Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roland Máté

0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus két játékosa is jelentkezett ma orvosi kivizsgálásra, és a J-Medical munkatársai megerősítették, hogy sem Daniele Rugani, sem pedig Paulo Dybala nem szenvedett súlyos sérülést, azonban mindketten kiestek a Villarreal elleni keddi meccsre. Daniele Rugani és Paulo Dybala is izomhúzódást…..
Roland Máté 2022.02.21 11:15:44
@Attilio79: Üdv! Egyet értek.

@Thuglife!: Üdv!
Nekem lenne egy véleményem Dybalától függetlenül. Az elmúlt években, de lehet már majdnem egy évtizedes probléma a Juve csapatán belül a sok sérült. Ráadásul ezek izom sérülések, szalagok. Szerencsére nem olyan Del Piero féle lesérülés. Jelenleg is közel 6-8 játékos sérült a csapatból. Nem kellene ennek utánajárni?
Ronaldo esetében, ha kötekedő akarnék lenni azt mondanám ő nem járt hátra védekezni, vagy középpályára szervezni. Viszont elismerem, hogy rendkívüli és egyedülálló amit a fizikumáért tesz és amennyit edz. A motiváltsága is egyedülálló. Amiben szintén gyenge a csapat. Francia világbajnok, EB olasz bajnokok, más - más klasszis ország válogatott játékosai játszanak a csapatban, mégsem látszik rajtuk a tűz. Szerintem fizikai és mentális problémák is vannak, aminek igenis utána kéne járni.

Szép napot!
A januári átigazolási időszakban komoly erősítéseket végrehajtó Juventus a Hellas Verona elleni győzelemmel, majd az Atalanta elleni döntetlennel folytatta szereplését a bajnokságban, s péntek este a torinói városi rangadóval hangolódik jövő heti fellépésére a Bajnokok Ligája…..
Roland Máté 2022.02.18 20:35:57
@KokoSRB: Üdv!
Vlahovic góljával ... többek közt. :) Vlaho 2, Dybala 1.
Szerintem ma lesz megnyitva a gólcsap. Én 2-3 akár 4 gólos mérkőzést érzek.
2-0, 3-0, 3-1 :)
FORZA JUVE
Olasz források szerint a Juventus vezetősége végül módosít a taktikáján Paulo Dybala szerződéshosszabbítása kapcsán, s a felek a hónap végén összeülhetnek a részletek megtárgyalása érdekében. A 28 éves argentin futballista idén a legjobban teljesítők egyike, és amikor egészséges, a pályán hasznára…..
Roland Máté 2022.02.08 18:32:18
@Thuglife!: Üdv!
Én nem feltétlen értek egyet. Előző 3 bajnoki: Milan ellen 89 percben csere, Udinese végig pályán, Roma 81 perc. Szerintem kezdi visszanyerni a formáját. Hétvégén sem úgy tűnt, hogy fáradtság miatt kell cserélni.

@Leram7: Üdv!
7. évét kezdte. Tavalyi év kuka, abban sérült volt oké. Ebből áthozott ennek a szezonnak az elejére is. De szerintem mostanában már lehet rá számítani. Nagyon - nagyon remélem, hogy ez így is marad! Ne fessük az ördögöt a falra, hogy sérülékeny.
A hisztizést pedig egyáltalán nem értem miért mondjátok. Egy normális focista nem örül annak, ha lecserélik. Morata néhány héttel ezelőtt (nem is egyszer) cserénél összeszólalkozott Allegrivel. Ronaldo a csapatkapitány karszalagot dobálta válogatott meccsen. Ezekre mondanám, hogy hiszti. Dybala egyszerűen lebiggyesztett fejjel lesétál. Ez hiszti? Egyébként Chiellini ráadta a CSK karszalagot, aztán egyből cserélik. Nem is értettem.

@Shyr Kahn: Üdv!
Egyet értek!

@alexGicamo: Ammen! :)
Roland Máté 2022.02.09 21:41:19
@Lanzafame: Üdv!
Tetszetős felállás, én is szívesen megnézném!
Én a másik jó öreg felállásunkhoz nyúlnék vissza Allegri helyében: a BL döntős 3-1 támadó felállás. Volt talán idén két mérkőzés ahol így kezdett a csapat, jó is volt. Viszont most Vlahoval az élen, annyira adja magát ez a felállás. Legalább is nekem. :) Chiesa - Dybala - Cuad - - - > Vlaho ék ... Én ebben a támadó 4 -esben újra látok egy BL döntőt. Chiesa hiányában pedig Morata egész jó lehet. A védelem nincs annyira előttem, de ha visszatérnek a sérültek, akkor lehet variálni bőven.
Szép estét!
Roland Máté 2022.02.09 22:05:23
@Lanzafame: 3-5-2 szerintem is ideális lenne, ha tényleg nem kéne Dybalának visszajárni labdáért. Szóval nagyon egyet értünk. :)
Egyébként pár meccsen néztem már Vlahot a Fiorban, plusz videókat: nem egy 16 -oshoz ragadt center. Sokszor kér labdát már 30 - 35 méterre. Szóval benne van a pakliban, hogy Dybalával nagyon jó támadó páros lehet. /Kicsit ez most az álmom is/
1996. december 15-én a Juventust meglepte a Delle Alpiba látogató Hellas Verona. A mérkőzés nem kezdődött jól, mivel a 24. percre a házigazdák már egygólos hátrányba kerültek, s erre válaszolva már a 35. percben Lippi mester Attilio Lombardo helyére beküldte Christian Vierit, ám a 44. percre így is…..
A januári átigazolási időszakban Dušan Vlahović és Denis Zakaria megszerzésével jelentős erősítéseket végrehajtó Juventus a Torinóba látogató Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzéssel folytatja szereplését az olasz bajnoki küzdelmekben. A Juventus keretéből hiányzik majd Manuel Locatelli, aki…..
Roland Máté 2022.02.06 21:10:00
@Vialli96: Üdv!
Mielőbbi jobbulást a kislányodnak!!!
Roland Máté 2022.02.06 21:11:14
@The king of alibis: Üdv!
Én is nagy fantáziát látok bennük!

@Juvebest: ... hát ha még Chiesa is felépül, és Dybala marad ... szerintem is egy nagyon erős támadó játékunk lehetne.
Reménykedem bennük!
A Tuttosport értesülései szerint már csupán a hivatalos bejelentés hiányzik Paulo Dybala szerződésének meghosszabbítása ügyében, s ezt az eseményt, amely alkalmából visszatér Torinóba a játékos ügynöke, Jorge Antun is, október végére tervezi a klub.  Az argentin játékos 2026-ig kötelezi majd el…..
Roland Máté 2021.10.19 20:35:06
@Tony.: Üdv!
Megjöttem. :) Mindenek előtt annyi, hogy én nem vagyok Dybala imádó. Viszont azt gondolom, hogy ha egészséges, akkor kihagyhatatlan a jelenlegi csapatból. Sok hozzászólást olvasok, de szerintem senki sem állította, hogy a legjobb irányító, én sem állítom. Szerintem abban is megegyezünk, hogy nem lesz már jobb játékos, nem lesz soha Messi, nem volt és nem is lesz soha a világ legjobb top10 játékosok között. Eddig úgy gondolom mindenben egyet értünk. Remélem!
Kérdésedre: ember legyen a talpán, aki megérti a vezetőség utóbbi 5-6 évben hozott döntéseit. Akár átigazolások kapcsán, akár szerződés hosszabbítások kapcsán. Aki nincs ott tűz közelben, szerintem nem fejti meg ... de lehet még azok sem.

@MGB75: Üdv!
Én is szeretnék feltenni nektek néhány kérdést, ha volna pár percetek rám. Az örök ígéret téma megvolt, DE:
Kíváncsiságból megnéztem mióta itt van, 2015 óta 6 szezonban a mérkőzés/gól számokban: 46/23, 48/19, 46/26, 42/10, 46/17 a tavalyi évét 0-nak veszem.
1. miért mondjátok folytok, hogy sérülékeny? Juve előtti 3 szezonban a Palermoban is folyamatosan játszott. A jövőben nem tudjuk, hogyan fog alakulni az egészségi állapota, de én inkább azért drukkolok, hogy 100% -os legyen.
2. Az itt töltött 6 évében nyert: 5 bajnoki címet, 4 olasz kupát, 3 olasz szuperkupát, 1 bl ezüst.
Az itt töltött 6 évében: 4 -szer az év seria a csapatába választották, 1-szer az év európa csapatába választották, 1-szer az év legjobb seria a játékosa.
Szóval a 2. kérdésem, hogy miért mondjátok rá, hogy szar? MGB mikor és miért csalódtál benne? Komolyan érdekel. Szerintem seria a szinten igenis kiemelkedő játékos. Minden edzőnk, minden évben számolt vele a kezdőben. 1 éve, a tavalyi bukta. Ezt senki sem vitatja. Érdekel, hogy sokan miért utálják ennyire.
3. Miért hisztis, vagy sírós, vagy amiket szoktatok írni rá, és meg rá a köpködés? Nem láttam őt csapatkapitány karszalagot dobálni, nem láttam köpködni, nem láttam verekedni. Lecserélésnek nem örül? Egy normális focista ennek soha nem örül, de nem rémlik, hogy nyilvánosan ilyenkor kötöszködött volna.

Mint egyik Juve szurkoló a másiktól kérdezem ezeket. Próbáltam a tiéteket megválaszolni. Előre is köszönet!
További szép estét!
Roland Máté 2021.10.19 20:51:50
@babo0410: Üdv!
Én egyszerűen csak nem értem mi ennek a nagy gyűlöletnek az oka, vagy alapja.
Roland Máté 2021.10.20 21:14:08
@Shyr Kahn: Üdv!
Köszönöm a válaszokat! :)

@Rikoo: Üdv!
Én úgy gondolom, hogy a testi erősségeivel hamar tisztába kerültünk. Fizikálisan gyenge, kerüli a párharcokat. Teljesen egyet értünk. De ettől azért még nem rossz játékos. Szerintem.
Szerencsétlen dolog, hogy megint megsérült, pedig kezdett belelendülni. Azt gondolom ez lesz most egy nagy vízválasztó időszak. Idén derül ki, hogy tavalytól sérülékeny e ... képes e gólokkal, gólpasszokkal, kreativitással segíteni a támadó szekciót.
Nekem nem rémlik, hogy folyamatos vitákban lenne az edzőivel. Allegri utolsó éveiben lehetett ilyen cikkeket olvasni. Viszont az meg teljesen ellentétes volt, hogy most visszatérésekor meg teljesen Dybala párti volt. Érdekes. Sarrinál szó szerint szárnyalt. Pirlo meg alig számíthatott rá. Sok vita nem volt, szerintem.
Most, hogy írtad: igazad van. Először 1,5 éve röppent fel a hosszabbítás, a nagyon jó éve után. Majd jött a Covid, és a sérülések.

@venember83: Üdv!
Ha jól emlékszem anno elég olcsón érkezett, én úgy gondolom az árát megdolgozta. A fentebb említett eredményei láttán. Ha bármikor is eladtuk volna sok pénzért, vagy akár most eladnák ... az elmúlt évek igazolásait látva mi garancia lett volna, lenne jobbat igazolni. Elég erre csak a Pogba sztorit felhozni. Nem lett pótolva.
6 mérkőzésen szerepelt. Ha jól számoltam eddig 10 volt a szezonban. A Napoli ellen a válogatott miatt egyik dél-amerikai sem játszott. Én az idei évet még nem venném alapul. Viszont nagyon sok minden eldől idén.

@Attilio79: Üdv!
Érdekes, tetszik amit írtál. Lehet tényleg mindenki tőle vár sokkal - sokkal többet, mint amire képes. Erre még nem gondoltam. Ahogy én azt már többször is leírtam, bekategorizáltam egy jó játékos szintre. Nincsenek ennél magasabb elvárásaim felé. Egyet értünk: vezéregyéniség sem lesz belőle. Nem az a típusú játékos. DE ... szerintem egy olasz bajnokság szinten jól teljesítő, a jelenlegi Juventusban kimagasló játékos. Ennyi.

Szép estét! Hajrá Juve
A címvédő Chelsea elleni csodálatos győzelmet követően a Juventus a Zenit Szentpétervár otthonába látogatva folytatja szereplését a Bajnokok Ligája csoportkörében. "Nehéz volna megjósolni, milyen lesz a Juventus elleni mérkőzés." - kezdte a házigazda orosz csapat mestere, Szergej Szemak a keddi…..
Roland Máté 2021.10.20 20:54:58
@Camo76ers: Üdv!
Délelőtt nem tudok hozzászólni, de pont erre gondoltam én is. Jelen pillanatban szerintem csak Chiellini testesíti meg a Juventus spiritót. Ő nem megosztó, nem vitatható, egyszerűen csak szerethető játékos.
Mind egyet értünk Szemak-al: Ciellini a Juve lelke.

Feldobok egy kérdést, hátha rákap valaki és beindul egy kicsit a cikk ... :)
Vajon mi lett volna, ha 2006 -ban nem sorsolnak le minket a B -be. Akkor vajon kapott volna szerepet Chiellini, Marci?
Miközben az első csapat este Oroszországban vendégszerepel, délután a Juventus U23-as csapata az AlbinoLeffe otthonába látogatott, s a meccs különlegessége volt, hogy a torinóiak keretébe bekerült a Bajnokok Ligájára nem nevezett Kaio Jorge is, aki a kezdőcsapat tagjaként lépett pályára. A házigazda…..
Roland Máté 2021.10.20 20:46:45
@MeGmOnDtaM: Üdv!
Köszönöm! Engem érdekelt. A tizit nem is írta az eredmenyek.com, kár ... úgy még nyertek is volna.
Vasárnap a Juventus hazai pályán is megszerezte első bajnoki győzelmét a Torinóba látogató Sampdoria fölött, de  a zebramezes csapatra szerda este ennél lényegesen nehezebb erőpróba vár, hiszen a címvédő Chelsea együttesét fogadja a Bajnokok Ligája-csoportkörében. Az olasz sajtó előrejelzései…..
Roland Máté 2021.09.28 19:03:49
@DrinkTeam: Üdv!
Teljesen egyet értek! Nem kellene ennyire leírni a csapatot.
A rutinos olasz védelemben bármikor benne van egy lehozott gól nélküli meccs. /Én is remélem a Capitano kezd/
A fiatal olasz csatárkettősben barmikor benne lehet egy - egy gól.
Középpályára is úgy gondolom az olasz EB győztesek jók lennének. Berna és Loca.
Akármi is lesz, én reménykedem! Hazai pálya is. HAJRÁ JUVEEE
A Sky Sport Italia értesülései szerint Álvaro Morata egy hónapot hagyhat ki sérülése miatt, míg Paulo Dybala esetében szerencsére a várthoz képest kevésbé súlyos a probléma. Az argentin csatár könnyek között hagyta el a pályát a Juventus-Sampdoria meccsen, így sokan komoly izomsérülésre és hosszú…..
Roland Máté 2021.09.27 21:09:41
@babo0410: Üdv!
Pont előző hónapban néztem meg én is a gólstatisztikáját. A gólpasszokat nem találtam, köszönöm!
Én már kicsit meguntam, hogy Dybala mellett érveljek, mert valahogy itt a fórumon tényleg nagyon sok kritikát kap. Nem is értem az: "állandóan sérült" (csak tavaly volt) szövegeket, vagy a "nincs egy jó éve" "nincs egy állandó jó teljesítménye" hát a 20 gól szinte minden szezonjában megvolt a BL gólokkal együtt.
Nem mondom, hogy egy top 10 -es csatár. De a keretnek igen is az egyik legjobb játékosa. Csapatjátékban, és szervezésben pedig nagyon hasznos.
Én különösebb hisztikre nem emlékszem. Attól, hogy citromba harapott fejjel jön le, ha lecserélik? Azért kell utálni? Na ne már. Vagy a szerződéshosszabbítás miatt? Annyian jönnek a számmisztikával. Ronaldo meglőtte 3 év alatt a 100 gólt, 30 milláért. Dybala ezt dupla annyi év alatt. Akkor fele annyi fizetés járna neki? 15 milla? Hmm? Ráadásul még védekezni is visszamegy. Plusz, ha az elmúlt 3 évben rúghatott volna szabadot, vagy tizenegyest ... már több is lenne.
Ne mindegy. Megint védem Dybalát. Mielőbbi felépülést kívánok neki!

Szép estét mindenkinek!
Roland Máté 2021.09.28 17:45:21
@Matteo89: Üdv!
Szóval akkor a PSG, City, Atletico, új Barca vagy Real, Liverpool, Inter, Bayern játékosok nem kereshetnek 15M-t mert nem nyertek 3 BL-t.
De a meglátásod szerint igazából senki Ronaldon és Messin kívül, mert az utóbbi 10-11 évben mindig ők nyerték az aranylabdát /1-1 kivétellel/.
Roland Máté 2021.09.28 18:48:54
@Matteo89: Üdv!
Most már egyet értünk. Szabad piac van. Csak az előző hozzászólásodban ezeket nem írtad le.
A fentebbi hozzászólásom szerintem nem neked szólt. Mi több igazából érdeklődtem, hogy mi a nagy Dybala utálat tárgya. A szerződéshosszabbítás? Innen ugrottak be azok a kommentek, hogy jajj a gólok száma, meg ennek - annak a száma. Tökéletesen egyet értünk: nem ilyen egyszerű a képlet! A számok nem mindig adják vissza a valós képet. Ebben egyet értünk.
Massimiliano Allegri egykori mentorát, Giovanni Galeonét nem lepte meg a Juve igencsak botladozó rajtja a bajnokságban, mivel véleménye szerint az elmúlt évek különböző edzői elképzelései megzavarták az Öreg Hölgy játékosait. „Nem számítottam egyetlen pontra sem a szezon első két fordulójában. A…..
Roland Máté 2021.09.01 14:41:23
@Lanzafame: Üdv!
Teljesen egyet értek! Össze kellene tartani, és drukkolni, reménykedni, jó juventino módra! :)
Én is úgy érzem, hogy össze fog állni a csapat.
Az az év jutott eszembe /talán a 2015-16/ amikor első meccsen Udine vert itthon, majd jött a Frozinone utolsó pillanatban gól 1-1. Első 6 körben talán a Roma és Napoli is elvert. 6 bajnoki után valami 13. helyen álltunk, mégis végül 9 ponttal nyertük a bajnokságot.

@peti78: +1
Én veled tartok! Ha már nem is 80 évig, de amíg csak élek. :)

@Dante01: Üdv!
Teljesen egyet értek! Én már pár évvel ezelőtt is ezen tanakodtam. Már 2 - 3 éve látszott, hogy kezd egy kicsit elaludni, elfáradni, kiöregedni, jóllakni a csapat. Már akkor bőven elfért volna 2-3 fiatal. Ráadásul akkor még egyeduralkodó volt a csapat, bőven lehetett volna kísérletezni.
Most viszont az a helyzet állt fel /ahogy Te is gondolod/, hogy a legopcionálisabb lenne. Olcsón, kevés fizetéssel hozni pár "tehetséget", lásd brazil srác. Olcsó megoldás, és akár 4-5 -ből akár 1-2 be is futhatna. Ha pedig nem, nincs nagy fizetés ... lehet elküldeni őket szerződés végén, vagy akkor mehet kölcsönbe.
Én sem gondolom, hogy idén meglesz a bajnoki cím, de minden meccsen nagyon drukkolok majd érte. :)
Azért kicsit örülök, hogy több csapat is megerősödött. Régen is jobban szerettem amikor volt harc a bajnokságért. Talán néhány játékos is feleszmél, hogy hát most már focizni is kell ezért!

Szép napot!
A Juventus portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo ma visszatért a Manchester Unitedhez, ahhoz a klubhoz, amelynek mezében annak idején berobbant az európai labdarúgásba. A Juventust három szezont követően elhagyó Ronaldo a közösségi médián keresztül köszönt el a torinói klubtól és a zebramezesek…..
Roland Máté 2021.08.28 12:41:15
@Wizzurah: +1

@Camo76ers: +1

@4Evorg: +1
Azért én nem szeretem, és nem is fogadom el a gyenge volt csapat mögötte, nem nőtt fel. Úgy emlékszem, hogy azt a 100 gólt nem egyedül a félpályáról mindenkit lecselezve rúgta. Azért a csapat bőven mögötte volt, és segített az egyéni rekordjaiban. Szerintem!

Szép napot Mindenkinek!
Estére hajrá Juve!
Ahogyan az az elmúlt napok alapján várható volt, Cristiano Ronaldo három szezont követően, egy szezonnal szerződése lejárta előtt elhagyja a Juventust, azonban nem a Manchester City-hez igazol, hanem visszatér egykori csapatához, a Manchester Unitedhez. "A Manchester United örömmel jelenti be, hogy…..
Roland Máté 2021.08.27 20:56:28
@Matteo89: Üdv!
EB -n 4 tizenegyes és egy összeomlott magyarok elleni gól. Meddig jutottak vele, és egy rendkívül jó középpályával? De nézz utána a selejtező meccseknek, én megtettem. Kb 10-12 meccsen 2-3 gól. Igen, leszállóágban van. Lehet, hogy Ronaldo rajongó vagy, ezzel nincs is semmi baj. Csak ezt el kell ismerni. Tudom milyen rossz, én Del Pieroval átéltem ezt.

@juve28adam: Üdv!
Jó lett volna megtudni mi lett volna, ha helyette néhány minőségi középpályás érkezik. De ez mind HA!!!

@Shyr Kahn: Üdv!
Mi továbbra is egyet értünk! :)
Ha esetleg pár évvel korábban érkezik ... teljesen más a történelem. Viszont a jelen számít. Nagyon sok mindent elért, le a kalappal előtte. De most ... már nem az aki a MU -nál, vagy a Real -nál.

@Ravanelli: Üdv!
Én szintén elfogadnám az olasz válogatottat. Hiányzik az a tűz, az a csapatszellem, az az összetartás amiről idén az olaszok tanúbizonyságot tettek. Nem volt kimagasló sztár, hanem CSAPAT volt. Ezt szeretném én újra látni nálunk! Forza Juve

@Leram7: Üdv!
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy aki nem volt előtte szimpatizáns, az a Juvénél hogy szerette meg. Kérlek segíts! A megszállottság, az akaraterő, a gólszerzési vágy mind mind mind egyéni cél. Én úgy láttam, hogy soha nem a csapat érdekeit szolgálta. S ezek a motiváló tulajdonságai mind elvettek a klubtól. De ez az én meglátásom.
Az Udinese elleni 2:2-es döntetlent követően a Juventus az Empoli elleni mérkőzéssel folytatja, amelyen már nem lesz ott Cristiano Ronaldo, a portugál támadó akár órákon belül a Manchester City játékosa lehet. "Tegnap Cristiano elmondta nekem, hogy már nem szándékozik a Juventusban játszani. Emiatt…..
Roland Máté 2021.08.27 17:17:25
@Leram7: Üdv!
Valahogy nekem is ez az érzésem. Vagy lehet inkább vágyam, hogy az elkövetkezendő években Chiesa lesz a húzóember. Örülnék, ha újra olaszok fémjeleznék csapatunkat!

@Knob: Üdv!
Én is így gondolom. Reméljük így lesz!!! Forza Juve

@Tony.: Üdv!
Persze értjük az iróniát ... de azért remélem továbbra is szurkolsz velünk együtt a szeretett csapatunknak, és együtt reméljük, hogy hamarosan jön egy szép új korszak!

@Lanzafame: Üdv!
Én kicsit örülök, hogy megszűnik majd ez a nagy széthúzás is a blogon, ami Ronaldo érkezése óta elindult! Az idő majd megmutatja, hogy végül kinek volt igaza. Remélem senki nem fogja ezt a másik szemére hányni!

@Rikoo: Üdv!
Ez mennyire megbízható forrás? Elég váratlan. :)
Roland Máté 2021.08.27 18:17:13
@Lanzafame: Igazad van, unalmas lenne mindenkivel egyet érteni! :) Csak én szeretem ezt baráti keretek között, amikor megy a sértegetés, sárdobálás ... na azt nem szeretem. De természetesen ez nem Rád vonatkozik! ;)
A másik dologban már nem értünk egyet. :D Én is nagy fellendülést várok a távozása után, akármilyen kvalitású is a jelenlegi keret. De ezt majd folyamatosan megtapasztaljuk.
Én folyamatosan úgy gondolom (és ezen állításom mellett ki is tartok), hogy túl későn érkezett. 1. évében még talán benne volt a csííí, de azután már nagyon megfakult. Ha nem 3 éve, hanem mondjuk 6-8 évvel ezelőtt érkezik, tuti mi húzzuk egymás után háromszor a BL -t. A Real nagyon jól felismerte mikor lett vége az Ő ragyogásának.
100 gólt elismerem, de úgy gondolom: hogy a sokak által szidott csapat vastagon benne volt ebben és asszisztált hozzá neki.
Meglátjuk mi jön ezután. Új fejezet. Hajrá JUVE
A tegnap éjszaka egybehangzóan számolt be minden valamire való olasz sportújságíró arról, hogy Cristiano Ronaldo a távozását kérte a klubtól, s többet nem kívánja magára ölteni a Juventus mezét. Fabrizio Romano szerint a játékos és a City között megegyezés született, most Jorge Mendes a két klub…..
Roland Máté 2021.08.27 11:44:08
@tomi12312323: Üdv!
Kicsit késve, de megérkeztem. Én szintén Ronaldo távozása mellett vagyok, és veled értek egyet. Minden tisztelet kijár Ronaldonak, és teljesen rendben van, hogy vannak rajongói, de én is belefutottam sok sértő kommentekbe, ha megírtam a véleményem, így leginkább már csak olvasom a híreket. Természetesen tisztelet a kivételnek, akikkel észszerűen és kulturáltan lehetett beszélgetni, azokat kimondottan kedveltem.
Egyébként nekem is feltűnt a napokban a sok a Juve nem elég Ronaldonak, a csapat gyenge, stb. kommentek. Ezeket fájó olvasni. 3 év alatt a 100 gólját pedig igenis a csapatnak köszönheti. Az ellenfél 16-osán várja a labdákat. Mégis ki az Isten adja a passzokat neki, vagy harcolja ki a tizenegyeseket, ha nem a CSAPAT???
De meg lehet nézni a portugál válogatottnál is. Ott aztán kimondottan szupersztár középpálya van. EB -n 4 tizenegyes, és egy összezuhant magyarok elleni gól. Na és csk karszalag dobálás. De a selejtezőkön sem villogott.
Szóval el kellene fogadni, hogy már nem az a szupersztár aki a MU-ban és a Realban volt. Senki nem veheti el amit elért, klub és válogatott szinten, de be kell látni már, hogy nem a régi.

@Milo92: Üdv!
Én is örülök a hozzászólásodnak. Remélem nem írtam bántó dolgot! Tényleg minden tisztelet kijár a valaha volt egyik legjobb labdarúgónak. Magánemberként is csupa jót hallani, de egyet értünk: jelen pillanatban se neki, se a Juvénak nem jó a közös folytatás. A Cityt én is jó választásnak gondolom. Oda illene éknek. De oda is 9-nek, nem szélsőnek. Majd meglátjuk.

@Rivendell: Üdv!
Egyet értek! Sajnos szerintem Haland és Bappe is elérhetetlen lenne most és a közeljövőben is számunkra. De a fioros srác talán elérhető lenne. Valóban nagy a hype és kockázatos is lenne, de én mindeképpen többet látok benne, mint az új brazil srácban. Tavaly direkt megnéztem pár Fiorentina meccset, nagyon jól teljesített Vlahovic (ha jól emlékszem a nevére).

Összességében nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége, milyen évünk lesz, milyen mozgás lesz még. Talán amikor ideigazolt, akkor is nagyon ki volt centizve az átigazolási határidő végén. De már ködösek az emlékeim.

Lényeg a lényeg: hajrá JUVENTUS!!!
Paulo Dybala ügynöke a mai napon ismét egyeztetett a csatár szerződéshosszabbításáról, és a felek a pletykák szerint egyre közelebb kerülnek a megegyezéshez. Az argentin csatár több forrás szerint is maradni szeretne, nem kívánja elhagyni a Juventust, és a Sky Sport Italia, illetve egyéb források…..
Roland Máté 2021.08.11 11:14:37
@Shyr Kahn: Üdv!
Ha jól emlékszem 2015 -ben érkezett. Én az itteni karrierjéből csak a tavalyi évre emlékszem, hogy sérült volt. Szerintem túlzás azt mondani, hogy sérülékeny. Ez előtti évben pl az olasz liga legjobb játékosának választották.

Ezen kívül minden másban egyet értek veled!
Már elmúlt az a korszak, hogy a nagy ígéretből új Messi, meg stb. lesz. Viszont én úgy gondolom, hogy egy jó játékos. Nagyon megosztó, az igaz. De én úgy gondolom, hogy az elmúlt 5-6 évben azért a csapat jobb játékosai közé tartozott mindig is. Én is úgy gondolom, hogy pazarlás lenne eladni 40-50 millióért. Mert ötletem sincs kit lehetne venni helyette.

Valahol megértem, hogy ha egy Athur, Rabiot, stb. játékosok ugyanannyit keresnek, akkor náluk többet érdemel. De egyet értek. Ha ezt elfogadja, akkor elhiszem, hogy itt szeretne maradni és nől az én szememben is. Ha nem, akkor nálam is leírja magát.

Egyébként én emlékszem Del Pierora, hogy Ő is sokszor nem örült, ha lecserélték. Anno ezért utáltam Ibrát. Én is látok némi hasonlóságot szellemiségben. Na és arra is emlékszem, hogy a B liga előtt sok szurkoló ekézte Del Pierot is. De a Legenda megmutatta, hogy mi is a klubhűség, a Spirito, a Juve család ... mindent! Itt a legjobb példa Dybala előtt. Nézzük meg melyik utat válassza. Hajrá!!!
Roland Máté 2021.08.12 08:47:20
@Lanzafame: Üdv!
Úgy gondolom, hogy akik nem kedvelik Dybalát, még azok is elismerik, hogy volt legalább 3 kimagasló éve a 6 -ból. Az igaz, hogy közelít a 30-hoz, és lutri, hogy menne neki más bajnokságban (ami valljuk be, minket nem nagyon izgatna már), de itt a Juventusnál még azért lehet 1-2 vagy akár több jó éve is. Szerintem megegyezhetünk abban is, hogy képes nemzetközi szintű jó teljesítményre, de sajnos nem is. Én inkább ennek az okait keresném meg, az eladás helyett. Mert lehet, hogy veszünk egy másik 30 - 50 milliós játékost ... és az nekünk lutri, mert lehet, hogy még 1 jó szezon sem lesz... Ramsey, Arthur, Rabiot, és ugyanannyi fizetésért.

@venember83: Üdv! Remek összefoglalás!

@Pjanista: Üdv!
Egyet értek, nem ennek kellene lennie a referenciának. De sajnos manapság ez lett a foci világ, nem lehet elmenni a külső körülmények mellett. Borzasztó, hogy egy fiatal focistának, ha van egy jó fél szezonja, már 80 millió az ára (Vlahovic).

Már nem is tudom ki írta, de egyet értek vele: minden játékosnak inkább sok bónusz kellene a fizetéséhez. Ha nem teljesít rendesen akkor kapja a kevés alapot, ha meg teljesít akkor megérdemli a bónuszt, és mindenki boldog.
Olasz pletykák szerint Massimiliano Allegri már eldöntötte, hogy milyen felállásban fogja a meccsek jelentős részében pályára küldeni a csapatát. A livornói mester a torinói éveiben számos felállást kipróbált, az elején megtartotta Antonio Conte bevált 3-5-2-es alakzatát, majd saját 4-2-3-1-es…..
Roland Máté 2021.08.11 12:31:06
@Pavel1988: Üdv!
Sarri évében szerintem Dybala és Ronaldo nagyon jól megfért a csapatban. Nem kérdés számomra, hogy a csapat elbírja e.
Nekem inkább az a kérdés, hogy Dybala hol fog játszani Allegri felállásában? Remélem nem megint irányító középpálya szerűséget akar vele, mert Dybalának az nagyon nem feküdt. Nagyon kíváncsi vagyok.
Forza Juve !!!
Roland Máté 2021.08.11 21:39:57
@Rikoo: Üdv!
Elnézést, lehet rosszul fogalmaztam. Allegri utolsó évére gondoltam, ahol nagyon visszavont támadó középpályás volt. Akkor nem is igazán tudom milyen felállás volt. Talán 3-4-3.
Allegri első időszakában, a 4-2-3-1 formában, vitathatatlan hogy a legjobb volt Dybala.

@FeriGjuve: Üdv!
Én is örülök, mert nekem nem volt digim. :)
Roland Máté 2021.08.12 08:31:51
@Rikoo: Nem is értem, hogy nem lett az egyik aranylabdás. Vagy mindhárom egyszerre. :D
Miközben a tárgyalások a Sassuolo és a Juventus között már több mint egy hónapja tartanak, kevés előrehaladással, a bianconero vezetőség állítólag egyéb opciókban is gondolkodik, ha meghiúsulna az EB-győztes középpályás szerződtetése. Manuel Locatelli továbbra is a Juve első számú célpontja, és…..
Cristiano Ronaldo 2018-as leszerződtetése nagy visszhangot keltett úgy a szurkolóknál, mint a sajtóban, mostanra azonban sokan megkérdőjelezték a portugál klasszis megtartásának a jogosultságát a Juventusnál, azonban továbbra sem lehet biztosan tudni, hogy a portugál legenda kitölti-e a torinói…..
Roland Máté 2021.07.23 13:08:15
@Galbandi: Üdv!
Ronaldo kapcsán mi sem értünk egyet sok dologban, de igazad van: ettől szép ez. Főleg, ha kulturáltan, vita nélkül elmondjuk a véleményünket. :)

Engem a pénz része annyira nem szokott foglalkoztatni. Valóban ebben megállapodtak a fejesekkel, és ennyi. Véleményem szerint nem is ez okozza a legfőbb nézeteltérést csapat szinten. Úgy gondolom az a baj, hogy ő dönti el hol játszik, mikor játszik. Soha nem megy vissza védekezni, minden szabadrúgás az övé. A tiziket én speciel nem veszem el tőle, lője nyugodtan, de a szabad nagyon nem megy neki. Ezen felül vagy ő vagy az edző mondja, de látványosan neki kell passzolni minden labdát. Szóval a csapatjátékból annyira veszi ki a szerepét, hogy kapura lő. Ez bizony ronthatja a morált.

Én elfogadom, hogy kedveled Ronaldot. Csak azt azért be kell látni, hogy már nem fiatal. Unitedben és Realban a legjobb formában volt. Ezen a két helyen ért el mindent. Amit természetesen senki nem vehet el tőle, nem vitathat.
Már a portugál válogatottban sem tud nagyot alkotni. Pedig ott aztán jobbnál jobb középpályások vannak. Ha nincs 4 tizenegyes, mögöttünk végeznek a csoportban, most az EB -n.
Cristiano Ronaldo torinói jövője továbbra sem tekinthető bizonyosnak, mivel a játékos még nem nyilatkozott az ügyben, s egyelőre az EB utáni pihenőjét tölti. A jól értesült Romeo Agresti szerint azonban a napokban választ kaphatnak a szurkolók és a klub is arra vonatkozóan, hogy a portugál hogyan…..
Roland Máté 2021.07.20 19:22:50
@tomi12312323: Üdv!
Teljesen megegyezik a véleményünk. Csak sajnos én nem tudom elképzelni, hogy bármelyik edző merné őt padoztatni. :(

@JeetTrader: Üdv!
Igazából szerintem jó sok klub megengedhetné magának. Csak nem kell egyik top klubnak sem. Szerintem a PSG -nél fel sem merül. Csak pletyka az egész. Komolyan valaki el tudja képzelni, hogy Neymar, Di Maria és a többiek minden lasztit neki adnak, összes szabadot, tizit? Mert én nem. De szorítok azért.
A La Repubblica értesülései szerint Massimiliano Allegri nem döntött még Gianluca Frabotta ügyében, akit szeretne a szezon előtti felkészülés során megfigyelni, mielőtt maradásaa vagy távozása mellett teszi le a voksát. Maurizio Sarri római kinevezése reménysugár lehet a Juventus számára, mivel az…..
Roland Máté 2021.07.04 16:15:21
@GodPiero: +1
@MGB75: +1
@buci402: +1

Én sem örülnék, ha maradna. Direkt kíváncsi voltam mit mutat majd a portugál válogatottban, ahol most épp bomba erős a középpálya. (Mert mindig ezt hozzák fel, hogy de a Juvénak most milyen pocsék)
4 tizenegyes, és 1 gól ellenünk (ami elismerendő, hogy szép volt) a magyarok ellen, igaz a fejben szétesett magyarok ellen. Azon kívül a csapatkapitány karszalag rugdosás ...
Rendkívüli dolgokat ért el, senki a világon nem vitatja... de szerintem már koros, és inkább fék egy nagy célokra törő csapatban. Ezért nem is kapkodnak érte. PSG és Neymar ... érdekes lenne.
Paulo Dybala a Juventus játékosa marad, a Tuttosport mai száma szerint La Joya elfogadta a Juventus szerződéshosszabbítási ajánlatát, így 10 milliós bér mellett elkötelezi magát 2025-ig. A torinói pletykalap szerint az ügy kedvező kimenetelében nagy szerepe volt Massimiliano Allegri…..
Roland Máté 2021.07.04 14:04:12
@GodPiero: Üdv!
Én személy szerint úgy gondolom, hogy nem oltogatni kell most Dybalát, hanem elismerni.
Nem gondoltam volna, hogy ennek a huza - vonának ez lesz a vége, de nekem nagyon szimpatikus.
15 igényéről lemondott 5 -öt, jövőre nem megy el ingyen. Szóval nem szívatja meg a Juvét. Úgy, hogy Ramsey, Rabiot, Artur 7 vagy az fölött keres. Hozzájuk képest Dybala jóval többet letett már.
Hajrá!
Roland Máté 2021.07.04 15:13:41
@Lanzafame: Szerintem nem mondja senki, hogy klasszis szezont zárt. De miért is mondaná? Nagyjából egész szezonban sérült volt. Így nincs is sok értelme ehhez viszonyítani. Ez előtti évben pedig a legjobb seria a játékosnak szavazták.
Sok nagy játékosnak volt szezonos sérülése. Én nem ez alapján ítélem meg.

Azt hittem sokan a szerződéses téma miatt szidják.
De remélem annyiban azért egyet értünk, hogy akiket fentebb említettem (Rabiot, Arthur, Ramsey) játékosokhoz képest már többet mutatott, és értékesebb! Én legalább is ezen a véleményen vagyok.

Üdv
Roland Máté 2021.07.04 16:09:21
@Lanzafame: Nekem úgy rémlik, hogy amikor a keretben volt, akkor sem volt mindig 100% -os. Rabiot jobb szezont zárt, Ramsey szezonjával vetekszik. Én nem ez a szezonja alapján ítélem meg. Ahogy nem is csak az előző alapján. Én úgy gondolom, hogy képes kiegyensúlyozott teljesítményre. De persze elfogadom a véleményed, egyszerűen más mint az enyém.
Persze nem azt mondom, hogy top5 vagy top 10 lesz valaha is. Az már elmúlt.

Viszont az számomra is fura, hogy Allegri utolsó évében nagyon nem voltak jóban. Érdekes.
Kíváncsian várom, hogy mi lesz!
A spanyol AS állítása szerint a Paris Saint-Germain tárgyalásokat kezdeményezett Cristiano Ronaldo képviselőivel annak érdekében, hogy nyáron Franciaországba csábítsa a portugál klasszist. Ronaldo jelenlegi szerződése 2022 júniusában jár le Torinóban, s az olasz sajtó értesülései szerint az új…..
Roland Máté 2021.06.04 18:17:22
@Magyar Közöny: Üdv!
Nekem úgy rémlik, hogy Dybala csak az idei évben volt ilyen hosszan sérült. Előző évben az év olasz játékosa volt.
Azért az, hogy méltánytalan a helyzete szerintem túlzás. Hangsúlyozom szerintem! Ha jól tudom a 2. vagy 3. legjobban kereső játékos a világon. Saját maga dönti el hol játszik, mikor játszik, minden helyzet, tizi és szabad az övé. Azért ez nem annyira rossz helyzet szerintem.

@JeetTrader: Üdv!
Továbbra sem értek egyet azzal, hogy csapat kellene mögé, meg jobb középpálya. Amikor 2007 -ben visszatért a csapat a B ligából: Del Piero is gólkirály lett. Milyen középpálya volt akkor??? Nem olasz, welsi, brazil, francia stabil válogatott kezdő. Na és Trez mögötte egy góllal maradt le akkor a góllövő listáról.
Jogos egyébként!!! Tényleg nem egy top középpálya. DE ... Haaland már a Salzburgban is lötte a gólokat a BL -ben, a norvég válogatottban sincs mögötte neves középpálya. Mégis nagyon megy neki. De meg lehet nézni, Ronaldo milyen statisztikával áll a mostani portugál válogatottban. Ahol brutális a középpálya. (gyenge stat)

Szerintem felesleges egymással vitatkozni. Senkinek sem fog megváltozni a véleménye Ronaldo ügyben.
Inkább reménykedjünk, hogy jól alakul a nyári átigazolás, és épül majd egy jó csapat!

Forza Juve
Roland Máté 2021.06.04 18:35:01
@GodPiero: Üdv!
Ha tényleg úgy alakul ahogy írod (MBappe real, Ronaldo psg) arra nagyon - nagyon kíváncsi leszek, hogy Neymarral hogy lesznek meg. :) Nagyon 2 dudás 1 csárdában szituáció alakulna ki. :)

@flash91: Üdv!
Teljesen egyet értek!!! Pont ezt írom én is mindenkinek! Minden résszel egyet értek!

@GGábr81: Üdv!
Hát ezen nagyon jót nevettem! :D Köszi a hozzászólást! :D :D

@Gaben Smith: Üdv!
Igen, ez így van. Egyébként pedig, ha valaki más rúgja a tiziket, akkor máris van még egy 10+ gólos játékos. Úgy minden évben.

@Shyr Kahn: Üdv!
SMS + Icardi nem lenne rossz. Én lecsapnék a fior fiatal csatárára. Vlahovic, ha jól emlékszem. Amióta hírbe hozták valahol, néztem pár meccset. Hát tényleg nem semmi. Na ott tényleg gyenge középpálya mellett is lövögetett gólokat. Szerintem jó center lehet belőle. Persze lutri. De nem biztos, hogy sokba kerülne, bére sem. Egy próbát megérne, akár valami kölcsön opcióba.
Roland Máté 2021.06.04 19:15:16
@Rikoo: ejjjha!!! Máris ilyen sok? Francba!
Egyébként nem értem, hogy nálunk miért nem bukkan fel soha egy kimagasló tehetség.
Ajax rendre nyomja ki a fiatal tehetségeket. Internél is pl az argentínok: Lautano M. , Icardi ...
Bayern, sok francia csapat ...
Nálunk évek óta semmi. Nem hiszem el, hogy nem találunk mi is egy európai vagy akár dél-amerikai tehetséget, aki tényleg viszi is valamire. Szomorú ...
A spanyol sajtó értesülései szerint a Real Madrid jövő héten jelentheti be hivatalosan, hogy a nem túl acélosan sikerült szezont követően Zinédine Zidane feláll a csapat kispadjáról, s helyét a Juventusszal korábban zsinórban öt bajnoki címet nyerő Massimiliano Allegri veszi át. A torinói klub 2019…..
Roland Máté 2021.05.25 22:29:21
@MdewC: Üdv!
Nekik én sem örülnék. Függetlenül, hogy jó játékosok, rettentően unszimpatikusak számomra.
Ramos amit a 17-es döntőben művelt Cuadradonál, 3-1 -es biztos vezetésnél ... nálam onnantól nem sportember. Másik döntőben Salah ellen ...
De ez csak saját vélemény!!!

Szép estét!
A Juventus portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo gólkirályi címmel zárta a bajnokságot, s a közösségi médiában szólt a most lezárult szezonról. "Minden top játékos élete hullámhegyekből és völgyekből áll. Évről évre fantasztikus csapatokkal, rendkívüli játékosokkal és ambiciózus célokkal nézünk…..
Roland Máté 2021.05.25 20:39:07
@FeriGjuve: Üdv!
Ez a gondolat mostanában az én fejemben is felmerült. Lehet szidni Dybalát (mondjuk a fizetéses mizéria nekem sem tetszik), de eddig minden évben rendelkezésre állt. Pl tavaly ott volt egész évben. Idén sérült volt. Ronaldo volt minden évben, idén még gólkirály is lett ... és a 4. helyért küzdöttünk. Csak így észrevételként.

@DelPiero2: Üdv!
Teljesen egyet értek. Több fórumon is olvastam, hogy Ronaldo maga döntött mikor kezd, mikor nem. Minden szabad és tizenegyes az övé, olyan poszton játszik ahol akar. Stb. Hát hát ... Azért ez a Juve család, Juve történelem, Juve spiritusztól elég távol áll. De ez saját vélemény.

@babo0410: Üdv!
Óó teljesen egyezik a véleményünk!!! Talán először olvasom mástól. Véleményem szerint is Ronaldo kiöregedett. Aki szereti annak biztos nehéz belátni (én hasonlóképp voltam Del Pieroval), de sajnos ez így van. Nem tudom elfogadni azokat akik azt írják, hogy szar középpálya, szar a csapat körülötte, nincs kiszolgálva ... nem voltam rest megnézni a Portugál válogatott eredményeit amióta visszajött. Olyan középpályával, mint Bernardo Silva, Bruno Fernandes csak hogy két világklasszis játékost mondjak. Jota, Felix támadókkal ... utolsó 10-12 meccsen nem rúgott gólt Ronaldo, csak Andorrának, Luxemburgnak. Ukrajna, Francia, Horvát, Szerb semmi. Akkor ott mi lehet a baj? Költői kérdés.
Szerintem is már eljárt felette az idő. Lassabb, a cselei sem ülnek annyira, nem védekezik, nem támad le ...
Másrészt pl tavaly, vagy tavaly előtt Quagliaerra (bocs, ha rosszul írtam) lett olasz gólkirály. Egy középpályást nem tudnék mondani abból a Sampból.
És igen, ha 10 évvel ezelőtt jön, akkor szerintem is itt nyer 5 aranylabdát és sok BL -t. Mert IGEN, ilyen világklasszis volt.

@Leram7: Üdv!
Még egy utolsó észrevétel. Ha ekkora klasszisról beszélünk. Miért van az, hogy nem arról beszélgetünk, hogy melyik 10 legjobb csapat szeretné őt? Hanem miért arról van szó, hogy vagy marad itt a nagy pénz miatt, vagy talán CSAK a PSG jöhet szóba? Bár azt megnézném, ahogy Neymar, Di Maria és a többiek mindent lepasszolnak neki. :)

Szép estét!
Roland Máté 2021.05.25 22:16:08