Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vigyorix

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az „ősidőkben” (ez esetünkben 1999-et jelenti) a Microsoft alapítója írt egy könyvet, amiben egyebek mellett lefestette, milyennek látja a jövőt. Miközben nyilván sok olyan jóslata volt, ami nem vált be, most lássunk hét olyat, ami gyakorlatilag megvalósult...
vigyorix 2017.07.12 19:36:54
@bgp: Szeretnék akkora lúzer lenni mint Gates...
Mézes macska Ropogós répafasírt 2017.06.10 17:30:00
Hozzávalók:30 dkg sárgarépa (tisztítva)10 dkg apró szemű zabpehely1 tojás1 fej vöröshagyma2 cikk fokhagyma3 evőkanál zsemlemorzsasó, bors1-2 teáskanál pirospaprikazsemlemorzsa a hempergetéshezolaj a sütéshezA répafasírt íze valóban hasonlít az igazi húsos fasírthoz, ezért…..
vigyorix 2017.06.12 05:22:54
@élhetetlen: Bezzeg szegény csirke embriót azt nem sajnálja (valahogy a tojást egyik "húspotló" recept sem kerüli meg).
Eldőlt, hogy a két elődöntő második ádásából melyik az a négy előadó, aki csatlakozik az előző négyhez, hogy végül a döntőben dőlhessen el, ki indul az idén Kijevben megtartott Eurovíziós Dalfesztiválon. A mostani dalok egy fokkal jobbak voltak, mint az előzőben, de azért erősen furcsa, hogy néha…..
Kihaltak a gőzmozdonyok a budapesti pályaudvarokról. Budafokon extra szolgáltatásokkal várták az új lakótelep lakóit. Épült már a körszálló, a Hungária felüljáró és a várbéli könyvtár is. Erről írtak ötven évvel ezelőtt. Február 2: Fényújság készül a Blaha Lujza…..
vigyorix 2017.02.05 05:03:03
A törékeny és csodaszép hanggal megáldott énekesnő, Harcsa Veronika őszinte híve a Nirvanának, egy berlini fellépésén egy fúvós quartettel a Heart-Shaped Box című számot adta elő. Nem is akárhogyan: lúdbőröző feldolgozás, komor, kísértetiesen szép.  ..
Olyan pofonegyszerű a Fidesz médiastratégiája. Ennek egyik eleme Nógrádi György és a hozzá hasonló gumigerincű álszakértők megszólaltatása, akik alátámasztják Orbán Viktor minden cselekedetét és legitimálják az őrültségeket. Meg a lopást. ..
vigyorix 2017.02.02 04:33:35
@karandash: Jézus isten.... Fordulj orvoshoz! Mondom ezt úgy, hogy a menekültek (szándékosan nem migránst írtam) kérdésében Orbánnal egyet értek, de ahogy ezt a kérdéskört találja az Magyarországra (és a magadfajta polgárokra) romboló hatással van.
Az egyik egészségportál a nemrég közzétett egy összefoglalót az egészségügyi pénztár számára 10 legköltségesebb megbetegedésről. A listából 7 olyan betegség van, melyben az életmóddal kapcsolatos tényezők dominánsan meghatározók, vagyis az életviteli szokások módosításával az adott megbetegedések…..
A Megasztár negyedik szériájának győztese most éppen a The Voice című tehetségkutatóban vitézkedik, és a magyar idő szerint kedd hajnalban befejeződött párbajkört is túlélte, mit túlélte, simán továbbjutott. Egy Cassandra Robertson nevű nővel közösen énekelték a Nobody…..
vigyorix 2015.10.20 10:54:53
@Norx: :-)))))))))
A Sztárban sztár idei évada is a harmadik adásra állt bele abba a mederbe, amiben innentől kényelmesen érzi majd magát a műsor, és ugyan az első két (de főleg az első) varázsát nekem nem tudja egyelőre visszahozni, de stabilan a legszórakoztatóbb műsor a tévében a Gyertek át…..
vigyorix 2015.10.12 09:03:48
@savrola: Unalmas életed lehet szegénykém.... Lazulj kicsit! Ez ökörködés semmi más!
Ha mégegyszer meghallom ezt a panaszt, valakit le fogok okádni, mert ez egészen egyszerűen gyomorforgató. Tisztázzunk valamit: nincs olyan, hogy szexmegvonás. Olyan van, hogy nincs kedve valakinek dugni veled. És ha ennek ellenére valamiért mégis hajlandó, azt te mégis hogy akarhatod? Hadd…..
vigyorix 2015.07.13 19:18:41
@Quadrille Lobster:

Ha csak a mások iránt érzett nagyfokú empátiád miatt ilyen erős az érzelmi töltet akkor elnézést kérek a feltetelezésért, hogy érintett vagy a témában... Nekem a sorok közt így jött le.... Ezek szerint nem tudok jól a sorok között olvasni! :-)
PszichoBeauty Variációk bőrre 2015.04.09 05:01:21
A tavaszi trendek között még mindig tartja magát a bőr, no meg nekem akkora kedvencem ez az anyag, hogy divathullámoktól függetlenül ragaszkodom hozzá. Ez vonatkozik az idei téli kedvencemre, a szőrmére is, de annak már leáldozik az aktualitása szerencsére az egyre emelkedő…..
PszichoBeauty Inspiráció 2015.02.17 05:00:00
Itt a képi inspiráció a rebellis grunge stílushoz ahogy én látom és ahogy én viselném. Így is lehet lázadni. Képek: Chicisimo, Pinterest Nyáron Melegben Stíluskeveredésben Nadrágos Military Elegáns Bőr Vörös kockás Sapis Szörmés Szép napot…..
Vajon milyen érzés lehet nap nap után arra ébredni, hogy ha nem hozol meg egy bizonyos döntést sok évvel ezelőtt, ma 40 milliárd dolláros vagyonod lehetne? Nos, Ron Wayne, az Apple harmadik alapítója elárulja. Szavazz ránk a Goldenblogon az Életmód kategóriában! Előre is…..
vigyorix 2013.08.12 19:00:17
Tegnap nagy csinnadrattával bejelentették az átszabott, új iOS-t. Nem akarok belemenni a részletekbe, de azt gondolom, kevés olyan újítást hoztak be a rendszerbe az almás fejlesztők, amitől bármelyik android-tulajt elkezdené enni a sárga irigység. Mindenesetre valóban kicsit…..
vigyorix 2013.06.12 06:40:45
@uki: Nem fröcsögök, használom...és tapasztalok
(prémiumkategótiás és nem 20k-s telefonon) és elmondtam a véleményem. Kicsit olyan ez a erre tölts le egy appot filozófia mint az utólagos szivargyújtos ülésfűtés a kocsiban. Melegíti a segged ugyanúgy, de valahogy nem ugyanaz. Ennél szemléletesebb nem tudtam lenni...
"A Pannónia Filmstúdió legújabb, egészestés rajzfilmje, a Hófehér, melyet Nepp József, tervezett és rendezett, és Romhányi József írt, első látásra meghökkentett, és most töredelmesen be kell vallanom, hogy nem is értem! Nem értem sem az alkotói szándékot, sem azt, hogy…..
Abszurdisztán Miben lehet bízni ? 2013.04.23 07:29:30
Annyira jól szórakozom.... ( mosolygok )A baloldal elkeseredett, nagyon... Bajnai nem akarja, nem akar azonnal összefogni, már a DK elnöke is aggódik, mit aggódik szinte sír.... ( röhögök )Pedig ugye csak arról van szó hogy egy asztalhoz üljön le Bajnai és Mesterházy, egyébként…..
Elérkezett az idő, hogy több év személyes tapasztalatát összegyűjtve és rendszerezve lerántsam a leplet az ügyfelekről, személyiségükről, és bemutassam a főbb típusokat sablondumájukkal és gondolkodásmódjukkal együtt. Te melyik típusba tartozol? Magadra ismertél? A kifogások mindig ugyanazok. Az…..
vigyorix 2013.04.20 21:52:38