Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszter Liktor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na! Azt kell mondjam, hogy itt a tavasz! Tudom, hogy ezzel nem mondok újat, de muszáj volt leírnom, hogy valóban igaznak, valósnak, tényszerűnek fogadjam el. Annyira még nem vagyok bátor, hogy méregdrága primőrökkel dolgozzak, de azt hiszem, hogy ezen a szinten némi újhagyma és pár szem hónapos…..
Valójában ez egy isteni omlós tészta, amivel jól el lehet szórakozni. Lehet mondjuk önmagában egy sütemény, mint amit most én csináltam vele. Ilyenkor az egyszerűségével üt, a gyerekek példálul imádták, hogy végre semmit sem kell kipiszkálniuk a sütiből. Lehet egy…..
Ha egy 80 kg-os nagypapa két órán keresztül mesét olvas az unokájának, aki közben megeszik egy adag frankfurti levest tejberizzsel, miközben a 40 kg-os lánytestvére 1 óra 45 percen át vív, akkor a 100 kg-os édesapának hány órán keresztül kell fát ültetnie ahhoz, hogy a 90 kg-os…..
Eszter Liktor 2013.04.27 17:22:01
[az első benyomások és fotók Isztambulról] Kezdjük a kevésbé egzotikusokkal: a török tea (törökül: csáj) látványban nem sokban tér el társaitól egyedül az üvegcsésze tulipánformája árulkodik azonnal tartalmáról. A teafű hozzá a Fekete-tenger keleti partvidékéről…..