Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Triohair

37 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kémiai kezelések (festés, szőkítés, dauer) és a káros légköri szennyeződések, ráhatások megváltoztatják a haj szerkezetét, a kutikula külső részét és a belső kéregét is.A hajszálak nem megfelelő ápolása következtében, a haj fénytelen, száraz, törékeny lesz, elveszíti rugalmasságát és egyre…..
Megérkeztek az (korlátozott számban) ORising díszdobozok!    Szenzáció! Minden BOX egy ajándék kézfertőtlenítő gélt vagy hajfény lakkot tartalmaz Karácsonyi ajándéknak is kiváló! Ne törd a fejed tovább a megfelelő ajándékon szerettednek vagy magadnak. A díszdobozok tartalma (hajfürdő és…..
A COVID-19 vírus rendkívüli világhelyzete után ismét felkerestük Hajnalkát, hogy meséljen nekünk az elmúlt időszakról. A korábbi beszélgetésünket itt tudod elolvasni. Esztergályos Hajnalka: Nagyon örülök, hogy felkerestetek, és újra tudunk beszélgetni, mert egy nagyon izgalmas két hónap áll…..
1. rész - Egy hajgyógyász története... A magyar hajgyógyászat egyik kiemelkedő szakemberével beszélgettünk, aki elmeséli, hogy miként kezdődött Magyarországon a hajgyógyászat, és milyen eredményeket lehet elérni általa. Nem is gondolnánk, hogy fejbőrünk, hajunk állapotából igazán komoly betegségek,…..
„A HAJ SZÉPSÉGE A FEJBŐRBŐL SZÜLETIK” Hajas fejbőrünk szőrrel és mirigyekkel az egyik legdúsabban borított testtájunk, ezek megbetegedései fokozottan jelentkeznek ebben a régióban. A manapság leggyakrabban megjelenő tünet, a fejbőr korpásodása, sok gondot okoz a ruhán, vállon állandóan megjelenő…..
Bár már februárt írunk, a hideg időszaknak még koránt sincs vége. Télen meleg ruhákkal, jól befűtött szobákkal védekezünk a kinti hideg ellen, ami nemcsak a szervezetünket teszi próbára, hanem a fejbőrünket is. Gondoljuk csak át, naponta hányszor megyünk ki a fűtött szobából a kinti levegőre és…..
Az interjúsorozat első részében megismerkedhettünk Esztergályos Hajnalkával és szakmai pályafutásával a kezdetektől napjainkig. A második interjúban Hajnalka bepillantást engedett a háttérbe, azaz, hogy hogyan tudja összeegyeztetni a magánéletét a vállalkozásával.  Most pedig elérkeztünk ahhoz a…..
Esztergályos Hajnalka nem tipikus háziasszony. Saját, jól menő vállalkozást vezet több, mint húsz éve, egyedül neveli három gyermekét és emellett még ízig-vérig Nő is tud lenni párkapcsolatában. Inspiráló története sok elvált anyának ad erőt, hogy ne csüggedjenek, használják ki rendkívüli erejüket.…..
Ezúttal egy nagyon gyakori problémát hoztam nektek: az elégetett hajvégeket. Nagyon sok vendég érkezik hozzám azzal a panasszal, hogy neki nem tud megnőni egy bizonyos hosszon túl a haja. Mi lehet az oka? Ez az ok általában - ha a fejbőrrel nincs nagyobb gond - a nem megfelelő hajfestés okozta…..
Ezúttal a TV2 Több mint Testőr című műsorában, ahol a kóros hajhullás, túlzott zsírosodás problémájával foglalkoztunk.   Miért kell hajgyógyászhoz fordulni? Ki a hajgyógyász, és mit csinál? A hajgyógyász miben tud nekünk segíteni? Ezek, és ehhez hasonló fontos kérdések is elhangoznak a…..
A Jazzy Rádió interjút készített a TRIO Hair Hajgyógyász és Szépség Stúdió vezető hajgyógyászával, az O'Rising szakmai referensével, Esztergályos Hajnalkával. A riportban alaposan körbejárják a hajgyógyászat témát, mely még mindig valami megfoghatatlan fogalomként kering az emberek…..
Következő vendégünk összetett problémával érkezett hozzánk vizsgálatra: rohamosan ritkult a haja a fejtetőjén. Vizsgálatom során kiderült, hogy előrehaladott androgén alopécia és túlzott faggyútermelés is jelen van. Olvassátok el történetét, van rá megoldás! A történet   Kb. 10 éve ritkul…..
A magyar hajgyógyászat egyik kiemelkedő szakemberével beszélgettünk, aki elmeséli, hogy miként kezdődött Magyarországon a hajgyógyászat, és milyen eredményeket lehet elérni általa. Nem is gondolnánk, hogy fejbőrünk, hajunk állapotából igazán komoly betegségek, problémák fennállására tud a…..
A hajhullás többféleképpen is jelentkezhet, különböző típusai léteznek, amelyeket kiváltó okuktól, intenzitásuktól, méretük és formájuktól függően sorolunk kategóriákba.   A hajhullásról   A legáltalánosabb hajhullás napi kb.80 hajszál elvesztésével jelentkezik, fizikai vagy testi tünetek…..
A psoriasis-os elváltozásban szenvedők igyekeznek elrejteni a világ elől bőrproblémájukat. A testfelületen ez könnyen megoldható a ruházat megfelelő kiválasztásával, de a fejbőr állandóan szem előtt van…     A pikkelysömörről   A pikkelysömör (psoriasis) egy bőrbetegség, ami…..
Az O’Rising már évek óta megtalálta a kopaszodás ellenszerét! Sem a férfiaknak, sem a nőknek nem kell tovább kopaszodniuk! NEM FÁJ* NEM MACERÁS* NEM MESTERSÉGES* NEM VÉRZIK *NEM FERTŐZŐDIK* NEM HORMONTARTALMÚ* NEM BÜDÖS * NINCS MELLÉKHATÁS !!! Az 5-AlfO’Rising samponAz 5-AlfO’Rising…..
Elérkeztünk augusztus végéhez, a nyár utolsó napjait éljük. Azonban még mindig tart a hőség, amit ilyenkor már szervezetünk, idegrendszerünk nehezen visel, hiszen kifáradtunk már a nyári kánikulában. A nyaralás a legtöbbünknek már véget ért, visszatértünk a dolgos hétköznapokba, ahol nincs…..
Egyik kedves vendégünk, Réka mondja el őszintén történetét.  Sokan küzdenek a serdülőkori hajzsírosodás problémájával....a hormonok tombolnak, a bőr, a faggyúmirigyek is megsínylik ezt a folyamatot. Mielőtt gyógyszeres kezelésbe fogna bárki is, kérjétek ingyenes Hajgyógyászati…..
Sok szót ejtettünk a hajproblémákról, arról, hogyan tudjuk védeni, megóvni fejbőrünket és hajunkat, arról azonban még nem szóltunk, hogy ki is tulajdonképpen a hajgyógyász és ő mit csinál pontosan? Bemutatjuk a Hajgyógyászt. Ki a Hajgyógyász?   A hajgyógyász a (fej)bőrrel, hajjal, illetve…..
Az emberiség egyik örök problémája, hogy a göndör hajú simát szeretne, az egyenes hajú pedig göndört. Mindenre van megoldás: a göndör hajsimít, a sima göndörít. Gyakran a sima is hajsimít... De mivel és hogyan? A nem megfelelő hajsimítás következtében a gyönyörű göndör hajunkat is hamar sprőddé…..
Sok szülő úgy gondolja, hogy gyorsan letudja a gyerekeknél a hajmosást a felnőtteknek való samponnal - vagy akár a testre való tusfürdővel -, nem variál, hiszen a hajmosás amúgy is egy tortúra...   Gyermekeink fejbőre és hajhagymái sokkal sérülékenyebb, még gyengébb állapotban vannak, mint a…..
Nyáron sűrűn megyünk fürdeni, jól esik egy csobbanás a strandon vagy a hűsítő tengerben. A tengerek sós vize és a strandok medencéinek vegyszerekkel tisztított vize támadáspont hajkoronánk és fejbőrünk ellen. Az élővizekben előforduló természetes szennyeződések (kicsapódó só, iszap, homok) és a…..
Amikor a stílusról és a szépségről beszélünk, semmit sem lehet figyelmen kívül hagyni. Elhoztuk nektek azokat a termékeket, melyek a haj színezés utáni specifikus kezelésére alkalmasak. Krémes, nyugtató utókezelés, mely valóban fokozza a haj puhaságát, csillogását, tartós színét. BBCos Keratinos…..
Végre itt a nyár, a szabadság ideje, ezért te is úgy érzed, hogy szívesen változtatnál egy kicsit külsődön? Vajon van-e olyan testrészünk, amit nagy áldozat nélkül, hipp-hopp meg tudunk változtatni? Persze: ez a HAJUNK! Az idei nyári trend alapja, a természetes, fényes hajszín: a szőkék esetében…..