Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kreditindex

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg 2010 óta mindenki azon feszeng, hogy a kínosabbnál kínosabb arcok, mint Réthelyi, Hoffmann vagy éppen Dux mikor tűnnek már el, az ELTE észrevétlenül letarolta lentről fölfelé haladva a teljes minisztérium felsőoktatási ágát. Nem is az az érdekes, hogy kinek van a…..
A felsőoktatási kerekasztal lovagjai 3 témában kardoskodtak, most mind a három vonatkozó jegyzőkönyvet csatoljuk is. A tartalmukat most inkább hagyjuk is, csak a következtetésekkel foglalkozzunk, és nézzük meg, ki nyert. Kicsit részrehajlóak leszünk, mert az EMMI munkatársai…..
Kreditindex Dékáni köszönet 2013.02.12 18:28:20
Kedves Hallgatók! Amint az Önök által is ismert, jelenleg országszerte több helyen hallgatói tüntetések zajlanak, amelyek több esetben még az oktatást is megzavarják. Személyesen is büszkeséggel tölt el, hogy a Károli Gáspár Református Egyetem, Állam- és Jogtudományi Kar…..
Kreditindex Emberi erőforrás 2013.02.11 22:00:56
Nem tudjuk, ki az a Parragh László és azt sem, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának mi köze a felsőoktatáshoz. Most viszont mindenkit felvilágosítunk, hogy országunk papíron kilavírozta magát a tervgazdálkodásból, és az embereket nem sorozatgyártják. Főleg nem az…..
Kreditindex Lectori salutem 2013.02.11 21:52:38
Ez a blog arról szól, hogy páran, akik értünk hozzá, leírjuk, hogy egyébként mi is van a felsőoktatásban. Azért értünk hozzá, mert tanítunk, politizálunk, dolgozunk. Vezetünk egyetemet, céget, hököt, bizottságot. Tudunk mindent, amit tudni kell. És meguntuk, hogy akik tudják,…..