Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna Major

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben több olyan levelet is kaptunk, amelyben a hölgy levélírók a partnerük, férjük merevedési gondjairól számolnak be. Természetesen minden levelet egyénileg is megválaszoltunk, Zsuzsa pedig hozzájárult a története és a tőlünk kapott válasz nyilvános közléséhez is. Íme : "A férjem 67…..
Anna Major 2021.03.01 15:50:56
@Andy73: 15 évvel korábban kezdődőtt, úgy életszerű? Egyébknt azt írja a blogger "hosszú távon nem lehet így élni", ó, dehogynem. Az ember apránként mindenről le tud mondani.@semmi hatalmat senkinek: A semmit hogy lehet fokozni?
Ha egyszer nincs rá igénye?
Ennek a szombati baller bejelentésnek, miszerint összefogtak a budapesti önkormányzati választásokra, két elég komoly baja van. Ez egyik, hogy ez kb. ugyanaz, mint eddig mindig, ami 2010-ben szétment, mert Gyurcsány és a szocik épp nem bírták egymást, újra és újra azt adja elő fő politikai…..
Anna Major 2019.04.08 14:08:28
@szepipiktor: maximálsian egyetértek!
Pozsonyban és Varsóban is csak a pillanatnyilag hatalmon lévő vezetéssel tárgyal, Magyarországon viszont a pártállam ellenségeivel találkozik. ..
Anna Major 2019.02.08 18:15:41
@Sir Galahad: Mindig oda állt valahova, csak mindig rossz oldalra. Most lehetőség lenne jó oldalra állni, mégse teszi.
Mit tegyen az egyszeri állampolgár, aki szereti a hazáját ÉS nem a Fideszre szavazott? Hogyan kezelje a jelenlegi helyzetet? Tüntessen? Harcoljon passzív rezisztenciával? Törődjön bele? Éljen lehajtott fejjel és adja meg magát a többség akaratának? Menjen? Maradjon? Elmélkedés. We shall fight. Ja,…..
Anna Major 2018.04.27 08:38:19
@Vert: Egyetértek.
     A hívő azt vallja: Isten a képére és hasonlatosságára teremtette az embert. A szkeptikus szerint az ember teremtette a saját képére és hasonlatosságára a különböző isteneket. Ebben a vitában algha lehet igazságot tenni, azon viszont érdemes elmorfondírozni, hogy az istenhitnek van-e…..
Manapság úgy érzem eléggé elkorcsult ez a világ mindenféle szempontból.Most konkrétan a lányokról pontosabban a külsejükről alkotott kérdéseimre szeretnék választ kapni.Mostanság akármerre járok (baráti kör,plázák...stb)a "jó csaj" jelzőt mindig egy bizonyos kinézetű lánycsoportra aggatják rá.A…..
Anna Major 2017.03.12 15:04:49
@Trisi: és erről nem a pasik tehetnek? Ha nem úgy néznek ki a nők mint a plázacicák, akkor esélyük sincs hogy észre vegyék őket.
A Lehet Más a Politika is évértékelőt tartott. Most Szél Bernadett társelnök beszédét adjuk közre:   Kedves Barátaink, tisztelt vendégeink! Egy politikai közösség életében jól jelzi az idő múlását, ha évértékelőnek nevezett rendezvényeken vet számot a világ alakulásával. Egy évértékelő azt…..
Anna Major 2017.02.12 18:50:58
@dare: Olaynokhoz kellene csatlakozni akik még nem járatták le magukat. Kell egy "új kezdet"- és minden pártból csak akik tiszták maradtak.
Szeretném a segítségüket kérni. Egy olasz cégnél dolgozom, aminek csak néhány területe van Magyarországon. A hr-es hölgy, aki viszont nem foglalkozik a magyar dolgozókkal ő olasz és ott is van a székhelye, olasz főnökeik vannak, akik előléptették egy olyan magyar és horvát…..
Anna Major 2017.02.08 13:51:45
Milyen fokú az érzelmi intelligenciád és miért lényeges kérdés ez? Ha magas, akkor ez mit jelent és mire jó? Kire mondhatjuk és mikor, hogy ráférne egy kis érzelmi intelligencia fejlesztés?..
Anna Major 2017.02.06 22:45:07
@Méra: taalán mert a lány lakásában laknak? Akkor nem lehte a nőnek mégsem semmi elvárása? Csak ő alalm azkodjon?
A szabadszájú twitteres csipogásáról elhíresült politikus a valóságra reflektáló (!) digitális fejlesztési stratégiát dolgozott ki, amiben ténylegesen előremutató (!) javaslatokat fogalmazott meg és bírálta a kormány oktatáspolitikáját...
Nincs új a Nap alatt. Megint a régi technikák.Botka László bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek, és réginek nevez mindenkit, aki később került a politikába, mint ő. Pedig ha valaki, hát ő a tipikus régi szoci káder. Innen a kávézóból nem tudni, mennyire komoly ez a cucc, hogy Botka László…..
Anna Major 2016.12.25 14:16:39
@Ad Dio: de a jobboldalon is megszólalhatna a józan ész, mert ami most megy az nem az.
Miért bukott meg Fehérvári Gábor az Eurovízión? Magyarnak lenni nem túl szexi dolog ma Európában. Legalábbis ezt sugallja a dalversenyen elért eredmény. De tényleg így van? Vélemény a tovább mögött!..
Az EU-ból való kiléptetés előtt már a tagságunk során képes volt Orbán elérni, hogy olyan poszt-feudális rendszer jöjjön létre az országban, amelyben gyakorlatilag minden magyar állampolgár, aki az ország területén lakik, személyes függésbe kerüljön tőle, és a "védelemért" fegyelemmel és adóval…..
Bombameglepetést robbantott Kész Zoltán, független országgyűlési képviselőről a Reflektor.hu. Az újfajta ellenzéki együttműködés sikeres mindapéldányaként megválasztott politikus Matolcsy György jegybankelnök legmocskosabb alapítványától, a Pallas Athéne Domus Animétől kapott támogatást egy, a…..
Anna Major 2016.04.16 20:19:52
@prolee: mert bizonyára te vagy a normális ugye? Miért higgyük ezt el?
Még sosem volt rá példa az elmúlt huszonhat évben, hogy egy miniszterelnök kettős redőrsorfal mögött mondjon beszédet. Még sosem volt rá példa, hogy egy magyar miniszterelnök ellenségnek nevezzen mindenkit, aki nem ért vele egyet. Legyen az magyar ellentüntető vagy uniós döntéshozó. Sőt, előbbieket…..
Anna Major 2016.03.18 15:09:52
@petivagyok innen: ha te ennyit értesz az egészből az elég szomorú.
Mintha valami sorozatot néznék. Régóta. A forgatókönyvíró ennyi idő után nem talál újabb fordulatos eseményeket, konfliktusokat, megismétli hát a már látottakat újonnan érkezett szereplőkkel. Egyszer működött, hát biztos lesz élvezeti értéke most is. Ilyen érzésem volt tegnap. A régi történet, régi…..
Anna Major 2016.03.16 21:34:57
@tevevanegypupu: szóval tételezzünk fel m9ndenkiről minden rosszat és akkor majd tisztességesebb les? Bár, ha magukból indulnak ki akkor nem csodálom, hgy mindenhol tolvajt látnak.
Csak a pénzhiány miatt nem lett a Déli pályaudvar "Sztálin-barokk" stílusú épület. Czigler Endre díjnyertes, megvett pályaműve. (Grafika: Falanszter.blog.hu)..
A Trikorder visszaemlékezése a 90-es és a 2000-es évek legelejére, mikor minden babazsúron előkerült egy MB társasjáték, minden célba érés jó alkalom volt a verekedésre, és minden hatos után újradobhattunk. Tíz darab társas, csak úgy...
Anna Major 2016.01.20 12:13:53
     Rendkívüli állapot van! Színt kell vallani, elérkezett a megmérettetés ideje. Ez az a helyzet, amitől a politikai szereplők félnek, mint ördög a szenteltvíztől. A megmérettetéstől való félelem és az alkuk surranóvizén való érvényesülési törekvés az, ami jó ideje blokkolja az előválasztások…..
Anna Major 2016.01.18 20:46:50
Az MSZP agóniája évek óta tart, de az utóbbi időben már teljesen egyértelművé vált, hogy halálos kimenetelű lesz az az agysorvadás és gerinctörés, amiben a Magyar Szocialista Párt szenved. Mi Öreg Harcosok reméljük, hogy ez a haláltusa már nem húzódik soká, mert az a…..
Anna Major 2015.12.09 20:42:35
@Gábor Pusztai: Eddig azt hittük, hogy Orbán- Gyurcsány párharcára rámegy az ország.Most úgy néz ki MSZP-DK-ra fog rámenni.
Anna Major 2015.12.09 20:44:26
Anna Major 2015.12.09 20:47:33
@Trompf: ha ez így megy tovább 2018-ra nem lesz a fidesznek ellenfele. Az MSZP, Dk leamortizálja magát a megrögzött választóik pedig nem támogatnak másik pártokat (pl PM, Együtt).
Akár el se menjünk választani.
Simi Rahman egy egyszeri civil nő, aki a kaliforniai Pasadenában praktizál gyermekorvosként. Muszlim volt világ életében. Rahmant megrázta a pár napja történt, San Bernardino-beli lövöldözés, mely során egy Kaliforniában élő fiatal muszlim házaspár lemészárolt 14 embert egy…..
Anna Major 2015.12.07 12:00:43
@Doomhammer: ez vicces volt.
                        „Jobb állva meghalni, mint térden csúszva élni.” (Emilio Zapata) Nem, nem, nem! Soha nem gondoltam volna, hogy én magam leszek a nemzet közellensége, mégis megtörtént. Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy elítélt bűnözője leszek…..
Anna Major 2015.11.20 10:49:58
@high up!: én is hagynám a francba az egészet. Legfeljebb majd akkor kezdeném újra ha lenne végre független bíróság. Nem ér ez meg egy infarktust.
Mindenki tudja, hogy nem sárosak.
  „Akik a békés forradalmat lehetetlenné teszik, azok miatt válik a véres forradalom elkerülhetetlenné.” J.F. Kennedy    Valami nagyon elromlott, valamit nagyon nem ért a magyar politikai közösség. E kifejezés alatt a választásokon rendszeresen részt vevő, politikailag elkötelezett választókat és…..
A KARD Már rólatok szól 2012.11.04 09:13:39
Volt egyszer egy párt. Fiatalok voltak, tele változtatni, a begyöpösödött, megújulni képtelen kommunista rendszert leváltani akarással. Sokszor nemcsak igazuk volt, de igen frappáns módon találták fején a szöget. Szerethetőek voltak, sőt, talán az egész palettán a leginkább azok (mondta akkor már…..