Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blázser Bozsó

0 bejegyzést írt és 281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha végigtekintünk azokon a témákon, amelyek a Fidesz iránti lojalitást táplálják -- amelyektől a Fidesz-szavazók nemzetinek és/vagy polgárinak érzik magukat, hát, szánalmas a kép. A nagy rezsicsökkentésben, amely a 2014-es választásokat is jelentősen befolyásolta, a magyar lakosság járt a…..
Blázser Bozsó 2018.01.18 06:55:58
@prognosys: a gáz azért drágább nálunk, mert az állam azaz orbán így állapodott meg a putyinnal. Ugyanis az árú útja a következő. Nagyker azaz putyin. Utána Met-mol vagyis viktor. Utána Mol mint szállító. Utána Főgáz kereskedő és idén januártól most már főgáz elosztói engedélyes. És vevő azaz te. Tehát 5-6 különböző árról plusz adóról beszélünk. Ebből jön ki amit fizetsz. A főgáz kereskedő ebben az árban 6-8 százalékot rak az árra. Ennyi árrés kell a működésének a fedezésére. Ami mozgástere van az 1-2 százalék. Ezt a munkaerőn tudná kigazdálodni. A munkaerőigény az elbaszott gáztörvény és annak folytonos cibálásának függvénye ami politikai tényező ismét. A lényeg a lényeg. A gáz világpiaci ára 2010ben az egy harmadára esett. A palagáz kitermelés miatt. Az oroszoknak viszont sikerült megállapodni velünk, hogy csak pár százalékkal fizessünk kevesebbet, és a különbözetet a putyin és viktor zsebre vágja. Ugyan olcsóbb lett a gáz, de nem anyival, mint máshol. Elárulok még egy titkot. Olcsób gázból oljaból benzinből olcsóbban lehet utazni - BKV. Nem a fideszen múlt a gázárcsökkentés. Ellenkezőleg. Ők nagyobbat kaszálnak a drágított gázon mint a szocik annó.
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
Blázser Bozsó 2017.09.16 11:37:46
@I-Work: amikor megválasztották még nem volt az, az időutazáyról késöbb...
     A Nemzeti Közszolgálati Egyetemről lesz szó, amit még nem neveztek át Wass Albert Nemzetvédelmi Egyetemnek, de ami késik, az nem.       Orbán Viktor emberei (tehát Orbán Viktor) kitalálták, hogy 2023-tól csak az tölthet be magas közfunkciót Magyarországon, aki elvégzi az Nemzeti Közszolgálati…..
Blázser Bozsó 2017.09.01 06:03:39
       – Egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy hobbija a matematikai problémákon való töprengés és kedvencei a prímszámok. Hogyan értsük ezt?– Sok prímszámot ismerek, és szívesen olvasok a prímszámokkal kapcsolatos szakcikkeket is. De naponta oldok meg sakkfeladványokat is...  (Garancsi István,…..
1. Még maradt az oknyomozó újságírásból valami Kezdjük a kakukktojással, az egyetlen pozitívummal. Minden elnyomási, elhallgattatási kísérlet ellenére még van egy pici része a magyar sajtónak, ahol valós újságírói tevékenység folyik. Miközben a Habony-birodalom közpénzből finanszírozott hányadék…..
Blázser Bozsó 2016.11.16 10:25:39
@Tibi !: Korrekt.
Én mindent elhiszek. De most komolyan. Én tényleg elhiszem, hogy Rasi meg Pityu magánúton voltak Bahreinben. Nagyon is el tudom képzelni, hogy kikapcsolódni mentek, kipihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait. Azt is el tudom képzelni, hogy ilyenkor a kirendelt helyihülyékben felbuzog a gyáááj, ha…..
Örülünk, Vincent? Napi Brexit 2016.07.01 13:09:06
   Cecilia Malmström az Unió kereskedelmi biztosa elmesélte a BBC Newsnight-nak, hogy nagy a cicaság, minden szuppancs, csak a kereskedelmi tárgyalásokat nem kezdhetik el addig, amíg az Egyesült Királyság nem lép ki teljesen az Unióból. Nem elég ha bohóckodik egyet az ötvenes cikkellyel, nem,…..
A Trónok harca őrülten népszerű szereplője a W Magazinnak adott videóinterjúban mesélte el, hogy a Havas Jon-meghallgatása előtti este elment a csajával egy Mekibe, ahol összeszólalkozott egy faszival (a csaját kutyázta), és ő meg rendes úriemberként mondta neki, hogy akkor ebből verekedés lesz, de…..
White House spokesman Josh Earnest said he was unaware of Lazar's comments, but added: "I'm not sure they're worthy of a response."  (AP)..
Blázser Bozsó 2016.05.20 10:36:22
Itt vagyunk megint egy livebloggal, pucér emberekről, kendőzetlenül, muhaha. Az új posztok a szokásoknak megfelelően fent jelennek meg, a régebbiek lentebb, tessen görgetni. A múlt heti adás itt olvasható, itt meg pár kép a szereplőkről, mármint az eddigiekről:  szabóZ: A legnagyobb kérdés ugye…..
   "  Ha egy ember egy másikkal él együtt és nem akarnak gyerekeket, nem ápolja a több ezer éves magyar hagyományt, amelynek értelmében a férfi és a nő házasodik." (Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke a huszonegyedik század elején)      A Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai és…..
Blázser Bozsó 2016.05.02 19:54:04
2016-ra többen prognosztizálták, hogy a fémnyomtatás éve lesz. Fémből készülnek a legfontosabb alkatrészek közé tartozó rugók is. Eddig még nem foglalkoztak a nyomtatásukkal, ráadásul rengeteg fajtájuk ismert, és főként CNC-marással készülnek. A brit Airdale Rugók a…..
         A terrorvészhelyzettel kapcsolatos alaptörvény-módosításról szóló vita nem alkotmányjogi vita. Ha alkotmányjogi vita lenne, akkor nyugati államok hasonló alkotmányos passzusai és a velük kapcsolatos jogtudományi publikációk képeznék a diszkusszió gerincét, megszólalna a volt köztársasági…..
Az új esztendő első hírei közt van két érdekes: 1: Orbán disznómód küzd a jégen, 2: és vannak akik a "küzdelmi kottából" játszanak, mert lájkolják a mesteri művet amit a Tanító alkotott.   A lengyelek Fidesze (PiS) megtapasztalta már milyen érzés elzavarva lenni,…..
Blázser Bozsó 2016.01.03 21:22:57
VhhhrrrrMrrrrm!!!!! -Retyip vagyok az anatóliai juhászkutya! Aki a kerítésemhez közel jön azt előbb megmorgom, megugatom és ha kell az égről leharapom bassza meg! És nem kérek bocsánatot, bibi, nincs az az Allah akinek kedvéért megtenném, mert kemény vagyok, mint a kebabos fingszag…..
Fideszes körökben régi nóta, hogy ha valami szart csinálnak és az balul sül el, akkor azért a kommunikáció a hibás. Mert nincsen jól elmagyarázva a zembereknek a tökély, amit éppen kifejlesztettek netadótól útdíjig akármire. De majd most, most aztán a Miniszterelnöki…..
Nemzeti sport lett a plakáttépés, internetes mulatság a mémgyártás. A Kétfarkú - Vastagbőr kezdeményezésből pillanatok alatt összejött annyi, ami a kormánypártiak szerint egyenesen Guinness rekord: "Guinness rekord dől meg, mert két farokra ennyi pénzt két marokkal az…..
Blázser Bozsó 2015.06.11 15:28:52
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Azért a neten is találhatunk épp elég "szakirodalmat" a "megfarkalt" plakátokból is. :-)
FREEDEE BLOG Mr. Spock 2015.05.11 11:30:00
Februárban 27-én, 83 éves korában hunyt el Leonard Nimoy, amerikai színész. Ő alakította mindenki kedvenc Star Trek hősét, a különleges intelligenciával – és füllel – megáldott vulkánt, Mr. Spockot. Mr. Spock milliókat inspirált, a világhálón rengetegen emlékeztek meg…..
     Az történt, hogy a Magyar Televízióban valaki mondott valamit, ami nem egészen volt úgy. Hanem kicsit máshogy. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy két prímszámnak legalábbis van szorzata. Mi több, a kettő, a három és az öt valóban prímszám, továbbá még az…..
Blázser Bozsó 2015.05.07 13:19:56
@velőtanya: Mersenne prímről már hallottam, de tetszik ez a Fideszprím is. Nehéz lesz találni egy ilyet, de biztos megéri a belefeccölt munkát :-)
Egy olvasónk eléggé felbosszantotta magát a tegnapi matematikaérettségi után, hiszen a köztévé egy Lükő Gábor nevű okleveles matematikussal oldatta meg a feladatsort, aki viszont nem végzett igazán jó munkát. Itt a levél relváns részlete: Már a könnyű, első részben is…..
Varánusz 25 milliárd agymosásra? 2015.04.28 10:47:27
"az emberek fejében lévő képzetek alakítása még hátra van". - mondotta TündérLaca a hétvégén, és az emberek fejében lévő képzetek alakítására alkalmas 25 milliárdos kommunikációs pályázat már ki is van írva. Baszki, ezek gyorsabban lopnak, mint a félperces…..
Csodálatos történet esett meg a vs.hu munkatársával a Nagy Büdösben. Rendszerszolgákkal kergetőzés, kukkolás, besúgás, megelevenedett átkos rendszer, Rákosi és Kádár vigyorogva, elégedett arccal bámul fölfelé a pokolból. Szupertitkos kormányunk mellre szívta, hogy a vs.hu…..
Blázser Bozsó 2015.04.14 10:53:52
@Secnir: Pontosan! Az újságírónak egy taktikai atomfegyvere volt. Se perc alatt szétbombázhatta volna a kormányt egy ilyen húzással, bár én Lázárt kevertem volna bele. Vagy esetleg Semjén...
Blázser Bozsó 2015.04.14 11:21:44
@Secnir: Az már gyanús lett volna!
Vagy az a gyanús, ami nem gyanús ?
     A pribék csak pribék szeretne maradni, polgári gondolat mentén pribékző, pribékeskedő, pribékáló pribék, de most választania kell a lajospribékség és a viktorpribékség között.        Pénz az vagy a lajosmentén jön, vagy a viktormentén, pillanatnyilag ez a két…..
Blázser Bozsó 2015.03.07 17:06:06
@taga20: Szóról szóra ezt akartam írni!
Blázser Bozsó 2015.03.07 17:09:47
@ingyenebed: Azért az egészségért komolyan aggódhat, elvégre tűnt már el telefon is a lagziból, pedig biztos jól őrizték... és volt már olyan is akit a rák vitt el... bármi megtörténhet.
    Ezek ócska gazemberek. Lehet, hogy fenn tudják tartani a hatalmukat, lehet, hogy még évtizedekig a magyar nép nyakán fognak ülni, de attól még ócska gazemberek maradnak.         A Lánczi Tamás nevű ócska gazembert olvasom, aki elmagyarázza a többi ócska gazembernek, hogy…..
Blázser Bozsó 2015.02.25 11:25:15
@fortin2: Csak sajnos közben eltelik az egész életed, mint nagyapádnak!
Ezért kell tenni ellene most azonnal, hogy eltakarodjanak, és nem tétlenül nézni, várni...
Blázser Bozsó 2015.02.25 11:32:29
@Kettes: A fideszesek fele marad otthon !