Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edina Kovács

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1981 május elsején egy mentőautó száguldott Madrid külterületéről a belvárosi La Paz kórház felé, egy nyolcéves kisfiúval, Jaime Vaquero Garciával, aki súlyos tüdőgyulladás tüneteit mutatta. Nem sikerült időben megérkezni: a kisgyerek még útközben meghalt. Ezzel kezdődött hivatalosan a modern kor…..
A tagjainak a jelenleginél jóval nagyobb politikai és anyagi előnyöket kínáló valutaövezet és egy mindinkább kiüresedő „nagy” EU, azokat is elgondolkoztathatja, akik máskülönben idegenkednek az euró bevezetésétől...
Reflektor Hazajönni? Minek? 2017.05.23 10:11:40
Ha a fiatalabb korosztály kivándorlása ellen nem tesz semmi érdemit ez a kormány, akkor nem nevezheti magát nemzetmegmentőként, a Fidesz pedig hiába akasztja magára a tábláját, hogy „Álljunk ki Magyarországért!” semmi mást nem tudott eddig mutatni nekik, csak olcsójánoskodó húzásokat. A KSH…..
Valószínűleg mindenki tudja magáról, hogy miért szexel, azonban a Szexrandi infografikája összegyűjtötte, hogy melyik motivációk állnak az első helyen. A legtöbben az élvezet miatt bújnak ágyba, de a szexuális kíváncsiság is vezető helyen van. Emellett a többségnek a…..
Amikor elkezdtem írni a blogot, nagyon féltem tőle, hogy nehéz lesz témát találni, de "szerencsére" ebben a beteg világban tálcán kínálják magukat a hülyeségek, sokat még csak kommentelni sem kell. Nem erről akartam ma írni, de mivel friss hír, az elsők közt szeretnék hiénáskodni. Most egy…..
Balogh Zoltán emberi erőforrás-miniszter (Emmi) derűlátó volt a Magyar Ifjúság Kutatás 2016. évi eredményeit látva. Mint elmondta: egy „derűlátó, optimista, vagány” nemzedék válik épp felnőtté. Az SOS Gyermekfalvak által készített kutatás azonban nem fest ilyen derűs képet, sőt, az MTA adatai is…..
Március 11-én, szombaton, a máltai püspökök egy új pásztori körlevelet adtak ki, amelyet Málta-szerte valamennyi vasárnapi szentmisén felolvastak a híveknek. A levélben a püspökök a saját megközelítésükkel foglalkoznak az újraházasodottak áldoztathatóságának kérdésében - meglehetősen váratlanul, és…..
Edina Kovács 2017.03.14 09:12:29
@Tschokky: Dehogy értelmetlen: hatalom és pénz.Most már te is érted:-)
Lassan a világsajtót is eléri az, amiről egy hónapja már  több cikkben is, helyszíni riportokban számolt be a b1.blog.hu...
A két miniszter is nyakig benne van a „visa shopping” ügyben: Fazekas Sándor agrárminiszter és Szijjártó Péter külügyminiszter is. Fazeka tudta, hogy mi történik és a botrány ellenére visszahelyezte a főkolompost egy másik pozícióba; Szijjártó pedig maga vallotta be a tévében, hogy együttműködött…..
Az édi-bédi Puszcsi Fiúkák! Én egy cuki, szexi csajszika vagyok, aki a kandúrját keresi. Szeretek vásárolni, koktélozni a barátnőimmel és a tengerparton napszemcsiben heverni, mert büszke vagyok arra, hogy szépen le tudok barnulni. És még csücsörítős szelfiket is szeretek csinálni a fürdőszoba…..
Sokkoló információkhoz jutottunk a nemrég lezárult Liget Park Fórumon. Már korábban megírtuk a blogon, hogy Persányi Miklós, az SZDSZ volt környezetvédelmi minisztere és jelenleg az Állatkert igazgatója adta be a derekát a Liget Projektnek. Így ő kapta azt a PR-feladatot, hogy vezényelje le az…..
Zseniális ahogyan a baloldali sajtó megpróbálja kivégezni a kormányt, felderíteni a mutyikat és kiborítani a bilit. Ennél talán csak a kormány kommunikációja zseniálisabb, hiszen gyakorlatilag bemutatják az ország jelenlegi értelmi-érzelmi intelligenciájának a deficitjét. Egy pöppet kanyarodjunk el…..
Szépen lassan azért világos lesz miért akarták Orbánék eltüntetni szem elől Kusza Szem alapítványainak közpénzjelleg-vesztő költekezését. A Pöttyösseggűek Klánja nem volt szégyellős, az csak aprónak számít, mikor ötször veszik meg ugyanazt a jelentést Gyurci uncsitesójától. Mármint úgy tessék ezt…..
Az ember fiatalkori éveiben hajlamos hamarkodottan ítélni, dönteni, szenvedni és azt gondolja, hogy a tapasztalatai túlmutatnak a korán. De ahogyan az évek múlnak, rájövünk, hogy minden, amit átéltünk, mindaddig semmiség, amíg nem tanulunk belőle. Vannak olyan események, amelyeket egy idő után már…..
Edina Kovács 2016.01.27 13:30:57
Integritás (jelentése: 1, összevonhatóság, egyesíthetőség; 2, érintetlenség, sértetlenség, feddhetetlenség, tisztesség, becsület). Az integritás egy érdekes fogalom, mostanában ugyanis már így hívják politikailag korrekten a korrupciót. Ha tehát egy politikus szájából hangzik el az integritás szó,…..
Pénzátadások hiúsultak meg, találkozók maradtak el, behavazott államtitkárokat kevertek össze. Akár 710 milliárd forintnyi vidékfejlesztési támogatás sorsa is veszélybe kerülhet, mivel a váratlanul lecsapó havazás miatt jónéhány, a források elosztását befolyásoló…..
ras2 Kudarc 2015.11.20 20:24:04
Nem jó bevallani – igaz, elszenvedni se kellemes. Két hónapja kezdtem el önkéntesként mentorálni egy 16 éves cigány srácot, aki harmadszor járja az ötödik osztályt, és nem azért mintha értelmi fogyatékos lenne. Budapesttől 50 perces vonatútra, egy kétezres faluban él, és a…..