Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiger21

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új adminra váltás kapcsán van néhány gyakran visszatérő kérdés, ezekre szeretnénk most egyben válaszolni. Miért volt szükség új adminra? Nekem jó volt a régi! Azért volt szükség új adminra, mert a régit nem ennyi usernek, nem ekkora forgalomnak tervezték. Örülünk…..
 A XXI. kerület fideszes városvezetése - megszakítva a több évtizedes hagyományt - nem ad anyagi segítséget a csepeli gyermekeknek szervezett május 28-i gyermeknapi majális megrendezéséhez. Erről a városvezetők az utolsó pillanatban értesítették a szervezőket, a Csepeli…..
Bizonyára sokan hallottunk már a híres-neves AllVideos bővítményről, vagy akár használjuk is azt. Akárhogyanis, a JoomlaWorks fejlesztése majdnem minden Joomla szerkesztő eszköztárában megtalálható.A legnagyobb probléma, hogy sajnos nem működik Joomla 1.5 alatt natív módban.…..
A szerkesztő felületen keresd meg azt a részt, ameddig a bevezetőt szeretnéd látni, és nyomj rá a "Tovább gomb"-ra, amit fent, a szerkesztő eszközökben találsz vagy jobb gombot nyomva a szerkesztő felületen, a felugró menüben Fontos megjegyezni, hogy ezt csak a blog…..