Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huszonharom23

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DopeMan: Ezt a refrént (diplomát & országot) loptam (A MAFIA dal)   A kormány lemondta...Az ellenzék lemondta...A nép lemondta...Mi viszont nem mondtunk le a '48-as forradalom megünnepléséről. Egyetlen állami méltóságként az Alternatív Államfő intézett beszédet a…..
El Salvadorba ruccanunk, hogy Lou Ferrante jófejségből elkalauzolhasson minket a 18. utcaiak világába. El Salvador nem éppen egy turistaközpont, nem csak a rosszarcú helyiek miatt, hanem azért is, mert a gyilkossági rátában a város a második helyen tanyázik, szóval buxákra, életre…..
huszonharom23 2013.03.19 08:22:51
@Kontár Károly: tok jo fej vagy! (neeeem)
Viharos gyorsasággal terjedt el az interneten az a levél, melyet egy apa írt meleg fiához, aki nem tudta, hogyan hozza szülei tudomására szexuális orientációját. (A kép illusztráció.) Nate egy michigani középiskolás, aki immár jó ideje szenvedett amiatt, hogy nem tudta,…..
huszonharom23 2013.03.17 19:24:52
SMS megjott,3x. Benzin reg kifogyott mogottem is.20 oraja varok.Elore gratulalok,h majd egymast kituntetitek. Utolso szavaim. Hajra Magyaro.!Hajra Magyarok!..
huszonharom23 2013.03.15 21:44:49
@Belpo: hivatalosan is elnyerted a nap hulyeje cimet. az oklevelet atveheted vasarosnamenyban, de indulj most azonnal!
Végleg befutott egy újabb „nagy generáció”, amely klasszikus fénykorát a kilencvenes években élte. A magyarországi futballhuliganizmus "legszebb" éveiben olyan ma már szimbólumokká vált neveket tanulhattunk meg, mint Hypos Feri, Szőke, 2-es szektor, violacaos. A legnagyobb…..
huszonharom23 2013.03.10 11:19:17
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: ez nem igy volt, mert az oszodi beszedet a zorban irta es urgeborbe kotve rejtegette. aztan egy maszkmester gyurcsannya alakitotta es o maga adta elo...
A kokik és sallerek országában még mindig nem tanulnak Trianonból.  Leverte a Szent Korona másolatát egy szlovák hostesről a buzgó magyarméter - aki egyébként később levelekben kereste fel a hvg.hu szerkesztőségét, miszerint mégsem így történt, hanem úgy…..
Amikor megjelent a első publikációm, még zöld csekken fizették ki a honoráriumot. Akkoriban egyetemista voltam, a szerkesztőség rutinosan levonta az adót, amit értettem, de a pénzesutalvány hátulján volt egy akkor számomra érthetetlen tétel is. LITFOND 2%. Akkoriban nemhogy mobilom, telefonom sem…..
huszonharom23 2013.03.02 09:56:05
@ringer: pontosan
Sárkányok, hadseregek, kardok és konspiráló elmék feszülnek majd egymásnak George R. R. Martin birodalmának harmadik évadában - szóval marad minden a régiben. ..
huszonharom23 2013.02.24 12:52:27
Nem csillapodik a vita az idei World Press nagydíjas fotó körül. A képről az első pillanatban látszott, hogy hiába erős és fontos (minden kegyetlenségével együtt) a tartalma, a valóság nem így néz ki. Több szakmai oldal és rengeteg fotós támadja a képet emiatt, mindenki az…..
„Pofátlanul kényelmes helyzet, hogy minden készen jött, mindig csak felkéréseket kaptam” – emlékszik vissza Presser Gábor, ellenben zenekarvezetői munkásságával a legkevésbé sem elégedett, a Popfesztivál rockellenességével kapcsolatos vélekedést pedig hibás értelmezésnek…..
huszonharom23 2013.02.14 08:35:15