Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZolaTeso

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudom, miért nem került elő eddig több félrefordítás a Rém rendes családból (Married with children) - négyet találtam csak eddig a blogon. Amikor néztem a sorozatot, nekem úgy tűnt, van benne bőven.Arlene (update: RJB!) beküldése:Marcy a bíróságon, tanúként kihallgatva.…..
ZolaTeso 2009.09.30 11:17:42
Szerdára a Szingapúr-balhé eddig ismeretlen részletei szivárogtak ki a Motorsport Világtanács hétfői üléséről, ahol eltiltották a Renault-főnököket, de megkegyelmeztek az istállónak és Nelsinho Piquet-nek.Az autosport.com és a gazzetta.it is úgy értesült, az FIA-nyomozás és…..
Az idei Critical Mass legfőbb érdekessége az volt, hogy rendőrök büntettek meg néhány lámpa nélküli biciklistát, és másik néhányat, akik piroson mentek át. A rendőri fellépéssel egyébként nem is lehet vitatkozni.   A mostani demonstráció lényege ugyanis nem a…..
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
Octavia sokkal bátrabb, mint akár a Homár, akár egy tigriscápa, akár Chuck Norris: nem elég, hogy képes volt öt azaz 5 forint borravalót adni egy pizzafutárnak, még ő van felháborodva, hogy a futár ezen dühöngött, és képes anális kínzással fenyegető levelet írni az Il…..
A Zugügyvédnek az alábbi ügyet  egy híres-hírhedt blogger bejegyzéséből küldték át, mindenképpen jogi csemege, és ezért ne politikai szemszögből vizsgáljuk. Érdekes a felperes gondolkodásmódja, gondoljuk végig, az analógia alapján milyen jogi konzekvenciája lenne annak,…..
Lőrincz Lilla és Borsos János képzőművészeket a jelek szerint a nyomasztó helyzetek motiválják. A legtöbbünket a blogposztokat követő kommentek kilencven százaléka egyszerűen csak elszomorít. Vagy erősíti a meggyőződést, hogy sokak számára vonzóbb és egyszerűbb az…..
David Lynch a tőle megszokott, elvárt, avagy a tömegek által presszionált stílusban rendezte be a párizsi Galeries Lafayette kirakatait. A vásárlási attitűdökre gyakorolt hatását nehéz megjósolni, az biztos, hogy hír- és kampányértéke van. Hajtás után további képek, a teljes…..
ZolaTeso 2009.09.11 18:46:46
Biciklivel a közlekedési szabályok betartása gyakran indokolatlanul hátráltatja a haladást, néhol veszélyes is. A biciklisek száma gyorsan növekszik, viszont az infrastruktúra fejlődésének tempója ettől messze elmarad, így rengeteg öntörvényű kerékpárost látni az utakon.…..
ZolaTeso 2009.09.06 16:43:47
  Nem kívánok n-edik vértől csöpögő anyagot írni arról, hogy mi is a szlovák nyelvtörvény lényege, oka, szellemisége, értelme, stb stb. Már én is unom. Csak akit érint, az nem unja. Így végül is én sem..... Hát akkor, írjuk ki mi bensőnket nyomja.De azért…..
Szantaii fedőnevű munkakerülőnk ajánlotta a Fig. 8-at, és nagyon jól tette, mert az utóbbi idők egyik legszebb játéka. Főhősünk egy biciklista, aki Terézvárosba indulna, de eltéved, és Tervrajzvárosban találja magát. Innen kell kijutnia úgy, hogy elkerül minden fekete vonalat,…..
Amíg szeretett cégem nem költözött Újpestre, nem gondoltam, hogy van olyan zónája Budapestnek, ahol rákészülés nélkül leforgathanák Tarkovszkij nyomasztó Stalkerjét. Mivel a nagyjátékfilm-forgatások jelentős bevételt jelenthetnek mind szűkebb, mind tágabb pátriánknak,…..
Mandiner blog Az igazi Fico 2009.08.25 12:01:00
    Ma reggel rájöttem: Robert Fico nem más, mint Suggs, a legendás Madness zenekar frontembere. Anglia vicces ska bandája harminc éve ír bolondos slágereket, amiket dzsentlemennek öltözve adnak elő a tébolyultan táncoló skinheadeknek. A színpadon persze ennyi idő után…..
zombihentelős játékok annyi fajtája jelent már meg korábban a blogon, hogy sokáig azt hittem, nem lesz olyan, ami meg tudna lepni. Hála az égnek, tévedtem. A More Zombies ugyanis vicces sztorit, túléléses és védekezéses játékmódot, sőt időre gyilkolást is tartalmaz, szépen…..
A Kongás hiszti óta először érzem úgy, hogy külön posztban kell kezelnem a kommuna érzékenyebb részét, nagyrészt ennek a posztnak a kommentjei indítottak erre. Három témát szeretnék tisztázni egyszer és mindenkorra (mindegyikre vonatkozik, hogy akinek nem inge, ne vegye magára).…..
Egy egészen új koncepcióra épülő kockajátékra leltem ma. Még nem volt időm rendesen kipróbálni, de azt már most érzem, hogy roppant addiktív. A Lock-n-Roll-ban egyszerre négy kockával kell dobnunk, melyeket egy négyszer négyes mezőben kell elhelyezni. A kockák számozása…..
Újabb, ezúttal kicsit formabontó disztroj következik, a The Next Floor. A játékban egy kalapos úriemberrel kell megvédenünk egy felvonót a gonosz pacáktól. Rögtön az első pálya után kibővülnek lehetőségeink, ugyanis liftjeinkbe vehetünk különféle fegyvereket a sima…..
Valami hasonló lett volna a táncfilmek non plus ultrája, ha a Twin Peaks rendezője rabol rá. Visszafelebeszélés rulz mellesleg. ..
ZolaTeso 2009.08.05 11:03:23
Elsőre nekem a 99 Bricks ugrott be a Pixel Grower-ról, hiszen a cél ugyanaz: egy tornyot kell minél magasabbra építeni. Itt ugyan a pixelek jól összetapadnak, viszont sokkal gyorsabban jönnek, ráadásul a fehér kockák kihagyásával veszítünk az életerőnkből, amit színes négyzetek…..
A költségvetéssel is elég sokat skótoskodtak,így is elég ciki , hogy a legfontosabb mondanivaló , hogy egy testépítő a főszereplő. ..
A Zero-G árulja a Vocaloid Sonikáját, aki egy új virtuális plugin-énekesnő, és 200 dollárba kerül. A Yamaha legújabb éneklőmotorja van benne, angolul perfektül tud, más nyelvekre egy kicsit komplikált tanítgatni, viszont szépen lehet alakítgatni a hangszínét és a kiejtését.…..
ZolaTeso 2009.07.25 13:14:19
Már-már szemétparaszt játék a Rabbit Wants Cake, amiben egy távirányítható nyulat kell eljuttatnunk a pálya végén található tortához. A történet persze nem ilyen egyszerű: ugyanis a parancsokat előre kell megadnunk a nyúlnak, így a tüskékkel tarkított pályákon jó…..
ZolaTeso 2009.07.05 15:46:54
A ZS-filmek iránti perverz rajongással meg nem áldott filmbarátok és egyszeri mozizók számára méltán csenghet ismeretlenül az Asylum stúdió neve. 2007-ben szaladt meg velük a szekér, amikor is elkészítették a Transformerst koppintva a Transmorpherst. Nekik amúgy ez a profiljuk,…..
ZolaTeso 2009.07.05 09:52:03
Emlékeztek még a Gravitee-re? Gravitációval rendelkező bolygók között kellett egy krikettlabdát a kapuig eljuttatnunk. A Gravitex 2-ben ahhoz hasonlóan kell a labdát egy portálig ellőni, miközben a különböző tereptárgyak gravitációs mezőit is illenék kikerülni vagy…..