Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Popeye77

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban volt ugye a sztori, hogy a Vatera nem veszi le a hamis termékeket. A felhasználókat viszont egy idő után törli, és az összes vásárlójuknak emailt küld, hogy ne fizessenek és küldjék el a rendőrségi feljelentésük számát. De hogy mi alapján, azt nem lehet tudni. Naiv…..
A Lajtától keletre a vevőnek hálát kell éreznie, ha emberszámba veszik, ha a pénzéért azt kapja, amit elvár, ha nem verik át, nem próbálják lehúzni, és úgy általában, nem szarnak bele az egészbe. Sosem voltam nagy kedvelője a hosszú buszos utazásoknak, de egy régen várt…..
Popeye77 2013.02.11 19:30:37
Kedves Iroda!

1: Én kérek elnézést azért mert az utaskísérő kérte a tapsot a sofőröknek!

2: Arra válaszoljon ha tud, hogy az utaskísérő miért nem járta körbe az apartmanokat, hogy minden rendben találtunk-e? Szerintem a minimális gondoskodás nem abból áll, hogy megnézem a "parasztokat" a buszon, hogy mind ott vannak-e és átveszem a kulcsokat a recepción! Ezt nyelvet beszélő sofőrre is bátran rálehet bízni! A szállásokon a megszokott francia apartmani melegség messze nem volt érezhető. Többen betegek lettek. Reggelre kifejezetten hideg volt az apartmanokban!

3: A lincshangulat szerintem érezhető volt az atrocitásokat ért utasokon. A srác csak azután nyugodott le miután okosan agyrázkódást szenvedett egy mozgó járműre való sikertelen felugrási kísérlet után! Túl sok nem kellett ahhoz, hogy verekedést váltson ki a két társaság között! Értem ezalatt a következőket: viszki locsolás, más hátsó fertályába való nyúlkálás, be - beszólogatás...

4: Amennyiben egy buszon elfogy az üzemanyag, és legalább 20-40 liternyi nincs kannában mi az ha nem hanyagság!?
Arról már nem is beszélve, hogy a repedt szélvédőt az olasz rendőr nem véletlen jegyezte meg... ha út közben éri a buszt még talán érthető okokból másképpen kezeli.

Amire nincs magyarázat, hogy kifele menet a sofőr úr egy 3,7 méteres figyelmeztetéssel megjelölt alagutat bepróbált a busszal! A busz magasabb volt a kelleténél a tetején lévő klíma miatt! A nyoma Le Lac és Val Claret között még látszódott a visszaindulás idején!

Tisztelettel: az egyik utas aki szintén szeretné kifejezni nem tetszését