Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó Nóra

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Barátaim. Ennyi. Azért kezdtem el vezetni ezt a blogot, mert írhatnékom támadt, és mert meg kívántam osztani veletek a hétköznapokban megbújó szépségek végtelen halmazát. Amennyiben velem tartottál eddig, akkor te is pontosan látod, hogy ez a pohár friss víz, amit mi…..
Tegnap edzésre menet jutott eszembe, hogy nem vittem magammal nadrágot. Aztán az is beugrott, hogy az otthoni macinaci rég túl van már használva, ideje nyugdíjaztatni. Ezért bebaktattam egy Hervisbe, és vettem egy új edző nadrágot. Most viszont hadd adjam át a tollat a régi…..
A képet elnézve azt kellene, hogy mondjam, nem nagyon komfortos az életem.... :) ..
Ne ijedjen meg senki. Nem rajzoltam, nyomtattam, vagy photosoppoltam magamnak egy kínai vízumot. Nem. Ennél azért értelmesebb vagyok. Pontosan tudom, hogy egy ilyen hivatalos iratnak megvannak a szigorú formai követelményei, valamint ha akarnám se tudnám a szinte ugyanúgy kinéző…..
Szabó Nóra 2013.03.09 09:53:02
Tegnap egy kedves barátom könyvbemutatója volt. Jól bemutatta a könyvet. Elölről, hátulról, a gerincét is megmutatta és még mesélt is róla. Igen kevesen voltak sajnos a bemutatón. Pedig Facebookon meg volt hirdetve! – Egy tucat ember vissza is jelölte, hogy jön, de tessék.…..
Szabó Nóra 2013.02.19 23:47:34
Mindig mondják, hogy párban szép az élet. Vacsizni, beszélgetni és szexelni is jobb ketten, mint egyedül (szexelni főleg!). A pókerben mennyivel többet ér két ugyanolyan lap, mint egy, aminek nincsen párja, és ne feledjük el, hogy a biciklinek is két kereke van (bár láttam már…..
Minden ember karrierjében vannak mérföldkövek. Nálam talán ezek voltak azok: 1, Az első bűvészbemutatómon 6 néző volt. Anyuka, apuka, húgica, nagybácsi, nagypapa, és nagymama. A gyerekkori íróasztalom mögött állva tartottam az előadást, és reflektorok helyett az olvasó…..
A legtöbb hosszú és mély barátság azt mondják iskolában köttetik. Ez velem is így volt. Együtt nőttünk fel, és ez örökre összeköt. Együtt vásároltuk az első erotikus újságainkat, valamint egymással beszéltük meg az igen megrázó korai nőügyeinket, minthogy “Rám…..