Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krisanty

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beavatunk a titokba, hogy mostantól csak kifogástalan önarcképeket készíts!..
krisanty 2018.04.16 21:31:40
@antisocialnetwork: a dolgok már csak ilyenek , meg kell tanulni őket .. az előbb húzogattam jobbrabalra a tindert , látható volt h sokan nem tudják magukat előnyösen lefotózni XD .. nincs ezzel semmi baj , ha a posztoló igy átfogja .. akinek segit segit , mások csak legyintenek vagy fanyalognak... sőt hozzáteszek én is .. : ha mosolyognál a képen , szoritsd a nyelved belülről előre a fogsorodhoz , úgy igazibbnak tűnik a mosoly . a fészre meg ne posztolj , inkább gyorsan töröld
Olyan ez a játék, mint a "lopnak, vagy nem lopnak" című össznépi társas, melyben a Forrest Gumpok  diktálnak nekünk. Azok, akik a legutóbbi hvg -n bemutatott videón hőbörögtek azon, hogy állítólag hamarosan bevezetik az arab számokat az EU -ban. Micsoda szemtelenség, amikor nekünk ott vannak a jó…..
krisanty 2018.04.12 12:06:39
@$pi$: tucatnyi anomália és mind egy irányba mutat .. talán nem olvastál ujságot a napokban ? talán nem minden tévedés , minden hiba az állampártot erősitette és nem forditva ? bbff biztos kamu , vetted a fáradtságot és ezt begépelted ide ....hm hogyismondjam ...ez már egy fél jellemrajz , de érvnek kevés amig nem mutatsz valami olyat hogy kérem ez nem igaz , nézd dik emitt is hibáztak és ez a hiba a fijataldemokratákat gyengitette .. volt ilyen ? akkkor elő vele csillagszem ..
krisanty 2018.04.12 13:09:47
@ljubityel: olvasom amit irsz ... akárhogy csürömcsavarom ez a nagypártnak kedvez ... ha picit sok lett volna az extra szavazat nem is létezne ellenzék .. nem mintha amúgy létezne persze .. a ljubityel nem ilyen fotóapparát amúgy ?
A legtöbb korrupciós ügy kapcsán felfoghatatlan mennyiségű pénzről van szó, és Esőember legyen a talpán, aki el tudja dönteni, hogy csak a Fidesz által sportra költött 1475 000 000 000 millió Forint vajon hány százaléka volt zsebpénz a haveroknak. Szerencsére olykor-olykor akad egy nekünk halandó…..
krisanty 2018.04.06 14:20:13
@Muad\\\'Dib: brigád ? mire gondolsz ? amikor jön egy jólfésült figura egy X6ossal egyeztetni , késöbb meg néhány szakadt figura hónapokig szerencsétlenkedik , téged meg jól lehúznak ? ? komolyra forditva : tavaly csináltam néhány barátommal hasonlót . uj tető , és födém is volt , bár az épület kicsit kissebb .. nem ment el rá három milla ... de ez tökmindegy .. egy vállalkozó vastag profitjával , és kurvasok járulékkal együtt is bőven tiz milla alatt kéne lennie .. nyilvánvaló
krisanty 2018.04.06 14:38:36
@halaloszto: igy van .. itt állt a szerkezet, ez csak egy szimpla felujitás .. nyolcvan milláért palotát veszek az oszág bármely részén
RTL Klub, Comedy Central, Sport TV, AMC, TV Paprika. Ezeken az adókon biztosan futnak a független, szavazásra buzdító szpotok. A 2018-as országgyűlési választás kampányába - eddig szokatlan módon - a televíziós csatornák is beszálltak, hogy arra ösztönözzék nézőiket, éljenek alkotmányos jogukkal, és…..
krisanty 2018.04.03 10:49:15
@Mr. Cobb: senki se állitotta ezt ... csak menjen el szépen mindenki szavazni .. ugye nem baj ?
  Orbán Viktor idei húsvétja elég jól megmutatja mi a tétje az április 8-i választásnak. Nézzük meg kronológiai sorrendben, hogy miniszterelnök miként mélyült el Jézus mártíromságában, és tapasztalatait mennyire használta arra, hogy jobb emberré váljék.   Nagypéntek: Orbán Viktor reggel a…..
krisanty 2018.04.03 09:40:45
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: neked elment az eszed az már biztos XD ki az a mi ? ki az a ti ??? válaszolj valamire értelmesen te sügér ... kik azok a ballibák ? az ápolónők ? a tanárok ? a diákok ? a szegények ? a közmunkások ?? tudod én itt élek magyarországon .. bárkit megkérdezhetek a problémáirol.. nem fogom a balliba szót hallani .. az emberek 99%a nem is ismeri ezt a szót ... ugass csak ! még polgárháborút szitanál onnan bolgáriából .. gondolom nem a saját érdeked .. az meg hogy minden kritika fizetett most már szánalmas lassan ... ha kimegyek az utcára és hallom ahogy az emberkék beszélgetnek és gondjaik vannak azok akkor szinészek , fizetett statiszták ?? vagy hogyan képzeled ?
krisanty 2018.04.03 10:18:54
@Könnyen elkaptuk, uram!: a kontraproduktivitására már én is utaltam , ezek szerint más is igy látja .. dehogyis sohase húznám fel magam ilyesmi miatt , az csak az irásjelhalmozás miatt tünhet XD ..pontosan tudom micsoda birka .. néha csak úgy kommentelnék vmit , de jobb ize van akkor már neki válaszolva ugyis első , és akkor ő válaszol valami teljesen másra , és festjük a falat .. szerintem mulatságos .. ballibageddon bazki!! lehet mostanra már komolyan gondolja , vagy nem is tudom ..
krisanty 2018.04.03 10:27:37
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: öt egymás után elég lesz ? gondolj azokra is akik függöleges monitort használnak ...
A propaganda nagy részét már megszoktam, egyre ritkábban tudnak tényleg már meglepni. Egyetlen műsor van, ami frusztrál, ez pedig a Bayer-Show. De nem is Bayer Zsolt személye, vagy a notórius kurvaanyázásai miatt, azt sajnos meg lehet szokni, hanem az önhazugság miatt, amit a műsor formátuma és…..
Furcsa dolgok történnek ezekben a napokban a világ legkülönbözőbb pontjain. Kim Dzsongun 2011-es hatalomra kerülése óta először hagyta el Észak-Koreát, hogy páncélvonattal Pekingbe látogasson. Nem csoda, ha tátva marad a száj, hiszen a saját rokonait is reggeli előtt akasztató diktátor meglehetősen…..
krisanty 2018.03.31 19:24:23
@taga20: kettőezret mondott a vezérürü .. most már csak ötszáz ? mér lett kevesebb ? miféle ellenség az ilyen csak úgy eltünik ... kéne valami kézzelfogható XD
Utazom a taxiban a televízióba, a sofőr kérdezget a pártokról, majd rákérdez kire szavazzon? Hát aki szimpatikusabb! De mégis? Mondjam meg neki, ő arra szavaz, akit én mondok. Ez csak egy történet a sokból, de tudom, nem vagyok ezzel egyedül a kollégák közül...
krisanty 2018.03.27 14:57:36
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: itt is első vagy ? jól nyomod .. honnan váltanád le a ballibjeidet ?? ez zavaros .. tudod a ballibek a fiatalok .. és az idő csak egy irányba megy ... nem kell tovább magyarázni ugye ? a cikk amúgy jó .. el kell távolitani ezt a kormányt , mert nem a lakosság érdekeit szolgálja .. nem kell valami oriási koncepció , vagy jövőkép , vagy mesterterv ... dehogyis .. egyszerűen a jelenben és a valóságban kellene élni .. azzal amink van .. nem pedig eladni a lakosságot alacsony hozzáadottértékü munkákra , világbajnok adókkal .. a sokat szidott multik meg alig adóznak és lehetőségük van azt a keveset is közvetlenül a fociba önteni .. ez szerinted a magyar emberek érdeke .. mások szerint meg nem .. főleg azok gondolják igy akik itt élnek és esetleg nem eltartottak ..
krisanty 2018.03.27 15:22:42
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: ez csak definició kérdése .. de a lényeg .. a fiatalok semmit sem látnak a fideszben .. meg sem próbálja megszólitani őket a fidesz .. és ez baj
Bár az ötlet, hogy öregembernek kiadva magam jussak el olyan pontjaira az internetnek, ahova soha nem szerettem volna, nem tőlem jött, hanem Hanula Zsolttól, de jócskán megihletett és kicsit kifordított formában ezúttal a méltán híres, de többségében zárt facebookos Fidesz-csoportokba próbáltam…..
krisanty 2018.03.20 15:50:54
@szabojanos002: nem látok más üzenetet a fidesztől ... migráns. ennyi .. lefutott egy xszázmilliós plakátkampány a fidesztől .. egyetlen üzenetre emlékszem csak .. migráns . soros terv ... nosza egy sansz győzz meg te is ! mutass bármit ahol a határokon kivül , netán eus szinten megemliti a sorostervet a vezér . hogyan harcol ?
krisanty 2018.03.20 16:44:04
@szabojanos002: no itt sok mindenben igazad van . bár arra a táborra nem sok pozitiv jelző van .. nemzetieknek hivom öket olykor XD .. na de csináljunk megint egy mérleget : aki nem fideszes az libsi , hazaáruló , sorosbérenc satöbbi ... folytassam ? és mindez a kormány szájábol is .. ellenzéki politikus használja a birka szót ? ez is itten van még kérem ..
krisanty 2018.03.21 02:15:34
@szabojanos002: te tényleg felvetetted hogy beszélni , kommunikálni kellene ?! feltünt hogy bármit mondanak , valami másra válaszoltok , tereltek ? feltünt az hogy a legfelső szinten is el lehet intézni bármit úgy hogy : nem , mert soros ?! érthető ha kissé fusztráltak , dühösek az emberkék nem igaz ? nincs jól ez igy .... és csak halmozódik , halmozódik .. ki tudja mi sül ki belőle ...talán tényleg ideje lenne igazából kommunikálni ... de ez egyáltalán nem a jelzőkre vonatkozik .. ideje lenne ha a valódi problémák uralnák a közbeszédet
Tisztában vagyunk azzal, milyen fontosak a választások? Szeretnénk saját életünket szabadon irányítani? Szeretnénk, hogy ne egyetlen jelöltre lehessen leadni a voksunkat?  Szeretnénk, ha ez így is maradna? Hát, akkor ébresztő!  Ébresztő, magyarok! Ha eddig legyintettél, és azt mondtad, úgysem…..
krisanty 2018.03.20 17:38:49
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: már mondtam neked : akit ballibnek hivsz az a fidesznyikek unokája , gyereke.. ne söprögess má bazki kinek jó ez ?
  Már két éve, hogy önkormányzatunk úgy döntött, hogy szeretne bekapcsolódni Európa vérkeringésébe. Ezért rendszeresen részt veszünk különböző közvetlen EU-s pályázaton. Néha pályázóként, néha projektpartnerként. Ezért pár napja Brüsszelben voltam egy háromtagú küldöttség élén. Egy olyan…..
krisanty 2018.03.20 11:09:31
@EU zászlót mindenhova!: a választás nagyon fontos igen !! szerinted nem fog ez a migritéma kifújni addigra ?? ha igy túltoljátok miközben sehol egy migráns ?! bekajáljam hogy a kerités túlfelén hordák akarnak betörni mert hallottak a bérszinvonalunkról meg a közmunkaprogramunkról ,és a szociális hálónkról ?! nem hihető .. viszont a magyarok menekülnek innen és bizony az értelmesebbje megy el .. ha igy folytatódik egyszercsak körülnéztek és hopi ! a ratkó-generáción , és a cigókon kivül mindenki lelépett .. ugyanis akiket libsiztek .. azok a saját fiaitok unokáitok !!! akik kifizetik az egész életeteket és cserébe csak adósságot és terheket kapnak jövőkép nélkül.. és ez fontosabb mint a náci ugatás..
krisanty 2018.03.20 12:45:45
@megvagyhadnagy: aha ... mert az értelmesebbjének nincs nyelvtudása , meg értékteremtő képessége ... és az értelmesebbje beéri akkora fizetéssel amiből csak tengődni lehet .. lépj ki az utcára ! kátyúk , kutyaszar , homályos ,rémült üveges tekintetek mindenhol .. világbajnok adók amiket nem igazán arra költenek amikre fizetjük .. semmi se müködik csak a lopás , meg a gyűlölködés .. de van akinek jó ez .. de éppen ők nem elég jók hogy külföldön helytálljanak .. jó nekik itt a bűzös akolmeleg XD és jól van ez igy .. a többiek had menjenek egy jobb életért .. mert ideologiákból nem lakunk jól .. itt pedig megoldják ugyis valahogy .. most olvasom visszarántják a nyuggereket melózni . nem is lesz más választásuk .. már most sincs .. az elöbb voltam egy takarékszövetkezetben közös költséget befizetni .. na: odabenn az átlagéletkor 70 felett volt . regisztrálnom kellett(!) kilenc perc , összesen tizenegy aláirásom , és két pultnál is voltam !! közben feltettek egy ilyen kérdést is : "van önnek köze az egyesült államokhoz ?" mindezt a közösköltséghez bazki !!! eközben hallom az irodából kihallatszó beszélgetést az irodista nyanya mindn mondatban őőőzött .. nem tudott beszélni gondolom alkesz .. ők lennének a java és akik elmennek az alja ?!? jóó ... hiszek neked XD
krisanty 2018.03.20 13:25:11
@megvagyhadnagy: de összefügg .. mindenki azon panaszkodik nem talál épkézláb munkaerőt .. az e46 320d huszéves autó jellemzően 4-500e kmvel .. szereltesse meg olcsó a csapágy relative , csak sok kell XD .. én is külföldön dolgozok , és odakinn vásárlok , és tankolok . szolgáltatás jellegű dolgokat pedig itthon . mindenki igy tesz aki megteheti .. nincs itt semmi látnivaló ..
Az elkövetkező 80 évben kétmilliárd új otthonra lesz szükség. Az évszázad végére ugyanis a világ népessége a felével nő majd, olyan lakhatási válságot generálva, amit már most el kell kezdeni kezelni...
krisanty 2018.03.20 12:16:26
@karandash: ez kicsit olyan mintha magaddal beszélgetnél :) .. és ráadásul a cikket sem olvastad el ez nem is erről szól XD mi a baj srácok ?! mi ez a fusztrált gyűlölet ?? már ne is lakjanak az emberek sehol ? amúgy meg a cikkhez: a magyarokat ez nem nagyon érinti mivel a lakások, házak több mint harmada üres.a népesség meg gyorsan csökken . a nyugati szélen épülnek lakóparkok az ausztriába ingázóknak , a többi pedig az enyészeté..
Adott egy lepukkant település, amely büszkén hirdeti, hogy elnyerte a városi címet és rangot. Ez idáig tök jó. Hamar felhúzták a városi sportcsarnokot, a városi műfüves focipályát, no meg a "Köszöntjük Városunkban!" táblát is. A beígért városi bölcsődének viszont nyoma sincs... Nevezhet nyugodtan…..
krisanty 2018.03.20 11:50:14
@arabok balrol: hülye!
Kedves Betti, Gyuszi, Gabi, Feri, Peti, Andris, Lali és mindenki, aki ellenzéki pártvezérnek csúfolja magát (külön köszöntöm Lévai Katit)! Ígérem, nem leszek hosszú, hiszen most a korteskedés közepette nincs időtök úgysem hosszú monológokat olvasni. Azért írok, mert a nép egyszerű fia-lánya úgy…..
krisanty 2018.03.17 06:08:26
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: két tucat ismerősöm is van akik a harmincas negyvenes éveikben idén fognak először szavazni ... tetszik ?? sose hallottam tőlük brüsszelt vagy sorost .. a gyerekek jövőjét , a korrupciót , a világbajnok adókat a semmiért . ezeket inkább .. amúúgy ...... mondok neked valamit : bámulatos a tevékenységed de : az olvasni tudó emberre nincsen semmilyen hatással . az ilyen mantrázás inkább a tévénézőknek való .. ez a birka brand amúgy találó . mint egy nyáj vagytok másfélmillió öregember akik egyszerre ugyanazt ugyanúgy gondolják .. egyszerre vesznek 180 fokos fordulatot pl. ruszkitémában ha a vezér is fordul .. ez az egész .. késöbb könyveket fognak irni róla tuti benne leszel .. folytasd csak , szórakoztató :)