Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pattaya

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak röviden: a múlt héten bejelentettem, hogy civilként folytatom a politizálást, tegnap pedig elköszöntem a kerületi MSZP-szervezet még megmaradt tagjaitól. Azoktól, akikkel a közös céljainkért hosszú, hosszú éveken át együtt dolgoztam. Ez sem volt vidám dolog. De: "Testvéreim, én nem gondolom…..
A betegjogi törvényt sérti a hivatásával visszaélő, másodfokon elítélt orvos nevének eltitkolása. A betegnek joga van megfelelő módon tájékozódni állapotáról, orvosáról, az őt alkalmazó kórházról, amely ismeret kihat az egészségügyi állapotára. A Csolnoky Ferenc Veszprém Megyei Kórház és a…..
Gyakorlatilag megfenyegette Orbánt, ha nem távozik, akkor napokon, heteken belül kompromittáló felvételek kerülnek nyilvánosságra róla és a családjáról. ..
Pattaya 2017.11.28 19:32:29
@Emilia Mátray:
Bármelyik fórumon szó van a szerelmedről, rögtön ugrasz megvédeni! Neked megfelel a plátói szerelem? Mert ilyen vénasszony már maradjon meg magának!
Orbán Gáspár – az elsőszülött férfiember a Viktor fémjelezte családban – miután élete beteljesülését a focizásban látta, de egy Isteni sugallat – vagy egy kitett láb – hatására alkalmatlanná vált e nemes célja beteljesülésében rájött, hogy új „élet-beteljesedés” után kell nézzen. Ez lett a…..
Nem először fordul elő a HírTV Szabadfogás című műsorában, hogy beengedik a beszélgetők közé Mészáros Imrét, – a Gój motorost – aki - mivel teheti, hisz éppen ezért ül ott – a minap is elismerte, hogy szerinte a ballibsik fegyelmezésére a tettlegesség a megfelelő…..
Miért hiszi bárki is, hogy Orbán egy választási vereség után simán átadja a hatalmat?              illusztráció: varanus.blog.hu Higgyük el, hogy a közelgő Advent szelleme megszállja az ellenzéket, és ahelyett, hogy önmagukkal és egymással foglalkoznának, végre ráfordulnak arra az útra, ami…..
Pattaya 2017.10.30 19:41:10
@Gaspen: Mert érzed a valóságalapját, aztán fosol tőle!
Ezt üzeni nekünk Szél Bernadett, az LMP "friss" miniszterelnök-jelöltje, amikor úgy nyilatkozik, hogy náluk bizony nem lesznek "újracsomagolt politikusok". Tudjuk, a politika világa tele van kisebb-nagyobb lódításokkal, csúsztatásokkal. De hogy ennyire hülyének nézzék a nagyérdeműt, az azért ritka,…..
A Demokratikus Koalíció mai bejelentése kifejezetten okos megoldás. Az ellenzék számos problémáját feloldja, egyúttal szűkíti az eldöntendő kérdések körét. Tényleg Gyurcsánynak van itt a a legtöbb esze. A DK ma bejelentette, hogy továbbra is nyitottak arra, hogy az ellenzék egyezzen meg a 106…..
Pattaya 2017.09.30 19:14:24
@Okos Tóbiás: Szerintem is Orbán parancsára cselekszik széllelfútt Bernike.
Mészáros Lőrinc Orbán Viktor újságjának, a Nemzeti Sportnak egy hétig sikerült titkolnia ezt a slágert...
Pattaya 2017.09.04 14:59:36
@János Dunai: Igen zagyván órdítasz! Jól vagy?
Őszintén szólva én már eddig is kételkedtem abban, hogy a TV2 által sugalltak igazak lehetnek, most viszont Orbán Viktor miniszterelnök teljesen egyértelművé tette: a magyar kormányhoz közelinek tartott TV2 műsora korábban rossz úton járt. Angela Merkel német kancellár illuminátus rendhez tartozónak…..
Pattaya 2017.08.30 18:19:05
@ErrorFlyn: Szó sincs itt Gyurcsányról! Már te is tőle tartasz? :D
Az Isten pénzét is propagandára költené a fideszes bagázs. Most 3 milliárd forintból indítanak  gyűlöletkampányt a menekültek ellen. Hogy újabb hónapokra eltereljék a szájtáti nép figyelmét az égbekiáltó belföldi problémákról, a saját bődületes korrupciójukról és kudarcos kormányzásukról. És most…..
Pattaya 2017.07.31 17:02:08
@Peterpapo: Az 500 ezres kivándorlót duplázd, vagy inkább triplázd meg! 4 évvel ezelőtt volt annyi! Azóta is ömlik ki a jónép.
Csak a vak nem látja, mi folyik itt. Tíz hónappal a választás előtt egy nyolc évvel ezelőtt indított történetben olyan ítéletet hoztak, amelyben nem számított, hogy korábban a vádlottakat jogerősen - bűncselekmény hiányában - felmentették. Hogy a Fidesz hörögve ujjong, azt értjük, de hogy az LMP is…..
Nem árulunk zsákba macskát, mindjárt az elején elmondjuk: Ábel Attila, Csepel alpolgármestere körül Csepel bűzlik. Hetek óta. Főleg esténként bűzlik, de akkor nagyon, és sokszor napközben is. Nagy visszhangot kiváltva korábban blogunk is megírta, hogy Csepel több…..
Turbófokozatra kapcsolta az ellenzéki oldal szétverését Botka László, aki már eddig is porcelánbolti elefántként viselkedett az országos politikában. Amióta a rolexes gazdagüldöző önkényesen kinevezte magát miniszterelnök-jelöltnek, megszakadtak az együttműködési tárgyalások és elmérgesedett a…..
Ha összefog a demokratikus ellenzék, Orbán legyőzhető. Ahol megosztottság van, ott még a gyengülő Fidesz is nyerni tud. Az LMP helyzete kritikussá vált. A Jobbik indulása tovább gyengíthette volna a Fideszt. Fontos a pártok és a civilek együttműködése. Gyurcsány Ferenc és a DK nélkül nincs győzelem.…..
Pattaya 2017.04.24 11:27:49
Mindenki, érti, mindenki a Momentum mögött áll! Lelepleztük!   Fekete-Győr András, a Momentum elnöke épp a titkos támogatóitól veszi át az instrukciókat az Orbán-kormány és az ellenzék megdöntésére, akik között ott van Simicska, Orbán és Soros is, meg az egész ellenzék..
Pattaya 2017.03.11 07:34:20
@Online Távmunkás: "A Momentum most olyan, mint 28 éve a Fidesz... " Még a kinézetére is a régi Orbánra hajaz.
Zavarjuk szét az egész bandát, kapjon több pénzt az, aki tud, és szeret is gyógyítani, és azt gondolom, hogy akkor el fogja tudni látni a betegeket talán a kevesebb, de rátermettebb személyzet is. Senki se menjen a Szent Imre kórház sürgősségi osztályára, ha élni akar! Nekem is van egy…..
  Tojás, tojás, tojás.... mindenhol tojás!   Tojás-diéta 2 hét alatt mínusz 7 kg!   Két hét alatt mínusz 5 – 7 kiló!..
Pattaya 2017.01.09 20:25:02
@evauraj: Van egy apró hússzínű koleszterincsökkentő tabletta, amivel rendben tartom a k.szintemet.@Dalma1013: Mert itt a lugosítás a lényeg!
Természetesen, ahogy az illik, komoly vizsgálat indult, hogy kiderítsék, vajon ki hekkelte meg a Fejér megyei Hírlapban megjelent Orbán-interjút...
Pattaya 2016.12.27 11:38:25
Amióta Schiffer András állítólag „visszavonult”, gyakrabban találkozni vele a médiában, mint amikor LMP-elnök volt. Pár napja azzal váltott ki undort a jóérzésű emberekből, hogy haverjaival szabályosan körbeállták és leugatták Varju Lászlót a Parlamentben. Hatan az egy ellen - nyilván Kubatov…..