Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wagner úr

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is megrendezték Val di Mello-ban a világ legnagyobb boulder találkozóját május 6 és 9 között. A rossz idő ellenére 1900 regisztrált mászó jelent meg, olyan nevek mint Iker Pou, Killian Fischhuber, Adam Ondra. Videó egyelőre nincs a versenyről, de részletes beszámolót…..
Ma van a holokauszt áldozatainak emléknapja. Nem szeretem a holokauszt-megemlékezéseket. Több okból sem. Legfőképpen talán azért nem, mert elképesztőnek, döbbenetesnek, emberi mivoltomban mélységesen sértőnek találom, azt a katasztrofális önfeladást, amivel a zsidók…..
Geekblog A Boy and His Dog 2010.01.06 12:00:00
POSZT-APOKALIPSZIS MOST! - SOROZAT, 3. Harmadik világháború? Már rég unalmas! Negyedik világháború? Na, az már valami! A műveivel egy egész rakás sci-fi díjat besöpört Harlan Ellison (többek közt az ő munkája minden idők egyik leghíresebb Star Trek epizódja, a The City on…..
wagner úr 2010.02.19 00:00:00
- Hiába dizájnos a konyhád, ha romlott halat sütsz benne. - mondta Leo Hillinger, az egyik legnagyobb osztrák bortermelő, majd csattanósat köpött az asztalivázába. A burgenlandi borász büdös halas hasonlatával azt az egyszerű elvet kívánta szemléltetni, hogy a jó szőlőből jó…..
wagner úr 2010.02.13 14:19:05
A Massive Attack Teardrop című dala véleményem szerint a legnagyobbak közé tartozik. Én azokat hívom "nagyok"-nak, amik hatással vannak az emberre, akár észreveszi, akár nem. A dalszöveg kellemes, a dallam zseniálisan egyszerű és imádnivaló, az előadásmód pedig…..
 Nehéz ennek így neki kezdeni. Gondoltam pihentetem egy napig hátha valami jobb fog kisülni ebből, de előre is bocs, ez nem jött össze. Nem tudom, hogy az érdektelen és béna jelenetek random egymás mögé dobálása, vagy Federer szervájának erősségével a pofánkba vágott…..
wagner úr 2010.02.06 18:44:02
@Dr Genya: ez egy zseniális mondat volt.köszönöm
Szombaton 13:00-kor megnyitott Budapest új mászóterme, a spider club. Természetesen elmentünk megnézni, hogy mit építettek budapest szívében. Vártak minket, így fotó és videó is készült a teremről. Sokan jöttek el a nem hivatalos nyitásra, és hamar birtokba is vették a terem…..
Előzmény: Dolgok, amiket illik utálni I. : Hajítófa A másik dolog, mint ahogy előrejeleztem, tömény politika. Az MDF-SZDSZ kapcsolatról volna szó. Ez az a téma, amiről szinte kivétel nélkül mindenkinek rossz véleménye van mostanában, majdhogynem azt mondhatnám: pártállásra…..
wagner úr 2010.01.27 00:25:48
@TaTa86.: ez a ház hasonlat nagyon találó lett,kiegészíteném még annyival ,hogy az LMP pedig az ,aki úgy akarja a házat felújítani hogy az ne rohadjon szét megint(egyrészt a tiszta kezes politikával , másrészt ugye az szoc-öko párt vonallal)
Ahogy ígértem itt vannak az Everest Boluder Jam képei. Pár szó a rendezvényről: Látszott, hogy az Everest valami újat akart hozni az átlagos versenyek borította hétvégékbe. Volt poló, zene, zsíroskenyér és voltak versenyzők is. Meg az új felfogás, hogy 50 út, 3óra, és…..
economy Akkor egy kis LMP 2009.11.26 13:07:00
A legútóbbi blog-trend elemzésem nyomán elkövettem azt a hibát, hogy nem vettem figyelembe az LMP-t hiszen már a google kereséseknél csúnyán elvéreztek. Ha egy picit továbbmegyünk láthatjuk, hogy az LMP legalább blogok szintjén picit láthatóbb. Ugyanakkor érdemes megjegyezni,…..
Hálát adok annak a jóravaló és korszerű embernek, aki a hét elején voltam. A gyűjtés bekészítve előre, így míg most másnaposan bóbitázom, ti zavartalanul klikkelhettek.- Fuxos Gyuszi- Tenger mossa- A strand- A tenger- A boszorkánynagymester- Melege volt- Jó nagy verés- Domboris-…..
wagner úr 2007.11.29 22:41:37
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=10638034
öt szeretném megosztani az emberiséggel.én cimű kép.