Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csapos35

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Súlyos hibát vétett volna az Origo szerkesztője, ha ugyan hibának számítana még a kormánypropagandánál a lebukás, hogy nem sajtóról, hanem a kormány tevékenységéről van szó: benne maradt egy "cikk" url-jében, hogy három hetes fotókat tároltak, várva a megfelelő pillanatot ahhoz, hogy elsüssék őket.…..
Csapos35 2018.04.02 21:29:42
@putris72: 5 évet éltem a családommal (2 kicsi gyerek) muszlim országban. Soha, semmi bajom nem volt velük. Ők is élték a maguk életét, mi is. A mecset a szomszédban volt, tényleg meg kellett szokni, hogy napjában 5-ször hangosan hív imára. Muszlim ünnepeken boldog ünnepet kívántam a muszlim ismerősöknek, és sok közülük boldog karácsonyt kívánt nekünk. Tiszteletben tartottük egymás szokásait. Ennyi.
juharizsuzsanna Boldog karácsonyt 2014.12.24 09:34:16
Drága blogolvasók, nagyon boldog karácsonyt kívánok   Ezek is érdekesek: Emberi foga van a Jézus-szobornak       Agykárosodott gyerekről gondoskodtak – 100 000 éve           Évezredek óta játsszuk ugyanazt         Megtalálták az üvegbe zárt…..
A zuhanóbombázó személyzete feltehetően túlélte a becsapódást.   Ritka, kivételesen jó állapotban megmaradt 2. világháborús bombázót fedeztek fel Horvátországban, az adriai tengerben.A Junkers 87-et, más néven Stukát (Sturzkampfflugzeug) a Zágrábtól 340 kilométerre…..
Fenyegeti-e a társadalmakat egy újkori fasizáció? Beszélhetünk-e a kapitalizmusról demokrácia nélkül? Mi történik ma Magyarországon? "A demokráciát ma kinevetik az emberek és el kell ismernem, bizonyos mértékig megértem őket" - nyilatkozta Tamás Gáspár Miklós, akivel Jaroslav…..
Csapos35 2014.05.13 00:48:18
@Gyingizik: Talán el kellene olvasnod még egyszer.
Mindenkinek kellemes téli napfordulót kívánok - az ugyanis ma, december 22-én van. Mint már korábban meséltem róla, a keresztény karácsony csak egy a sok solstitiumhoz kötődő vagy arra ráapplikált ünnep közül. Számos istenséget lehet ehhez a pár naphoz kötni, például…..
Ritka az a mitológiai figura, aki egész eposzt kap kizárólagos használatra, ráadásul úgy, hogy még egy másikban is szerepel. Még csak nem is istenről vagy félistenről van szó, hanem egy 100%-ban emberi kromoszómákkal rendelkező pasiról, aki nem különösebben erős, és nem is…..
Október elsejétől kezdődjön meg a lakóházak és az érintett területek kiürítése, amelyet október 10-ig be kell fejezni - rendelte el a csehszlovák szudétanémet területek lakosai számára a müncheni egyezmény. Amíg a helyi lakosság többsége üdvözölte a német diktátumot,…..
Megérkezett a több mint 6000 bosnyák szurkoló Zsolnára! Az előzetes várakozással ellentétben egyelőre mintegy 2000 vendégdrukkerrel kevesebb tartózkodik az észak-szlovák festői városban, ahol kedden este játsszák a 2014-es brazíliai Vb selejtező mérkőzését. Az odavágón…..
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
Mivel a sajtóban és a közösségi médiában egymás után jelennek meg a különféle vélemények és spekulációk a tegnapi, a Haha és devizahiteles csoportok részvételével zajló elszegényedés-ellenes tüntetésről, szükségesnek tartom leírni, belsősként miben látom az okokat,…..
Fináléjához érkezett az egy hétig (augusztus 13-18) tató Prague Pride Festival rendezvénysorozat, amely idén a meleg büszkeség karneváli menettel és egy hatalmas koncertsorozattal tetőzik. A rendezvényt Tarlós István budapesti főpolgármester prágai kollégája nyitotta meg, aki a…..
A Számoljuk együtt a szavazatokat 2014 projektben résztvevő kollégákat szíves látom Budaörsön, 2013. május 18-án, szombaton délután a főzőversenyen drukkolás céljából. A Főzőversenyt a Budaörsi Jókai Művelődési Központ szervezi http://jmmk.eu/fozoverseny/. A mi csapatunk…..
  „Számoljuk együtt a szavazatokat 2014-ben!” előrehaladási jelentés 1. A mozgalom indulásáról elsőként a Népszava adott hírt http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=631717 A blogomon 2013. március 21-én megjelent felhívásra még az nap jelentkezett elsőként Hidasi…..
A választások időpontja a világ országaiban   Egy perc 42 másodperc alatt tájékozódhatnak arról, hogy a világ országaiban mely időpontban tartják a választásokat. http://youtu.be/i1xayiDn-TQ       ..
Csapos35 2013.02.11 21:12:03
A www.electionguide.org/ linken országra, dátumra, a választás tárgyára lehet kereseni. Nagyon jól használható, bár a bekövetkezett változásokat nem minden esetben követi kellő gyorsasággal.