Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FiloSzofi

35 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerző: LotteItt(hon) én. Megtehetnénk, hogy fogadjunk valakit, próbálkoztam is, de rendre azt vettem észre, hogy ugyanúgy végigtakarítottam a napot, mintha nem lett volna segítségem, ráadásul hol kávéval kínáltam, hol ebédeltettem az egyébként aranyos Sárikát. De az én…..
FiloSzofi 2011.12.19 09:30:00
Szerző: FiloSzofiElhatároztam, hogy a legközelebbi bejegyzésem nem a karácsonyról fog szólni, de mit tegyek, ha közben olyan hatások érnek, hogy muszáj beszélnem róla.Az indexen futottam bele EBBE a cikkbe, amely egy felmérés eredményét ismerteti. A felmérésben magyar felnőtteket…..
Szerző: FiloSzofiVasárnap mondta  a ministráns, aki a misén a hirdetéseket olvassa, hogy aki még nem volt egyetlen rorátén sem, az igyekezzen pótolni, és lehetőleg minden nap vegyen részt ezen a hajnali szentmisén.Na, erre felkaptam a fejem, hogy az ördögbe lehetne pótolni az…..
Szerző: FiloSzofiVasárnap mondta  a ministráns, aki a misén a hirdetéseket olvassa, hogy aki még nem volt egyetlen rorátén sem, az igyekezzen pótolni, és lehetőleg minden nap vegyen részt ezen a hajnali szentmisén.Na, erre felkaptam a fejem, hogy az ördögbe lehetne a pótolni?…..
Szerző: OnleányA blogon kialakult Peppa (de leginkább Daddy) pig kultusz betetőzéseként és levezetéseként a következő szerencsecsütörtökre különleges meglepetéssel készültünk.Eheti nyereményünk egy valódi, 3 dimenziós Daddy Pig !!!!!!!!!!!! Hajrá, lányok, kommenteljetek…..
Szerző: Onleányheti nyereményünk egy valódi, 3 dimenziós Daddy Pig !!!!!!!!!!!! Hajrá, lányok, kommenteljetek érte!Csak egy aprócska megjegyzés és Daddy pig a tied lehet Ha valaki elvesztette a fonalat, vagy csak most kapcsolódik be, annak pár szó a kedvenc malac családunkról.…..
Szerző: OnleányAmút héten felajánlott Skabski bort nyerte:abrakadabraGratulálunk! Kérlek jelentkezz az onleanytars(kukac)gmail.com címen! (A sorsoláshoz a random.org volt a segítségünkre,most nem volt kedvünk cetliket irogatni.)..
Szerző: FakirmaNálunk idén ilyenre sikerült a Karácsony-váró naptár. Nem mondanám, hogy egy esztétikai csúcsélmény, viszont olcsó, praktikus és egy-egy zokniban mind a négy gyereknek elfér a napi fogrontó-adag...
Szerző: FiloSzofi Egy olyan dalt mentek el ide a blogra, amit ebben a formában talán már nem lehet többet hallani, élőben legalábbis. Nézzétek el a változó hangminőséget, nem lehetett volna ehelyett egyszerűen egy másik számot választani, mert ami itt rögza ..
Szerző: LotteTíz esztendős főbérlőnk, a Heti Válasz. A lap indulásától fogva az újság körül kialakult szellemi műhely egyik vezéregyénisége Osztovits Ágnes. Ági az alapítástól együtt élt a lappal: vigyázó szemét mindig rajta tartotta, és finoman irányította, nevelgette…..
Szerző: FiloSzofiAkkor jöjjön a harmadik kismalac, aki nem örvendezett különösen ennek a hétfőnek, talán azért is konyult le szerzői mivoltában, mint zöld levélke az avar alatt. Betemetett, na.Pedig hihetetlen dús idők elé nézünk, ha az embert éppen békén hagyják az…..
onleány társasblog Jézus kisinge 2011.11.29 19:11:00
Szerző: FiloSzofiKicsit megkésve, de kikerültek a Jézusnak szánt ingek. Amúgy sem hemzsegtek volna a jópontoktól, és nem csak azért, mert nem voltak jók a gyerekek, inkább én nem voltam ott. Ahogy alaposabban utánagondoltam ennek, megint ugyanoda lyukadtam ki, hogy a szülők egyik…..
Szerző: FakirmaA Hurrá Hétfő heti muníció  részét pedig én igyekszem orvosolni egy kis gasztróval - hálából azért, mert rendes olvasóként szép csendesen üldögéltek a gép előtt, s nem követelőztök holmi heti programok után. Mivel úgy sincs semmi értelmes…..
Szerző: LotteHétfőn egy igazi világsztár volt Budapest vendége. Az e heti Hurrá, hétfőben neki örülünk:Fotó: Csillag PálMeghatottsággal, várakozással és sok illúzióval érkeztem Budapestre, életem első magyarországi fellépésére” – mondta Juan Diego Flórez, a perui…..
Szerző:  OnleányAz Onleány Társasblogon a Szerencsecsütörtök játék keretében felajánlott nyereményeket sorsolunk ki.Árpi rizlingje 2009.Ezen a héten egy palack minőség bor, a Skrabski Pincészet: Árpi rizlingje, 2009. keres gazdát.Az eddigi tapasztalatok arra indítottak…..
onleány társasblog Irma pityog 2011.11.27 20:43:00
Szerző: Fakirma Ne kapjatok frászt, nem egy újabb tragikus sorsú hősnőt ajánlok figyelmetekbe, a címben szereplő pityogós Irma bizony én vagyok. A hétvégén a pereputtyal szalagavatón jártam, ami önmagába véve nem nagy esemény, még a magunkfajta mutogatásra alkalmatlan…..
Szerző: FiloSzofi - "fogatlan gyerekek vigyorognak egy szakadt fényképen, nagy bandázások a nagymama vidéki otthonában, fogadalmak, vérszerződések és árulások, játékcserék és összeveszések..." Lotte - Unhatatlan uncsitesókLotte, nekem az jutott eszembe, hogy talán mindez meg…..
Szerző: LotteElső vagy másodfokú? Hangzott annak idején a gyakori kérdés. Nem, most nem korrupciós ügyek bírósági döntései fokaira gondolok. Az „uncsitesóság” mára kiveszőben lévő rokonsági formájára.Nekem sem volt sok. Emlékszem, voltak, akik tíz fölötti számmal…..
Szerző: FiloSzofiKoszorú II.- MackósKoszorúalapra ültetett mackók (hosszú gombostűvel, hústűvel rögzítve - horror!). Ölükben egy parafa edényalátét, arra erősítettem a mécseseket, szintén gombostűvel.Egy csíkos sál öleli őket körbe. Sál nélkül: Lábikók, avagy…..
 Szerző: FiloSzofiMi is készültünk itthon Colette játékára, leadások ide vagy oda, az nem lehet, hogy csak mi maradjunk ki. Mióta beköszöntött a hideg, én legszívesebben egy nagy kötött norvégmintás kesztyű lennék, ezt az életérzést nem tudtam levetkőzni a koszorúk…..
Szerző: FiloSzofiKezdek úgy lenni a zenével, mint az étkezéssel. Egyrészt elsorvadok nélküle (zenei elhízás van-e), másrészt már rég nem a besorolás, hanem az alapanyag számít.Most egy mezőségi népdal tölti be a fejem, több változatban is mutatom, mindkettő másért…..
Szerző: FakirmaAz én ultra bölcsész agyammmal aztán tényleg teljes homály az ország és a világ gazdasági-politikai-mittudomén-micsodai helyzete, s jobban fáj, ha a szomszédasszony leminősíti a vadiúj csizmámat (ami nincs, mert közgazdász Ember szerint szarban a haza), mint ha az…..
onleány társasblog 2011.11.25 11:54:00
Szerző:..
Szerző: LotteNem stílusom a címben idézett felkiáltás, de az újbóli leminősítéssel kapcsolatban nem találok ennél tömörebb kifejezést a bennem forrongó indulatok ábrázolására. Ez pedig egy hirtelen haragból elkövetett bejegyzés lesz, és állok elébe az összeesküvés…..
Szerző: OnleányKedves olvasók! Ne ijedjetek meg az egyre gyarapodó fekete kockák láttán, csak egy kis műhiba tünete, bent felejtettük a csavarhúzót a motorban.Az történt, hogy egy YouTube-feltöltés során rosszul adtuk meg a google fiókunkhoz tartozó születési dátumot. A…..