Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gallusz

279 bejegyzést írt és 794 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez lennék én. Mondjuk időnként így is érzem. Hogy miért csak időnként, hogy miért darál be a mókuskerék mostanában és egyáltalán miért élvezem jobban a tekerését jó kérdések, egyben unalmasak is. Nézzük, hogy miért kaptam a kedves kinevezést. Időként olvasgatom a…..
"Szia Egy hete találtam a blogodra, azóta olvasgatom. (Meló közben is, ami vicces.) :)  Imádom. Nagyon-nagyon tetszik elsősorban mert elgondolkodtat, meg hát izgatóak a sztorik, motivál, tetszik a stílusa. Nem modoros, de nem is vulgáris. Megszerzem ma a könyved is, azzal tervezek a…..
... és, ha már arra járok, miért hagynám ki? Megérdemlem. Úgy döntöttem, hogy a tiktakba megyek. Legutóbb és már néhányszor előtte összességében nem tetszett a kedvenc klubom. Jól éreztem magam és nagyon jó pasikkal voltam - hiszen megérdemlem -, ha ott maradtam és…..
„Szia, köszönöm, hogy megkerestél. Kíváncsian várom, hogy mit szeretnél pontosan és hogyan.  Andi” „Szia, interjút szeretnék készíteni veled a szvingerezésről. Leginkább az érdekel, hogy amit a blogodban írsz, olyasmi az olvasónak, mintha egy hollywoodi film elevenedne…..
Bulvár újságtól keresett meg egy hölgy, hogy szívesen készítene velem interjút az életmódomról. Persze, beszélgethetünk a swingerről, bár az életmódomra több jelzőt is ráakaszthatnék, a swingert nem találnánk meg az elején, mindenesetre kíváncsian vártam, hogy mit…..
"Szia, szerintem napokig nem tudom majd letörölni a vigyort az arcomról annyira hihetetlen volt ez az estém, de ehhez azért kellett egy olyan pasi, mint akikről Te meséltél, hogy benne van a témában és bevezet, mindezt úgy, hogy egy percig sem éreztem kihasználva, megalázva magam. Ami…..
Egy nő élete Listázás 2014.11.23 22:26:54
Imádok listázni. Listázni a tennivalóimat, a vennivalóimat, bevételeimet, a kiadásaimat. Egyszerűen: mindent. Be fogom listázni a blogírást az egyik napomba, mert tarthatatlan, hogy csak gyűlnek a történeteim... Így biztos, hogy lesz időm rá. Ezt döntöttem...
A téma itt van az asztalomon már néhány napja, de címet nem találtam neki. Tegnap este a klubban barátnőmmel többször felmerült: kérdezi valaki? Akkor válaszul, most pedig ez lesz a téma! Ez a blogbejegyzés rólam fog szólni. Na, gondolhatod, fény derül rá, hogy a történetek…..
gallusz 2014.12.07 15:32:48
@A.Halassy: Ölellek!
gallusz 2014.12.07 21:03:13
@D1255:
Ezt csak úgy lehet megélni ha a társunkat nem a tulajdonunknak tekintjük és őszintén tudunk örülni a másik örömének is!
Nem elfogadott megoldás, de a múltban és a jövőben is elő fog fordulni. Sőt a blogot olvasva is találsz párokat akik írtak az élményeikről.
Volt már posztban erről is szó.
"De ő... öhm, nem buzi?" elnézést, hogy nem politikailag korrekt a kérdés megfogalmazása. "Nem hiszem. Vannak emberek, akik nem élik meg a szexualitásukat. Se így, se úgy." És tényleg vannak ilyen nők és férfiak. "Brumimaci szélmalomharca a magány ellen Gondoltam, én is…..
gallusz 2014.11.04 18:55:25
@anntonia40: Ingyenes belépő nyereményem nincs, de ez nem feltétele a klub látogatásnak.
Kedves Antónia a ritka látogatásra pénteken a DL.-be meghívhatlak?
gallusz 2014.11.29 19:37:55
@anntonia40: Úgy látom ez a postagalamb gyalog jár! :)
A meghívás természetesen áll! Az időpontot privátban egyeztetjük. :*
gallusz 2014.12.03 17:09:56
@zombie67:
Köszönöm az aggódást!
Két lehetőség van. Vagy szimpatikusak vagyunk egymásnak vagy nem! A klub program egyedül is működik!
Valamit azért el sem kezdeni mert esetleg csalódunk, butaság.
Ritkán Halassy Andiztatom magam élőben - hogy szépen fogalmazzak - ez az identitásom is éldegél, nem különbözik az eredetitől, talán annyiban, hogy még jobban szereti cipőket és a ruhákat (táskamániám erősödőben, egyelőre még mindig kontroll alatt), de ezt melyik nő ne…..
Meg. Hogy hosszabban is kifejtsem? Kezdem a legelején. Írtam arról, hogy mit tehetnek a férfiak a jobb szexuális életért, a posztban többször is kiemeltem, hogy valahogy a nők fantáziáját meg kell mozgatni. Tévedsz, ha azt hiszed az én esetemben másképp van. Nem. "Mi a szexuális…..
Rám fér egy kis kikapcsolódás, meg is szavazok magamnak egy lazítós estét, amit azonnal követ a feszítő kérdés, hogy miként tervezzem a tervezhető részét, a kiszámíthatatlan úgyis alakul majd, ahogy elő van írva. Először is hogyan menjek: egyedül vagy sem, autóval vagy sem. A hosszú út kellemesebb…..
Egy nő élete Mersz 2014.10.05 22:05:48
Akinek nincsen önbizalma érezheti úgy hogy fél, időnként előfordul, hogy valamiféle általános haragot érez a világ iránt. Főleg, akik nem mernek. Nem mernek lépni, tenni, nyúlni, elfogadni, kérni és még sorolhatnám hosszan. Akik pedig mernek dühbe forduló tehetetlenséggel…..
Beszélünk. Mi nők aztán állandóan. Mikor mit. Időnként bárgyúságot is. Mint legutóbb Emma W. felnőttszínésszé vált gyermekszínész (Hermione). A nemek egyenjogúságáért szólalt fel és arról győzködte a hallgatóságát, hogy a nemek egyformák. Az egyenjogúság és az…..
Nyár közepén érkezett a levél, melyben egy férfi rágódik, hogy milyen lehet férfival, amire azt válaszoltam, hogy amíg nem próbálja ki, nem fogja megtudni. Nem teketóriázott, bejelentkezett egy travihoz és két nap múlva kaptam az üzenetet: "megvolt, majd mesélek". A…..
Helló! Nemrég eljutottunk a feleségemmel egy swingerklubba. Mindkettőnknek volt többes élménye korábban, de ezek még megismerkedésünk előtt történtek, külön élmények. Ebből is sejthető, hogy szexuálisan nyitottak vagyunk, aswingerklub-látogatás is hamar szóba került a…..
Egy swinger nőci naplója Sw HB 2014.09.05 23:46:44
Nem szeretem a házibulikat. Nem szeretem, hogy valakinek az otthonában vagyok, látom életének legintimebb részleteit, eszem a tányérjából, iszom a poharából. És szeretkezem az ágyában? Már amennyiben ez egy swinger házibuli. Sima házibuliban a hálószobák általában zárva…..
Tavasszal nem borultam virágomba, ahogy a természet, nem lobogott bennem a tűz, kalandot nem kerestem, belekényelmesedtem a hétköznapok kiszámíthatóságába. Ebbe az állóvízbe pottyant bele egy semmilyen szokatlan tartalommal nem bíró levél, aminek írója a véleményemet kérte…..
Péntek, klub. Péntek, fiús nap. Illetve hívhatnánk "nagy étvágyú csajok" napnak. Vajon jogosan nézek körbe kissé rémülten, hogy alig látok férfiakat? Igen, ez azt jelenti, hogy nőt viszont annál többet. Ebből mi lesz vajon? Legutóbb rettentő sok pasi volt, abból mégis nekem,…..
Egy nő élete A huffnágelpistim 2014.06.03 20:44:12
A huffnágelpisti, akit szeret anya is és apa is és mindenki emlékszik rá és milyen jó parti lett volna. A huffnágelpistik akkor jelennek meg, ha az embernek nem jön össze a helyette választott kapcsolata. :-) Nagy hatással volt a családomra, a mindig udvarias fiatalember. Azóta is…..
A legtöbbet emlegetett swingeres rémtörténetek a netes partnerkeresést övezik...Vajon miért??? Hmmmm..Próbáltatok már ??? Ha nem, és van elég türelmetek, akkor hajrá...Minden más esetre ott vannak a swingerbulik, a szórakozóhelyek... A hétvégén a pultnál beszélgettünk arról,…..
Ezt egy nagyon kedves barátom szokta mondani, és valóban...igaza van... Ma bejött kíváncsiskodni két hölgy...az egyikük vékony volt, a másikuk pedig nem...nagyon nem....Nevetgélve mondták, hogy azért járnak így bulizni, mert kiegészítik egymást...Mert van akinek a pap, és van…..
Ne haragudj a zavarásért. Csak el szeretném mondani, hogy - bár nem régóta de - olvasom a blogodat, vagyis gyakorlatilag már kiolvastam, és imádom. Persze nem így indult, mint utolsó az írásodban szereplő hölgynél. Viszont rengeteget változtam hatására. Először én is titokban…..
Mi, nők egy dolog miatt vagyunk egyben érdekesek és kiállhatatlanok, mégpedig amiatt, hogy bár racionálisan tudjuk, hogy mit kellene csinálni vagy hogyan kellene dönteni vagy merre kellene továbbmenni, mégis, ha van egy érzés, ami szerint másképp kell tenni, akkor az érzésre fogunk…..