Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemszereteknicknevengondolkodni

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rekordnézettség ide vagy oda, Frank Darabont, a The Walking Dead eredeti showrunnerje és készítője, akit az AMC a második évad kezdete előtt hajított ki a sorozat stábjából, nem tartja jónak azt az irányt, ahová a zombis túlélődráma tart, bár hogy a véleményét mire alapozza,…..
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.11.25 22:26:17
Bizonyára valami akciós télikabátról lehetett szó, különben nehéz elképzelni, hogy javítási díjat számoljanak fel egy gyárilag hibásan árult kabátra, amire ráadásul semmiféle kedvezményt nem adnak: Egyik nap barátnőmmel az egyik Pull and Bear üzletben szerettünk volna…..
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.11.19 17:05:00
@igazságos:
Hát ha a felhúzó alatt a kocsit érti az erőltetéskor esik szét tudtommal.
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.11.19 17:11:39
@igazságos:
Az ilyen esetekről mindig a latex cicagatyás oldalt háj kifittyenős lányok jutnak eszembe, azon mondjuk nincs cipzár,de példázza az esetet :D
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.11.20 10:39:52
@ColT:
Ki olvas el ennyi betűt?
Ne az eladót basztassa, nem ő dönt arról szerintem, hogy mit javíttat a cég, és mit nem. Ez olyan mintha fagyizoba visszamennél üvöltözni a pultossal, hogy az eper málna ízű és javitsa meg.
Már közel az idő, amikor elnéző mosollyal fogunk visszagondolni a mobiltarifákra, egyelőre azonban a végső hajrában még utoljára megemelik, amit meg lehet, hátha nem menekülnek el az ügyfelek. Legolasnak a havi szuperkedvezményes 1800 forintos előfizetése érkezett idén 3900…..
Erika is megtapasztalhatta, hogy aki a Vatera köreiben vásárol, az kizárólag csak magára számíthat, ha csalókkal találkozik, őket a téma nem izgatja. Az eBay ezzel szemben visszaveheti a PayPalen keresztül fizetett termékek árát, ha például az nem érkezik meg, vagy kiderül, hogy…..
Kisebb unszolásra sikerült értelmes választ adnia a Diginek naiv ügyfél kérdésére. Lehet, hogy csak egy beállítást kell megpiszkálni a tévéjében: Bejelentését rögzítettük és továbbítottuk illetékes munkatársaink felé. Amennyiben azonban a hibabejelentést követő…..
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.10.18 18:13:13
Az Óbudai Közterület-felügyelet igazgatója szerint azért kellett megbírságolni naiv ügyfél egy lakótelep saját magába forduló parkolóutcája mentén pihenő gépjárművét, mert különben például a tűzoltók létrás kocsija nem tudott volna megfordulni, ha éppen ott kell…..
Naiv ügyfél sérelmezte, hogy online bevásárlásának megrendelése és kiszállítása között eltelt 4 nap alatt elfogyott az olcsóbb tej és drágábbat küldtek neki. Kárpótlásul kap egy másikat: Egy pozitív példa arra, hogy így is lehet ügyféllel bánni, így is lehet ügyeket…..
Teljesen lényegtelen, hogy benne van-e vagy sem a Telenor ÁSZF-jében, hogy egy másodpercért felszámolhat egy egész hónapot, akkor is nettó parasztság és lopás: Tisztelt Telenor Ügyfélszolgálat, szeretném megköszönni az eddigi közreműködésüket, segítségüket abban, hogy…..
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.10.16 12:10:21
István a Telekom Facebook oldalán panaszolt be egy tahó szervizpontot, ahonnan elhajtották 2 hetes iPhone 5 telefonjának képernyőhibájájával. Egy Apple-üzletben kiderítették, hogy gyári a repedés, de ők sajnos nem cserélhetik, csak a Telekom: "Kedves" Telekom! Mivel eddig minden…..
NMM tévesen gondolta, hogy első középfokú OKJ-s képesítése ingyen lesz. Az iskola elindulása után nem sokkal derült ki, hogy az adminisztrációs díjon felül a második félévtől már inkább 54000 forintot kellene fizetnie: Tisztelt Oktatási Hivatal! Az ügy, amiben Önökhöz…..
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.10.15 15:58:54
Tényleg jobban mutat a 999 forint, mint az 1299: Most akkor mennyi a cukor? üfsz: "az azé' van, me' egyik nap ennyi, amikó' akciós..." no comment.. kép mellékelve ..
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.10.15 15:56:43
@helianthus:
Legalább nem kellett volna ennyit dolgoznom ma, ha én nem én hanem te lennék. Szívesen Szivesen cserélek!!!! 444!!! 4
Tegnap zárult le a Breaking Bad-kellékekből és jelmezekből rendezett aukció, aminek egyik sztárja az a fehér, ún. "torpedó" alsógatya volt, amit Walter White karaktere a sorozatban előszeretettel hordott (Bryan Cranston meg párszor csak úgy magára öltötte, hogy a frászt hozza…..
Tékozló Homár Helyreigazítás 2013.10.11 11:41:00
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.10.11 14:46:50
Naiv ügyfélnek elege lett belőle, hogy a Telenor képtelen megállítani vagy beazonosítani a butatelefonjáról külföldre induló smseit. Ránézés nélkül szinte biztos, hogy a telefon fertőzött, hiszen a régi Nokiákra 2004-ben dokumentáltak először emeltdíjas smseket küldözgető…..
A Dr. Rose Magánkórházban biztosra vették, hogy nem találnak semmi komolyat, ezért az orvos sajátos módon próbálta oldani a feszültséget. A viccből lekövérezés sokkja után viszont naiv ügyfél egyre hülyébbnek nézve érezte magát: Kedves Internet Népe! Eljött megint az…..
Naiv ügyfél egyáltalán nem érzi át, micsoda különleges bánásmódban részesültek, amikor hétvégén alig 6,5 óra várakozás után kapták meg a zárójelentést: Hétvégén sikerült az egyik jónevű kardiológiai klinikánkon (Asszem tavaly, vagy tavalyelőtt volt az év…..
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.04.30 18:40:06
Egy újabb sikeres akció, ezúttal egy Tesco Expresszből: Csak egy apróság, amit a szombathelyi un. "Kisteszkóban" kaptam lencsevégre. A 2 literes kóla darabja 299 Ft, de akciósan, összecsomagolva a kettő együtt 649 Ft. Utóbbi ráadásul büszkén hirdeti magáról, hogy Szenzációs…..
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.04.30 12:00:27
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.04.30 14:07:31
@Manyecska:
Nem vagyok fenék centrikus. :D
Az Allianz Biztosítóval másnak is vannak problémái, például amikor kétszer szedik be a díjakat, vagy csak simán megszüntetik a szerződéseket nemfizetés miatt: Tájékoztatok minden olvasót, hogy a közel húsz éve biztosításaimat intáző ALLIANZ az elmúlt kettő évben…..
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.04.26 20:29:34
@vénszivar:
Idejében ide ért, bár lassan meghalok mert még dolgozom, de Orbán ide is utánam jött.
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:
Hát de nem aranyos? Gondol ránk és küld kis gyönyörű kék prospektust. Kicsitel is eérzékenyültem, ennyi törődést melyik kormány adna? Még az sms is meg ez is. Kitesznek magukért a fiúk na!
Gábor nem érti, miért nem vallja be a GTR Futárszolgálat, mi történt valójában a csomagjával, ami eddig 12 nap alatt nem tudott eljutni a címzetthez. Minden nap megígérik, hogy másnap kiszállítják, aztán mégsem: Az alábbi történetet szeretném megosztani az olvasókkal,…..
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.04.26 13:43:36
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.04.26 13:44:54
Bertalan szerint sikerült megvalósítani a totális bürökratikus zavart az egy éve felújítás alatt álló esztergomi vasúton. Az elvileg június közepéig teljesen lezárt vonalat buszokkal pótolták, amik az Árpád híd buszpályaudvaráról indulnak. Igenám, de a vonatjegy csak a…..
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.04.24 13:51:06
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.04.24 13:56:20
@vénszivar:
Ragasztót használok az hamarabb megköt a levegőn.
Újabb borzalmas összeesküvés sejlett fel a nem létező világválság 5,5. évfordulóján. Ezúttal a Rossmannál kapható borsmenta tea árát duplázták fel diszkréten árcsökkentésnek álcázva: Nagyon szeretem a borsmenta teát - talán megbocsájtható, nem is túl tékozló…..
Gábortól váratlanul előleget kért a Plazamarket.hu, miután feldolgozta fényképezőgépe rendelését. Addig oké, hogy webáruházakban nincs termék, de hogy kápé se? A www.plazamarket.hu oldalon rendeltem egy fényképezőgépet. Most vásároltam náluk először, de mivel…..
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.02.28 12:10:23
@ámbátor:
Hát így már én nem jártam utána a telenoros garantált 0megabites mobilinternetemmel,ami be van lassítva.

Na majd remélem az én mobilom javítása nem fog ide kerülni. Előre félek a péntektől maximum két hetes garanciális javítástól...
Ádám különböző méretű cipőket kapott a Sportdirecttől, úgyhogy technikailag elképzelhető, hogy valaki más is ilyet kapott valahol a világon és elcserélné vele: 2013 Február 4.-én rendeltem a sportdirects.com oldalról egy „Lonsdale Cam Mid II Basketball Shoes…..
Naiv állampolgár csak röhög a szánalmas propagandakísérleten. Ha már túl lennénk a következő fázisán, és az alapvető élelmiszereken és gyógyszereken már egyáltalán nem lenne áfa, talán könnyebb lenne megindolkolni, miért kellett felélni a devizatartalékot: Nos, ma…..
Mondhat akárki akármit, mindig a számlázószoftver hibásodik meg. Naiv ügyfélnek a UPC kapcsolta le az internetét egy januári tartozás miatt, amiről elismerték személyesen, hogy nem létezik: Tisztelt UPC! Ez év januárjában tévesen UPC-s folyószámlámámon megjelent 27.185 ezer…..
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.02.26 14:36:03
@batgirl:
Marad nekünk digiseknek a jó öreg fishing & hunting.
Nekem a Discovery TLC a fájdalmam és az Investigation :(
Ezek ellenére inkább digi,mint thome.
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.02.26 14:53:44
@Dr Jozef Vengloš:
Még hirtelen az a doku sorozat jut eszemben amiben egy szemüveges bácsi ül a könyvespolc előtt és el kell dönteni melyik történet igaz a kettő közül.
"Ön szerint megtörtént eseményt látott,vagy mindez csak a képzelet szüleménye?!
Mi lehetett ennek a címe?! :D
Nemszereteknicknevengondolkodni 2013.02.26 15:08:19
@Dr Jozef Vengloš:
Ezzel okoztál pár kellemes percet :DDDD
Felelevenedett a gyerekkorom,amikor még nem tartoztak a upcnek úgy hogy tartoznak neki de kevesebbel,aztán kiderül,hogy többel,de mégsem,aztán kiderül,hogy egy homár posztot egyből észrevesznek a posztoló rívását meg nem.