Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nevetnijo

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Civilek Józsefvárosért fb-oldalán most olvastam, hogy néhány napja megkezdődött a Vajdahunyad utca egyik legrégebbi házának, a 7. szám alatti lakóház bontása. Nem hagyott nyugton a dolog, így aztán kabát, sapka, sál, fényképezőgép – és elindultam megnézni azt, ami még maradt belőle. Nos, az…..
Október a látás hónapja. A Láss, ne csak nézz! fotópályázatot a Focus Medical Lézeres Látásjavító Központtal és az Indafotóval közösen írtuk ki 2015 szeptemberében. A fotópályázat ideje alatt (szeptember 1-30.) átlagosan tizenhat és fél percenként töltöttétek fel…..
nevetnijo 2015.10.19 13:34:05
Tessék kapaszkodni! Még nagyobb lett a kép! Modellváltás az Indafotó képoldalán.  Korábban a képoldal olyan volt, mint egy csillagromboló vezérlőpultja. Rátettünk mindent, hogy lássátok, üssétek, nézzétek, olvassátok, lapozzátok.  Az évek során felismertük, hogy a…..
nevetnijo 2015.06.01 11:56:58
@zoliber: Nem tudom nálad mi lehet a gond. Nálam minden működik, ha valakit nem követek, de tetszik a fotója, akkor is tudok kedvencelni.
nevetnijo 2015.06.01 12:16:07
@tacsi101: fülekibácsi megelőzött, a címkék után a fehér részre kattintva tudsz módosítani. Szerintem a cím és a címke jól szétválik. Hiszen a címkék piros színnel jelennek meg. A cím pedig nagyobb betűmérettel jelenik meg, mint a címkék.
Feltöltöttétek a tízmilliomodik fotót is hozzánk, Kispala1994 képe egész pontosan a tízmillió-egy a sorban, gratulálunk neki ettől még, nagyon közel volt! A kerek tízmillió nem publikus kép, így azt nem mutathatjuk meg. Egy ideje nem számoljuk már a milliókat, de erről a…..
nevetnijo 2013.11.28 12:41:00
Teljesen legálisan surrantam be ezúttal, és azonnal észrevettem a madárkákat. Szép szecessziós minták, szép mozaikokkal, szépen rendbehozva, az első lépcsőházi folyósón. Sajnos a rendkívül keskeny udvar többi része nem túl látványos (bár a korlátokon nyomokban még…..
Pénteken a lehüléssel végre véget ért a két hete tartó hőhullám, ami megviselt embert, állatot és villamossínt egyaránt - nézzük, hogyan próbáltátok illusztrálni a forróságot: HJG: hűsítő georch: Tűzoltás Kutyaszerviz fotója nevetnijo: hőségriadó Obi van…..
Sziasztok! Több rövid és több hosszabb hírünk is van, amit megosztanánk veletek, így ezeket egy csokorba szedtem nektek: Új indafotós funkció: Nagyítás Nagyszerű új funkcióval gyarapodtunk! Ha egy képoldalon a kép közepére kattintasz, olyan nagyban nyílik a képoldal fölé,…..
Először is az Analóg remake! semmilyen formában nem volt minipályázat, utólag visszaszívom. Az, hogy az induláshoz való bátorságot összesen hatan vettétek, sokat elmond a helyzet komolyságáról. Hat kiváló kép, hat fotós aki komolyan vette a fáradtságot, hogy ötletet…..
nevetnijo 2013.06.25 11:38:59
@tacsi101: Megtisztelő számomra, hogy engem választottál, és köszönöm. A kiállítást szívesen megnézném, mert felkeltette érdeklődésemet. Ezért is indultam a pályázaton. A KOGART házban még nem jártam. Úgy gondolom, az is egy nagy élmény lenne. Valamint alkalmam nyílna magát az épületet is lefotóznom, amit ugye annyira szeretek csinálni :-)
nevetnijo 2013.06.27 12:46:07
@Hargita Nándor: Köszönöm, megkaptam, már válaszoltam is rá :)
VÉGRE! Nem csak ti, nyolcvanezren gondoljátok így, a mi kis csapatunk is fellélegezhet végre, kiment évek óta az első frissítés, ami érdemben változtatja meg a képoldalt. Végre elkezdődött az Indafotó felfrissítésének a számotokra is látható része! Lássuk csak…..
Érdekes kezdeményezés indult néhány éve Budapesten: az éppen százéves házakat megnyitni az érdeklődők előtt, és különleges programokkal köszönteni az öreg épületeket. Az idei rendezvény április 6-7.-re esett. Én idén vettem először részt ezen a rendezvényen, most is csak az egyik napján. A napot a…..
Idén harmadik alkalommal rendezték meg a Budapest 100 rendezvényt, a száz éves házak ünnepét. Természetesen nekem szakmai kötelességem volt jelen lenni ;-) és ez a lehetőség remek alkalom volt, hogy egy újabb indás kirándulást hívjak össze. A Budapest 100 weblapját itt…..
nevetnijo 2013.04.28 19:41:07
lamerle Február elején, egész pontosan a hónap első szombatján összegyűltünk öten, nevezetesen Moncsiga, Laci, Antal, Dávid és én, - kora reggel, mikor máskor - hogy Laci autójába zsúfolódva útra keljünk Sződligetre. Az idő nem tűnt biztatónak, úgyhogy kávé ivással…..