Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pan77

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
pan77 2012.09.11 11:31:05
Egyetértek az íróval: gyerekmonopoly.blog.hu/2012/09/11/ha_nem_szulsz_agyonverlek

Mi van akkor tényleg ha a pasi a meddő, azért is a nőt kell ütni? Hülyék ezek?
A TASZ jelenti Az abortusz rossz? 2011.06.08 23:43:00
A terhesség művi megszakításának jelenlegi szabályozásáról a magyar állampolgárok ritkán látott arányban gondolják, hogy jó úgy ahogy van (60 %-uk szerint megfelelő, további 5 % szerint még túl szigorú is). Egyébként a válaszadóknak ugyancsak több mint fele (60 %) válaszolt úgy, hogy az abortusz…..
pan77 2011.06.09 11:29:00
@don brada: nem a hetektől lesz valaki ember/gyerek hanem attól hogy akként tekintünk rá.
pan77 2011.06.09 12:22:42
@ptapta: Gyermeknek tekinted? Mert akkor nyilván nem jégkrém!
pan77 2011.06.09 12:32:23
@VRbagoly: a számból vetted ki a szót! Maximálisan egyetértek minden sorával!

Az embert kéne nézni az abortusz mögött, nem a belemagyarázást!
Nem találunk szavakat. Elég régóta kapunk híreket, hogy az újbudai polgármester sertésóllá alakította polgármesteri szobáját. Most ismét kiborult a moslék, csurdorgál az ajtó alatt kifelé...Röfögnek, sőt visítanak a malacok az ól körül. A halott malacok is forognak a föld…..
Huebertől kaptuk ezt az inkább elkeseredett mint felháborodott hangvételű levelet, amelyben a frissen kézhesz kapott órarendjén töpreng, nem értve, hogy is kaphatott ilyen mennyiségű órát a nyakába. Aki szerint a tanárok egész nap csak sakkoznak a lyukas órákon, az olvassa el!Szia…..
2010-ben Európa Kulturális Fővárosa lesz Pécs, mint azt már 2005 óta tudjuk. Azóta sok minden történt, szervezők szervezőket, polgármesterek polgármestereket váltottak, az idő telt, és lassan a célegyenesbe fordulunk. (A fotón a Zsolnay negyed látható mai…..
pan77 2009.09.08 11:41:46
Bár manapság nem igen divat szeretni, én nagyon bírom Makovecz legtöbb épületét. Az azonban a szubjektív megítéléstől függetlenül is tuti igaz, hogy a kortárs építészek közül egyedül neki van marketingértéke az ingatlanosok körében. Magyarul ő az egyetlen ma is élő…..
A 4-es metró két fúrópajzsa már elhagyta Budát és mindkettő a Fővám téri állomás dobozszerkezetében áll. Eközben zajlik a kiszolgáló telep átköltöztetése Kelenföldről a Műegyetem rakpartra és lassan a Fővám tér is kezdi elnyerni végsó képét. Lássuk, hogyan is…..
Történet egy álláshirdetés leleplezéséről, miss mazo jóvoltából. Továbbra is várom az ötleteket, javaslatokat az álláshirdetésekkel kapcsolatban Március környékén még bőven álláskereső voltam, marketing-PR területen végeztem egy éve, ezért próbáltam a…..
pan77 2009.08.14 10:38:39
@Vaszilisza: azé mondom :-))) Megérne egy posztot...
Most, hogy a 4-es metró fúrópajzsa átért a Duna alatt, Demszky Gábor ismét grandiózus terveiről tájékoztatta a sajtó munkatársait, a 30 méteres mélységben tartott sajtótájékoztatóján. Demszky a jól megérdemelt nyári szabadságát ugyanis Stockholmban töltötte, ahol…..
Rosehill 533,3 Ft/fő 2009.08.09 15:36:00
Plusz egymilliárdba kerül az új metrólétra 2009.08.07. 08:12 - Tenczer Gábor A BKV munkatársai a múlt héten Franciaországban megtekintették, ezen a héten itthon tesztelték az Alstom új műszaki megoldását az új metrókocsik elejébe és végébe épített automatikus…..
A városképp teljes szerkesztősége, ugyan külön-külön, de egyazon országban, lengyel földön járt. Jómagam Krakkó szépségeivel próbáltam betelni. Valószínűleg e város neve hallatán a Rynek szóról mindenkinek eszébe jut a város főtere. Európa egyik legnagyobb területű…..
pan77 2009.08.11 11:01:19
pan77 2009.08.11 11:06:43
Jaj, hát foglalkoznak ezzel, csak nem túl intenzíven: arch-tv.hu/archtv/drupal/?q=node/242
Megint a sok duma, de tenni nem tesz senki semmit, csak hogy itt is jó, meg ott is jó, csak nálunk valahogy szar...
Augusztsu 8-án 10 órakor hivatalosan átadták a német főváros új metróvonalát, ami a főpályaudvar és a Brandenburgi kapu között teremt kapcsolatot. Három megállója révén akár "shuttle-metro" is lehetne a neve, de a berliniek egyszerűen csak…..
A Thököly út Budapest egyik, hanem a legrosszabb állaptú útja. Aki teheti elkerüli, kivéve ha veseköve van, mert azt biztosan eltávolítja. Évek, évtizedek óta mondogatják a főváros vezetői, hogy majd jövőre felújítjuk vagy legkésőbb akkor, mikor ideér a 4-es metró. Utóbbi…..
Olvasónk közös megegyezéssel jött el munkahelyéről, de a távozás nem ment zökkenőmentesen, volt főnöke rácsapta az ajtót és perrel fenyegette meg. Tisztelt Cím!Tegnap mondtam fel a munkahelyemen - közös megegyezéssel jöttem el. a munkaviszonyom hivatalosan augusztus 23-ával…..
Tudom, nem nagy érdem, de én is e kis közösség tagja vagyok. Lassan 3 éve van viszonyom az egyik kollegámmal. Világ életemben a hűség "bűvkörében" éltem. Fel nem foghattam, hogy emberek hogyan tudják megcsalni a párjukat, ha szeretik a másikat. Iszonyatosan féltékeny…..
pan77 2009.08.07 15:36:24
@Posztoló3: A problémád nem egyedi. A baráti körömben elég sok olyan lány, feleség van, akiknek sajnos a barátja/férje nem túl aktív a színfalak mögött. Ők még nem léptek, de ami késik nem múlik....
Múltkoriban értekeztem arról, hogy a Corvinus Egyetem Közraktár utcai új épülete este másodállásban grafikus kivezérlésjelzőként (esetleg fényorgonaként) üzemel. Eme funkciójában vélhetően elég kevesen látják, hiszen csak naplemente után vedlik át azzá - addig…..
pan77 2009.08.07 11:18:36
Kissé viharvert Ford Transit fékez a ház előtt, kiköpve magából a poros ruhájú középkorú férfit. A férfi int egyet a kisbusz után, majd a nejlonszatyrát fogva a kiskapu felé indul. - Sanyi! - ordit rá egy dülöngélve közeledő kerékpáros. - Hol a francban voltál? Gyere,…..
A munkaerőpiacon sem lehet a válság felett szemet hunyni. Érezzük ezt mi is, fejvadászat oldaláról: a munkavállalók egy része, illetve a vállalatok is „kivárnak”.Míg a jelenlegi munkahelyükkel elégedetlen dolgozók egy része a „biztosnak” tűnő állásukat…..
Sziasztok!Nekem is van néhány "problémám". A barátommal 3 és fél éve ismerkedtünk meg neten keresztül. Minden szépen és jól indult. Hetente találkoztunk 3-4 napot, mert ő Pesten lakik, én meg vidéken. Akkor még a gyakorlatomat töltöttem, meg készültem az…..
pan77 2009.08.04 15:30:41
@Lord_M_:
a1) pont szerintem! Én is ezt tenném ha ebben utaznék...
pan77 2009.08.04 16:15:58
@vanezígy: És mit mondanak ezek az ismerős nők? Legalább tudja, hogy hol van? Nem a kocsmába jár, és nem nyerőgépezik?
x1x A Bauhausról manapság is sokat beszélnek, hiszen forradalmasította a designt és az építészetet is. Walter Gropius alapította 1919-ben Weimarban, majd Dessauba költözött és végül Berlinbe, aztán Amerikában is megtalálta a helyét. A funkcionalitás és az ipari termelés…..
Állítólag már az Antall-kormány idején akartak Lezsákék valami magyaros Disneyland-et építeni Lakitelken, amire Jankovich Marcell azt mondta egyszer, hogy az nem úgy megy, hogy az amerikai mesefigurákat kicserélem magyarra és kész. Valahogy úgy fogalmazott, hogy ezzel a lényeg vész…..
Jégpályákat bemutató sorozatunkat – Miskolc után ígértük meg, hogy lesz ilyen – azokkal a létesítményekkel kezdjük, amelyekről tudjuk, hogy felújítás alatt állnak, vagy jövő év végéig tervezik rajtuk a modernizálást, netán ebben az időszakban építik őket.…..
Budapestet olyan mennyiségben lepik el az új irodaházak, hogy nem halogathatjuk tovább, és foglalkoznunk kell a dermesztő felhozatal legbizarrabb példányaival. Ahogy azonban a világgazdasági válság kibontakozik, mint valami többszáz részes szappanopera, az emberben akaratlanul…..
pan77 2009.07.29 14:18:18
Korábban már beszámoltam róla, hogy 2009 áprilisa óta zajlik a 4-es metró "Kelenföldi pályaudvar" nevű állomásának építése, ami jelentősen befolyásolja a vasútállomás működését is. A kivitelezés miatt lezárták a 3., a 4., az 5. és a 6. vágányokat. Ezidő…..
pan77 2009.07.29 14:03:45
Már csak a látványtervek maradtak ki:-)
arch-tv.hu/archtv/drupal/?q=node/664

De valóban nagyon lassan történik valami... és az építési terület... na hagyjuk...
Mivel ez a csodálatos mesepalota annyira feltűnően gyönyörű, így érdemes róla néhány jellemzőt megemlíteni. A nemzetközi, jeligés pályázat alapján elnyert pályamű a magyar építőművészet diadalát hirdeti.A parlamentjükre oly büszke angolok királynőjét, 1992-ben,…..