási engedély hiányában nem volt rá lehetőségük, a Házőrség kihívta a rendőrséget. Hétfőn ugyanitt az éhségmenetet Köszöntjük a…..
Szeszkó Lackó 2013.02.14 10:05:10