Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gallusz

279 bejegyzést írt és 372 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legtöbbet emlegetett swingeres rémtörténetek a netes partnerkeresést övezik...Vajon miért??? Hmmmm..Próbáltatok már ??? Ha nem, és van elég türelmetek, akkor hajrá...Minden más esetre ott vannak a swingerbulik, a szórakozóhelyek... A hétvégén a pultnál beszélgettünk arról,…..
Ezt egy nagyon kedves barátom szokta mondani, és valóban...igaza van... Ma bejött kíváncsiskodni két hölgy...az egyikük vékony volt, a másikuk pedig nem...nagyon nem....Nevetgélve mondták, hogy azért járnak így bulizni, mert kiegészítik egymást...Mert van akinek a pap, és van…..
„Nem tudom, hogy működhetne tovább ez az egész és miért beszél ilyen képtelen és nevetséges dolgokat. Mintha le akarna rázni” - hogyan lehet távkapcsolatban szünetet tartani és miért nehéz egy pasinak üzenetekre válaszolni? Csak lusta, vagy el van foglalva valakivel? Ha…..
Panka levele Kedves Miki!A mi történetünk véget ért....ha ugyan véget érhet egy olyan dolog, ami el sem kezdődött.Hiába vagyok megnyugodva, hiába hozott az idő gyógyírt sebeimre, a véleményem nem változott a történtekkel kapcsolatban. Tiszta fejjel is ugyanazt gondolom, mint…..
Ewa megmondja Ki szeressen jobban? 2013.10.29 08:18:04
Ugye, tudjuk, olyan nincs, hogy két ember egyformán szeressen. Melyik a jobb? Ha a férfi szeret jobban vagy az, ha a nő? ..
              Tudod kedves a skype-on át sokszor hozzád mentem. Mint előszobában ajtód előtt állva, sokszor meredtem a zöld ikon keretre! Bár azt jelenti nem vagy a gépnél tudom. Tudom, éreztem jelenléted. Égett az ujjam, többször is írtam, elküldeni nem…..
          Szép fehér lap! Csodállak! Sétálok rajtad betűkkel, szavakkal. Soroknak helyet adsz! Nem sért, nem bánt durva szóözön. Kritika nélkül beléjük öltözöl. Mint kelme mit tervező szab, varr, ragaszt! Csak a végén dől el hogyan mutat. Papírom jó fehér…..
                  Szép leányka, Pannácska! Ma olyan történt, ami egy két éve sem. Nem írtam, szépítgettem könyvünket. Filmet kerestem azt néztem. Gondolatban elmerülve, mégis veled ültem Forgattam közben a naptár lapjait mintha, az hajtaná az időt s…..
                Szívem repes, téged keres. Örömöm így osztom meg veled! Viharos NET szerelem Készül, könyvkötő kezébe tettem. Várom, hogy mielőbb készen legyen! Várom, hogy csomagoljam. Várom, hogy postára adjam. Várom, hogy megkapd! Várom, hogy…..
          Kicsi lány! Szép babám! A könyv kész közeli már! 480 oldal kinyomtatva a többire vár. Sajnos a festék kifogyott. Sebaj! Mosolyom széles! Vettem előre tartalékot belőle. Teszem be bőszen, büszkén! A nyomtatás mindjárt kész! Az ám a nyavalyás! Csíkot…..
Könnyen kifejezheted irányába az érzéseid akkor is, ha nem mondasz semmit, csupán kimutatod azokat. TámogasdA napi rutin közepette nehéz odafigyelnünk a másikra, főleg, ha stressz ér a munkahelyen, de ugye neked is jól esik, ha a párod foglalkozik veled és úgy érzed, neked ad…..
Ugye, te is ismersz ilyen jó szándékú személyeket? Nem tudom, ki hogy van vele, én nem tudom bántani az embereket, még "bosszúból" sem. Ha valaki megérdemelné, annak hátat fordítok. Végleg! Ha valaki boldog, sose jutna eszembe, hogy a hibáit, tévedéseit felhozzam. Én az a fajta…..
Ha s szerelmet bölcsességgel párosítjuk, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy éppen az ellenkezőjét tesszük annak, amit szeretnénk. Megtanuljuk azonban, hogy azt tegyük, ami a legjobb. A bölcsesség egyszerűen az ösztönös megérzés birtoklása. Az „értem már” annyit…..
  Láttam egy hölgy hátát néhány másodpercre. A látványtól azonnal te jutottál eszembe. Hajnali órában, távol városodtól te nem lehetsz. Nem keltem, nem indultam utána. Inkább nyitottam szívem titkos kamrájába. Titkos kamra a legnagyobb szoba, szép lakója te…..
              Állok az állomáson, a váróterem nagy bent jó idő van. Tucatnyian csoszognak, topognak. Pad nincs bent, pad kint van. Kin, a padon a melegnek hűlt helye. Hideg szél szaladgál körülötte. Nézem a padot, hol múltkor a nap arcomba hajolt. Most eső kezd…..
            Ködben úszik kék vonatunk, zörög, ráz ötven éves technika legalább. Hajnali szürkeségben, párás légben, rázás-ringatássá vált át szerényen. Látom gyermekkorom városának templom tornyát. Körbe fordul, háta mögött néz vissza rám.…..
              Szélvédő előtt ülök, vezetek. A nap fénye a tájat fedi be. Suhannak a fák rendre, sorban. Felettük repülő áll, csíkjára támaszkodva. Rádióból sramli szól, sörben fürdünk! Rád gondolok, ketten megyünk. Szeretlek téged! Nem érzed! Nem…..
            Megyek a vonaton, itt vagy velem. Itt vagy mint minden utamon. Utazok munkába vagy vissza, veled jó dolog. Beszélgetünk hosszan, sokat. Mint régen, bölcsen vagy Erósznak adózva. Szeretem arcod, mosolyod. Felidézem mindig alakod. Évődő szavaid…..
Viharos NET szerelem, részletek Ma 2014.07.12 07:37:00
              Ülök a gép előtt, a billentyűt verem. Ujjaim neved betűit sorolja újra és újra el. Kereslek a googlén, sok közösségi oldalon. Olvaslak isteni blogban. Pontatlan, ott nem olvastalak, csak néztem, éreztelek. Hiányzol, nagyon s oka én vagyok...
                Imádlak kedves! Nem szűnik a varázslat! Szívem lényedet kívánja. Szavad, szerelmed, ágyékod. Szemem lényedet kívánja. Hajad, szemed, mosolyod. Szeress, ha lehet! Tudom, sokat kérek. Lehetetlent. Én, szeretlek szüntelen!..
    Strandon vagyok, úszok. Úszok. Ha úszok többnyire víz alatt. A csarnokot betölti a zaj, zsivaj. Pára elszívó búg monoton, hangosan. Gyermek zsivaj hasogat vékonyan. Szól a síp, ajtó nyílik és csukódik. Bánt a zsibongás. Nem bánt lent a víz alatt! Csend ott sincs,…..
                  Állomás, állomás a vonat azonnal indul. Sajnos nem hozzád. Elvonási tüneteim nagyok. A vonat csak most indul. Gondolatban már régen nálad vagyok. Akárki találta ki a gondolatot, jót tett! Így tiltásod ellenére, annak sértése nélkül VELED…..
            Dugó a fülemben, dróton zene a teloról jön bele. Szavak terelik figyelmem jobbra, balra. A rádiót zombiként hallgattam. Szavakat a zaj ijesztette, riasztotta egyre. Nem álltak mondattá össze. Arcod, neved áttört mégis zajba merült elmémbe. Utólag…..
  Megyek a dolgomra a dolgozóba. Szeretem ezt az utat! Ilyenkor mindig velem vagy. Rád gondolok most és arra, tegnap mennyit kívántalak. Áruházban voltam, nagyban, messze. Folyton te jártál eszemben. Mozgólépcsőt s a tömeget figyeltem. Arcod vártam s véltem látni,…..
              Nagy meleg, hőség. A bőröm ég. Átázott nem rég, csurog a veríték. Hűtöm magam, gondolatban veled. Veled sötét parkban sétálok. Meséltél elmúlt évekről, gyermekedről ki szeretetben e vidéken nőtt. A parkba sokszor kijött. Néztük a…..