Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egonka (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt héten a Nobuban ebédeltem, ami egyfajta áttörést jelent a gasztronómiai tekergéseimben. Kettő plusz egy étteremről tudtam, hogy kiemelkedik, kiemelkedhet a hazai mezőnyből: a Costesről, a Chateau Viszről, meg a Noburól. Az előbbi kettőről egyszerűen tudni lehet, hogy jó,…..
Jó rég írtam utoljára Dezsőről, a Svédországból általam ideráncigált, 48 éves Ponton Mercedesről, volt is okom rá. Mármint arra, hogy ne írjak. Amikor ott, Härnosändben, a március eleji dermesztő svéd éjszakában megtolta Dezsőt a finn kamion, akik ott voltak, mind arra…..
Porlasztóbeállítás az Old Motors műhelyében. A Pannónia mögött egy felújításra váró Riga kukucskál ki "Piktorkám, azért azt tudnod kell, hogy a Pannónia egy szar motor." - Ez a vészt jósló, sötét, és nyers szókimondásával mellbe taszító mondat annak az…..
A belépő nem lett meg, de vajon elkapták-e a tolvajt?Update, most érkezett Gundel Takács Gábortól: "Ma megtudtam, hogy a jegyeket egy venezuelai újságíró vette fel, aki ártatlanul besétált az irodába és mivel voltak nyelvi akadályok, véletlenül pont az én jegyemet adták…..
Egonka (törölt) 2010.06.29 16:19:50
"A busz kék, a villamos sárga, a troli piros, a HÉV zöld, ezt minden fővárosi gyerek tudja – és a taxik is beállhatnak a sorba." - foglalja össze a Totalcar Bojár Iván András MTI-hez eljuttatott tervét. A Fővárosi Önkormányzat városarculati tanácsnokának, amikor…..
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége, fuss el véle.Nagyjából ennyivel lehet összefoglalni az LMP zuglói pályafutását. De ha így folytatják, akkor nagyjából ennyire számíthatnak országos szinten is. Az első fordulóban váratlanul jól szerepelt alakulat ma egy nemes gesztussal…..
A biztonságos félúton a Danubius és az MR2/radiocafé között – ilyen lesz a jövő csütörtökön a Sláger eddigi frekvenciáin induló Neo FM zenéje aszerint a Kreatívhoz eljutott rövid mix szerint, amelyet a rádió vezetői küldtek szét szerdán a médiaügynökségeknek.…..
Kereken húsz évvel ezelőtt, 1989. november kilencedikén a már napok óta mozgolódó keletberlini polgárok, akiknek negyven év folyamatos szívás után már teljesen teleszaladt a zsákja a Honecker-féle bagázzsal, egy kommunista pártfunkci (Günter Schabowski) felkészületlenségének (no meg egy olasz…..
A lány annyira csapongó volt, hogy a fiú nem tudta kiismerni őt: találkákat mondott le, és egyszer még a nővérét is beajánlotta maga helyett. Történetéből megtudhatjuk, hogy érdemes-e kezdeni olyan fiatal lánnyal, aki még nem tudja, mit is akar, valamint azt, hogy meddig érdemes…..
A MÁV Zrt-ről nem sok jót hallunk mostanság....Olvasónk arról érdeklődik, jogszerűen szűrik-e a munkahelyről indított E-maileket.Tisztelt Erynnis! Azzal az egyszerű (?) kérdéssel fordulnék hozzád, hogy a munkáltatónak van-e joga a munkavállaló munkahelyi e-mailezésébe…..
Míg szerényebb védelmi (?) kapacitással rendelkező országok hadserege esetében a „különlegesek” főnév hallatán az embernek egy-két, maximum három alakulat ugrik be, az Egyesült Államok ilyen szempontból maga a bőségszaru: az USA-ban speciális egységből is több van, mint a Magyar Honvédségben…..
Egonka (törölt) 2009.07.07 19:34:50
Tegnap megírtuk kis hírben azt, amiről már régen tudtuk, hogy lesz, csak eddig nem mondhattuk el: a Comedy Central nevű viccesműsorokat sugárzó és gyártó adó betette a lábát Magyarországra, és októbertől megpróbálja felvidítani a lakosságot. A hivatalos sajtóközlemény…..
Totalbike hírek Jobb a jobbnál 2008.06.08 17:07:00
Hosszas pusmogás után a Bimota bemutatta új modelljét, a DB7-et. Amint a betűkombináció is mutatja: D, mint Ducati hajtja az immár hetedik generációs, desmo blokkos Bimotát. Az olasz gyártó nem foglalkozik motorfejlesztéssel, helyette más gyártók sportgépeit látják el…..
Senki előtt nem ismeretlen - főleg nagyvárosi környezetben - a reklámújságokkal teletömött postaláda látványa. A legtöbb társasház már külön erre a célra rendszeresített dobozzal várja az újságot terjesztőket, akik vagy figyelnek erre vagy nem. Sokszor ugyanis hiába a…..
Megkeresett egy pár, áprilisi esküvőjükre már csak a veterán Volvo hiányzik. Nekem egy lepattant, sötétzöld LeBaron játszotta ezt a szerepet, a Volvóm akkor még másé volt és nagyon távol. Sajnos az én autóm túl patinás egy ilyen művelethez, és hiába van tervben a patina…..
Január másodika, az első szerkesztőségi értekezlet utáni percek. Rácz kolléga kinéz az Árpád útra, és felkiált: „Látjátok, mégiscsak igaza van a Bangle-nek, mennyivel jobban néz ki az új 5-ös, mint a régi!” Erre persze szép kis vita kerekedik.Én:Rendben van,…..