Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Kovács 235

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a 444 kiszúrta, a kormány épp nemzeti konzultációt tart a klímaváltozásról, csak épp nem szóltak róla senkinek. Na persze nem maguktól készítik, hanem mert kötelező házi feladat az Európai Bizottság által. Valahogy ez a Google Formba öntött megtestesült kifinomultság nem hiszem, hogy 7…..
Attila Kovács 235 2019.11.28 09:17:42
@Pipas: Hogyúgyvan.
Nehéz értelmezni Orbán kormányprogrammá emelt lózungját a kereszténység megvédéséről. Ahhoz túlontúl farizeusok, hogy a hittételekre gondoljanak, a kultúrát pedig szemmel láthatóan csak a habonyi szájhagyományokból ismerik...
Attila Kovács 235 2019.04.14 17:32:09
@Lakatos Rodolfó: Ezt annó sem értettem... A kommunizmus is egy idealista ideológia, mint a vallások. Ha valaki nem hisz a szent lopótökben, miért kellene hinnie bármi másban cserébe? (Ok Aquinói Szent Tamás, de ha valaki hülye, akkor akár tanulhat is. Jó az a kacskaringós út. De tényleg. Az már lehetne közös nevező. Ha valaki buta és bigott, legalább ne legyen rá büszke.)
Minden autóversenyzői tűzálló overálban van egy titkos zseb. A titkos zsebben van egy vastag könyv. A vastag könyvben van sok száz benzinnel, olajjal, epével és könnyel átitatott oldal. Minden oldal telis-tele van írva apró betűkkel. A könyv címe: Kifogásaim Komplett Kalendáriuma. Ilyenek vannak…..
     1.   Elhatároztam, hogy írok egy posztot azzal a címmel, hogy: " Az értelmiség esete a véges egyszerű csoportok klasszifikációjával".  Tetszik ez a cím. Elsőre nincs semmi értelme, de éppen ez benne a feladat.    2.    A véges csoportokra úgy gondoljon a…..
Attila Kovács 235 2015.02.09 09:43:31
Most fel fogok bosszantani egy csomó embert. Nem baj, a dolog kölcsönös. Gyurcsány fóbiásoknak különösen ajánlom az alábbi sorokat, de elsősorban nem nekik szól. Hanem azoknak, aki gyűlölik ugyan a jelenlegi rezsimet, de akkormárinkábborbán. Azoknak szánom, akik úgy útálják…..
Bayer Zsolt hasogató fejfájással ébredt. Már az elkobzott konyak sem a régi. Bekapcsolta a rádiót és meghallgatta a híreket az amerikai imperializmus kegyetlenkedéseiről. Fasiszták ezek az imperialisták, gondolta. Ezek nevezik neofaisztának Orbánt, akik vízbefojtátos módszerrel…..
A galamb, mint hírvivő nagyjából egyidős az írásbeliség kialakulásával. Használta már Salamon király, az egyiptomiak, a perzsák, a görögök, a rómaiak, de Dzsingisz kán is. Európában a középkorban több városi ostromnál (Leyden 1574; Párizs 1870; Kiel, Strassburg 1887)…..
Attila Kovács 235 2014.10.23 19:38:38
hu.wikipedia.org/wiki/IP_over_Avian_Carriers
Nem ez lesz az ok mégse....
Attila Kovács 235 2014.10.23 20:40:41
@ingyenebed: Közkeletű tévedés hogy nem lehet.. Miért ne lehetne? Olyan dolgokat meg lehet csinálni, amikről az 50-es évek vezetői csak álmodoztak. Épp ezért kell vigyázni arra hogy vagy ne tehesse ezt meg senki, vagy nagyon komoly kontrollal.... (Mi a normális kontrollra képtelenek vagyunk sajna, úgyhogy nálunk marad(na) a ne tehesse meg senki...)
         Szőnyi Szilárd nem katolikus. Azt az egyetlen dolgot, amelyet ő vélhetően vonzónak tart a saját katolicizmusában, Ferenc pápa, akit Szőnyi betegesen gyűlöl, igen kemény szavakkal ítélte el. A másik dolog, a melegek megölése, amelynek egyik propagátorát idézte nagy…..
Attila Kovács 235 2014.08.22 09:47:52
@ipartelep: Tegyük fel hogy kiválaszt valaki két - nagy valószínűséggel, a prímpróba szerint hu.wikipedia.org/wiki/Pr%C3%ADmteszt - nagyon nagy prímszámot, majd összeszorozza őket és az eredeti prímeket eltünteti, illetve meg sem ismeri, egy fekete dobozból csak a végeredmény jön ki. Legyen a világ legnagyobb problémája az hogy megkeressük az eredeti prímeket. Se időnk, se anyagunk nem lesz hozzá elegendő, és ehhez nem is kell olyan nagyon hosszú számsorozat......
A világ csak korlátozottan megismerhető :D.
(Jó, ebben a példában benne van hogy maga a folyamat amivel a választ kereshetnénk leírható, algoritmizálható, sőt, bizakodhatunk abban hogy valaki talál egy nagyon jó algoritmust, kvantumszámítógépet, etcetera..... No meg az is, hogy ok. nem tudjuk meg azt a két nyavalyás prímet, de kit izgat? Mikor lesz az a világ legnagyobb problémája ;-)?)
A legszárazabbkönnyet az ismeretlenkatona sírja..
   Ki tartja blokád alatt az egyetemeket? Az a pár száz diák, akik tegnap bementek az egyetemi előadásokra tüntetni, vagy azok, akik miatt nem lehet kifizetni az előadó tanárokat?     Az ELTE kétségbeejtő helyzetbe került. Borzalmas pénzügyi gondjaik vannak,…..