Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E.Csaba

0 bejegyzést írt és 734 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Viktor kapitulált 2014.10.31 11:30:57
Győzött a népakarat, avagy a Gondos Vezető meghallotta a nép szavát, kukába került a netadó. (via) Tekintsünk most el attól az apró, gusztustalan kis szépséghibától, hogy adót kivetni vagy visszavonni minálunk Orbán Viktor egyszemélyi döntésén múlik, és örüljünk egy…..
E.Csaba 2014.10.31 20:26:28
@fzs.1933: Igazad lehet, mármint azzal kapcsolatban, hogy a sztori kipukkadt.Ennek egy nagyon egyszerű oka van: Nincs szolidaritás a társadalomban.Az internet volt az, ami felháborította a fiatalokat (is) és megmozdultak.Amikor láttam a több ezer telefont ég felé emelni, az is eszembe jutott, hogy ezek az emberek, akik az okostelefonukkal itt vannak, nem jönnének el, nem jöttek és nem is fognak eljönni tüntetni azokért, akiknek nemhogy okostelefonra nem telik, hanem a vonalas telefon számláját nem tudják kifizetni.Nem mozdultak a rokkantnyugdíjasok miatt, nem mozdultak az ÁFA miatt. Nem mozdultak semmi olyan miatt, ami nem érinti húsbavágóan saját magukat.Ezért fog ez a mozgalom is kipukkanni és nem az impotens ellenzék vagy a zseniális kormánypárt miatt.
E.Csaba 2014.10.31 20:53:19
@Penivaldes:Azt azért remélem belátod, hogy egy jelentős részük nem tud mozdulni, sőt nem is tudja hogyan kell mozdulni. Aki 30-40 ezerből él, annak nincs fölös pár ezer forintja utazni és aki hasonló problémákkal küzd, ammak kisebb gondja is nagyobb annál, hogy a tüntetésen gondolkozzon.Információhiányban szenved az ország és pont az internetadó a jó példa rá: A rendszeresen netezők "képben" vannak és felfogták, hogy mit terveznek.Akiknek máshogy léptek a nyakára az jó estben utólag tudta meg.De ha ezt magyarázni kell, akkor nem egy malomban őrlünk..
E.Csaba 2014.10.31 20:58:22
@Penivaldes: Dehogynem lett belemagyarázva.De éppen az a szomorú(legalábbis számomra), hogy a társadalom egy csoportja, csak akkor háborodik fel, ha a saját bőrét nyúzzák.Világos, hogy nincs kormányváltó hangulat és attól még nem is lesz, hogy a jórészt fiatalokból álló társadalmi réteg félti a játékszerét.Most úgy néz ki, marad a játékszer, úgy gondolják győztek, minden rendben, mehet tovább az élet...
Mindenórás Tábornok tegnap nem tudta tovább kerülgetni a forró kását, Brüsszelben kénytelen volt válaszolgatni a kitiltós-korrupciós kérdésekre. Tanulságos amit megtudtunk tőle, ugyanis: - Bár tudja kik az érintettek, szarik a korrupcióra, neki nem dolga a köz korrupt…..
E.Csaba 2014.10.27 08:59:25
@aritus: Éjjel megnéztem.Ha azt gondoljátok, hogy békés tüntetéssel el lehet érni valamit, akkor nagyon tévedtek.Nem lehet.Ha az ultrák nem mentek volna el, akkor ez egy olyan tüntetés lett volna, mint a 2012-es: nagy reményekkel teli,de csak füstje lesz, nem lángja.Van egy tippem a keddi tüntetéssel kapcsolatban: nem lesz tüntetés.
De ha a "programban" benne lett volna, hogy a Hősök-Tere után a tömeg átvonul a Lendvaiba, betöri az ablakokat és molotovokkal felgyújtja a székházat, majd az ultimátumot úgy adjátok, hogy ha kedden benyújtják a törvényt, akkor a Parlament jön, majd ezek után nyugodtan hazamegy mindenki, akkor a Törpe lehet, hogy elgondolkodott volna. Így nem, maximum jókat röhög pálinkázás közben.
Hiába no, Kusza Szemnek besikerült az élet. Ami úgynevezett vállalkozóként nem ment neki, azt az állam csecsén lógva megengedheti magának: Nemzeti Oligarcha módra vásárolgat értékes ingatlanokat, önmagából tantárgyat csinál, kikanyarít egy saját falut is magának, mert ha…..
E.Csaba 2014.08.29 15:00:48
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Milyen lesz a magyar készpénz"
Jajj, én rosszat sejtek..Kiknek az arcképeit akarjak ezek az idióták az érmékre felveretni..?
E.Csaba 2014.08.29 15:30:48
@dr. jenőke (jenőke): Nekem csak szimplán Vitya jutott eszembe, vagy még az hogy nem forintunk lesz hanem viktorunk.Jövőre a minimálbér 98000viktor bruttó..
Legkedvesebb Medvénk, szeretett Barátunk, drága Vlagya! Most mondd meg, ezt érdemeltük? De most komolyan, ezt? Azok után? Viktor hízelgő és kényeztető ajkai után? Paks II villámgyors elintézése után? A lengyelek fecsegése és a világ röhögése után? Ezt érdemeltük tőled,…..
E.Csaba 2014.08.08 16:22:05
@tristen2005: És nem érzik, hogy égetik az országot bakker.Vadászgépekkel ünneplik a stadionépítést.Ez már olyan Észak Koreás feeling.Lehet, hogy az Üllőin meg 25 (kb az összes működő)kiglancolt GAZ fog felvonulni a B-közép tagjaival a platón és Kubatov és Orbán arcképével díszített zászlókat fognak lengetni..
Varánusz Csoda történt! 2014.08.05 08:36:11
Nem, nem mondott le Seszták Offshore Miklós, mert erre kérték professzorok, meg lehet nyugodni, ekkora csoda azért nem történt. Azt egy sokkal nagyobb csodatévő embernek is akarni kell. De azért egy apró, jelentőségében kisebb, ám meglepő csodácska mégis volt itt tegnap:…..
Kurvaéletbemár! Mikor érti meg ez a csökkent értelmű világ végre, hogy Orbán Viktor kommunikációjának egyetlen eleme a kinyilatkoztatás, ilyen vitaizé az nem választható opció? Mert nem és kész. Mindenórás Tábornok nertárs megmondja amit megmond, és hagyják őt kérdésekkel…..
E.Csaba 2014.07.27 12:28:19
@Benjamin Eisenberger: Jól tették!
E.Csaba 2014.07.27 13:49:12
@vitéž munkášőr: Fura módon nekem meg van mind a két szemem, mert nem jutott eszembe, hogy elmenjek, ordibálni, randalírozni, szarni, hugyozni a térre.Sírnak a "forradalmárok" miatt, akik maradandóan megsérültek, a több száz rendőrt, aki megsérült, azt nem sajnálja senki.Pedig el lehet képzelni, hogy lőfegyver nélkül ott állni egy többezres tömeggel szemben egy szál plexivel, meg gumibottal.Én biztos, hogy közéjük lövettem volna,az alkotmányos rend megzavarásáért pedig nem kártérítést, hanem néhány év börtönt adtam volna a húgyosoknak.
Varánusz Verekedjetek! 2014.07.14 08:57:03
Mondtam már, hogy hagyjuk ezt a baloldali ellenzék dolgot, és a hétvége után egyre inkább erősödik ez a gondolat. Összeverekedni a Pásztor ügyön? Lehet, de miért csak ezen? Szerintem boxolják le azt is, hogy akkor most kit zárjon ki TGM a pártból (muhaha), és a…..
E.Csaba 2014.07.14 20:15:03
@simple observer 2.0: "Tenyleg nem ertem, hogy miert kellett ezt ennyire tulspilazni?!"

Nincs ez "túlspilázva". Ez egyszerűen egy számító puccs volt az EGYÜTT-PM részéről, semmi más.Féleszű nimand társaság az EGYÜTT-PM, de ennyire nem hülyék.
Ha ez egy véletlen baki lett volna, akkor már az elemis autista is tudja, hogy ezek után már nem szabad kihátrálni egy nehezen összehozott megállapodás mögül, amit helyi szinten végigtárgyaltak.De mit tesznek ezek? Nincsenek kussban,hanem még aznap ország világ előtt nevetségessé teszik a megállapodást, majd ezután beindul a baloldali média, na nem védeni az ellenzéket, hanem támadni a.... DK-t.És persze, nem elmenve a DK demonstrációra, hanem minő véletlen, még ellentüntet is az a gyökér meg a PM-es csapat.A Gulyás örüljön, hogy megúszta ennyivel a nyugdíjasok között, ha mellém tévedne egy ilyen szituban, ennyivel nem úszta volna meg.De mindegy is a céljukat elérték.
Azért valahol már kínosan szánalmas, hogy nem a jobboldal támadja az ellenzéket, hanem a szövetségesek (ha-ha-ha szövetséges).Igaz a mondás: akinek ba**meg ilyen barátai vannak, oda már nem kell ellenség sem.
Ezekkel neki menni a önkormányzatinak? Az egyenlő a harakirivel.Miskolc elment, a főváros elment, kár a gőzért.Ezekkel nem szabadna szóba állni sem..
Nem ez volt az első ilyen eset, lesz még ilyen októberig
E.Csaba 2014.07.14 20:25:53
@Benjamin Eisenberger: "Hajrá Fidesz-KDNP, hajrá Orbán Viktor Miniszterelnök Úr"
Miért nem ezzel kezdted? Akkor nem olvaslak végig, féleszű..!
Megrepedt az összefogás Miskolcon. Juj. Az Együtt-PM nem áll be a baloldal jelöltje, egykori miskolci rendőrkapitány Pásztor Albert mögé, mert az "csúnyát" talált mondani egyszer régen a cigányokról. Hogy Pásztor rendőrkapitányként is letett ezt azt az asztalra a hivatalban…..
E.Csaba 2014.07.05 09:22:27
@Oxica: A Pásztorral nem volt semmi baj addig, amíg ki nem borították a "bilit". Megint.
Amikor helyi szinten megállapodnak az ellenzéki pártok egy közös jelöltről, most ne menjünk bele, hogy milyen -én nem tudom, nem ott élek-, akkor rá egy napra az egyik párt felsővezetése nem áll ki a nyilvánosság elé, hogy nem támogatjuk.Nem azért mert ne lehetne akár igazuk is, hanem azért, mert elkésett reakció volt.A közvélemény megint azt látja, hogy még párton belül sincs összhang, nemhogy a pártok között.
Aki kicsit unja a nyolcaddöntők sivár, védekezést kimaxoló és hosszabbításokba csúszó ásítozós unalmát, annak felüdülés lehet ha átkukkant az ország elsőszámú komédiacsatornájává vált RTL-re megnézni, mivel szórakoztatnak éppen minket kormánypárti politikusok. Mert…..
E.Csaba 2014.07.02 17:17:44
@iii: Mi soha nem fogjuk egymást megérteni, gyakorlatilag semmiben sem étek veled egyet.Mindenesetre az jólesett, hogy értelmiséginek tituláltál, még akkor is,ha negatív kontextusban tetted.Köszönöm:-)Nem kívánom folytatni a vitát, további szép napot!
E.Csaba 2014.07.03 12:27:26
@rodeo36: Már órákkal ezelőtt én is próbáltam, ott nem megy el a hozzászólás, gondolom Fab. már rajta van ezerrel...
Mert értelmetlen. Igen, tényleg. A szóért is kár...
E.Csaba 2014.07.01 20:09:36
@Nyekenyóka: "Ennyi eszük csak van..vagy nincs? :)"
Nincs.
E.Csaba 2014.07.01 20:27:58
@Nyekenyóka: Hiába tépi itt mindenki a száját, az összefogásnak nem volt/nincs alternatívája.Hogy ezt képtelenek voltak kulturált, profi politikushoz méltó módon megtenni az a mi tragédiánk.Ha nem lett volna összefogás áprilisban, akkor tízzel kevesebb ellenzéki képviselő lenne a parlamentben.Ha Schiffer hajlandó lett volna arra -az ország érdekében- , mint amire például Jávorék, akkor most kb tízzel több ellenzéki lenne a parlamentben.A FIDESZ már most szarban lenne 2/3-ad nélkül.Nem lenne választási törvény módosítgatás, lehetne a pártoknak építkezni, stb. De nem...
Mit művelt Orbán Ráhel a lánybúcsúján? - lassan nagyobb kérdés lesz ez, mint a devizahiteles mentés részleteinek boncolgatása. Mert ugye valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők…..
E.Csaba 2014.06.29 22:15:41
@taga20: Szevasz!Nincs kedvem most szellemi párbajra, most kezdődik a másik meccs, de annyit még "reszelnék" a mondandómon, hogyaszongya:a világversenyeken nem azok küldik a jó focit, akik végigmenetelnek.Azok érnek oda, akikről eldöntik, hogy nagy nézettséget hozhat.Például a brazilok ott lesznek, mert milyen tragédia lenne ha brazilok kipottyannának.Nemzethalál.Kell egy európai csapat is, hogy a két földrész megküzdjön egymással, persze a terv az, hogy brazil győzelem, de minimum brazil döntő, abból lesz a világrengető meccs.Az le van szarva, hogy ótvar gyenge focit tudnak csak jelenleg...
A tegnapi napról csak két dolog jut eszembe: 1: Az Együtt szenvedéséről és itt is vagyok, hol is vagyok Gordon sarokba hemperedéséről ez: A baloldal úgynevezett főpolgármester jelölt ötleteiről meg ez: A gifszínház alkotásaival nagyjából mindent el is mondtam, kár a…..
Kósa Lajos és pártja világnézete nem ismeretlen senkinek: vagy verik őket, mint a komondoros Balogh, vagy a sparhelt mellé zavarják szülni, mint a vargapista, ha meg nem ennyire közeli hozzátartozó, akkor beszólogatva kisanyámozzák őket Tasó László módra. Mert ugye uniszex világ…..
E.Csaba 2014.06.14 10:04:20
@DR. INKVIZITOR: A bejegyzésedből kiderül, hogy beérett a jobboldal kemény munkája, amivel ment/megy az agymosás.Most már ezek szerint vannak a társadalomban olyan "művészek" (mert ez nem vitás művészet, nekem már mondták,hogy:hülye vagy, nem kell érteni, ez művészet), akiknek ezek a gondolatok töltik ki az idejüket.Azután vannak/lettek olyan támogatók, akik képesek teret adni ennek és kiállítják ezeket a műveket és valószínűleg lesznek, akik kicsengetnek érte 150ezret.A kör bezárult.
Péntek estére két érdekes programmeghívásom is akadt: Szülinapi buli pálinkával, barbekjúval és illusztris társasággal, vagy közéletről, önkormányzati választásról és minden egyébről fecsegés az általam nem kedvelt, de ettől még Papcsák verő országgyűlési…..
E.Csaba 2014.06.08 13:10:33
@The Lonewolf: Én azért megvárnám a tisztújítást az Együtt-nél, hogy egyáltalán látható legyen, hogy kitől várjátok az új "baloldali erőt".Jelenleg van egy 6%-os pártszövetség, amely a részvételből kikalkulálva úgy 4 lehet országosan.A húzóemberük a hírek szerint háttérbe vonul.Az egyik szövetséges (Szolidaritás)pedzegeti, hogy kiválik,Szigetvárí bevallotta, hogy tulajdonképpen balfaszok.Az igaz, hogy az MSZP romokban, de ez igaz az Együttre is.
Fáj. Nagyon. Félek múlhatatlan rekeszizomlázat szenvedtem a hírtől, miszerint Seszták Offshore Lovag Miklós lesz Lászlóné utódja, neki lesz dolga Ciprusra talicskázni a fejlesztési pénzt  ügyködni a nemzet fejlesztése fölött. Ettől jellemzőbb dolog a mai magyar viszonyokra…..
E.Csaba 2014.05.30 10:54:59
@közrabszolga: A Hoppál Peti olyan, mint egy homokos pedofil, egy elfuserált cukros bácsi..
E.Csaba 2014.06.01 14:29:04
@MZ/X hip hip hurrá: Elolvasva a cikket: ez a végjáték, hogy milyen hosszú lesz, az nem lehet megjósolni de fájdalmas agonizálás lesz.Én teljességgel elhiszem nekik, hogy a Tóbiás egy profi politikus, a megnyilvánulásiból is látszik, amelyek semmitmondóak, virágnyelbven hangzanak el, amit a politikát követők értik, de meggyőződésem, hogy a hétköznapi választók többsége nem.A nyilatkozatait hallgatni is fizikai fájdalom, mert nem mond semmit csak a szája jár.Botka még rosszabb.Se hús, se vér.Bátortaalan, alattomos, nem mer ő sem határozottam nyilatkozni, nincs véleménye.Nagyon "fess" ember,biztosan sióokaknak szimpatikus, és pont.Ha ők a legjobbak a pártban, akkor GAME OVER.
Érdekes kiadványt fújt postaládákba a szél Miskolcon. A csurkista Magyar Fórum miskolci különszáma úgy kampányol a Fidesz mellett, hogy egyrészt nem róluk szól, másrészt nem használja a fősodor kampányelemét, KágéBélát.  De nem kell megijedni, KGbéla nélkül is…..
E.Csaba 2014.05.24 11:40:11
@Benjamin Eisenberger: Többek között a bérkülönbség a versenyképességi előnyünk, vagy szerinted minek települnek ide a multik, a két szép szemünkért?Miért nem keresel egy "igazmagyar" vállalkozót, aki nyugat-európai bért fizet neked. Ha nyugat-európai bért kellene fizetni, akkor a nyugati cégek nem jönnének hozzánk, azok a cégek, akik a GDP 75%-át hozzák össze.Gondolj bele, ha nem lennének itt, hol dolgoznál és mennyiért.
Szóljatok a köpcösnek! - akarom mondani a borostásnak, hogy egykori cégével dobjanak már össze egy imázstanulmányt, hogy akkor legyen ribillió frakció, vagy ne legyen! Péééz nem számít, de ne legyen ám kurvabonyolult a cucc, elég ötven oldalon részletezni azoknak a nevét akik a…..
E.Csaba 2014.05.01 10:34:04
@Csaknézek...: Pontosan.Egyetértek.Gábris rosszabb a néhány mocskos szájú, zsidózó, cigányozó félhülyénél, aki idetéved a blogra.Eluralkodott az a nézet, hogy a Jobbikosoknak érvelni kell és vitatkozni velük (ha-ha)Az utóbbi időben ha ránézek a blogra állandóan azzal találkozom, hogy 5-ből 3-an vele vitatkoznak.Jelzem, Gábris kemény munkával elérte a célját, állandóan a Jobbik nézeteiről megy a vita, témától függetlenül...
E.Csaba 2014.05.01 14:33:19
@Husz_János_Puszita: "Ha szó nélkül hagyod, lehet hogy még többen elhiszik."
Nekem az a tapasztalatom, hogy ezen a blogon jellemzően olyan kommentelők vannak, akiknek a világnézete, értékrendje már kialakult és nem az úgynevezett bizonytalanok, akik "tanításra" éhesek.Csak ismételni tudom magam: akárhányszor beleolvasok az utóbbi hónapokban a hozzászólásokba, előbb-utóbb -függetlenül a napi témától- jön a burkolt vagy nyílt zsidózás, amire többen ráugranak és igyekeznek "küzdeni". Ezzel csak muníciót adtok nekik. Gáb. egy elkötelezett, küldetéstudattal megáldott ember.Nem lehet más, ha egy liberális blogon, össztűzben jól érzi magát, de azért érzi jól magát, mert "megháláljátok" a munkáját a figyelmetekkel...
Nekem tűnik csak úgy, vagy tényleg eltűnt a kommentelők törzsgárdájának kb 80%-a?
E.Csaba 2014.05.02 09:49:19
@Csaknézek...: Én nem azt várom, hogy Fab. bármit is tegyen vele.Nem az a gond, hogy itt van, hanem az, hogy sokan felveszik vele a kesztyűt.Én néha tahótlanítom Gábrist.Nem azért, mert tahó módon ír, csak nem szeretek olyan témával foglalkozni, amiről ő elmélkedik, de ennek ellenére látom, hogy a kommentek nagy része a neki szóló válasz.Régebben itt párhuzamosan több téma futott, amiről lehetett vitázni, egyszerre akár három négy témában.Most ez már nincs.Amikor én néha hozzászólok itt valamihez és nincs rá reakció, akkor tudomásul veszem, hogy a többieket nem érdekli a dolog és passz.De úgy látszik, hogy Gabbal szívesen vitáznak, szóval kitiltani nem kell, mert úgy látszik van rá igény.
Varánusz Orbán elfelejtett kérni 2014.04.28 08:28:24
Mindenórás Tábornok nertárs a folyamatos küzdelemben érdekes személyiségfejlődésen megy keresztül. Szótárából kiesett a kérem, gondolkodásmódjából a feltételes mód és a visszautasítás lehetősége. Újabban nem kér, helyette megmondja mibe kezdjünk bele.  Ennél is…..
E.Csaba 2014.04.28 15:26:34
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem is értettem, hogy az elmúlt hónapokban,hogy nem került terítékre ez a téma a sajtóban.Pár hónapja kaptam fel a fejem, amikor az egyik kormányhivatalnok nyilatkozta, hogy heti 50milliárdot hagynak jóvá, ez többszöröse az elmúlt évekhez képest. Milyen minőségi elbírálás mehetett-mehet, hogy többszörösére nőtt a jóváhagyott pályázati összegek nagysága...
Képzeljük el, ahogy a baloldal egyik képviselője egy borongós hajnalon felkapja fejét a Helló Kitty díszpárnáról, mert álmában maga alá gyűrte a megvilágosodás: vitázni kell a Jobbikkal.  Kellemes jó reggelt kívánok, a magam részéról őszintén és tényleg. Ha valaminek…..
E.Csaba 2014.04.26 23:35:52
@látjátok feleim szümtükkel: "vagy csak az elavult hagyomány alapján oldalizunk?"

Igen, Én most az elavult hagyomány alapján fogalmaztam.Az látszik, hogy gyakorlatilag a baloldali "keménymagon" kívül, -ami a volt baloldali tömb fele- a nem elkötelezett szavazók szétszéledtek.Ezekből lett DK,LMP,JOBBIK,EPM. Ezek a szavazók valószínűleg soha nem voltak baloldali érzelműek, hanem csak a Fidesz ellen álltak fel egy tömbbe. Különböző hívószavak különböző pártba vonzották ezeket a szavazókat.Sajnos a Jobbikhoz és az LMP-hez átállt szavazóknak nem volt elsődleges prioritás a Fidesz leváltása, annak ellenére, hogy így saját pártjuk programja soha nem érvényesülhet.
Nem csitulnak az Őfelsége Stadizóleuma körüli hullámok, megjött a videóbeszámoló...   ...és megszólalt a polgármester-alapítványfőnök-örök mindenes Mészáros Lőrinc, akinek némi meglepetésre sikerült bénábban hazudni a főnökétől is. Már úgy értem nem az…..
E.Csaba 2014.04.25 17:12:10
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Még mindig csak "fontolgatják" a szankciók bevezetését. Ha Putyin gondolna egyet és a fejükre hugyozna bő sugárral, ezek még akkor is fontolgatnának?Kemények, mint a híg fos..
Megvolt a feltámadás ünnep, megnyitották és hivatalosan átadták végre Őfelsége Stadizóleumát, égig érhetne a boldogság, de mintha valami zavar lenne az erőben. Innen felőlem nézve legalábbis úgy tűnik, a feltámadós rendszerfrissítés nem futott le zökkenőmentesen a…..
E.Csaba 2014.04.22 15:28:29
@Trackers: 122/350000=0,35 azaz 35%.
Hogy mi ez?
350000 új állampolgárból 120000 szavazott a szolgalelkűek pártjára, vagyis kisebb arányban, mint itthon, és ebben nincs benne az, aki nem kérte a honosítást.Szóval igen nagy elismerés a határon túli magyarok 65%-nak, hogy felismerte, hogy a Fidesz csak politikai célra akarja használni őket és annak ellenére, hogy a Törpe minden évben Erdélyben rontja a levegőt, nem dőltek be nekik.
Varánusz Mesterházy a hibás! 2014.04.16 08:18:43
Egy hete az a mondás, hogy a baloldal most aztán tényleg levonja a megfelelő következtetéseket a választási eredményekből, istenuccse dekódolják mit üzentek a választók. Hogy néz ez ki a gyakorlatban? Szekeres Imre egykori selyemrambó például ott ül a jászságban ahová…..
E.Csaba 2014.04.17 10:32:23
@floatleft: "abban azért rohadtul igaza van, hogy azok támadják most - főként Galamuson keresztül - hatalmas elánnal, akik rákényszerítették az összefogásra."
Én is olvasom a Galamus-t és tény és való, hogy kezdenek összehordani hetet-havat..DE!!!
Nehogy már azt képzelje bárki is, hogy az Összefogásnak volt alternatívája!Nem volt.Az Összefogás minősége és tartalma majd a kampány, amit összehoztak, az volt kritikán aluli, minden részről.
Csak egy példa: Megy a sírás-rívás, hogy nincs frakciójuk a kis pártoknak.Amikor végre összeborultak januárban, a 20-5-5 arányú listás támogatásukból az következett volna, hogy az első 30 listás helyen ennyi személynek kellett volna szerepelni(20-5-5). Ehelyett a két kis pártnak az első 40 helyből volt talán 6.Ugyanilyen aránynak kellett volna lenni az egyénik esetében is az esélyes,billegő, nehéz körzeteknél is.Ez lett volna az alap, de még erre sem voltak képesek.Már Fodor helyét meg sem említem, az az elvtelen döntés(0% támogatás, 4. hely) szerintem tömegeket taszított el tőlük.Programban nem egyeztettek, a kommunikáció röhejes volt.Mesterházy a kampányban csapnivaló volt(Bajnai sem volt jobb). Szinte lesírt róluk (még Gyurcsányról is), hogy legyen már végre vége és lehessen gyepálni a másikat.Ha legközelebb netalántán újra közösen indulnak(kénytelenek lesznek) és esetleg Bajnai lenne a befutó, ugyanúgy buknának.Ha nem lesz még most sem külső jelöltjük, amit minden választó el tud fogadni, ugyanaz lesz, mint most.
A hét kérdése: hogy mondják szocialistául, hogy elbizakodottak és önhittek voltunk? Így: "burokban voltunk, farkasvakságban szenvedtünk". Burokban, mi? Mi többiek azért még emlékszünk, hogy a Nagy Bútorösszetolás utáni első hangulatmérés idején a Jobbik azonnali…..
E.Csaba 2014.04.12 13:55:04
@Evezős: Akármennyire is leszerepelt ez az MSZP, mégis csak azt látom, hogy az agyonszidott régi arcok nyertek.Volt egy 2010-ben nagyon megbukott párt, amelyik vezetőségét megváltoztatták, de az újak semmit sem hoznak.Most olvasom, hogy Kunhalmi is vesztett, megmaradt a 2/3-ad.Az a kép ugrik be az MSZP-ről, hogy egy vihar nagyon megtépáz egy gyümölcsfát, majd a gazda annyira visszametszi, hogy elintézi a még megmaradt termő ágakat.Lehet, hogy egyszer termőre fordul, de lehet, hogy végleg kiszárad.Az MSZP kb ezt a képet mutatja..
Varánusz Csá, Ferikém, csá! 2014.04.08 08:16:34
"Ez a nap a demokrácia ünnepe, hiszen az emberek szabadon választhatnak lelkiismeretük szerint. Remélem, hogy a többség a polgári értékek mentén adja le szavazatát" - mondta ez a mi Ferink, mi pedig mentünk az ünnepen és leadtuk szavazatunkat a szerintünk vélt polgári értékek…..
E.Csaba 2014.04.08 14:38:21
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Talán nem az EU-t kellene elhagyni, hanem az EU-nak megtalálni a tökét és "belülről" helyretenni9 az olyan országokat, mint a miénk.Másrészt azért hiteltelen egy brit szájából a Krím/Orosz, Magyar/Szlovák helyzetről értekezni, mert éppen Nagy Britannia az az ország amelyik minden erkölcsi alap nélkül van jelen Gibraltáron, Falklandon, úgyhogy erősön kussolni kellene nekik erről a témáról...
E.Csaba 2014.04.08 18:46:02