Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mefiszta

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy a spanyolok jobban tudnak focizni, a mi drukkereinknek viszont – akik különben harmincezren vannak Lengyelországban, ezzel ők a legnagyobb vendégtábor – nincs párjuk a világon. És akkor a spanyolok elleni meccs 87. percében 0-4-nél az ír tábor rákezdett a The…..
mefiszta 2012.06.15 14:25:24
@robot_: Autista vagy?
Szokatlan módon kapták lencsevégre a rage-es fiúkat, még 1993-ban a Lollapalooza fesztivál egy állomásán. A srácoknak 15 percük lett volna játszani, de aznap a zenélésnél volt egy fontosabb ügyük: 15 percen át álltak így, csak a gitárok gerjedése törte meg a csendet. Aki…..
mefiszta 2011.02.15 18:44:37
@igenember: Egydalos??? castinggal???? úristen, szerintem te összekevered őket a blekksztrítbojzzal :) nézz már egy kicsit utána légyszíves, mielőtt mondasz valami baromságot.
mefiszta 2011.02.16 16:06:57
@igenember: egydalosnak hívhatjuk azokat az előadókat, akik befutnak valamivel, azt orrvérzésig nyomják mindenhol amig van benne szufla, aztán szépen kimúlnak. A RATM minden koncertje teltházas, platina lemezei vannak (ha már mindenképp ennek alapján akarod eldönteni hogy sikeres, vagy nem) nagyon sok számukról készült klip, javaslom keress rá a youtube-on. Kedvencem a Bombtrack :)). A népszerűség nem feltétlenül áll egyenes arányban a minőséggel, tehát erre kár hivatkozni. Egy rétegzene is lehet bombasztikusan sikeres, lásd RATM :) Felhívnám a figyelmedet arra is, hogy a zenekar a mexikói zapatista mozgalmat támogatta és komoly, ha úgy tetszik politikai üzenetet próbáltak meg közvetíteni a számaikkal. Mindig is többek voltak, mint egy szimpla zenekar.
Férfi blog A félelemről 2011.02.10 12:45:00
A jó élet jó döntések sorozata. Jó döntés pedig az objektív helyzetértékelésből adódik. A félelem az, ami leggyakrabban gátolja az objektív helyzetértékelést. Dióhéjban.Mint sokat kommunikáló ember, tapasztalom, hogy az emberi kommunikáció során mennyi félelem áramlik…..
Mit tesz száz év egy országgal? Közel egy évszázada az Oszmán Birodalom romjain Törökországot találóan nevezték a kontinens beteg emberének, ám ma ez már igen elgondolkodtató az ország gazdasági és politikai erejét elnézve. Mialatt az eurozóna és az Európai Unió…..
mefiszta 2011.01.15 15:42:27
@- duplagondol: én szívesen azonosulok a mexikói zapatistákkal :)
mefiszta 2011.01.15 15:43:00
@NDori: Mi igazából teljesen egyetértünk :)
mefiszta 2011.01.16 15:00:43
@Sir Galahad: igen, igaz. Ne haragudj, nem olvastam el, hogy pontosan mire válaszoltál, így félreértettem. Felületesen olvasva úgy tűnt, hogy a kurdokat a romákkal hozod közös nevezőre, de ez csak az én hibám, bocsánat!! :)
biztonságos? Hinni jó? 2010.06.25 18:23:00
Őszintén sajnálom az egyetlen teremtő istenben hívőket. Mert gyermekkoruk óta szorongásokkal plántálták teli a pszichéjüket. Mert folyamatos logikai és önellentmondásba keverednek, amikor a jóságos mindenható istenük nem akadályoz meg tömegmészárlásokat, vérengzést, nemi…..
mefiszta 2010.06.25 21:35:23
@_D_: én nem nevezném álmodozásnak. A vallás inkább hatalmi érdekeket szolgál, kontroll nagy tömegek felett. Csak azért filozofáltak rajta annyit, mert sokáig alapvetésnek gondolták istent.
A következő versenyző szintén a neten próbált szerencsét, majd az első fellángolást egyre szaporodó meglepetések és megfejthetetlenül zavaros női műveletek követték. Meddig tűrjünk, és meddig maradjunk higgadt úriemberek?   Olvasgatva a ti történeteiteket, nekem is…..
mefiszta 2009.09.04 16:58:23
@kovi1970:
Egyetértek. A másik szó, amit nagyon rühellek az a megvacsizás. Nagyi, lurkó és a többiek. Nem tudok komolyan venni egy férfit, aki így beszél. Persze ez is ízlés dolga, biztos van olyan, aki ezen nem akad fenn.
A Diétás Énblog a közeledő nőnap tiszteletére igyekszik árnyalt képet adni a kurvaságról mint jelenségről, ezért a következő három nap (ma, holnap és Nőnapon) publikálja Perdita-ciklusának három darabját. A ciklus (de viccesen hangzik ez itt!) darabjai szorosan összefüggnek,…..
Nem térek magamhoz. Én mindig is mondtam, hogy a majmok túlértékelt, agresszív kis szemétládák, sőt, sokakkal ellentétben én aktívan fel is léptem ellenük. Hiába volt persze, a magyar társadalom még nem érett az ilyesmire. Aztán most tessék, egyszerre két, kísértetiesen…..
Vastagbőr Geronazzo politizál 2009.01.29 10:01:00
Abszurdisztán hozza a formáját. Amikor azt hisszük, ennél már nem lehet lejjebb, akkor jön Geronazzo Maria, és közli, hogy politikai ambíciói vannak...(Feketedisznóvágás-nak köszi a linket) Külön szeretném felhívni a figyelmet két felejthetetlen mondatra: "Az embereket…..
Ha Olaszország és pop és 60-as, 70-es, 80-as évek, akkor illik rávágni, hogy Gianni Morandi, Celentano, Toto Cutugno. Pedig az igazi klasszis nem közülük került ki. Az igazi klasszis Lucio Battisti volt. Szerintem. A fiatalok ma sem érzik cikinek, ha Battistit hallgatnak. Többnyire…..
Koroknai Árpádra, a debreceni Szfinx és a legendás P.Box egykori énekesére könnyen rá lehetne sütni, hogy ő a Társulat nagy vesztese, hiszen négy szerepdöntőből kétszer párbajozhatott, mégsem kapott főszerepet, ráadásul saját magát is lúzernek titulálta. Az igazság ennél…..
Friderikusz Sándor állítólag a Magyar Televízióba készül. Most, hogy Rudi Zoltán nem tévéelnök, a pletykák szerint Friderikusz rögtön tárgyalásokat kezdett Kert Attila hírigazgatóval, hogy akkor mikor, mit és mennyiért. A hír megjárta a Blikket, sőt a bulvárlap már a…..
Minden kétséget  kizáróan az év legbetegebb ajándéktárgyát fedezte fel a Homár a motorizált arccal éneklő bőrkabátos Elvis-mellszobor formájában. A 68-as kámbekk fazonjában plasztikba fagyasztott celebritás egy halom interjúrészleszet köp vissza gombnyomásra darabos…..
w Tűzszínű pizsama 2007.03.14 06:30:00
Fölkúrtam a fejlécbe az árpádsávot, hujhuj. Nesztek. Gondolom, majd jön valami übermagyar, és elmeséli, miért nem való nekem. Addig is megpróbálom kitalálni. Nem fogok a nyilaskereszttel szarozni, jóhiszemű leszek. Nem azért lengetik, megmondták, és ezek becsületes…..
w Maci volt 2007.01.16 20:27:00
Abbahagyhatjuk a találgatást, Kósa Lajos tiszta vizet öntött a pohárba. Az új jobboldali pártról szóló igényes publicisztikát nem más helyezte el a Magyar Nemzetben, mint Gyurcsány Ferenc. Napnál világosabb. Horváth Zsolt tehát se nem Orbán titkárnője, se nem Simicska…..
mefiszta 2007.01.16 20:51:33
Vajon miért olvas el az ember egy olyan könyvet, ami főképp ellenszenves, primitív munkanélküliekről és agresszív buzikurvákról szól, akik isznak, olcsó drogokkal kábítják magukat és rettegésben tartják a környéket, verekednek, markecolnak, néha talán még gyilkolnak is? Na,…..
w Cikkcakkban pancsolni 2006.12.16 04:39:00
Akit érdekel a Magyar Hírlap, megnézheti Széles Gábort Friderikusznál, az ATV honlapján. Érdekes dolgokat mond, bár rajta kívül a többiek úgy kerültek a műsorba, mint Pilátus a krédóba. Azt nem tudom, melyik kollégára gondolhat Széles, amikor azt kifogásolja, hogy egyes…..