Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csii

0 bejegyzést írt és 416 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok visszásság kapcsolódik a haszonélvezeti joghoz. Adott esetben az özvegyen maradt nagymama is keresztbe tehet a lakáseladásnak. Vagy mégsem? Itt vannak a legfontosabbak erről!..
Csii 2019.01.27 16:32:56
@IamTwo: Ebben van valami :)
Mostani írásom egy sokak által kényesnek mondott kérdéssel foglalkozik. A napokban egy olyan izraeli találmányról számolt be a sajtó, amely ezrek életét mentheti meg. A találmány arra az UNO kutatásra alapszik, mely szerint a férfiak körülmetélése 60-70…..
1900 körül. Francia pásztor lakókocsijában..
Csii 2018.04.17 13:55:13
@karandash: Rosszul hangzik. Tényleg ennyi az MLM?
Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul...
Csii 2018.04.17 13:44:48
@s: Nem biztos, hogy jó ötlet odafigyelni az ilyenekre. Ha bolond, akkor bolod. Kár provokálni :(
Hegyi Gyula kitűnő kulturális újságíró volt. Sokszor múlattuk együtt az időt külföldi filmfesztiválokon. Aztán fölcsapott szocialista politikusnak, és lehúzott néhány évet az európai parlamentben. Talán még most is Brüsszelből küldte figyelemre méltó cikkét, amely tegnap látott napvilágot a…..
Csii 2018.04.17 13:40:26
@sztd:
"A párt nem tud kiállítani egy vezetőt, amelyikről felmerülne, hogy vezetni fogja az országot, így ő nem lehet váltópárt. Nincs azonosítható világnézete, amiből kiderül, hogy mit fog kormányon tenni. Ha még a Párbeszéd összeáll Szabó Szabolcsal és Bősz Anettel, és alakít egy saját frakciót akkor bebizonyosodik, hogy az MSZP-ben tényleg nincs senki, aki vezetne bárkit bárhová."

Ennyi! :o
A Weinstein-botrány tisztítótűzként robog végig Hollywoodon, karrierek omlanak porba, közönségkedvencek válnak páriává viselt dolgaik miatt, a #metoo jelenség mindent vitt. Eleinte csak kapkodtuk a fejünket, olyan viharos sebességel zúdult ránk ez az egész, mostanra kezdenek…..
Csii 2018.04.10 00:26:00
@Kata SWL:
Egyébként ki lesz nőgyűlölő? Akire te mondod?
Csii 2018.04.11 00:50:55
@Kata SWL:
Az jött le, hogy kihoztad valakiből az állatot, majd kirakattad. Ennyi.
Csii 2018.04.16 09:29:30
@Kata SWL: Máshogy látom... de mindegy
Libertarian És akkor gratuláljunk 2018.04.09 06:00:00
Szar lehet most azon blogok és kommentek szerzőinek, akik holtbiztosan, végtelen önbizalommal hirdették, hogy Orbán most aztán bukni fog, megy mindenki a sittre és itt lesz a kánaán. Merthogy nem csak, hogy Orbán és rendszere nem megy a hűvösre az elkövetkező időszakban, hanem…..
Csii 2018.04.14 08:34:48
@Brendel Mátyás:

"Kurva nagy a szar a fejetekben, és kurvára semmit nem tudsz, csak dől a mocsok a szádból."

Szerencse, hogy te úriember vagy :D
Csii 2018.04.16 09:28:14
@Brendel Mátyás: Aha, értem.
Kedves Fidesz szavazó, aki magabiztos erkölccsel bírálsz engem! Lehet, hogy Te dolgozol azon, hogy jobb legyen, de én is azt teszem. 21 éve, keményen, és nem tanulatlanul,vagy segítségeket várva. Nővér vagyok, az állam szerint nekem 130 000 nettó jár. Belenyugodtam. Ez van, nem tehetek semmit,…..
Csii 2018.04.14 07:12:55
@Semper Fidelis: Sokat meg lehet oldani 2/3-dal, ha akarja valaki. Ha nem.... akkor nem lesz semmi.
ZorróAszter Röpülj Páva 2018 2018.04.07 08:47:27
ZorróAszter Dizájncenter és Óriásplakátközvetítő Zrt, Budapest: FIDESZ óriásplakát (copyright 2018)..
Csii 2018.04.08 17:35:17
Nem túl hosszú a sor, de azért kellett vagy húsz percig várakozni. Az előttem álló, harminc körüli hölgy aggodalmaskodott, mondván, ő sietne, mert meg kell főznie a vasárnapi ebédet. Egy hetven körüli férfi pedig az iránt érdeklődött, vajon baj-e, ha megosztja a szavazatait. Hallotta a tévében, hogy…..
Csii 2018.04.08 17:34:13
Rendszerint a lehető legtávolabb tartom magam (és ezzel együtt írásaimat) a napi aktualitásoktól, a politikától, van azonban, amikor kivételt kell tenni, a mostani eset pedig ilyen. Talán nincs ember az országban, aki ne hallott volna a borát megmérgező gazdáról. V. Pál…..
Csii 2015.11.12 11:56:59
@ZON: Te igazi troll vagy, valld be :D
Ebösszeírás igen, ebadó nem lesz idén Pesterzsébeten. Jobb későn mint soha, Pesterzsébet Önkormányzatának honlapjára is felkerült: idén kötelező ebösszeírás lesz a kerületben is.  A kutyatulajdonosoknak 2015. március 31-éig kell bejelenteni négylábúikat. Az ehhez…..
Csii 2015.01.29 15:03:02
@lionking: Ezt hívják csúsztatásnak, aljas félremagyarázásnak, kishaver. Az ilyenekért utálják a magadfajta bolhatenyészetnevelőket. Olvasd már el még egyszer, hogy mit írtam, te szegény szerencsétlen.
Nyilván nem a kutya tehet semmiről, nem is állítottam ilyet, nem kell ilyesmit a számba rágni. Kezd a f****om tele lenni a félredumával, a tereléssel. Pl amikor a kutyások meg a dohányosok mutogatnak a gyárakra meg az autósokra. Ember, LESZAROM a gyárakat meg az autósokat, se gyáram, se autóm. És kutyám sincs és telibeszarom azt is, hogy ki miatt van a mocsok, de MOCSOK VAN és zajszennyezés. Kurvára nem vagyunk kíváncsiak a sok zaj mellett a kutyák zajára. És érdekes módon nincs olyan dohányos, amelyik bevállalná, hogy eldobálja a csikket és fosná a füstöt a többi ember pofájába, mégis ezt tapasztaljuk nap mint nap az utcán, a megállókban, meg mindenütt. Ugyanígy, nincs, akinek ok nélkül ugatna a kutyája és persze mindegyiknek be van gyűjtve a szara. Hát hogyne. Amit meg én szagolok, az nyilván nem létezik. Amibe én lépek, azt nyilván hallucinálok. Ja és nem veszem észre, milyen életbevágó dolgok történnek, amikért a kutyák ugatnak, én vagyok a hülye, hogy nem tolerálom. Hát hogyne.
Az általad tenyésztett kutyák vajon hová kerülnek, haver? Csak nem csupa rendes emberhez, akik az összes kutyaszart összegyűjtik? És kussoltatják a kutyájukat? Ezt higgyem el?
És mi lesz a sok kutyahuggyal? Tényleg normális, hogy a kutyhugynak ott kell bűzölögnie a lakóházunk oldalán meg az autókerekeken oldalt? Mert nekem ez így oké?
Nem akarod észrevenni magadat? Ez itt a civilizáció, ember! Itt egyre többen élünk egymás hegyén-hátán és nem, nem akarunk se kib***ott kutyaugatást, se szőrt, se szart. Megvan? Fölfogod? Nem érdekel, kinek a hibája, egyszerűen nem akarjuk, mert ez nem civilizált és NEM FÉR BELE és pont. Ennyi.
Ha nem tetszik, kapjátok egyre több és nagyobb mértékben a drótos párizsit, szöges kolbászt.
Pedig nyilván nem a kutya érdemli, mivel neki se jó, ha aszfalton él, pórázon van vezetve, betonkockában. Csak hát a gazdáját nehezebb elintézni, a kutyákat meg pikk-pakk meg lehet oldani.

No de játsszátok még a hülyét, az összes kutyás nyugodtan játssza csak a hülyét, lehet ezt csinálni.
Aztán majd jön a nagy sírás-rívás, ha jön a mérgezés, mint EGYETLEN megoldás.
Merthogy a kutyagumiért való büntetés, ahogy a megállókban való dohányfüstfosásért járó büntetés egész egyszerűen NEM MŰKÖDIK.

Mi, normális életre vágyó városlakók viszont csak egyszer élünk és nem akarunk se szofi füstjét a pofánkba, se kutyafost a cipőtalpredőink közé, se kutyaugatást nem akarunk hallani.

Na de süketelhetünk még itt egy darabig, hozzászoktam a láncdohányosok/kutyatartók olcsó szar dumáira. Meg főleg arra, hogy milyen látványosan tudják játszani a hülyét meg a sértődöttet.
Szánalmas gyökerek sajnos. Bocs.
Csii 2015.01.31 15:20:59
@lionking: Nem tudom, mit szoptam be. Nyilván a te spéci kutyáid csakis spéci helyekre kerülnek. Ezt próbálja az összes tenyésztő elhitetni a világgal, de én nem vagyok hülye, látom, hogy mi van.

Pont annyira általánosítom a problémát, amennyire általános, jelenlévő a probléma manapság. Kicsit se jobban.

Válaszod a legtipikusabb: a te kutyáid speciálisak, nyilván nem is szarnak sehová és hangjuk sincs. Hát hogyne, haver :D
Csii 2015.05.11 17:14:30
@lionking: Nem csak a te kutyáid. Ha szó van erről, senki nem vállalja be, hogy a kutyái hangosak és odaszarnak. Sajnálom amúgy...
Ehhez a desszerthez egy meggyes-mákos zabkása adta az ötletet. A recepttel több legyet is ütünk egy csapásra. A meggyes-mákos desszerten kívül kaptok egy lisztmentes piskótát, aminek a felhasználása csak a Ti képzeletetekre van bízva, és egy csokibevonatot, kókuszzsírból,…..
Csii 2015.05.11 16:52:39
A Bors azt írja, a hat éven át bolíviai börtönben ülő Tóásó Előd nem kért Friderikusz Sándorból és az Összezárva Friderikusszal című műsorból, és inkább Fábry Sándor talkshow-jába megy el, hogy meséljen megpróbáltatásairól. Pedig Hajdú Péter producer nemcsak…..
Csii 2015.05.11 15:26:08
@lutria: Ebben van valami, viszont lehet, hogy 6 évnyi börtön után nem akarnál te se összezárva lenni olyannal, akivel a férfiak döntő része szintén nem szeretne összezárva lenni ugyebár. Se kamerával, se nélküle. Nem tudom, te hogy vagy ezzel :D
Egy 2008-as, Amerikában készült, Gallup felmérés alapján kétszer annyi személy dohányzik az alacsonyabb jövedelműek között (akik évi kevesebb, mint 24.000 dollárt keresnek), mint a magasabb jövedelműek között (akik legalább 90.000 dollárt visznek haza évente). kép…..
Csii 2015.02.26 20:12:31
@Törökátok: Ez nagyon nagy kérdés :)
Füstleves Marlboro Boys 2014.09.05 05:32:00
Michelle Siu, dokumentumfotós, képein keresztül bemutatja a nagyvilágnak Indonézia dohányfüst mámorában úszó gyermekeit. A teljes fotósorozatot megtekinthetitek az alkotó honlapján. A témához tartozó leírásból megtudhatjuk, hogy Indonéziában, a 2013-as WHO felmérés…..
Különleges fotósorozatot készített Rahul Saharan, indiai fényképész: legfrissebb anyagához öt savtámadásnak áldozatul esett lány állt modellt. A „Shoot for Beauty/Rupa Designs” nevű sorozat az egyik fiatal résztvevő, Rupa divattervezői karrierjét támogatja, emellett pedig…..
Csii 2014.08.25 13:37:25
@Konzervatív0: A gyerekek ellen elkövetett szemétségek folyamatosan visszaütnek, nem kell ahhoz várni a végét, szerintem.
Vannak könyvek, amik nélkül ma szegényebbek lennénk, és akadnak olyanok, amik nélkül gazdagabbak. Szavaik nyomán népek és földek borultak lángba, sötét és kegyetlen gondolatokat gyújtva meg tömegek agyában. Mai történetünk főszereplőjének egyetlen életében megjelent…..
 A 3D printerek végtelen lehetőségeket nyitnak meg a felhasználók előtt, ennek legújabb példája hogy már hanglemezt is sikerült nyomtatni.A hangminőség persze hagy némi kívánnivalót maga után, inkább egy középhullámú rádióadóhoz vagy fonográfhoz hasonlítható, de a…..
Világutazó Moszkvai benyomások 2014.07.03 17:10:22
Az 5 napos nyaralást megelőző vízumigénylés hosszas és bosszantó procedúrája örök élmény marad. A Londonban található nagykövetség szigorát megtapasztalva végre a kezembe kaptam az engedélyt, így tehát nekivághattam utamnak.Már a reptérről a központba tartó úton sok…..
Akár tetszik, akár nem, múltunkhoz, jelenünkhöz és jövőnkhöz hozzátartoznak a szörnyetegek. Arcélük, tetteik, életük szerves része történelmünknek, közgondolkodásunknak, populáris kultúránknak - viszonyítási pontok. Ezt ők is pontosan tudják, és sokukat éppen a bizarr…..
Csii 2014.07.28 11:27:51
@A munka hőse, minden kommunista őse: Azért nem csupa hülyeséget tanított ám az anyuka!

"Anyja megtanította nekik, hogy a nők mind kurvák, erkölcstelenek és őt kivéve egytől egyig a pokol démonai."

Ez beteges! Nyilván ő is erkölcstelen és a pokol démona! Amúgy rendben van....
Úgy tűnik, csak idő kérdése volt egy utasszállító gép lelövése. A térképen a dotoho megmutatja a július 14., 16., és 17-én leszedett gépek helyszínét és a BUK rakétaelhárító rendszer feltételezett útvonalát az Orosz Föderáció felé, illetve egy animált videó…..
"Flóra, légy észnél!" „Mi volt ez a pusztító alpáriság? Hogyan fordulhatott ez elő? A suttyóságnak egy olyan szintjét mutattátok meg nekünk, amire nem voltam kíváncsi!” - Puzsér Róbert Biztos láttátok Indexen, de én is kirakom. Elvállaltam egy filmszerepet pusztán…..
Csii 2014.07.20 19:06:43
Elvek. Fennkölten hangzó és jól eladható szlogen, hogy az elvek számítanak leginkább, hiszen azok adják egy civilizált társadalom tartását, ideológiai megalapozottságát, hogy mit tart követendő értéknek, és melyek azok a magartások, amelyeket ki kell gyomlálnia. Amolyan…..
Csii 2013.11.28 18:15:50
@Zakk: Azért nézz utána, hogy mit töltött ki a 11 éves lányod, az osztálytársai, az akármelyik nőrokona....
Merthogy az állam azért nem akar vigyázni az emberek adataira, mert szinte semmi igény nincs erre.
Az emberek annyira ostobák, bambák, idióták, hogy a saját gyerekeikről, a családi eseményekről, az ismerettségi körükről, nyaralásukról, kb MINDENRŐL azonnal posztolni akarnak a faszbukon.

Aztán, amikor rájönnek, hogy nem viccből van "ingyen" a faszbuk, akkor meg hangosan hőbörögnek, miszerint visszaélnek az adataikkal.
De milyen adatokkal lehet visszaélni? 99%-ban azokkal az adatokkal operálnak a cégek, amiket a felhasználó magadott. Önként. Mert juj de cuki, faszbukos poszt arról, hogy milyen szép lett a torta, milyen nagyot nőtt a punciszőr, milyen vagány az új ruci és az is, hogy mindjárt nagylány leszek, gyorsan kitöltök egy adatlapot egy nyereményjátékhoz....

Ez az eredménye ennek. Ez ilyen.

Biztos ti vagytok az 1%, amelyiket gonoszul kinyomoztak a karvalytőkések (mert ilyen van, tény), vagy netán használjátok a közösségi oldalakat és a többi szart...?
Csii 2013.11.28 18:18:01
@sony: Az óvóbácsiknak nehéz a sorsuk, mert a nők eluralják az egész szakmát és nyírják egyrészt egymást is, másrészt a férfiakat is igen gyakran. Sajnos ez ilyen....
Csii 2014.07.20 19:03:02
@Zakk:
"mi a gondod azzal hogy 18 év alatt nem adunk el nevet címet életkort?????? Nem lesz elég idejük a cégeknek agymosásra? Ne hidd hogy másért csinálják.. "

Valamit félreértettél, vagy nem írtam érthetően.
Nekem nem oké, ha 18 éven aluliakat nézik kísérleti nyúlnak, vagy keresni próbálnak rajtuk, stb....
Sokakkal együtt engem is nagyon megrázott Magyari Péter Utána minden állat szomorú című cikke. Csak a tévéből ismertem S.-t, kamaszként eléggé rajongtam érte, és amikor olvastam a cikket, a tévés pályát, átvillant a fejemen, hogy nehogymár ő legyen. De. Úgy tűnik, mégis.…..
Csii 2014.07.14 12:30:54
Itt a szülők érdektelen hozzáállása a lényeg.
Újra és újra előjön, hogy a szülők elvárják, hogy az állam tegyen valamit a perverzek, a káros netes tartalom, a tévéműsorok ellen.
De hát az államnak nem ez a dolga.
A szülő felelőssége, hogy a gyerekkel beszélgessen, vigyázzon rá. Vagy a nevelőké. Nem tudja az állam megoldani ezt a nevelők helyett.
A szülő felelőssége, hogy mit néz a gyerek a monitoron, a tévében, de az is, hogy mit néz az androidon. És az, hogy miről mit gondol, milyen közeledést hogy kezeljen, ez mind a szülő/nevelő felelőssége. Ezt nem lehet áthárítani.
Tökéletesen igaza van pl a középiskolai tanároknak, hogy ők nem nevelésre vannak kitalálva. Azt a szülőnek kell megtennie. Ők tananyagot tanítanak és nevetséges, hogy a szülők elvárják a 16 éveseket tanító tanároktól, hogy a gyerekeket helyettük neveljék, meg, hogy az állam, a hatóságok helyettük megvédjék a gyerekeket a rossztól.
Nem beszélgetnek a gyerekekkel, a tévében és a neten megnézett mocsok mérgezi a gyerekeket, de nem elsősorban azért, mert nézik, hanem azért, mert soha senki nem beszélget el velük utána arról, hogy mit láttak. Egymást hallgatják csak meg, a véleményformálásból kimarad a szülő.
A nemtörődöm szülők hozzáállásának ez a vége. Amiatt végződött ez a történet is úgy, hogy inkább mindenki csöndben maradt és tagadta a dolgokat, meg nem vettek róla tudomást. Hiszen így a legegyszerűbb, saját felelősség elkenve, mutogatni az államra, az iskolára, a tanárokra, a többi gyerekre, a perverzekre, csak épp a szülők a saját felelősségüket soha nem akarják firtatni.
Ez nem más, mint lustaság, felelőtlenség, aztán, amikor beüt a baj, akkor meg jön a sunyítás.

Elképesztő a hozzászólók egy részének is a hozzáállása.
"Miket csinálnék az ilyenekkel, kiherélném, ledarálnám".... hát ja, ez aztán roppant konstruktív.
Az önjelölt ítéletvégrehajtók, amikor a szülői szerepben vannak, de a nevelés, a nehéz helyzetekről (vagy bármiről) való elbeszélgetés helyett valami egyéb, roppant fontos dolgot csinálnak, akkor nem veszik észre, hogy ők azok, akik elsőként felelnek a gyerekért. És mint a rabló zsiványok, amikor baj van, még ők ordítoznak, ők méltatlankodnak. Miért nem védte meg a hatóság a gyereküket.... hát kinek kellene elbeszélgetni a gyerekkel a veszélyekről, a helyes életvezetésről, szexuális életről, beteg emberek potenciális közeledéséről, a tévéműsorokban, filmekben látható erőszak és ostobaságok lehetetlenségéről? Állam által kijelölt családgondozóknak, tanároknak, szociális munkásoknak?
Mikor veszik észre magukat a szülők végre?
Csii 2014.07.15 11:41:35
@vittore:
"Pedig vállalnám, hidd el. Imádom a gyerekeimet, minden időmet velük töltöm, odafigyelek rájuk... stb. Miért te szíved szerint mit tennél az olyan embernek nevezett férgekkel akik kisgyerekeket tesznek tönkre egy életre? "

Szívem szerint?
Ez most komoly kérdés volt?
Szívem szerint a dohányosokat, akik az utcán a pofámba fossák a füstöt, fejbebasznám egy vascsővel jó keményen.
Akik kutyáikat szaratják az utcán, meg ugattatják a házban meg a ház előtt, azokat is.
Akik folyamatosan autóznak 100 métert is, akik miatt nem lehet levegőt venni a városban, azokat is büntetném.
Akik tévéztetik a gyerekeiket, meg 5 évesnek a kezébe adják az androidot, azokat is büntetném.
Darálnám őket, ahogy te mondod.
Szívem szerint.
Csii 2014.07.20 18:43:00
@Mészáros Laci: Azokról már nem is beszélve :)