Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabyyy Convict

9 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
a saját testsúlyos edzést imádók (fegyencedzők, fegyencek) szidják a szabad súlyos erőedzést és a testépítést.a testépítők és a szabad súlyzós erőedzők lenézik a saját testsúllyal edzőket.  (tisztelet az értelmes kivételnek.) miért van…..
szombaton kerítettek sort a második országos sw. találkozóra. nagyon sajnáltam, hogy tavaly nem tudtam elmenni, de idén mindenképpen be kellett ezt pótolni :) amikor odaértem kicsit elveszve sétáltam be az Elte sporttelep udvarára, ismerős után kutatva, de szerencsére megláttam,…..
jay's workout kézenállás 2013.03.20 18:33:33
Csák Dani hiánypótló videóján felbuzdulva ma egy egész edzést rászenteltem a szabad kézenállás gyakorlására az erő már rég megvan persze, de ez az egyensúly.. valahogy több hónap gyakorlás után se ment. és megvan a megoldás: has és lábfeszítés! kösz…..
jay's workout helyzetjelentés 2013.03.26 22:06:02
ma megtörtént a fogadással nyert büntetésem. meg kellett ennem EGY KILOGRAMM fehér kenyeret 50 deka parizellel az iskolában, délelőtt. brutális volt. fel lett véve az egész, hétvégén összevágom a videót. holnap megyünk kirándulni Pestre, de ott is maradok,…..
Szabyyy Convict 2013.03.26 22:14:49
szerintem rajtam kívül nem sokan örültek a hónak. egész sokat voltam most kint. mindenféle húzódzkodást csináltam, ehhez volt kedvem. ismétléseket nem számoltam.húzódzkodásegykezes rávezetőegykezes negatívniggerkommandósíjászfogás cserélőtapsosszélesszűkteljesvégül,…..
Szabyyy Convict 2013.03.16 13:55:33
@jayworkout: csuklón de a fordítás nem nagyon jön össze, vagy csak nehezen nem bírom a súlypontot előre helyezni.
Kijelentem sikerült kivágnom egymás után 2 őt :D és olyannyira megörültem neki hogy a mai naptól kezdve gyakorlom ezt is tovább :D jó lenne ha sok menne..habár erőfejlesztés szempontjából bőven elég 2-3 db is. mostmár lehet gyakorolni lendület nélkül is :P!..
nem fagy szét a kezem a húzódzkodó rúd tól :D most márt törekszem növelni az ismétlés számot ugyanis szűk kéztartásos húzódzkodásban haladok :D olyannyira jólesett a nem jeges vason húzódzkodni hogy ma még biztos húzódzkodok 1 kicsit + mehet a vadulás mivel még futni is…..
egy kedves netkomám segítségével sikerült hozzájutnom. nagyon örülök neki. ez az epub formátumú könyv videókat és leírásokat is tartalmaz. az első rész az alapokról szól, király progresszió lesz benne. a gimnasztikai erőedzés 7 alapgyakorlata:front lever/ elülső…..
Szabyyy Convict 2013.02.24 13:43:23
Szabyyy Convict 2013.02.24 21:36:30
@jayworkout: köszönöm! már le is szedtem és tanulmányozom :D
Szabyyy Convict 2013.02.25 22:10:21
@ConvictMan: én FBReader-el nyitottam meg :D
Ma előjött a legismertebb gyakorlat amit szintem mindenki csinált már, a fekvőtámaszról van szó! Folytattam tovább és azt vettem észre hogy a szűk kéztartásos kezd könnyű lenni belekezdtem hát a felemás fekvőtámasz labdával gyakorlatba :D És éreztem hogy küzdenem kell…..
érdekes napom volt. reggel, miután fél órája álltam a buszmegállóban, rájöttem, hogy ez a már nem fog jönni. (később kiderült, hogy de, egy óra késéssel jött). valahogy viszont el kellett jutni iskolába, szal gondoltam friss levegő, felpattanok a biciklire, faszaság. 36 perc…..
emlékszem hogy kb. 2 hete nem tudtam megcsinálni mivel én mindig fölfelé rúgtam volna ki magam..és a facebook fegyencedzés csoportba az egyik admin-tól kaptam 1 tanácsot hogy inkább ívesen előre rúgjak és lássatok csodát sikerült! Lehet az ember akármilyen erős ha nem tudja a…..
Legjobb állóképességet adó sport! Minél jobban futsz annál jobb közérzeted lesz :D nekem pl. jólesik a futás. Van olyan ember aki azt mondja hogy hidegben nem jó futni...ez nagy hülyeség mivel pont hidegben a jó legalább is ezerszer jobb mint dög melegben. Persze csak az tudja…..
A mai edzésen húzódzkodást fejlesztettem :D és csak úgy kíváncsiságból megpróbáltam az átkulcsoló zászlót (lásd: fegyencedzés 2) és hihetetlen módon sikerült kitartanom Képet lejjebb találtok : ..
2012-ben kezdtem a fegyenc edzést! Nagyon megfogott az edzésmódszer és nem csak azért mert nem kell költenem konditermi bérletre ami 3000ft-tól akár a csillagos égig terjedhet..hanem az apró sikerek miatt is mint amikor az ember sokáig gyakorol valamit és sikerül neki..nahát én is…..
végre megvan. két lánc és pár csavar meg anya segítségével könnyedén rögzítettem is. a láncon bárhova felerősíthetem, így gyakorlatilag lett egy trx/human trainerem is. nagyon örülök neki. már nagyon régen szerettem volna. netről rendeltem, 4440 Ft volt postával együtt, meg…..
Szabyyy Convict 2013.02.09 17:44:38