Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csuti_putyin

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A meteorológiai konjunktúra bekövetkezését próbálja kierőltetni a kormány a mohácsi felvonulók bevetésével. „Ez egy olyan Békemenet, ahol a résztvevők nem vállalják az arcukat és céljuk a befektetői klíma megváltoztatása” – mondta el Széles Gábor, aki…..
csuti_putyin 2013.03.05 09:17:17
@elwood:
:DDD, ütős!
csuti_putyin 2013.03.05 15:08:11
@mahet:
Akkor nem sírtak a termelők, amikor felvették a hektáronkénti milliókat, amit azért kaptak, hogy cukorrépa helyett mást termeljenek és a cukorgyárak tulajdonosai sem, amikor milliárdokat kaptak a gyár bezárásáért, hát ne sírjanak most se!
A „sede vacante” (üres trón) időszakát kihasználva dönthetett róla a bíborosi testület, hogy ezentúl azonos nemű egyházi személyek is házasodhatnak. Az olasz lapok már régóta cikkeznek a „vatikáni meleglobbiról”, ám most kiderült, hogy nem alaptalanul. A lobbi erős…..
csuti_putyin 2013.03.05 15:04:59
@HomicideWatch:
Miért, vannak nem zsidó rabbik is? Ennyi eszetek van, annyira akartok zsidózni, de nincs hozzá sem érzéketek, sem műveltségetek.
Matolcsy januári bejelentése a külföldön dolgozó magyarok számáról a közgondolkodás tengelyébe emelte honfitársaink kivándorlásának ügyét. Számos írás, elemzés, vélemény és blogbejegyzés foglalkozott a kérdéssel, magunk is közzétettünk ilyent. Ma a Pézsma blog…..
csuti_putyin 2013.02.26 11:19:09
@VT Man:
A fidesznél kommunistább párt ma nincs a parlamentben, mind programját, mind személyi állományát tekintve.
Nem akarok senkit sem riogatni, inkább ne legyen igazam, de azt hiszem, közeleg a pillanat, amikor a Magyarországon működő közműszolgáltatók egyszerre állnak fel, azt mondva, hogy „köszönjük, elég.” Eltolják a biciklit, lekapcsolják a villanyt, hazamennek, és mindenkinek…..
csuti_putyin 2013.02.23 22:09:52
@Fejesrob:
Az nem fáj, hogy a cba célja a haszontermelés? Legyen ingyen a kenyér is!
csuti_putyin 2013.02.23 22:16:42
@Fejesrob:
Varánusz:
""a magyar gazdaság 2008-as összeomlása mögött az áll, hogy a szocialisták felrúgták azt a megállapodást, hogy az ország nem vesz fel külföldi hitelt szociális kiadásokra." - mondta, mint akinek a 2008 előtti eseményeket törölték az agyából. Mert nekem úgy rémlik, hogy a szociális kiadások hitelből finanszírozása Megyó száznaposával kezdődött, amit voltatok szívesek megszavazni ti is a már akkor sikerként ünnepelt kamattámogatott lakáshiteltömeggel együtt, amire szintén csak hitelből telt és telik ma is, és hitelből fog telni még vagy tíz évig, mire lejárnak. Ráadásul a 14. havi nyugdíjjal ti akartatok erre az egészre még rálicitálni. Úgyhogy az fasza, hogy a CÖF plakátszöveget sikerült fejből felmondani, de el kéne végre dönteni: a szocik dögöljenek meg, mert a ti asszisztálásotokkal az államadósság terhére hitelből finanszírozták a szociális kiadásokat, vagy a Bajnai dögöljön meg, aki eltörölte a tarthatatlan és finanszírozhatatlan rendszert. Mert a kettő együtt követelése jókora muhaha faktort és inkompetencia bizonyítványt hordoz magában. "
csuti_putyin 2013.02.25 09:54:27
@fal_adja_a_masikat:
Csak, hogy igazodjak a stílusodhoz:
Meséld már el te kriptokommunista, hogy a magyar parlament mind személyi állományában, mind programjában legkommunistább pártja, a fidesz, a párttitkár elvtárs kisztitkár fiának, mint egyszemélyes vátesznek a vezetésével miért próbált végig úgy tenni, mintha a manyup tagok önként adnák át a vagyonukat arra a nemes célra, hogy simicska és mészáros nertársak, illetve a futballhuligánok ki legyeneke fizetve, ha nem azért, mert a manyup vagyon a manyup tagok tulajdona volt, eldönthették, hogy melyik befektetési társaság kezelje (persze, volt sok olyan, aki a másik nertárs , csányi elvtárs otpjére bízta, utána meg sírt, hogy kevés a reálhozam, mondjuk, majd hogy fogtok 20 év múlva sírni, mert hogy nyugdíj nem lesz, az biztos), milyen portfólióban, ki örökölje.
Az osztályharc fokozódik? Csapásokat adunk és csapásokat kapunk?Tulajdonképpen ajándék volt minden nap Uj Péter távozása után. A tulajdonosi viszonyok ismeretében az ember nem is értette, hogy maradhatott meg az Index olyannak, amilyennek megismertük-megszerettük.Úgy látszik, hogy…..
Nem nehéz kitalálni, hogy hol született döntés a Magyar Nemzeti Bank elleni büntetőfeljelentésről. Igazából elég három apróságot figyelembe venni, hogy egyértelmű legyen: a Simor András ellen elkövetett karaktergyilkosság talán utolsó húzásáról van szó. Szegény…..
csuti_putyin 2013.02.22 10:36:05
@Rwindx:
Nono, vagyunk páran, akik szívesen olvassák, ha más is köcsögözi a fideszeseket.
Én már azokat is, akik rájuk szavaztak.
Ma Izlandra látogatunk, kalauzunk ismét a Magyar Rádió északon kalandozó munkatársa, Lantos Gábor, aki megint egy egészen különleges történetet küldött. (Eddigi írásait ide kattintva olvashatjátok el.) Mai főszereplője Pál, aki birkavágóhídon is dolgozott, most pedig egy…..
csuti_putyin 2013.02.21 13:38:28
@Jani haverja:
Hallod, a kommentjeidben több az értelem, mint matolcsy egész életében.
A Magyarországi Pornósok Országos Egyesülete (MPOE) szerint ezzel lehetne elejét venni a minőség romlásának. "Éppen elkezdtük volna a remek kis kutyás akciót, amikor a rendező leállított minket és mindenkit templomba küldött" – panaszkodott a szakmában egyre gyakoribb…..
csuti_putyin 2013.02.21 07:45:01
Az elmúlt napokban, hetekben és hónapókban támadások sorozata indult meg a tiltakozó hallagatók ellen. Nem szórakozik itt senki, a tét elég nagy: egy ilyen mértékű offenzívától egy kisebb politikai párt már könnyedén a parlamenti küszöb alá zuhanhatott volna. A Magyar Nemzet…..
csuti_putyin 2013.02.20 11:14:12
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:
Ki se bírja mondani a jobbikos.
Az senkinek nem fáj, hogy miközben a párttitkárgyerek önfenntartó egyetemeket akar, addig szó sincs önfenntartó fociról?
Nekem fáj, mert pont leszarom a magyar focit.
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
Alig több mint egy évtizede jelentett csődöt Argentína. Per pillanat úgy néz ki, hogy a bili könnyen kiborulhat 2013-ban is. Felesleges lenne gazdasági mutatókkal próbálkozni a feltételezés alátámasztása érdekében, az argentin hivatalos adatoknak még annyi köze sincs a…..
csuti_putyin 2013.02.15 12:50:41
@MetroGoldwinMayer:
"mindenki maga dönt(,) hogy fizeti-e", ezt hol olvastad, valamelyik Matolcsy könyvben? Igaz-ez, pl. a tranzakciós adó esetében?
Szerinted kinek volt manyup megtakarítása, a cigányoknak vagy a középosztálynak?
csuti_putyin 2013.02.15 12:59:49
@MetroGoldwinMayer:
Azzal egyetértek, hogy a fogyasztási típusú adókkal az adórendszer jó irányba mozdult, mert ezt azok az adócsaló egyéni vállalkozók és KKV-k is fizetik, akik szja-t nem, és akik a jobbik és/vagy fidesz törzsszavazói, mert szeretnének szigorúbb törvényeket és elrettentő ítéleteket.
Azt mondjuk nem tudom, mit szólnának, ha ez az általuk folytatólagosan elkövetett törvénysértésekre (SZJA, ÁFA, Munkatörvénykönyve, stb.) is igaz lenne.
Exluzív interjút adott nekünk Isten, aki nyíltan beszél Benedek pápa lemondásának valódi okairól, és vonzódásáról a kutyaviadalokhoz. HCS: Kedves Isten, köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt az interjúhoz. Isten: Ez csak természetes! Én is sokat olvasom az Önök…..
csuti_putyin 2013.02.12 15:52:00
@AIR:
Egyre? MINDRE!
Ezzel a Zsiga Marcival mindig csak a baj van. Vagy a sajtóval, akik kiszúrják a duplán fölvett költségtérítést, a miskolci önkormányzati cégekbe eldugott rokonokat, a rendkívüli aszfaltozást és most legújabban azt a kismiújságot, hogy a frissen vásárolt kéró árával nem tud…..
Képzeljünk el Budapest egyik legforgalmasabb rakpartján egy több hónapig tartó fotókiállítást, ahol a képeken barbibabákkal mutatják be a magyar zsidók összegyűjtését, deportálását, a magyar Ken bakaruhában gépfegyverrel a kezében erőszakolja meg a ruhájától megfosztott…..
csuti_putyin 2013.02.11 13:25:20
@marxengelszleninsz:
Mit akar, mit akar....hogy Zsiga Marcel szopjon le, azt akarja!
törökgáborelemez 486. Béverzió 2013.02.10 14:55:11
„Az MSZP-nek azonban nincs elég szavazója a kormányváltáshoz. Nincs elég hitele a korszakváltáshoz és nincs elég szakértelme a jó kormányzáshoz.” Bajnai Gordon fogalmazott így születőben lévő pártjának tegnapi évértékelőjén. Majd hozzátette: „Az Együtt 2014 az út a…..
„Talán mi vagyunk azok, a félmillió, akik miatt egyszer nálunk is normálisan lehet majd élni, dolgozni" – írja a mai posztban Öreghaver, akinek írásában sok olyan pont van, amivel egyet lehet érteni, és persze nyilván sok olyan is, amivel majd vitatkoztok. Egy biztos: ötven…..
„Bizony, a rasszizmus az az ár, amit mindenkinek meg kell fizetni, aki csatlakozni akar a mai magyar politikai jobboldalhoz” – szól Ara-Kovács Attila írásának határozott tételmondata a Magyar Narancsban. Bár a szerző egy nappal később, a lapunkhoz eljuttatott…..
csuti_putyin 2013.02.08 10:05:10
@dobzse.laci:
:DD, azért írtam, hogy lehet, mert magam sem vagyok benne biztos, hogy valóban létezik.
Más. Kedvencem a fideszes/jobbikos bázis egy része, a kis- és/vagy kényszervállalkozó (ismeretségi körömben van 3), aki habzó szájjal cigányozik és szidja a tolvaj zsidókat, számon kéri a szigorúbb törvényeket és ítélkezést, mindeközben mindent ellop, ami nincs bebetonozva, folyamatosan adót és járulékot csal.
Kíváncsi lennék, hogyan állna a szája, ha egyszer, nem törődve a következményekkel, szembesíteném azzal, hogy semmivel sem különb, mint azok, akiket ő tolvajoz le, illetve rajta kezdenék a törvények betartatását. A nagymagyar.