Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kóbormajom

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
A TripAdvisor minden évben 24 különböző faktor segítségével összegzi, hogy mik a legjobban áhított úticélok és, hogy hová utaznak a legtöbben a világon. A 2017-es eredményt nemrég tették ki a honlapjukra. Íme!   A cikksorozat többi részét a következő linkeken tudjátok megtekinteni: 2017 / 2018 /…..
kóbormajom 2017.08.02 17:23:08
@Gretta: így már értem, Zakynthos említése megvilágosított! Sokan vannak akiknek Kréta csak egy csúnya kopár sziget teli angollal és orosszal, de bezzeg a Navagio :)
Hol a csudában lehet az? A görög sziget szinte ismeretlen az utazók körében, még a Görögországot szenvedélyesen felfedezők is ritkán hallottak róla. Karpathos az Égei-tenger egyik vadregényes szigete, Rodosz és Kréta között, amely még nem lett a tömegturizmus martaléka...
Nagy kedvencem a színes utazás sorozatom, melyet még 2011-ben kezdtem kedvencemmel, a kékkel - azóta voltak pirosak, fehérek, sokszínűek és feketék is, most pedig a rózsaszínű látványosságokat gyújtöttem egy csokorba! A halványrózsaszín Casa Rosada Buenos Aires egyik emblematikus épülete. Az épület…..
A Marvel-művek legújabb tagja is a tervek szerint sült el az amerikai mozikban, hiszen A Hangya elsőséget szerzett közel 60 millió dollárral. Feleekkora bevételt ért el, mégis nagyobb dicsőség jár a Kész katasztrófa című Apatow-vígjátéknak, amely a harmadik helyről néz szép…..
A louisianai mocsárvidéken él egy hiedelem, miszerint ha valaki háromnál többször mondja ki karrierje során, hogy "visszatérek!", az még a sírból is ki fog kelni, hogy újból és újból eleget tegyen ígéretének. Márpedig Arnold Schwarzenegger már a '80-as évek végén…..
A horrorfilmek rajongóinak nem lehet okuk panaszra, az elmúlt egy-két év során ugyanis számos remek és emlékezetes film készült ebben a műfajban. Az idei Titanic Filmfesztiválon bemutatták a Csadoros vérszívót és az Újjászületést, a Backcountry minden idők egyik legbrutálisabb medvetámadásával…..
kóbormajom 2015.06.26 21:16:08
@BobaFett: A Starry Eyes is kritikán aluli volt, hihetetlen hogy az is miért kapta a kritikai elismeréseket. Hol vannak már az olyan, a maga idejében valóban újító slasher / horrorok, mint amilyen anno '96 táján pl. a Sikoly volt.

Ezek a tipikus 'nem szól semmiről, így bármi belemagyarázható' filmek. Csak most figyeltem fel rá, hogy a fenti kritikában elhangzott a japán horrorokra utalás - és tényleg, az Átok-féle japán vonulat érezhető itt is. A japánokkal amúgy semmi bajom, de horrort inkább lécci ne forgassanak, mert az nagyon nem megy nekik jól. Max az olyan kritikusoknál, akiknek a tárgyban szereplő film az év egyik legjobb horrorja.
aeon flux még több ha/verkodás? 2015.06.19 13:01:00
A Ha/vert rendező Matthew Vaughn azt nyilatkozta a Yahoo!-nak, hogy szívesen csinálna még pár filmet a Kick-Ass-sorozatban: például elmesélné, hogyan lett Hit Girlből és Big Daddyből bűnüldöző páros. Ám ő is tisztában van vele, hogy a Jeff Wadlow dirigálta második rész…..
Amit John Hammond megálmodott húsz évvel ezelőtt, mára valóság: a Costa Ricánál elterülő Nublar sziget egy rendkívüli élményparkként üzemel, őslényeket térben és időben testközelbe hozva a látogatóknak. Vannak kedvezményes jegyek, VIP-jegyek, állatsimogatók s minden más,…..
aeon flux meghalt christopher lee 2015.06.11 19:13:00
93 éves volt. Nehéz kérdés következik: te melyik figuráját bírtad legjobban? ..
Ciprus nem a legszebb sziget Európában, nincsenek agyunkat eldobó vulkanikus képződmények, máshol nem látható növényvilág vagy elképesztő építészeti alkotások. Még a konyha sem akkora eresztés, hogy azt külön meg kellene említeni. Mi mégis odavagyunk érte, megpróbáltuk…..
- SPOILERMENTES -  George Miller a jobban vagy a kevésbé sikerült kitérőkként megkülönböztethető malackodás (Babe és folytatása), valamint egyéb állatságok (a Táncoló talpak mindkét része) után végre tető alá hozta az év(tized) legjobb (akció)filmjét. Pont. Nem is,…..
Pár eddig ismeretlen képkockával kijött a Jurassic World előzetesének egy kis képernyőkre fazonírozott variációja is az ismerős arccal. Hold on to your butts. The park opens June 12. #JurassicWorld https://t.co/Opm8jRrNG0 — #JurassicWorld (@JurassicPark) 2015. Május 7. ..
Mindaz alapján, amivel eddig szembesültünk Chris Pratt filmográfiájából, levonhatjuk a tanulságot, hogy a pályáját komikusként kezdő akciósztár mostanra valódi multifunkciós készségekkel rendelkezik. Ennek belátásához elég egy pillantást vetni a Jurassic World következő…..
A felkelő nap országának köszönhetően a villanyos kasztrolytata vidám napjait felelevenítő disztrolyszaga következő énekéhez érkezett néhány cseppet sem rozsdás előzetes: ötödik rész, öt tétel, így igazságos, nem van az? Manapság mire elérkezik a premierdátum, szinte…..
A poszterdömping után az ígéretekhez hűen a Jurassic World nemzetközi előzetesének utolsó változata borzolja a kedélyeket a film bemutatójáig, habár ahogy végignézünk az elmúlt időszakon, ide a rozsdás bökőt, hogy a többi idei blockbusterhez hasonlóan ehhez is jönnek majd…..
kóbormajom 2015.04.21 10:50:43
@Bergyilkos Bohoc: Vmilyen kaméleonszerű álcázása is lesz az új monsztának, ennyi lesz a trükk. Szegény pára csak ott álldogál, a katonák meg szépen odasétálnak. Mi ebben az érthetetlen?
Kamu vagy sem a következő, engedély nélkül netre került, állítólagos részlet, aki egy kicsit is rajongónak érzi magát, gyorsan nézze meg a borzalmas minőségű fél percet, mielőtt a stúdió leszedeti! "Tell me, do you bleed? You will..." Szegény Batfleck, csoda, hogy berekedt és…..
Ms. Howard a fél fogára se lenne elég ennek a kövidinkaszaurusznak. De azért biztosan megkóstolná és leöblítené egy jó fehérborral. ..
Pár napja robbant a hír, hogy Neill Blomkamp Alien-mozija zöld utat kapott, de további részleteket nem volt hajlandó elárulni a terveiről, még azt sem, hogy Sigourney Weaver visszatér-e a sorozathoz. Nos, nyugodtan lehet hátradőlni, Ripley nagyon is része lesz a készülő filmnek, de…..
Bő két év telt el azóta, hogy a Disney felvásárolta a Lucasfilmet, és az internet gyakorlatilag felrobbant. Azóta csak nálunk több mint 70(!) hír  és egyéb bejegyzés született, amely a messzi-messzi galaxissal foglalkozik, ám eddig egyetlen hivatalos álló- vagy mozgóképet sem…..