Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jamesdean

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kannabisztartalmú gyógyszerek hivatalosan jelenleg is elérhetők gyógyászati célból Magyarországon. Másképp látják ezt azok a páciensek, akik már próbáltak ilyen készítményt igényelni. Ügyfelünk történetén keresztül mutatjuk be, hogy valójában mekkora küzdelemre számíthat az, aki szeretné igénybe…..
Hugh Grant a karizmájához hasonló penthouse lakásban élte világát 2002-től 2003-ig, valószínűleg ezt lehet szó szerint is érteni: a legénylakás tetőteraszán ugyanis hatfős jacuzzi is van, szóval el lehet képzelni, milyen partikat szervezhetett oda. A dél-kensingtoni pecót most eladják, ennek…..
Én naiv vásárló azt hihetném, ha Budapesten leveszek a polcról egy egy tasak babérlevelet adott márkanév alatt, akkor ha ugyanezt megteszem Bécsben is, legfeljebb az árban találok majd különbséget, mivel a márka ugyanaz, a csomagolása ugyanaz, és ami benne van az is ugyanaz lesz,…..
jamesdean 2014.02.04 11:24:00
@Jajjfagyi: A babérfa képes teljesen fává nőni. Cípruson álltam mellette, de csak később jöttem rá, hogy ez bizony babérfa. Felejthetetlen élmény maradt, mert addig csak tasakban láttam... ugyanez a fikusszal is. Óriási, csavart törzzsel:)
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
jamesdean 2013.09.22 20:43:55
~2013~ Érdekes dolog ez a kommunikáció. A Prezi - az egyik legmenőbb magyar startup cég - új irodába költözött: elfoglalta az egykori Terézvárosi Telefonközpont központi termét. Egy Facebookra feltolt irodafotó és egy YouTube-ra feltöltött drónos berepülés után mindenki…..
Fura nap ez a mai, a csatornák teljesen ráerősítettek a retróra, ez ma főleg a nyolcvanas éveket jelenti, de becsúszott néhány mozi a hatvanas évekből is. De megnyugtatunk mindenkit: aki nem kíváncsi ezekre, fog találni magának mást, mert viszonylag jó a mai kínálat. Lássuk…..