Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JuveWinC

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LEGFONTOSABB RMC Sport: Európa topkulubjai szankciókat kérhetnek az ESL kezdeményezői és Agnelli ellen Financial Times: A Szuperligában bennmaradó klubok beperelhetik a kilépő alakulatokat az alapszabály megsértése miatt, ami magyarázat lehet a Juve ESL melletti elköteleződésére is (17:04) SKY:…..
JuveWinC 2021.04.21 12:44:56
@Andras74: Ha jól tudom, ő a másik unokatestvér Elkannék mellett, az Exor alelnöke és egy ideig a Comau elnöke is volt (robotikával foglalkozó vállalat, az FCA leányvállalata).
Közgazdasági diplomát szerzett a Torinói Egyetemen, majd 22 éve töltött az USA-ban, könyvvizsgálói és pénzügyi területen dolgozott, olyan nagy Wall Street-i befektetési bankokban, mint a Merril Lynch és a JP Morgan .
Plot twist: az élettársa Seredova, Buffon volt felesége.
Több hírforrás egybehangzó állítása szerint a Chelsea és a Manchester City arra készül, hogy visszalép részvételétől a napokban bejelentett Szuperligától, s ezzel az egész projekt kútba eshet. A BBC riportere, Dan Roan számolt be elsőként arról, hogy a Chelsea ilyen lépésre készül, később azonban…..
A nemzetközi labdarúgó szövetség, a FIFA elnöke, Gianni Infantino is felszólalt a tervezett Szuperliga ellen, s teljes támogatásáról biztosította az ügyben az UEFA-t. "A FIFA-nál csak határozottan elutasítani tudjuk a Szuperliga létrehozását, egy szuperligáét, amely egy zártkörű bolt, elszakadás a…..
JuveWinC 2021.04.20 19:46:53
@Zombijuve: Mert azt vártad, hogy az uefa és fifamaffia rögtön fejet hajtanak, amint kijelenti a 12 klub hogy külön ligát indít? Nem fogják könnyen adni magukat, elmennek a falig, amíg lehet. Fenyegetőznek kizárásokkal, de jogilag ezeket nem tehetik meg. Perez, Agnelli, Glazer nem hülyék, pontosan tudják, hogy mit csinálnak. Gondolom felmérték már rég a helyzetet, kikérték jogászok véleményét, tisztában voltak vele, hogy mire vállalkoznak. Ha csak pár klub akarná a Szuperligát, akkor ugrálhatna az UEFA, "hogy jól van, menjetek"...de így hogy kb minden topklub benne van, így már ők diktálnak...
A tegnapi nap folyamán közzétett hírek, mindenekelőtt a New York Times értesülései szerint már korábban biztosnak tűnt, hogy hamarosan nyílegyenesbe ér a számos klub által tervezett Európai Szuperliga terve, azaz megvalósul a többek között a Juventus elnöke, Andrea Agnelli által is hosszú évek óta…..
JuveWinC 2021.04.19 15:35:10
Nagyjából mindent leírtatok már és értékes infókat is szereztem tőletek, amit köszönök :)
Csak annyit fűznék hozzá, hogy az UEFA-nak milyen joga is lenne kizárni minket a Serie A-ból? Azt megteheti h Szuperliga esetén nem indulhatunk az UEFA égisze alá tartozó BL-ben. De a Serie A-ból a Lega vagy a FIGC zárhatna csak ki minket. A Lazio, Fio stb... biztos meg is szavaznák h végre bajnokok lehessenek, de ha jobban belegondolnak nekik sem érne sokat egy Milan, inter, Juve -szerintem Roma is csatlakozna- nélküli bajnokság, a TV-s pénzekről nem is beszélve. A nemzeti bajnokságokra persze nyomást gyakorolhatnak majd, de józan ésszel belegondolva topklubok nélkül az sem ér sokat.
Előbb-utóbb kompromisszumra kell jutniuk és az uefamaffiának muszáj lesz engednie. Mert kit érdekel majd egy Premier League az TOP6 csapat nélkül, kit érdekel a spanyol bajnokság a Real, Barca, Atleti nélkül... EB/VB a legjobb játékosok nélkül? Mégis kit fog ez érdekelni? :D Ezért tökös ez az összefogás, mert ha lenne pár csapat aki kimarad, akkor nem tudnák átvinni ezeket a törekvéseket. Pl ha mondjuk csak a Juve, Atleti, MU, Pool erősködne h külön ligát akar, egyenlő pénzelosztással, feltételekkel stb...akkor azt mondják h OK, menjetek. De így h szinte mindenki benne van, nehéz lesz nem engedni az irányukba.
Nyilván az UEFA nem fog rögtön fejet hajtani, fenyegetőzik amíg tud, elmennek a falig, de aztán nem lesz más megoldás. Most kitalálnak majd mindent h a Szuperliga ne tudjon megszerveződni, de úgy gondolom erről lekéstek. Nem csak azért mert tegnap hivatalosan is létrejött, hanem mert ennek jeleit nekik is látniuk kellett volna (megalakult az ECA) és engedni valamelyest. De szerintem ők sem hitték h ezt meglépik Agnelliék. Most viszont már az európai topklubok diktálnak és nem lehet nem komolyan venni őket...

(A Calciopolinál mi volt? Az UEFA fenyegetőzött h a FIGC gyorsan zavarja le a vizsgálatot, mert ha 2 hónapon belül nincs meg h ki indul tőlünk az európai kupákban, akkor kizár minden olasz klubot 1 évre. Hát döntöttek... Most viszont nincsenek ilyen tárgyalási pozícióban.)
A nyáron a Manchester City kötelékéből az U23-as csapathoz érkezett Félix Correia kiváló szezont fut, csapatának egyik húzóembere. A portugál játékos Lamberto Zauli csapatának kulcsembere, amit jól mutat, hogy ebben a szezonban már 5 gólt és 4 gólpasszt jegyzett a Serie C-ben. A lisszaboni…..
A francia sajtó értesülései szerint a Juventus hamarosan megteszi első hivatalos ajánlatát az Olympique Lyon középpályása, Houssem Aouar ügyében. A 22 esztendős tehetséget számos klub, köztük az Arsenal és a Manchester City is nyomon követi, azonban végül a Juventus lehet a legvalószínűbb befutó. A…..
A Juventus végül Alexandre Lacazette-et veheti célba, ha sikertelenül zárulnak az egyeztetések Arkadiusz Milik ügyében. A Sky Sport Italia munkatársa, Gianluca di Marzio szerint elsőbbséget élvez ezen a nyáron (is) a csatárkérdés, ezért számos név felmerült a vezetőségnél. A minap egyeztetett…..
A Juventus már két fordulóval a bajnokság zárása előtt, a Sampdoria elleni 2:0-ás győzelemmel megszerezte zsinórban kilencedik bajnoki címét, s hogy a hátralévő néhány mérkőzés mennyire tét nélküli maradt, azt jól mutatja a zebramezesek hétközi veresége a Cagliari otthonában. Maurizio Sarri minden…..
JuveWinC 2020.08.01 22:20:13
@Wizzurah: Abból a cuccból, amivel élvezed a meccset, majd lécci küldjél, privátban megadom a címem :)
Maurizio Sarri még nem döntött arról, hogy mennyire is fogja rotálni a játékosokat, de reméli, hogy Paulo Dybala és Aaron Ramsey játékra kész lesz a Lyon ellen. A már bajnok Öreg Hölgy Torinóban ütközik meg a Romával a bajnokság utolsó fordulójában szombat este. „Majd kiértékeljük a helyzetet ma…..
Kisebb sérüléssel bajlódott az utóbbi napokban a Juventus támadója, Cristiano Ronaldo. A 34 éves portugál sztár kihagyta az együttes keddi, Brescia otthonában játszott meccsét, amelyen a zebramezesek igencsak nyögvenyelősen csikarták ki a 2:1-es győzelmet. A Football Italia szerint azonban CR a hét…..
A Juventus megerősítette, hogy Maurizio Sarri nem fog helyet foglalni a Parma és a Napoli elleni meccseken a padon, hogy teljesen felépülhessen a tüdőgyulladásából. A klub nyilatkozatot adott ki ma este, amelyben rendkívül egyértelműen fogalmaz, így a mester egykori klubja, a Napoli ellen sem fog…..
JuveWinC 2019.08.23 14:06:51
@Watakuki: Pontosabban 2012 és 2015 között dolgozott MarlboroMannel, még az Empolinál. Aztán egy évig az edzőjük is volt. Tavaly pedig Spalletti segítője volt az Internél. Idéntől dolgozik újra együtt Sarrival.
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus továbbra sem számol Gonzalo Higuaín szolgálataival, dacára annak, hogy az argentin támadó a zebramezesek keretével elutazott az ázsiai túrára, s gólt is szerzett a Tottenham Hotsupr elleni, 3:2-es vereséggel végződő felkészülési mérkőzésen. Higuaín a…..
Tegnap hivatalosan is a Juventushoz igazolt az Ajax tehetsége, Matthijs de Ligt, aki a ma délelőtti sajtótájékoztatón mutatkozott be Torinóban. "A fénykép, amelyen a Juventus mezét viselem öt-hat éves koromban készült. Akkoriban Cannavaro volt az a védő, akit csodáltam. Mindig is kedveltem a…..
Massimiliano Allegri szerint csapatának többet kellett volna nyújtani az Ajax elleni amszterdami találkozón, amelyen Cristiano Ronaldo fejese után a házigazdák kiegyenlítették az állást a második félidő első percében. Így a továbbjutásról a torinói meccs fog…..
JuveWinC 2019.04.11 18:58:19
@steven.h: Tényleg mintha más meccseket néznénk... Dybala idén eddig Alex Sandro és Pjanic (37) után a legtöbb (36) meccset játszotta idén. Persze sokszor csak csere volt, de erről is ő tehet. Szeretem én is nagyon az argentint, még mindig bízok benne, de Allegri igenis próbálja játszatni. Sajnos viszont ebben a csapatban nincs posztja: 4-3-3-ban Berna sokkal veszélyesebb a szélen, erre most visszatért az őrdöngős DC is, aki sokkal nagyobb lendületet tudott hozni. 4-2-3-1-ben pedig trequartistaként megint nem az igazi.
A Juventus az AS Roma elleni győzelemmel adta meg az alaphangot az ünnepi időszakhoz, majd az esztendő utolsó előtti erőpróbájaként a csapat Bergamóba, az Atalanta otthonába látogat, s nem lehet más a cél, mint a három pont megszerzése, s a nyolc pont előny megtartása az egyedüli…..
Végre véget ért a válogatott futball, és újra visszatért a  klubfutball. A Juventus számára egy könnyebb meccs vár, egy nagyon nehéz időszak elején. A bajnokságban továbbra is veretlen az olasz rekordbajnok, és ismét csak a győzelemért fog a pályára lépni a SPAL ellen, az…..
Massimiliano Allegri szerint a Juventus megérdemelt győzelmet aratott, azonban még sokat kell dolgoznia az együttesnek. A bianconero csapat három győzelemmel kezdte a szezont, azonban most sem kerekedett könnyedén felül ellenfelén, hiszen a vezetőgól megszerzését követően Gervinho…..
Sergej Milinković-Savić hamarosan szerződést hosszabbíthat a Lazio együttesével, azonban ez várhatóan sok mindenen nem változtat, mivel jövő nyáron a Juventus lecsapna a spanyolországi születésű szerb középpályásra. A középpályás iránt komoly érdeklődés mutatkozott…..
JuveWinC 2018.08.24 11:02:11
@Attila F: Ígyvan. Spóroltunk ugyan cirka 18 milla fizut (Lichti 2,8, Asa 2, Buffon 4,5, Pjaca 1,5, Higuain 7,5), de majdnem ennyit kapnak az újak is CR-en kivül (Bonucci 5,5, Cancelo 4, Can 5, Perin 2,5).
Közeledünk az átigazolási szezon végéhez, ebben a cikkben az utolsó 5 nap lehetséges forgatókönyveit vesszük sorra. Következzen tehát a pletykaáradat, amiben szó lesz Pjanićról, Alex Sandróról, természetesen szót ejtünk Sergej Milinković-Savićról, de még Marcelóról is. Alig néhány napunk maradt az…..
JuveWinC 2018.08.13 20:35:21
@Matteo89: Nincs mit. Épp ezért kezdek bizakodni h már alapember nem fog távozni... lényegében csak a Real v a Barca dobhat be egy utolsó pillanatos ajánlatot, de időszűke miatt már nem hiszem h elfogadnánk és ezzel a brutál kerettel vághatunk neki az idénynek :)
Gianluigi Buffon a Paris Saint-Germain együtteséhez csatlakozást követően óriási megtiszteltetésről beszélt, illetve a francia fővárosi klub projektjét méltatta. A PSG-nél pénteken végre átesett az orvosi vizsgálatokon, illetve ezt követően a párizsi együttessel egy éves szerződést írt alá, amely…..
A Juventus hét közben zsinórban negyedszer is elhódította az Olasz Kupát, s most egy gyakorlatilag már tét nélküli meccsen, Rómába látogatva biztosíthatja be matematikailag is zsinórban hetedik bajnoki címét, így pedig az európai top bajnokságok történetében először fordul majd elő, hogy egy csapat…..
JuveWinC 2018.05.13 20:54:15
JuveWinC 2018.05.13 20:55:01
Miralem Pjanić úgy gondolja, hogy a Napoli és a Juventus közötti csata egészen az utolsó bajnoki fordulóig szoros lesz. Jelenleg a Napoli vezeti a tabellát egy ponttal a Juventus előtt, miközben még tizenhárom bajnoki forduló van hátra, az Öreg Hölgy bosnyák játékszervezője pedig arról beszélt,…..