Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tapsi Hapsi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lapaj szerint ADEUS AYRTON! 2013.05.01 09:00:00
           Egy szűkszavú kommüniké tudatta 1994. május 1-jén, vasárnap kora este a szörnyű hírt a világgal: „Ayrton Senna, háromszoros világbajnok belehalt az imolai versenypályán, a San Marino Nagydíjáért folyó versenyen elszenvedett sorozatos sérüléseibe. A halál…..
Közszolgálati percek. megkésett téli autós tanácsok következnek - több évtized távlatából. "Télen mindig számolni kell kisebb-nagyobb hóakadályok keletkezésével. Kisebb hóakadályoknál lendületet kell venni a gépkocsival, így valószínű az átjutás. Hófúvás, nagyobb…..
Tapsi Hapsi 2013.03.28 11:19:38
@Evil Dragon:

Ott a pont... igaz, hogy biztonságosabbak, de gyorsabbak az autók az emberek meg türelmetlenebbek és figyelmetlenebbek, fáradtak, unottak!

Ha akkor ütköztek általában egyenlő esélyeik voltak, személy a személy, teher a tehergépkocsi ellenében, de ma Suzuki az X5.-ös ellenében vagy a focus a Q7.-es ellenében.
nagy a különbség anyagiakban, súlyban, pénzben és biztonságban... van, aki megtudja fizetni van , aki nem!
Komoly indulatokat korbácsolt fel a Red Bull Racing hazájában, Nagy-Britanniában Sebastian Vettel malajziai húzása, amikor a csapat utasításának ellenszegülve megelőzte csapattársát, Mark Webbert, és megnyerte a versenyt. Gerhard Berger szerint a világbajnokokból nem lehet kiölni a…..
Tapsi Hapsi 2013.03.25 21:11:50
Elöljáróban közlöm, Webber drukker vagyok... és nem elfogult!

Nem is hozzátok szólnék kedves hozzászólok hanem az Én kedvencemhez:
Kedves Mark Neked szurkolok mert szeretem vasárnao a f-1 rajtot anyázással kezdeni amikor 10.-ből 9.-szer elrontod a rajtot.Szerettem, hogy nem fogod vissza magadat és hozod a formádat!Nem vagy egy f-1 világbajnok alkat, de ez engem nem zavar.38 év alatt 8 pilótának szurkoltam a mezőnyben, ezek közül egyedül Piquet.-nek volt esélye a világbajnoki győzelemre.
Nem vagyok telhetetlen beérem évi 1-2 győzelemmel is!

De most haragszom Rád.
Te, aki annyi idős vagy mint én és több mint 10 éve versenyzel a f-1.-ben ebből 4 éve ennek a senkiházinak vagy a csapattársa...te...te ausztrál őslakos elhitted, hogy Vettel majd visszavesz?Komolyan azt hitted... ez az anyát eladná egy győzelemért, de nincsen ezzel semmi baj!
De neked annyi tapasztalattal tudnod kellett volna, hogy akkor veszek vissza ha az a senkiházi előbb visszavesz!Nem ellened haragszom hanem érted!
Hiszen tudhatnád, hogy soha nem kezeltek egyenlőnek... sok sok apróság igazolja... de legalább ne hagyd magadat!

Legközelebb akkor tekerd vissza ha az a ...... házi már visszatekerte és van köztetek 10 másodperc... és akkor nem kell meglepődnöd, hogy itt van és támad!

Egyébként meg halálosan idegesít Szujó üvöltése a közvetítés során amikor reklámozza a történteket a műsort és nagy dolgokat változásokat helyez kilátásába.

Ez már nem az a F.-1 a gumi dönti el a versenytempót, a motor X versenyen kell használni, fél távnál elkezdünk spórolni!

Valahogy úgy kell csionálni, ahogy most vasárnap, csak könyörgöm ennyire h... bocs, egyszerű ne legyél és ne hidd el, hogy a csapat valaha is Vettel elé fog helyezni!

Ámen!
Belsőség Ma lenne 53 éves 2013.03.21 14:44:57
Minden idők legnagyobb Forma-1-es tehetsége, versenyzőtársai és millió rajongója szerint (én is ide tartozom) pedig minden idők lenagyobb pilótája, Ayrton Senna da Silva.Méltón meg fogunk emlékezni halálának évfordulójáról, ebben biztosak lehetnek.Addig is emlékezzünk rá ezzel…..
Tapsi Hapsi 2013.03.21 23:57:43
@SzJ1982:
Tiszteletben tartom más véleményét, rajongását!
Elfogadom, hogy a világ egyik, ha nem a legjobb autóversenyzője volt ... a saját kategóriájában!!!

De egy másik világ, másik színvonal ....?
Fangio az 5 címével vagy Lauda a 3.-al ( egyiket sem szerettem ) de minden korszaknak megvannak a nagyjai, ezt el kell fogadni!

De túlmisztifikálni azt azért nem , tisztelni, rajongani lehet... libabőrösen, ahogy igazi vérmes szurkoló teszi, de isteníteni... ennyire talán azért nem kellene, de mindenkinek lelke rajta!

Na nem azért mert Én nem Senna drukker voltam, de sem Piquet, sem Modenát, sem Blundellt, sem Salot, sem Montoyát, sem Webbert nem ismerem emberként, ezért hát kár lenne isteníteni Őket!Ellenben azért így is nekik drukkoltam!

Végezetül.. bocsánat, de nem lehet az évszázad autóversenyzője mert számos más kategória van, ahol nem lett volna ilyen jó!Ha elfogadjuk a dogmát, hogy a F-1 a csúcs akkor igen!Persze nekem nem az, de azért szeretem!

1986.-ban beült egy B csoportos Austin Metro.-ba is és azt mondta utána, hogy ez a fák között 200.-al menni az túl gyors és veszélyes!
Tapsi Hapsi 2013.03.22 00:08:30
@asds1988:
Sajnálom, de a lényeg ugyanaz.... Nekem is megvan a könyv, de szándékosan nem másoltam ki... megtetted ezt helyettem Te! :-)

Egyébként meg bántás nélkül miért gondoljuk úgy, hogy 100 év múlva is Őt, Őket tartják majd a legnagyobbnak? Azért mert Mi láttuk versenyezni?

Olyanok, akik nem látták már versenyezni, és nem lesznek olyanok, akik még életükben látták versenyezni már nem fogják értékelni Őt és egy 3 világbajnoki címes legendás pilóta lesz és úgy fognak hozzá állni, ahogy pl.: Fangio 5 címéhez!
Volt, jó volt, de amikor Én kisgyerek voltam és néztem a F-1.et akkor ment X és Y, na Ők voltak az igaziak!
Ilyen az élet!
Tapsi Hapsi 2013.03.22 00:12:58
@Majdénmegmondom: Ott a pont!! Valahogy tényleg így van!

Életveszélyes a Senna fanok közé írni mert csak Senna, Senna!
Pont olyanok mint a kedvenc versenyzőjük! Már bocsánat!

De a sor nekem így tejes! Mansell, Prost, Piquet, Senna!
Nagyon simán nyert Sebastien Ogier Mexikóban. A mezőnyből egyedüliként csak Ostberg tudott közel kerülni a franciához, de neki a második napon véget ért a verseny, így a svéd hó után a mexikói murván is az újonc VW nyert. Az utolsó napon a „csak” három gyorsasági…..
Lehet, hogy már volt, lehet, hogy öreg, de annyira szép, hogy ezt sosem lehet elégszer megnézni. Bajunk biztosan nem lesz tőle. És ha Juha bácsi mondja, akkor kik vagyunk mi, hogy kétségbe vonjuk? Csodás képek, csodás gépek. ..